Bianca, slavin van de sjeik.

Bianca was geblinddoekt door de mannen die haar in de auto hadden gesleurd. Ze had geen idee waar de rit naar toe ging. Niemand in de auto zei iets en door de blinddoek was ze volledig gedesoriënteerd. Bianca bedacht dat het haar eigen schuld was geweest. Ze had zich veel te gewaagd gekleed, zeker voor een meisje van 16. Dat was natuurlijk opgevallen en daarom was ze ontvoerd.
Bianca was bang voor de dingen die haar stonden te wachten. Na een rit van zeker en uur stopte de auto en werd ze vastgepakt en uit de auto gehaald. Ze moest enkele trappen op en hoorde en zware deur achter haar dicht klappen.
“Breng haar naar de andere meiden en laat haar prepareren” hoorde ze een man zeggen. Tussen twee mannen in daalde ze en trap af en hoorde opnieuw en deur achter haar dichtvallen.
Haar blinddoek werd losgemaakt en Bianca zag dat ze in en duistere ruimte terecht was gekomen. Het lek op een kelder in een kasteel. De mannen duwden haar door een nieuwe deur en Bianca zag en ruimte met veel bedden en bankstellen. Er waren een stuk of twintig mooie vrouwen in de ruimte. Eén vrouw kwam op haar en de mannen af. “Dit is een nieuwe ster, Marie. Ze moet klaargemaakt worden voor de sjeik.”Vanavond moet ze er helemaal klaar voor zijn!”
Marie knikte en stak haar hand uit. De mannen verdwenen door de deur en Bianca volgde Marie naar een kleinere kamer.
Marie legde uit dat Bianca in het paleis van de sjeik was. Ze hoefde niet bang te zijn, maar ze zou er zeker en jaar moeten verblijven. De sjeik heft en harem en is gek op sex. Bianca zei dat ze naar huis wilde. “Dat zal niet gaan, meisje. Al de vrouwen die je net zag zijn hier gevangen. Maak je gen zorgen, er wordt uitstekend voor je gezorgd. Het ontbreekt je aan niets. Je krijgt het beste eten en drinken en hoeft de hele dag niets te doen. Het enige wat er van je gevraagd wordt is beschikbaar te zijn voor de sjeik. Als de sjeik geil is zal hij één of meer van de vrouwen oproepen om zijn lusten te bevredigen. Dat is alles wat er van ons wordt gevraagd”.

Bianca kon het nauwelijks geloven. Ze was nog maar zestien. Haar ouders leefden niet meer, maar in het weeshuis zou ze zeker worden gemist. De gedachte aan sex maakte haar nieuwsgierig, maar tegelijkertijd angstig.
Marie vroeg haar om haar kleren uit te doen. “Ik zal voorbereidingen treffen om je klaar te maken voor de sjeik.” Ze hielp Bianca uit haar kleren en klakte goedkeurend met haar tong. Daarna moest Bianca in een groot bad. Het water as heerlijk warm en het geurde naar kruiden. Ook Marie kwam naakt het bad in. Marie was een jaar of dertig en had en goddelijk lichaam. Brede heupen en enorme borsten. Haar huid was roomwit en haar kut geheel kaalgeschoren. Marie kwam naast Bianca zitten en wreef over het jonge lichaam. “Heb je al eens sex gehad, lekker ding?”, vroeg ze terwijl ze de borsten van Bianca kneedde. Bianca zei dat alleen met andere meisjes uit het weeshuis had gerotzooid. Geneukt had ze echter nog nooit.
