Patricia ontvoerd en misbruikt

Patricia een roodharige slanke mooie meid van 17 jaar is op vakantie in Wit Rusland ze heeft iets met die landen,in het verleden was ze al in de Ukraine.
Ze heeft lang haar en een leuke stevige b-cup.
Ze logeerde eerst in een nogal vervallen hotel in Minsk,de hele omgeving zag er nogal vervallen uit sinds het uiteen vallen van de Sovjet-unie was het er niet beter op geworden.
Patricia was dan ook een opvallende verschijning met haar rode lange haren en moderne westerse kleding.
Er werd meerdere malen op een dag naar haar gefloten,ze nam dat ter kennisgeving aan maar had niet door dat ze al een tijdje in de gaten werd gehouden door een pokdalige vent,die ergens buiten De stad Minsk als een soort hardhandige pooier een aantal meiden onder dwang als prostituee aan het werk had.
De vent droeg de mooie naam Roman?,wat totaal niet bij hem paste,maar ja dat kan je zijn vader en moeder niet verwijten want die wisten toen ook niet dat hun zoon het verkeerde pad op zou gaan!
Zolang Patricia in de stad bleef op de wat drukkere plaatsen was er nog geen vuiltje aan de lucht,maar ja ze wilde ook de omgeving verkennen en met de plattelands bevolking in kontakt komen.
Roman had ook een aantal handlangers dus ze wisselde elkaar af zodat het ook niet echt opviel.

Op een zonnige dag best nog wel fris want erg warm was het daar bijna nooit.
Patricia waagde zich aan een kort rokje en een leuk topje,in de stad zelf zag je nog wel is een enkele mooie Wit-russin ook in een dergelijke outfit en meestal waren dat hoeren.
Buiten de stad op het platteland zag je dat niet meer,Patricia liet door het hotel personeel een taxi bellen,maar een informant van Roman die daar ook werkte liet dus een taxi komen die bemand was door een medewerker van Roman.
Niets vermoedend stapte Patricia in en in haar beste russisch vertelde ze de man dat ze de taxi de hele dag nodig heeft ,en of hij haar naar wat byzondere mensen op het platte land kon brengen.
Ze had een film camera en een duur fotoapperaat mee voor opname's.
De man deed eerst braaf wat ze wilde en zo kwam ze in een dorpje waar een byzonder klein kerkgebouw stond en daar sprak ze met wat mensen en maakte veel foto's.

Inmiddels was ze al een honderdvijftig kilometer van Minsk af en kwamen ze bij een mooi gebouw in the middle off nowhere
,het was mooi wit en er brande rood licht,
natuurlijk wist ze wel dat het hier een hoeren kast betrof maar ze was nieuwsgierig naar hoe dat hier met de meiden zou gaan vergeleken met nederland.
Ze vroeg aan de taxi chauffeur of het mogelijk was dat ze met de dame's kon praten en of ze er ook opname's van kon maken.
De chauffeur was in zijn nopjes want nu hoefden ze haar niet met geweld naar binnen te sleuren ,wat eerst wel de bedoeling was,dus hij ging naar binnen en vertelde wat Patricia wilde!
Roman lachte ''Zo..zo dit gaat gemakkelijker dan we dachten!'' ''We laten haar eerst met Romenia praten!'',een prostituee die een beetje van Roman de leiding had over de overige viertien meiden die daar min of meer gedwongen werkte,van sommige was het paspoort ingenomen en kwamen ze uit naburige landen,of er waren belastende foto's gemaakt en werd er gedreigd met opsturen als ze niet deden wat er van ze verlangd werd!
Romenia beheerste het engels en Patricia kreeg eerst een goede russische wodka aangeboden,ze prooste en mocht het pand bezichtigen.
Natuurlijk zagen de meiden er mooi en goed verzorgd uit,ze waren wel allemaal niet veel ouder dan Patricia zelf,die best begreep dat de armoede menig mooie meid in handen dreef van dergelijke lieden.

Nadat ze zo een uur rond had gelopen en gepraat liep ze met Romenia een smalle trap naar beneden af ,ze begreep dat dit gebouw ook een speciale bar beneden had voor lichtte s.m en bondage!
Ze moesten in de smalle gang langs daar twee pratende mannen en net op het moment dat Patricia ze wou passeren draaide Romenia zich om en botste ze tegen haar aan,een van de mannen deed snel een deur open en Patricia werd naar binnen geduwd en de deur werd afgesloten!
Ze schreeuwde nog ''Hee..hee?,wat heeft dit te betekenen?'', maar besefte al gauw dat dit weinig zin had.
Ze wist meteen dat het goed fout zat, toen ze merkte dat haar mobieltje het hier niet deed!
De cel was zo ingericht dat de wanden het signaal niet door lieten?
Er stond een houten bed met wat simpel beddegoed en een soort camping toilet,er waren geen ramen het licht bestond uit een peertje aan het plafond.
Licht ging opeens uit ze lieten haar gewoon zitten daar,de volgende morgen bracht Romenia haar wat te eten en ze kreeg te horen''Je kan het beste zoveel mogelijk mee werken en geen grote mond hebben,want de mannen konden anders wel is hardhandig zijn!''.
Met die wetenschap ging ze maar op het bed zitten en at zwijgend het brood op.
Ook deze dag ging ten einde en het licht ging weer uit.

Eindelijk na drie dagen ging de deur open en kwam niet Romenia binnen maar Roman en Bastyrd ,tenminste zo stelden ze zich voor.
''Uitkleden!'',is wat ze te horen kreeg in gebrekkig engels.
''Nou ..dacht toch echt van niet???'', probeerde ze nog stoer.
Maar een venijdige klap in haar gezicht, en ze wist dat ze niets had in te brengen!
Gelaten trok ze haar veter topje los en liet dat op de grond vallen en ze knoopte haar rokje ook los en dat gleed geruisloos over haar mooie ronde kontje en haar goed gevulde mooie bevleesde dijen tot op haar enkels,een vinger wijzing en ze trok haar groene bhtje los en haar groene slip pelde ze ook over haar lekkere kontje.
Een tevreden gemompel steeg op toen ze zagen dat hun nieuwe prooi haar kutje glad heeft geschoren en dat ze wat percings in haar linker kutlipje droeg!
Ruw drongen de groffe vingers van Bastyrd haar kut in en hij constateerde dat het hier een strak mokkel betrof ,dat helaas geen maagd meer was,of dat door een pik was veroorzaakt of door een speeltje dat was natuurlijk niet duidelijk, maar aangezien ze piercings in haar kutlipje droeg ging hij er van uit dat een harde pik het werk wel gedaan zal hebben.
Roman betaste haar stevige cup-b tietjes, waarvan de tepeltjes hard iets schuin omhoog wezen.


Hij kneep pijnlijk hard in haar tieten vlees wat Patricia een pijnlijk gekreun ontlokte ''Au..AI..aauwwa..!''.
Roman drukte haar op de schouder met kracht naar beneden op haar knieen, trok haar daarna een eind naar voren ,ze voelde de handen van Bastyrd op haar heupen en even later dat zijn schacht bij haar naar binnen drong,hij begon ruw in haar te stoten en Roman drukte zijn paal tegen haar mond ,die ze gedwongen maar opende zodat zijn pik bezit van haar mond nam.

Ze was inderdaad al door een tijdelijk vriendje ontmaagd na een gezellig feest waar ze teveel gedronken had ,ze had ,m ook gepijpt en het in haar ogen smerige goedje daarna uitgespuugd,maar dat was dan ook wel haar enige ervaring!
Nu voelde ze duidelijk een veel dikkere pik in haar kut stoten en wat er in haar mond werd geschoven tart alle verbeelding, volgens haar had die vent operatief het ding flink laten vergroten gezien het litteken weefsel wat er over heen liep.
De man die haar neukte was wel een type die in staat was om haar klaar te neuken ,want ze werd verkracht maar kwam toch heftig kreunend klaar wat niet mee viel omdat haar mond strak gespannen een monsterlijke pik af pijpte!
Ze schokte en trilde en ontving even later onbeschermde het geil van de haar neukende man diep in haar kutje ''AAAGGHaaggh..mmm!'',kreunde hij in zijn taal,en schoot zijn geil af.
Roman spoot dikke vlokken wit geil in haar mond en ze moest het goedje door slikken.
Ze kreeg daarna te horen dat ze het misbruik van haar eerst nog zouden opvoeren en dat ze over een maand gewoon moest doen wat de klanten wilde ,dus was ze nu ..een HOER!!

In deel 2 zal dat dus gebeuren ,natuurlijk was ze alwel als vermist opgegeven en wist de nederlandse ambassade van haar verdwijning ,maar in dergelijke landen hoefde niet echt op de politie te rekenen, er bestond eerder kans dat ze van hen ook een pik in haar lichaam zou krijgen dan dat ze bevrijd zou worden.
Angela ,''dit is een verzoek wat ik elders geleend heb!''

Patricia 17 jaar lang rood haar op vakantie in Wit Rusland ,in de plaats Minsk is ergens honderdvijftig kilometer daar van verwijdert na drie dagen opsluiting seksueel onder handen genomen door twee hardhandige handelaren in meisjes vlees,pooiers van het ergste soort!
Ze had al haar spullen wel mee gekregen in haar cel in de kelder maar die was zodanig geisoleerd dat haar mobieltje het niet deed!
Maar ze verzorgde zichzelf wel goed dus schoor ook haar kutje want dat deed ze altijd!
Ze wist dat het goed fout zat ,omdat de twee mannen gewoon met haar deden waar ze zin in hadden.
Ze was gewoon gebruikt en het vermoeden dat ze het ergste nog niet had gehad, zou de komende tijd waarheid worden.

Nadat ze haar eerste verkrachtings beurt achter de rug had werd ze weer opgesloten,Romenia bracht haar een teiltje warm water en zeep zodat ze zich een klein beetje kon fatsoeneren.
''Wat..wat..zijn ze met mij van plan?'', vroeg ze aan de wit russin.
Romenia antwoorde''wat ze net gedaan hebben met jou zal voortaan jou leven zijn ,voor dit soort mannen ben jij gewillig neukvlees!!'',daar moest Patricia het dan maar meedoen.
Ze wist dat als ze niet gevonden zou worden,nu gewoon dagelijks verkracht zou worden,en haar vermoeden was ook dat het niet bij deze twee mannen zou blijven ,ze is gewoon geld waard en handelswaar!
Ze was amper klaar met de wasbeurt en de deur ging open Roman pakte haar bij de arm ''Meekomen!!'',was het enigste wat er in gebrekkig engels uit zijn mond kwam.
Ze werd een soort van kantoortje in getrokken waar ze een man in uniform zag staan ,het was een hoog geplaatse politie functionaris waaraan Roman een soort van beschermgeld betaalde zodat zijn hoerenkast door de plaatselijke autoriteiten met rust werd gelaten.


Ze spraken hun taal wat Patrica vaag een beetje kon volgen.
''Is dat je nieuwe hoertje?'',vroeg de man.
Roman antwoorde''Ja een nederlands geil sletje!'' ''Nederlands..mmm...heb ik nog nooit aan mijn pik gehad..dat is zo een verwaand nest uit het rijke westen!'', sprak de man.
''Die verwaandheid neuken en slaan we er wel uit!'',antwoorde Roman koel.
Patricia zag dat erbij de man een behoorlijke paal in de broek schokkend omhoog kwam.
Roman trok Patricia haar topje uit zodat de politieman zicht kreeg op haar strakke cup-B waarvan de tepeltjes parmantig brutaal iets schuin omhoog stonden.
Haar slipje moest ze zelf van haar kontje pellen tot op de knieen en Roman tilde haar rokje op en toonde zo haar kale kut en de piercingen er in waar elke man exstra geil door werd,want ze zag er lichamelijk lekker hoerig uit!
De man greep haar zeer ruw tussen de dijen en porde twee vingers naar binnen.
Patricia wist dat ze nu alweer voor de tweede maal verkracht zou worden en eigenlijk door iemand die haar hoorde te beschermen.
Ze kreeg stalen handboeien om en haar handen zaten op haar rug,de man trok snel zijn broek uit en had geeneens een slip aan ,hij was hier dus al heen gegaan met de bedoeling om de nieuwe aanwinst te testen,en zijn geilheid op haar uit te leven.

Roman bleef er bij en haalde zijn alweer onbeschrijfelijke harde schacht uit de broek.
Het hoofd van Patricia werd bruut naar voren getrokken door de politie man over zijn schokkende paal heen ,ze werd gelijk zeer diep in haar mond gepenetreerd,en kokte door het geweld waarmee hij zijn lul in haar keel ramde.
Roman vingerde haar tot dat ze een beetje nat was en zijn joekel vol met litteken weefsel ruw haar strakke kutje in sluisde ,ze was nog zo strak dat deze indringer haar pijn deed alsof ze opnieuw ontmaagd werd.
De man die haar hoofd neukte hield haar stevig geklemd en kletste nu met zijn volle zak geil tegen haar kin.
Roman die snel diep door stote in haar kut greep nu ruw naar haar tietjes en zijn kwijl van geilheid liep uit zijn pokdalige smoel op de rug van Patricia.
De beide heren waren in top form wat neuken betreft zodat Patricia weer geheel tegen haar zin nu klaar kwam op de door een operatie vergrote schacht van Roman.
''Het sletje is geil..het komt klaar!!'', zei Roman,met van geilheid schorre stem.
''Daar is ze ook voor..heerlijk klaar komen op onze pikken!'',antwoorde de politie man.
''I love geile klaarkomende jonge sletjes!'', kreunde hij en spoot zijn volle zak geil met krachtige stoten zo diep de keel van Patricia in,die het wel moest slikken.
Even later kwam Roman kreunend klaar'' aaggAAgg..huhggggggg..oohh!'', en spoot zijn sperma onbeschermd haar kut in.
De kans is natuurlijk heel groot dat zij door haar verkrachters zwanger gespoten zou worden.


De pik van Roman gleed uit haar kut maar ze voelde gelijk alweer een andere tamp naar binnen stoten Bastyrd was binnen gekomen maar dat kon zij niet zien,de politie man bleef haar in de mond neuken want zijn lid was hard gebleven.
Na een kwartier loosde hij een tweede lading geil in haar mond en kreeg ze de volle laag mannenpap van Bastyrd in haar kut geperst.
De mannen waren naar volle tevredenheid klaar gekomen in dat geile lichaam.