Marie begon het jonge grietje op te geilen. Haar handen tastten het prille lichaam af. Bianca vond het wel aangenaam. Marie had dit duidelijk vaker gedaan. Marie kwam met haar mond vlak bij die van Bianca. Instinctief vonden de tongen van beide vrouwen elkaar. Bianca voelde de geile tong van Marie haar mond binnendringen. Een scheut van geilheid schoot door haar lichaam. Terwijl ze geil aan het tongen waren voelde Bianca dat Marie haar hand tussen haar benen schoof. Zachtjes beroerde ze haar jonge kutje. “Die zal kaal gemaakt moeten worden, lekker snoepje” Kom op de rand zitten, dan beginnen we gelijk. Marie pakte scheerschuim en begon het donshaar in te smeren. Daarbij beroerde ze geraffineerd het klitje van Bianca voelde dat ze erg nat werd in haar pruimpje. Daarna zag ze hoe Marie vakkundig haar schaamhaar begon weg te scheren. Steeds kaler werd haar kutje en door het aanraken ook steeds natter. Toen Marie het kutje helemaal kaal had geschoren, duwde ze Bianca achterover. Bianca voelde hoe haar versgeschoren kutje werd opengerekt. Een warme tong begon haar te beffen. Bianca werd er nog natter en geiler van. De geile tong cirkelde over haar schaamlippen en ging af en toe over haar stijve klitje. Bianca dacht dat ze gek van geilheid werd. Wat was dit heerlijk! Marie hielp haar overeind en vroeg Bianca op het bed te gaan liggen. Bianca lag op haar rug en zag dat Marie andersom boven op haar ging liggen. Haar benen werden gespreid en opnieuw verdween de likkende tong richting haar natte kutje. Marie had haar gladde kut nu boven het gezicht van Bianca geplaatst. Bianca was zo geil at ze voorzichtig haar tong uitstak en de kut van Marie aanraakte. Marie liet zich iets zakken waardoor haar kut van de tong van Bianca kon genieten. De beide dames begonnen elkaar steeds heftiger te beffen. Ze maakten elkaar gek met hun flitsende tongen. Marie duwde een vinger in het kletsnatte sneetje van Bianca. Ze merkte dat Bianca inderdaad nog maagd was. “Dat zal de sjeik heel leuk vinden”, zei ze terwijl ze doorging met beffen. Bianca proefde de geile sappen die uit Marie’s kut stroomden. De sappen waren een beetje zoutig, maar wel lekker. Opeens ging er een siddering door het jonge lichaam van Bianca. Ze voelde de warme tong onophoudelijk tussen haar kutlipjes en klitje gaan. Daverend gaf ze zich over aan een ongekend orgasme. Hierdoor zoog ze de grote klit van Marie helemaal naar binnen. Voor Marie was dit het moment om ook klaar te komen. Marie draaide zich snel om en vond de mond van Bianca. De meisjes wisselden de smaken

uit hun kutjes en tongden elkaar hartelijk.

Marie zei dat Bianca nu een uur moest gaan rusten. Er zou vanavond vel van haar gevraagd worden.
Na een uur werd Bianca door Marie wakker gemaakt. “Het is tijd voor je inwijding, liefste” Ze liepen naar de kledingkast en Marie gaf haar een mooie satijnen badjas. “Moet ik geen kleren aan?”,vroeg Bianca. “Neen, dat is allen maar lastig voor de sjeik. Hij wil je mooie lichaam direct zien”.
Marie begeleidde Bianca door de gangen van het kasteel. Ze kwamen voor een grote zware deur en klopten aan. Een lijfwacht deed open en Bianca zag een grote man op en bed liggen. “Kom verder, meisjes”, zei de man. “Ik ben de sjeik. En wat voor lekkers heb je voor me meegebracht, Marie?” “Dit is Bianca. Ze hebben haar opgepakt bij een weeshuis. Vanmiddag heb ik haar voorbereid. Ze is helemaal klaar voor Uw wensen. Ik denk dat ze U erg zal bevallen.”
Kom eens hier, Bianca. Laat me je lichaam eens bekijken. Bianca kwam dichterbij en Marie ontdeed haar van de badjas. De sjeik knikte goedkeurend toen hij het jonge kind zag. “Precies wat ik zocht. Goed keus, Marie!”
Marie duwde Bianca richting de sjeik. De sjeik begon het lichaam van Bianca zacht te strelen. Marie begon de sjeik uit te kleden. Bianca keek haar ogen uit toen ze de halfharde lul van de sjeik zag. Het was een groot apparaat met en dikke eikel. Terwijl de sjeik zijn vingers tussen de benen van Bianca stak, begon Marie de grote lul te pijpen. De sjeik genoot van de pijpende mond. Toen hij een snoeiharde lul had vroeg hij Marie te stoppen. “Is ze nog maagd, Marie? “Ja, meester, het vliesje is nog helemaal intact!”