Patricia dacht nog even dat ze er nu weer van af was maar Romenia haalde haar op en vertelde''dit was nog maar het begin vandaag,ze gaan geld met jou verdienen!''.
Ze werd in de kelder de s.m seksclub in gebracht ,terwijl het sperma haar nu langs de dijen liep en ze tientallen mannen ontwaarde die haar begerig aankeken.
Haar armen werden nu boven haar vastgezet en een soort van neukmachine werd voor haar geschoven en de dikke dildo erop werd zonder pardon in haar natte kutje gedreven en aangezet,ze stond met haar kontje naar achteren en terwijl ze door een machine werd klaar geneukt en kreunend klaar kwam ,drong er een harde pik haar kontje in,ze zou nu al klaar komend op de machine een flink uur door meerdere mannen achter elkaar in haar kont geneukt worden,en er vormde zich al snel een plas sperma vermengd met haar geil op de grond,we laten de mannen nog een tijdje, langs haar kring spier naar binnen stoten om hun volle zak in haar darmen leeg te ketsen!

Op de ambasade werd melding gemaakt naar nederland aan haar ouders dat Patricia nog steeds vermist was en dat ze nog geen idee hebben waar ze zich zou kunnen ophouden ,want het hotel personeel had ook geen idee met welke taxi ze was meegegaan.
Haar ouders vreesde het ergste omdat ze ook wel wisten dat Patricia een erg gewild lekker mokkeltje is!

Patricia die inmiddels al drie maanden van de aardbodem leek te zijn verdwenen zat nog steeds op hondervijftig kilometer van Minsk in een hoerenkast.
Omdat de autoriteiten van het land niet echt zochten en de nederlandse ambasade daarvan niet op de hoogte was kregen de ouders van de 17 jarige roodharige om de week een bericht dat er nog steeds geen spoor van Patricia was gevonden.
De ouders kregen steeds meer terecht het idee dat er eigenlijk helemaal niet gezocht werd.
Dat de plaatselijke politie was omgekocht en dat de top functionaris zelf hun dochter misbruikte ,dat konden ze natuurlijk niet weten.

Patricia zelf werd regelmatig door diverse mannen gebruikt en ze liet alles maar over zich heenkomen ,de wil om te overleven was nu sterker dan het verzet tegen wat de mannen haar allemaal aandeden.
De man in uniform kwam haar wekelijks misbruiken en maakte haar ook steeds duidelijk dat er helemaal niet naar haar gezocht werd.
Ook mochten enkele gewone politie mannen regelmatig hun harde pik in dat nederlandse geile sletje leeg stoten,in hun ogen was het een verwaand nest uit het rijke westen dat ze gewoon een lesje aan het leren waren.
Patricia kreeg wel de gelegenheid om zich te wassen en haar lichaam goed te onderhouden,haar kutje moest zezelfs goed bij houden,want de heren wilde gewoon een lekker glad geschoren kutje om hun pik ,hun vingers,hun tong in te porren!
Patricia zag er dus ook na drie maanden met haar lange rode haren en haar b-cup tietjes erg lekker uit en ze moest altijd gewillig en gebruiksklaar zijn.
Toch hield ze haar hersens scherp,liet zich verders niet gek maken en geloofde erin dat ze toch op een gegeven moment bevrijd zou worden,of dat er een moment van onoplettendheid was hier waardoor ze zelf kon vluchten!

De neukpartijen met de machine was inmiddels een twee wekelijkse atraktie waar mannen uit de wijde omgeving op afkwamen en zelfs uit de omringende landen kwamen heren die goed in de slappe was zaten hier naar toe om haar te neuken terwijl ze door de machine urenlang werd geneukt en klaar bleef komen,het was zo geil om haar in haar strakke kontje te neuken terwijl een flinke dildo diep in haar kutje op en neer stampte.
Natuurlijk moest ze ook ontzettend veel pijpen want dat rode langharige pijpsmoeltje van haar daar was veel vraag naar.
Tot nu had ook nog geen van de bezoekers na afloop van het misbruiken een soort van schaamtegevoel gehad en bijvoorbeeld de nederlandse ambasade ingelicht of een wel betrouwbare politieman ingelicht,want die zullen er ongetwijfeld ook zijn!
Patricia besefte dat ze inmiddels misschien al wel een emmer vol sperma had moeten slikken,en dat ze haar ook allemaal onbeschermd neukten maakte haar ook niet vrolijker want ze kon zomaar een of andere geslachtsziekte oplopen,want zo nauw keken ze hier niet.

Roman maakte gebruik van haar wanneer die geil was ,ook neukte hij de andere aanwezige dame's die ook weer allemaal door vele mannen met de blanke lat werden gepaald en vol gespoten met hun geil.
''Jij ..jij bent het lekkerst!'',had hij haar al eens toevertrouwd,dus kreeg ze zijn door een operatie vergrote schacht met het vele littekenweefsel zeer vaak in haar kale strakke kutje ,en neukte hij haar klaar,ze kon er immers niets aan doen dat ze zo gemakkelijk klaar kwam,maar Roman en veel mannen vonden dat juist lekker dat ze echt klaar komt terwijl ze door hun geneukt werd.
Ze was dus torenhoog favoriet in die hoerenkast en Roman verdiende aan haar ook het meest,ze werd dus ook goed in de gaten gehouden,een ontsnappings kans was dus niet erg groot.
Vandaag bijvoorbeeld kwamen Roman en Bastyrd weer alle twee binnen om Particia te gelijk te misbruiken.
Roman hield haar vast en stote ruw zijn enorme pik in haar kutje staande en Patricia begon al gauw te kreunen,want ze was enorm gevoelig geworden in haar kutje door dat vele geneuk.
Bastyrd stote zijn vette lul in haar kont en knede haar tieten ruw,de beide mannen pompte diep in haar en kreunden ,hun slijm liep op haar lichaam en ze genoten van dat strakke westerse seks sletje, haar gewilligheid en haar vele klaarkomen op hun pik.
Kreunend''AAGG..GGGOOOOOO..MMM..!'', spoten ze allebei hun geil gelijktijdig in haar lichaam dat sidderde van het klaar komen.
Ook was ze net eergisteren nog ongesteld geworden zodat ze in ieder geval wist nog niet zwanger te zijn,maar ook tijdens haar periodes neukten de mannen gewoon door,onder het mom van een goede schipper vaart ook op de Rode zee.

In de sm club werd ze niet echt zwaar mishandeld soms kreeg ze met een zweepje wat wat striemen achterliet ,en soms zaten er klemmetjes op haar tepels ,wat wel erg veel pijn deed,maar dan was er net een klant die een sletje wilde horen gillen van de pijn ,waardoor zijn erektie toenam en hij haar tijdens het gillen woest en ruw neukte.
Ze zag wel is dat een van de andere meiden haar hele lichaam onder de wasknijpers had zitten,waar aan werd getrokken of dat er een met heet kaarsenvet met besproeit.

Echter na de vierde maand van haar vermissing was haar vader het zat,samen met een broer besprak hij de mogelijkheid om zelf te gaan zoeken ,niet geschoten is altijd mis.
De nederlandse politie was daar niet gelukkig mee want ze zouden alleen maar de collega's in Wit Rusland voor de voeten lopen was hun mening.
Maar Kees en Pieter lieten zich niet van de wijs brengen,de beide mannen brachten uren door achter hun beide computers om zo veel mogelijk info over Minsk en de omgeving te verzamelen er van uit gaande dat Patricia zich daar ergens moest ophouden!

Patricia's vader Kees en zijn broer Pieter besloten om met een stevige terrein wagen en een paar goede slaapzakken en nog wat spullen de reis naar het verre land te maken zodat ze eventueel niet afhankelijk waren van een hotel of taxi.
Ze vertrokken in de avond in de hoop dat het dan wat minder druk was op de weg om beurten reden ze twee uur om halverwege Polen hun eerste stop in te lassen ,hier boekte ze in ,in een goed hotel,belde even met het thuisfront of er misschien al nieuws was,maar dat was niet het geval een goed diner ,een goede nachtrust gevolgd door een stevig ontbijt en de beide mannen vertrokken in alle vroegte verder.
De reis verliep voorlopig voorspoedig en reden ze zonder problemen de grens van Wit Rusland over ,ze werden natuurlijk als westerling wel met argus ogen aangekeken van wat mot je hier?
Hun wagen werd grondig doorzocht ,maar ze konden hun reis voortzetten.
Nadat ze bij Brest de grens passeerde was er een redelijke weg die hen direkt naar Minsk voerde.

Ze wisten wel in welk hotel Patricia had gelogeerd voordat ze verdween.
Toen ze daar dan ook naar binnen liepen werden ze met argus ogen aangekeken want zo vaak kwamen er geen westerlingen in dit gedeelte van de stad.
De hotel eigenaar was bereid hen welwillend te woord te staan toen hij na het bekijken van hun reis papieren begreep dat hij hier te maken had met o.a de vader van het verdwenen meisje.
Maar ja de goede man kon hen ook alleen maar vertellen dat ze met een taxi naar het platteland was vertrokken om daar de plattelands bevolking beter te leren kennen(hij beheerste de engelse taal heel goed).
Waarheen?,niemand wist het.
De handlanger van Roman die daar werkte belde wel gelijk met de pooier zodat die op de hoogte was van de aanwezigheid van de vader van Patricia
Roman vertelde hem''Geef die mannen maar een kleine hint van de richting,dan regelen wij de rest wel!'',en het gesprek werd beeindigt.

De handlanger gaf aan de heren een verfrommelt stukje landkaart en had een kruisje gezet bij het dorpje met dat kleine kerkje waar Patricia als eerste was geweest.
Met armgebaren formeerde hij het figuur van Patricia en wees een soort rode kleur aan en tikte toen op verfrommelde stukje landkaart en wees vaag naar het oosten.
Kees en Pieter lieten geen seconde verloren gaan en reden met hun terrein wagen de aangewezen richting in,niet wetende dat ze nu in een val reden!
Het dorpje hadden ze snel bereikt en met een foto van Patricia in de hand herkenden de meeste dorpelingen haar wel van ruim vier maand geleden en wezen verder naar het oosten,de richting waar in de taxi toen was gereden.
Ze gingen gelijk op weg!

Plotseling werden ze door twee politie jeeps klem gereden,ze werden zonder pardon onder bedreiging met wapens geboeid in de jeeps gezet ,hun terreinwagen werd door een onbekende man meegenomen,die zagen ze nooit meer terug.
De jeeps reden direkt door en Kees en Pieter zagen wat Patricia ruim vier maand geleden zag een mooi wit gebouw waaruit rood licht straalde.
''Dit is een hoerentent?..",zei Kees direkt tegen Pieter''Ja dat had ik ook al gezien, wat zou Patricia ..hier nou moeten?''.
De mannen werden met armgebaren verzocht snel uit te stappen en naar binnen gevoerd ze kwamen in het cafe gedeelte waar Roman ze de boeien liet afdoen ,de politie mannen verdwenen,Roman bood ze een wodka aan en, Bastyrd stond er bij met een kalasnikov geweer.
''Protsnarr'',of zo iets en de beide mannen proosten maar mee en namen een slok ,was verdomd goeie wodka.

De pokdalige rus viel gelijk met de deur in huis ,in gebrekkig engels''Jullie uit Nederland?..Patricia zoeken?'' ''Ja..ja!'', bevestigde Kees ,hij wees op zijn borst ''Mijn dochter..mijn dochter!''.
''Patricia hier!...'',zei de pooier ,en hij maakte een neukgebaar met zijn duim tussen twee vingers en maakte pijp bewegingen.
''Nee he!'',zei Kees nu in het nederlands , tegen Pieter''Ze houden haar hier vast voor seks?? en ..en de politie werkt daar aan mee??''.
Kees wilde kwaad opstaan met gebalde vuisten maar voelde de loop van het geweer dwingend op zijn borst.
Romenia kreeg in het russisch een opdracht en verdween.
Beneden in de kelder opende ze de cel waar Patricia nu al ruim vier maanden mocht slapen tussen het gebruik en misbruik door.
Patricia werd naar de sm club gebracht en zo een dertig mannen zagen dat het roodharige jonge ding waarvan ze hoorde dat ze 17 was en aus der niederlande kwam.
Ze zagen haar glad geschoren kale kutje en in menig broek schokte er een pik omhoog.
Patricia werd weer met haar handen aan het plafond bevestigd Romenia schoof nu de neukmachine tegen haar dijen aan en dwong haar iets naar achteren zodat ze met haar kontje goed naar achteren stond.
Haar dijen werd iets uit elkaar aan het apperaat bevestigd de dildo werd in haar kut geschoven en aangezet.

Een half uur later werden de heren onder bedreiging verzocht op te staan ze kregen een vol glas wodka mee en Romenia liep ze voor en de rij werd gesloten door Roman en Bastyrd,ze liepen de smalle trap af en moesten een vertrek in wat naast de sm club zat.
Een grote spiegelwand waar je aan deze kant door heen kon kijken,wat luidsprekers om het geluid uit de club over te brengen.
Wat Kees en Pieter hoorde was het kreunende geluid van een klaar komend meisje en toen ze goed keken zagen ze dat er een langharig meisje wat op Patricia leek,wat Patricia dan ook wel zou zijn door een soort machine stevig werd geneukt ,ze konden de dildo op en neer haar kut in zien glijden.
Er stonden een flinke groep mannen in hun blote kont met erekte penissen vlakbij te wachtten,duidelijk was te zien dat er een man (zijn dochter) in haar kont naaide,en het ging niet zachtzinnig ook!
Een duidelijke plas geil op de grond wees er op dat ze er al een aantal in haar kont had gehad,die in haar waren klaar gekomen.
Kees liet zijn glas wodka uit zijn handen vallen wat uiteen spatte op de vloer.
Zijn dochter ..zijn dochter werd hier nu al blijkbaar al die maanden zo misbruikt!, en hij kon haar niet helpen !!,want er drukte een geladen wapen op zijn borst die zonder meer zou afgaan als hij verzet toonde.
Romenia kreeg weer een opdracht en verdween,even later zagen ze haar door de spiegel,ze maakte Patricia los van het plafond en de machine ,ze werd op zijn hondjes gedwongen om direkt pikken in haar kut en mond te krijgen.
Kees en Pieter zagen nu de ene naar de andere paal diep in haar mondje klaar komen en dat ze ook diep in haar natte stomende kut werd genomen en daar keer op keer kreunend op klaar kwam.

Een uur later werd ze weer overeind gezet aan het plafond en werd ze opnieuw geneukt door de machine en kreeg ze de dikke gezwollen penissen weer in haar kontje.
Pieter die Patricia altijd al een geil mokkeltje had gevonden had inmiddels een enorme erektie en zijn broek vertoonde een natte plek van het voorvocht.
De mannen werden uit het zaaltje gehaald en tijdelijk opgesloten in de cel van Patricia,Kees probeerde gelijk zijn mobieltje,maar snapte nu ook direkt dat de reden van het niet afpakken van het mobieltje was dat het ding het hier niet deed.
''Wat zit jij daar met een enorme natte tent??'',vroeg hij aan zijn broer.
''Sorry ..sorry,maar maar ..het was ook zo ..een geil gezicht!!'',stamelde hij.