De sjeik duwde een vinger in het nauwe kutje van Bianca en voelde inderdaad weerstand. Bianca werd geil door alle aanrakingen. “Bereid haar voor op de ontmaagding”,beval de sjeik Marie. Marie deed wat er gevraagd werd en ging op haar knieën voor het kutje van Bianca liggen. De sjeik stond op en ging achter Marie staan. Bianca kon het niet helemaal zien, maar zag dat de leuter de natte scheur van Marie binnenschoof. Marie hapte naar adem en ging door met beffen. Bianca voelde haar vrouwelijke sappen weer stromen. De sjeik pompte nu op en neer in de kut van Marie. Even later haalde hij zijn boomstam uit de natte scheur en duwde hem bij Marie in de mond. Bianca zag hoe de glimmende lul naar binnen werd gezogen. De lul moest zeker 25 centimeter zijn. Toen de lul weer keihard was gepijpt vond de sjeik het tijd voor de ontmaagding. Eerst zette hij zijn lippen op de jonge kut van Bianca. Bianca voelde zijn tong tussen haar schaamlipjes en af en toe werd het klitje gelikt. Bianca werd geiler en geiler. Terwijl de sjeik de kutsappen van Bianca oplikte werd zijn apparaat opnieuw door Marie gepijpt. Bianca lag met gesloten ogen te genieten van het geile likwerk. Opeens stopte het. Haar benen werden door Marie opengesperd en ze zag de enorme worst van de sjeik naar haar kutje gaan. De sjeik zette zijn eikel tegen de natte lipjes van het jonge meisje en plaagde haar door de eikel over haar gevoelige klitje te wrijven. Bianca werd nu echt gek van geilheid. Ze begon met haar heupen te bewegen en hierdoor duwde ze zelf de eikel tussen haar gezwollen lipjes. De sjeik opende haar benen in de verst mogelijke stand en duwde zijn gevaarte langzaam een eindje tussen de geile schaamlippen. Marie vingerde de clitoris van Bianca en duwde haar tong bij Bianca in de mond. De sjeik perste zijn stalen stang steeds dieper in het maagdelijke grotje. Bianca voelde hoe haar kutje werd opengereten. Haar kutje omsloot de geaderde worst als en strakke handschoen. De sjeik werd geiler en geiler. Hij voelde de weerstand van Bianca’s maagdenvliesje. Hij trok zijn lul iets terug uit de smalle kut en duwde toen ineens dwars door het maagdelijke vlies. Bianca schreeuwde het uit. Ze had het gevoel dat ze wed opgescheurd. De sjiek begon met pompen en de zaadknots rekte de jonge kut helemaal op. Marie bleef haar klitje vingeren. De sjeik ging nu als en razende in het jonge pruimpje tekeer. Hij neukte Bianca wild en zijn grote zak sloeg telkens tegen de kont van zijn jonge minnaresje. Bianca voelde de pijn van de ontmaagding wegebben. Een heerlijk geil gevoel kwam er voor in de plaats. De grote lul bleef op en neer gaan in haar kletsnatte doosje en ze voelde en orgasme opkomen. De sjeik trok zich terug uit haar kut en ging achter Bianca liggen. Op haar zij voelde ze de eikel opnieuw tussen haar lipjes komen. De sjeik tilde haar been en duwde zijn leuter verder naar binnen. Marie kwam met haar hoofd tussen de benen van Bianca liggen. Ze likte de klit van Bianca en de stam van de pompende lul afwisselend. Ook nam ze af en toe de zware ballen van de sjeik in haar geile bek. De sjeik bleef zich uitleven in het prille neukgrotje van Bianca. De dikke geaderde lul rekte de natte kut steeds verder op. Op het laatst ging de volle 25 cm naar binnen. Bianca genoot met volle teugen. Marie bleef haar likken en haar kut was drijfnat. Toen de sjeik zijn tempo nog meer opschroefde voelde ze en enorm orgasme door haar lichaam gaan. Zo was ze nog nooit in haar leven klaargekomen. Haar kutje verkrampte door de wellust. De lul van de sjeik werd geheel afgeklemd. De sjeik haalde het grote gevaarte uit de krampende kut en beviel de beide meiden om hen met de mond klaar te maken. Bianca had nog nooit en lul in haar mond gehad. Ze zag de grote knots die glom van haar eigen geile sappen. Ze opende haar mond en voelde de eikel haar kaken opensperren. Marie was bezig de kloten