Wat gaat er nu gebeuren ??,komt Patricia vrij? of!!!!!!!!!!

Nadat Patricia's vader Kees en zijn broer Pieter in de cel zaten bracht Romenia hun een flinke fles van de allerbeste wodka,wetende dat zijn dochter nog steeds door die machine werd geneukt en door vele mannen werd misbruikt,vroeg hij ''Wanneer ?,is Patricia klaar?'' '''Dat gaat..nog uren duren!'',was de reaktie van Romenia.
''Moeten wij..wij hier nog lang blijven?'', probeerde hij een gesprek aan te knopen, maar ze gaf geen antwoord en verliet de cel ,ze zagen nog net een glimp van Bastyrd met zijn geweer en toen viel de deur dicht en hoorde ze de sleutel knarsend omdraaien.

''Verdorie!'',zei Kees ''hebben we ons mooi in de nesten gewerkt ,inplaats van dat ze vrijkomt zitten wij nu ook opgesloten,en het lijken mij linke lui!''.
''Denk dat ze ons ..ons uit de weg gaan ruimen!!'',zei Pieter ,met trillende stem van opkomende emotie ''De politie in nederland had toch gelijk,dit..dit hadden wij niet moeten doen!''.
''Ze ..ze verdienen bergen met geld .. door die geile sloerie ..en..en ..wwij zitten in de weg!!'',kwam er haast snikkend uit.
''Zeg broer?? wil je mijn dochter GEEN sloerie..noemen!!''.
''Ach wat je hoorde haar ..toch klaarkomen op die machine en al die pikken!!''.
''Ze wordt gedwongen!!!'', riep Kees boos.
''Ja is goed'',zei Pieter ''laten we de wodka maar opzuipen!''.
Het was een drie liter fles gorbatsjov en ze zetten de giga fles om beurten aan hun mond.

In de club hemelsbreed tien meter van de plek waar haar vader zat opgesloten waar Patricia niets van heeft meegekregen zat ze nog steeds met haar iets gespreide dijen aan de machine vast en stote de dildo meedogenloos in en uit haar kutje,ze was eigenlijk al helemaal gesloopt maar het klaar komen dat kon ze niet stoppen.
De mannen daar die veel dronken en daar veel voor moesten betalen werden ook steeds ruwer ze kreeg kreeg steeds de pikken harder en dieper in haar kontje ,de vloer glibberde nu echt van het vele sperma dat bij haar uit haar kontje werd geperst door steeds weer een andere klaar komende paal.
Zelf maakte ze niet zoveel meer geil aan en haar kut voelde pijnlijk ruw aan door dat doorgaande gestoot van het apperaat.
Haar tieten werden ook veel ruwer gekneed en ze sabbelden eraan en rolde haar eigenwijze tepeltjes tussen hun vingers.
Romenia had ook een soort van trap naast haar gezet zodat de heren die daar opklommen nu ook hun pik in haar mond konden leeg stoten alhoewel het meer schoonlikken begon te worden omdat ze hun palen steeds moeilijker overeind kregen!
Ze werd nu ook gedwongen om haar best te doen met pijpen de palen weer overeind te helpen zodat ze door konden gaan met hun geile spelletjes,voordat ze weer de werkelijkheid in de ochtend moesten aanzien en naar huis waar een lelijke oude dikke vrouw op hen wachtte met misschien wel een deegrol?

In de cel inmiddels was de fles al voor twee derde soldaat gemaakt.
''Wa..tts..moeze..we..now..tjoch doen!'',
murmelde Pieter.
''Ons..gwoons..latenn..afpaffe...hahaha!'',reageerde Kees lachend.
Het was inmiddels 9 uur in de morgen dus ze zaten er al een tijdje,Kees en ook zijn broer hebben inmiddels al een paar keer in de hoek van de cel gepiest ,want ja het mikken in die camping pot ging niet al te best.
Opeens ging de deur los..en werd Patricia naar binnen geduwd.
Ze keek verbaasd naar haar vader ''Wat doen jullie in godsnaam hier??'', riep ze.
De mannen zagen haar zo goed als naakt binnen komen,het sperma liep haar nog langs de dijen,het zat ook in haar mooie rode lange haren en in haar gezicht, ook haar tieten die er rood uitzagen van het geknijp hebben de volle laag gekregen.
''Wat doen ..jullie hier?'', vroeg ze nogmaals.
Het begon al vrij snel geil te stinken in de cel en ondanks dat de beide mannen al veel gedronken hebben ,begon vooral bij Pieter zijn pik toch met schokjes omhoog te komen,ook haar eigen vader merkte tot zijn schaamte dat zijn pik opzwol.
''Wij..whe..zogh..te..jjou!'',kwam er met veel moeite uit.
''Ja maar?,zo heb je daar toch niets aan pa??''.
''Nlee..das zijn wee nou..o..ok wellachhter..haha!''.


Pieter stond op ,knetter gek en en zeer geil''Ze ..gaan ..onss afpaffe,,JOU SCHULD..SLET..SLET..VUILE SLET!!''.
Hij greep haar ,Patricia wist niet wat ze hoorde en was ook kompleet verrast door zijn aktie,voor ze het wist lag ze over de tafel en kreeg Pieter met veel moeite zijn toch wel harde schacht in haar ruw geneukte schrijnende kutje.
''Voordatt..ikkke.doodga..NEUK..ik..jou!'',kreunde hij.
''Pa zeg er is wat van ???'',probeerde Patricia nog,maar ze zag aan zijn lodderige ogen dat hij te ver heen was.
De pik van Pieter stote naar binnen en hij greep in haar onder het sperma zittende tieten''je ..bent..zo ..lekkr'', kreunde hij''dlit had iik zzo graag ..eerder gewil!'',mompelde hij.
Kees stond op ,Patricia zag dat haar vader ook een stijve in de broek had en voor ze het wist trok hij haar aan de haren verder naar beneden en drukte haar mond over zijn paal''PIJPEN..meis..nu..nu..kan..hett..nog!''.
Patricia pijpte nu haar eigen vader en dat op het platte land bij Minsk,wie had dat ooit kunnen bedenken.
Het duurde nog een behoorlijke tijd voordat de twee dronken kerels hun geil bij haar naar binnen schoten,het gekreun van de heren en ook van haar zelf want ze kwam klaar op de pik van Pieter.

Uiteindelijk vielen ze alle drie in slaap en toen de beide mannen ver in de middag met een droge strot en zwaar gehamer in hun hoofd wakker werden,was Patricia alweer voor een beurt met de hoog geplaatste politie man uit haar cel gehaald.
De mannen hebben zoveel gedronken dat ze nu niet eens wisten of dat wat er gebeurd was ,echt gebeurd was,hebben ze nu wel of niet Patricia gezien??
Komen ze hier levend weg??
Haar vader Kees en zijn broer Pieter probeerde in hun gedachten te lokaliseren wat er af gelopen nacht gebeurd was?,maar dat wilde niet lukken die fles wodka had hun geheugen schijf volkomen late crasse!
Even later werd Patricia opnieuw door Romenia de cel ingeduwd,voor haar was het de tweede keer dat ze haar vader zag maar Kees zelf was het kwijt.
''Hee Patricia gelukkig dat we jou nu zien''.
''Hoe zo???,moet ik nu blij zijn na wat er afgelopen nacht is gebeurd!'', mopperde ze.
''Alsof ik hier niet genoeg misbruikt wordt en al maanden gevangen gehouden!'' ''Wordt ik ook nog is door mijn eigen vader en oom misbruikt?,die mij zo genaamd komen redden!!''.
'He???'',reageerde haar vader''Ik ben van vannacht alles kwijt,echt waar??,ik zie jou nu pas voor het eerst hier in de cel??''.
''Jullie hebben veel te veel gedronken,en hebben een black out!'',reageerde ze.
''Wat is er gebeurd dan?'',vroeg Pieter.
''Ik kan me nog wel herinneren dat we jou door een soort spiegel zagen en dat je heel vaak geil en gillend klaar kwam??''.
''Vind je dat raar dan?,heb gevoel hoor,en ook al wilde ik niet klaar komen,maar die machine maakt een gezonde meid helemaal gek hoor!!''.
''En als je het wil weten Pieter jij hebt mij verkracht,en je schreeuwde er bij dat je dat al eerder had willen doen!!'' ''En jij pa was zo dronken ...dat ik jou ..moest pijpen,en je riep er zoiets bij als ..,nu kan het nog meis..??''.
''Volkomen black out..,wie zuipt er dan ook van die wodka van bijna 50% een drie liter fles leeg!!''.

''En nu ff wat anders!!'',riep Patricia.
''Jullie komen me redden??,hoe wou je dat doen,je zit in een cel hoor,een heel eind van Minsk in een maf land!!'' ''De politie is hier zo corrupt dat ik me moet laten neuken door een van die hoge pieten hier!''.
''Ze schieten jullie eerder gewoon neer ,gat graven zand erover weg??,hoe had je dat andersgedacht met jullie stomme koppen???'',foeterde ze.
''Jij hebt ..helemaal gelijk,Patric!'',zei haar vader''maar we waren zo bezorgt dat we goede raad gewoon in de wind geslagen hebben ..en we zijn gegaan!!', huilend viel hij zijn dochter om de hals.
''Dat het met ons waarschijnlijk snel afgelopen is ..daar waren we al achter!!'', zei Pieter snikkend.
Ook Patricia moest huilen en realiseerde zich dat Pieter gelijk had en dat zij zelf gewoon als seks slavin,lust object,geef het maar een naam ,hier gewoon zou moeten blijven todat ze lichamelijk op was en ouder en dus een opgebruikt uiterlijk kreeg ,en wat zou er dan gebeuren?ook gewoon ,PANG,!.

''Het spijt me wat ik afgelopen nacht ..,jou heb laten doen!'',snikte haar vader ''maar..maar weet er echt niets meer van?''.
''Vond jou altijd al...Geil!!'',zei Pieter,eerlijk.
''Oke!!'' ''Maar wat nu??'',vroeg Patricia.
''Nou is mams jou ook nog kwijt!!''.
''Ze weten in Nederland toch ??,waar we heen zijn!'',riep Pieter.
''Huh?,ja en,dat wisten jullie ook van mij, jullie denken toch niet echt dat er nu zo een nederlandse politie wagen aan komt tuffen??''.
'Nee dat zagen ze ook niet zo gauw gebeuren!

Wel was er in Minks zelf enige activiteit, de hotel houder maakte zich zorgen omdat het natuurlijk voor zijn hotel geen reclame was dat er zomaar mensen verdwenen.
Hij heeft enkele betrouwbare overheids personen ingelicht,maar die moesten heel voorzichtig te werk gaan dus dat kon nog wel ff een tijd duren.

Patricia kon net een uurtje of drie met haar vader praten maar toen kwam Roman en Bastyrd haar alweer halen.
Kees en Pieter werden geboeid met hun handen op de rug en aan elkaar meegenomen ,ze werden in een geblindeerde vrachtwagen gezet en de wagen reed enige uren verder noordwaarts.
Kees dacht,en fluisterde'' wij gaan eraan Pieter'' ''denk het ook!'',zei hij zachtjes terug.
''Maar waarom?moet ik mee dan?''.
Patricia had een kort zwart doorschijnend seks jurkje aan waar je haar kutje en tietjes geil door heen kon zien schemeren,dus volgens haar ging er heel wat anders gebeuren.
Ze kwamen uiteindelijk bij een tenten dorp ,bydoienen of zo??,(weet niet eens hoe je dat schrijft).
Ze zagen alleen maar mannen de vrouwen waren naar een grote tent gestuurd die mochten er blijkbaar niet bij zijn,iets wat het daglicht niet kan verdragen waarschijnlijk met haar in de hoofdrol.

Patricia werd naar een soort pleintje gebracht waar al veel mannen van die stam en wijde omgeving in hun nakie omheen zaten.
Duidelijk was te zien dat er al velen een erektie hebben dus er is vooraf al wat gekletst of zo?
Maar ook Kees en Pieter werden op het pleintje neer gezet?
Er werd in een soort russisch gekletst wat Pieter en Kees niet konden volgen en ook Patricia ving maar weinig woorden op.
Het kwam er op neer dat iedereen op de hoogte was dat Patricia een geile 17 jarige slet uit Nederland was,en dat de mannen haar vader en een oom betrof,en dat de rood langharige nu in de buiten lucht haar vader en oom moest bevredigen en dat ze daarna ook door vele van die naakte mannen genomen zou worden.
Zou dus een zeer zware dag voor Patricia worden.

Roman tilde het doorzichtige jurkje op en Bastyrd duwde ruw haar benen uit elkaar,zodat alle mannen nu goed zicht hebben op haar kaal geschoren gladde kutje,sommige mannen begonnen al aan hun lul te sjorren!
Bij haar vader en oom werd nu de broek losgemaakt,en hun protesten hielpen niet er werd om hen gelachen.
Beide met de broek op de enkels,Patricia werd even met gespreide benen voor hen neer gezet ,en ja het zijn gezonde mannen dus of ze nou wilden of niet ,hun pikken schokte omhoog!
Roman rukte aan de pik van haar vader,die vond het maar niks dat er een man aan zijn pik zat,maar hij kreeg ,m wel omhoog en Bastyrd drukte Patricia zijn geweer in de rug ten teken dat ze op de knieen moest,Roman maakte pijp bewegingen en wees naar de beide heren.
Patricia wist nu dat ze haar eigen vader en oom moest pijpen en bevredigen.
Patricia greep de pik van haar vader en trok ,m zachtjes af ze keek hem geil aan en stulpte haar warme lippen om zijn eikel terwijl ze rustig door ging met aftrekken,haar vader keek nu recht in dat echt wel geile smoelwerk van zijn dochter en begon zachtjes te kreunen,ze deed het ook zo lekker en met de andere hand kneep ze zachtjes in zijn volle ballen.
Ze pijpte hem vrij snel naar een hoogtepunt,hij begon te kreunen''AAAGGHH..!'',maar Bastyrd trok haar vader achteruit zodat de pik uit haar mond schoot en hij moest zichzelf klaar trekken en in haar gezicht spuiten.
Dikke stralen geil kletterde midden in haar gezicht en droop over haar tietjes naar beneden.
Pieter onderging het zelfde lot eerst bijna klaar gepijpt worden door geile Patric en daarna vol in haar smoel spuiten.

De beide klaargekomen mannen mochten nu zitten en een zeker twintig mannen begonnen om Patricia heen zich wild af te rukken en hun geil spatte haar helemaal onder ,het gekreun was mijlen ver te horen.
Toen werd Patricia gedwongen op zijn hondjes over een boomstam te leunen en wist ze al dat ze nu de ene na de andere pik in haar lichaam zou krijgen,het standje leende zich nu eenmaal ervoor dat de heren konden kiezen in welk geil gaatje ze zouden gaan,haar strakke kutje waarvan de lipjes al glinsterend van haar geil uitnodigend iets open stond.
Haar lekkere sterretje waardoor ze ook gelijk goed bij haar tietjes konden komen en dan haar ontzettende geile pijp smoeltje,om daar is diep in te stoten.

De eerste pik boorde zich in haar kutje met diepe halen ze voelde de behaarde zak tegen haar dijen aan kletsen,de man kneed ook haar tietjes ruig,natuurlijk werd er in het plattelands russisch geil en smerig tegen haar gesproken.
Een flinke paal voelde ze tegen haar lippen aan drukken ze deed bereidwillig haar mond iets los zodat de man zijn schacht bij haar naar binnen kon stoten,deze zak voelde ze al vrij snel tegen haar kin aan kwakken,zodat de paal er helemaal in zat en ze goed gevuld was met hard geil mannen vlees.
De eerste pik in haar kutje ontlade zich al naar nog geen twee minuten het geil spoot diep bij haar naar binnen,de man kreunde hevig en zijn kwijl spatte uit zijn verrotte bek op haar rug.
Eeen tweede pik drukte gelijk haar kut in ,en zij moest maar hopen dat er geen enge ziekte's naar binnen werden geneukt want van een condoom hebben ze hier blijkbaar nog nooit gehoord!
Ze kreeg nu een kwak geil diep in haar mond van de daar klaarkomende man en slikte het maar door,ja wat moest ze anders?
Ook daar gleed terwijl ze nog aan het slikken was weer een nieuwe lul naar binnen,In haar kut werd klaar gekomen en de derde staaf nam haar daar,ze begon nu zelf ook meer geil aan te maken en kreeg een ranzig geil gevoel in haar strakke blijkbaar voor dit soort seks geschikte lichaam(beetje ik dus).
Kreunend ''HUHgggggg....mmmmmmmm!'', liet ze zich door deze pik klaar stoten en gilde het uit ,wat de man die haar klaar reed natuurlijk een enorm goed gevoel gaf voor zijn ego.
Kut krampend liet ze het orgasme over haar heen razen,door het geknijp van haar kut spieren spoot deze man enorme harde stralen sperma bij haar naar binnen en hij kwam mega klaar,zo was hij nog nooit klaar gekomen.
Vader Kees vond het maar niets dat hij moest kijken iedere keer dat hij poogde niet te kijken leverde hem een por met een geweer in de rug op.

Dat zijn dochter zo geil klaar kwam daar baalde hij verschrikkelijk van,waarom hield ze zich niet in?
Pieter zat alweer met een geile blik in zijn ogen te kijken hoe de ene naar de andere pik zich leeg schoot in dat in zijn ogen echt wel geile sletje,hij had alweer een keiharde tamp!.
Opnieuw hoorde hij haar klaar komen!'
''Verdomme'',zei Kees ''waarom houd ze zich niet in?'' ''OMDAT ..OMDAT HET EEN SLOERIE IS!!'',riep Pieter verbolgen.
''Je ziet haar toch genieten..of..of ben je ziende blind??''.
''hou je kop over mijn dochter!!''.
Patricia kwam zeven maal klaar en zat van onder tot boven onder de sperma overal lekte het geil vanaf of het lekte uit haar volgespoten lichaam.

Tegen de avond schemering vertrokken ze weer terug naar de hoerenkast.
Kees en Pieter werden daar nu elders opgesloten om zo verder kontakt met haar te vermijden en ze zo in het ongewisse te laten van wat er allemaal met haar gebeurde.
Ze kregen te eten maar hun uitwerpselen moesten ze maar op een emmer doen,ook konden ze zich niet wassen of scheren,dit in tegen stelling tot Patricia die er natuurlijk mooi moest blijven uitzien.
Waar de beide heren zaten brande altijd licht en de tijd verging zonder dat ze wisten of het dag of nacht was.
Zaten ze hier nu 3 of 4 dagen of was het al twee weken ze wisten het niet meer.
Patricia zat op dit moment weer vast aan de neukmachine en ze kreeg weer de een naar de andere pik in haar kont!
Komt er ooit nog hulp?

We zijn nu twee maanden verder en opnieuw werden Kees en Pieter geboeid in een vrachtwagen samen met Patricia die nu geheel naakt was meegenomen.
Roman en bastyrd zaten voorin ze reden nu zuidelijker en waren dicht bij de grens waar een grote tent stond een circus tent bleek het te zijn die ditmaal alleen gevuld was met mannenvolk.
Patricia moest kruipend aan een riem de arena van het circus in en op handen en knieen blijven de tientallen aanwezige mannen klede zich uit.
Patricia wist onderhand wel nu ze al een maand of zes gevangen was gehouden dat ze weer volop geneukt zou worden.
Pieter en Kees waren weer mee omdat dat de spanning onder het plubiek vergrote wetende dat het haar vader en oom was,ze moest de beide mannen weer geheel leeg pijpen en het goedje inslikken.

Op de tribune's waren er al weer een paar aan hun harde pik aan het sjorren ze waren zo geil dat ze niet konden wachtten tot ze hun pik in dat lekkere roodharige sletje leeg mochten boren!
Zo een buitenlands uit het westen komend verwend mokkeltje lekker afneuken met een man of vijftig was toch wel het geilste wat je maar kan bedenken.
Meestal verdwenen de mooie jonge meiden uit hun land om in het westen gebruikt te worden als lust objecten en nu was er een hier daar vandaan om uit te wonen,was weer is wat anders dan hun eigen lompe wijf.

Nadat Patricia eerst haar oom en toen haar vader heerlijk had klaar gepijpt,moesten de heren weer kijken hoe zij gebruikt ging worden.
De eerste pik boorde zich al diep in haar kutje,was gelijk een forse ''HUH..OEFF..O '',kreunde ze gelijk.
Diep werd ze gepenetreerd door de man en hard ,zijn kloten kletste tegen haar kont en ze kreeg nu ook een ongewassen pik in haar mond ,het smaakte naar zout en zweet en stonk behoorlijk.
Ze kreunde en kreunde,Kees ergerde zich weer mateloos aan haar geile gekreun ''Houd je toch is in!..je lijkt verdomme wel een echte Hoer!'', schreeuwde hij woedend.
Pieter die omdat ze niet meer geboeid waren begon geil aan zijn lul te trekken en toen Patricia de eerste keer klaar kwam spoot hij brullend zijn geil uit zijn buis.
''GORE ..HOER..mmmmmm.oohhh!'', kreunde hij.
Kees zei er nu niets van dat zijn broer dat zei,want hij had eigenlijk wel gelijk.
Bastyrd die met zijn geweer achter hen stond had ook een enorme erektie gekregen van het geile schouwspel.

Patricia kreeg de ene na de andere pik in haar lichaam ook haar kontje moest een behoorlijk aantal lullen verwerken!
Meerdere malen kwam ze kreunend en gillend klaar op het geile harde gestoot in haar lichaam.
Ook was er nu blijkbaar belangstelling van twee wit russen voor Pieter,die had niet in de gaten dat ze de hele tijd naar hem keken,ze knoopte een gesprek aan met Bastyrd (vertaald naar het nederlands) ''We willen die vent uit Nederland verkrachten en laten pijpen!''.
Bastyrd glimlachte ,dat leek hem wel wat die vent laten misbruiken ,die zo geil reageerde op Patricia!

''Pak hem maar,en naai ,m zijn kont maar aan gort!'',was zijn reaktie.
Pieter werd door de twee sterke mannen vast gepakt en naar het midden van de arena gesleept vlak naast Patricia ,hij zag haar tietjes schudden door het harde gebeuk in haar kut,hij dacht eerst nog ff dat het de bedoeling was dat hij haar moest neuken,wat hij best wilde.
De mannen drukten hem echter naar de grond zodat hij op zijn hondjes naast haar kwam te liggen en hij voelde mannen handen op zijn lichaam en aan zijn kont?
''Godverdomme..HEE?..laat dat..flikker op vuile..!'',schreeuwde hij als een mager varken,maar dat had geen zin,ze verstonden hem toch niet en het wond ze alleen maar op.
Kees zag het aan en hoopte maar dat ze hem met rust lieten ''AI!''riep hij ,toen hij het van pijn vertrokken gezicht van Pieter zag toen die een lul in zijn kont voelde stoten,Pieter had nu geen oog meer voor de naakte meid naast hem.
Verschrikkelijk veel pijn had hij nu er zomaar een hard stuk vlees in zijn droge anus werd gebeukt ,nu voelde hij eigenlijk wat Patricia moet hebben gevoeld toen ze voor het eerst harde pikken in haar kontje kreeg!
Pieter hoorde wel haar steeds klaar komen naast hem,maar bij hem was er geen sprake meer van een geil gevoel,ook niet toen de tweede man onder zijn buik ging liggen en hem begon te pijpen,hij voelde zich verkracht,misbruikt en aangerand,hij wilde niet klaar komen op het gepijp van een man aan zijn pik,maar die vent begon ook zijn balzak te kneden en ook al probeerde hij het tegen te houden,hij kwam toch klaar ''AAGaagg..aa aaagghhhhhuuh!'',gilde hij, en spoot zijn geil diep in de manne mond,die het door slikte.
Hij voelde zich nu een ....!

Hij werd nog steeds in zijn kont geneukt,toen de man die hem klaar gepijpt had zijn harde schacht tegen zijn lippen drukte.
Hij draaide zijn hoofd weg van de harde pik maar kreeg een flinke knal tegen zijn hoofd en de man greep zijn hoofd en hield dat in een ijzeren greep en drukte nu zijn staaf tussen de lippen van Pieter door en begon ,m diep in de mond te neuken.
Kees kon het niet meer aan zien en draaide zich om,dat leverde hem een harde por met het geweer van Bastyrd op!
Bastyrd die gefasineerd keek hoe Pieter werd gepakt lette niet op en Kees greep zijn kans ,eindelijk was er dan een kans!

Kees greep het geweer en trok dat Bastyrd uit de handen,hij sloeg gelijk de man ermee tegen de grond''Zo klojo..nu zijn de rollen omgedraaid!'', voor Pieter was dat net te laat hij kreeg het geil in zijn mond gespoten en hoorde ook de man achter hem klaarkomen die zijn darmen vulde met sperma.
Roman die ook dicht bij Kees stond probeerde nog wat maar kreeg een kogel in zijn schouder en liet het verder wel!
De mannen die aan het neuken waren lieten Pieter en Patricia nu gauw los en rende voor hun leven.
Het zou zomaar kunnen dat er gewapend volk op de tribune zat dus Pieter zocht zijn broek maar niet op en rende samen met Patricia achter Kees aan de tent uit, het was even zoeken naar een auto waar de sleuteltjes van in het kontakt zaten, een oude landrover ''Kom snel instappen!'' ,schreeuwde Kees.

Bij Patricia en Pieter lekte het geil tussen hun dijen maar nu waren ze vrij en dat moest zo blijven,als ze nu weer gevangen zouden worden was dat hun zekere dood!
Kees reed met behoorlijke snelheid naar de grens wat gelukkig maar een kilometer of tien was,vlak ervoor gaf hij een ekstra bult gas en reed dwars door de slagboom heen,een beambte moest een noodduik maken om niet omver gereden te worden,een andere grenswacht kwam nog uit zijn hok en wilde gericht schieten maar liet het uit zijn hoofd toen hij twee poolse grenswachten met een machine geweer in de aanslag in het oog kreeg.
Natuurlijk wilde de Poolse beambten wel enig uitleg van het waarom en ze zagen een naakte man en een verdomd geil uitziend jong rood langharig mokkeltje in haar blote kut waar duidelijk geil uitlekte ''zo die heeft net een beurt gehad?'',gniffelde ze.
Kees sprak ze in het duits aan ,wat ze gelukkig verstonden''Aus holland..aus holland!'', riep hij.
Uiteindelijk werd de nederlandse ambasade gebeld en binnen het uur waren er drie personen aanwezig die konden bevestigen dat het mensen betrof die al maanden vermist waren in WitRusland.
Patricia en Pieter waren intussen al onder een douche geweest en kregen kleding.
Snel waren ze per vliegtuig op schiphol aangekomen en daarna in een ziekenhuis onderzocht,Pieter moest enkele hechtingen in zijn anus laten aanbrengen en van zowel hem als Patricia werd bloed afgenomen om te kunnen bepalen of ze wat hebben opgelopen,gelukkig was dat niet het geval bleek wat maanden later.

Thuis gekomen viel ze haar moeder om de hals en volgde een huil partij en het weekend wat volgde werd groots met familie gevierd dat ze heelhuids waren terug gekeerd.
Patricia echter was zo ontzettend vaak geneukt en heeft zoveel moeten pijpen dat haar lichaam al snel reageerde, haar lichaam miste het gestoot van de vele pikken en ook het slikken van de emmers sperma,zowel geestelijk als lichamelijk was ze zo gevoelig in haar kutje geworden dat ze Pieter en haar vader smeekte om haar een flinke beurt te geven!

''Pa ..alsjeblieft en Pieter ook..jullie.. moeten mij neuken..en graag zo grof mogelijk!'',lispelde ze ,en keek ze geil aan met haar zaad vragende ogen,ze liet ook zien dat ze haar slipje al uit had en haar kutlipjes stonden open smachtend naar een hard stuk vlees,het geil liep haar al langs de dijen.
Pieter wist niet wat hij hoorde zijn lul stuiterde omhoog bij het zien van haar natte spleet en haar geile naar zaadvragende mondje.
Kees was eerst nog wat afwachtend,maar haar smekende stem ''PLEAS papa.. neuk je geile dochter!!,deed hem al snel overstag gaan.
Pieter greep haar bij de tietjes waarvan de tepeltjes parmantig en eigenwijs hard schuin omhoog wezen en stootte zijn harde schacht staande bij haar naar binnen''je zal ,m voelen ook..GEILE.. HOER!'',riep hij. ''Ik..ik.. spuit je vol slet!''
Kees haar vader ging achter haar staan en ramde zijn lul hard haar kontje in, ze kreunde en steunde en hijgde als een krolse kater,voordat de mannen kreunend hun geil in haar schoten was ze al twee keer klaar gekomen.
Patricia werd nu regelmatig door de beide mannen gebruikt,en ging ook om haar honger naar hard manne vlees te stillen achter het raam zitten in het spijkerkwartier,ze was daar erg populair omdat ze echt geil was en schreeuwend klaar komt als een klant zijn leuter hard in haar kale kutje boorde en ze had er piercings in laten aanbrengen.ook een tong piercing zodat ze nog lekkerder kon pijpen!,ook liet ze zich in huren als lust object om zich door meerdere mannen te laten misbruiken.

Dit is het einde van Patricia ontvoerd en op verzoek van een lezer is een van de ,mannen misbruikt,persoonlijk heb ik daar niets mee,groetjes Angela.