van de sjeik te likken. De sjeik duwde zijn lul verder en verder in de keel van Bianca. Ze moest kokhalzen toen de lul voorbij haar huig werd geduwd. De sjeik was wild van geilheid en pakte het hoofd van Bianca beet. Bianca snakte naar adem, maar bleef hard aan de paal zuigen. De sjeik duwde het hoofd verder achterover, zodat hij zijn hele lul naar binnen kon persen. Bianca voelde de kloppende paal in haar keel glijden. Marie likte de zware balzak en masseerde het kontgaatje van de sjeik. Die werd gek van geilheid en neukte de pijpende bek van Bianca nu als een bezetene. Bianca bleef slikken en zuigen. Ze voelde dat de sjeik verkrampte en even later spoot de eerste straal warm sperma in haar geile pijpbekkie. Dikke stralen geil schoten uit de leuter van de sjeik. Bianca probeerde alles in haar mond te houden maar dat was onbegonnen werk. De sjeik bleef in haar mondje pompen en het geil stroomde langs de bolle wangen van het meisje. Marie begon het geil van haar gezicht te likken. Eindelijk haalde de sjeik zijn worst uit haar mond. Marie likte de lul helemaal schoon. Toen de sjeik zich moe maar voldaan achterover liet vallen op het bek, zag hij hoe de meiden zijn sperma met hun tongen wisselden. “Ik ben erg tevreden over jullie. Vanavond laat zullen we een orgie houden. Zorg dat je er klaar voor bent!”

Later die avond nam Marie Bianca opnieuw mee naar een andere ruimte. Dit was een zaal waarin een supergroot bed van 5 bij 5 meter was. De sjiek lag als enige op het bed en vroeg de meiden verder te komen. Bianca zag hoe de andere twintig meiden van het harem aan de zijkant van de grote ruimte stonden opgesteld. Aan de andere kant stonden evenveel kerels. Ze aren allemaal even groot als de sjeik. Sommigen waren ook Arabisch, anderen waren mooie zwarte negers.
De sjeik beval de meiden op het bed te komen. Hij knipte met zijn vingers en een Arabier kwam dichterbij. De man liet zijn kamerjas open glijden en Bianca zag een reusachtige lul tussen zijn benen. De lul zwiepte op en neer en werd vlak voor Bianca gehouden. “Pijpen hoertje! Maak hem stijf!” Bianca nam aarzelend de dikke knuppel tussen haar lippen. Ze zoog de lul en eindje naar binnen en maakte pompende bewegingen. DE sjeik was achter haar komen zitten en duwde zonder enig voorspel zijn zwans bij Bianca naar binnen. Bianca had nu en lul in haar mond en een in haar kutje. Marie was achter de Arabier komen liggen en likte geil aan het kontgaatje van de kerel. Bianca voelde de lul stijver en steeds groter groeien. Ook de lul van de sjeik werd groter in haar zuigende kutje. Ze genoot van de beide lullen die op en neer in haar openingen pompten.
De sjeik vroeg om van plaats te wisselen. Bianca huiverde bij de gedachte dat de grote Arabierenlul nu in haar kutje moest. Ze spreidde haar benen extra om meer ruimte te maken voor deze grote staaf. Langzaam duwde de Arabier zijn apparaat naar binnen en begon zachtjes te pompen. Bianca dacht dat ze ontplofte. Ondertussen werd de sjeik wild door Marie gepijpt. Terwijl ze op de knieën zat was er en neger achter haar komen staan met een mooie grote zwarte lul. De neger duwde zijn fallus met gemak naar binnen en kletste met zijn buik tegen de wippende kont van Marie. Bianca werd ondertussen ruw door de Arabier genomen. Ze raakte gewend aan het grote formaat van de pompende leuter en genoot van de worst van de sjeik die diep in haar pijpbekje werd geduwd. Haar kletsnatte schaamlipjes omsloten de vette lul en even later voelde ze het sperma diep in haar kut spuiten. Ook de sjeik kwam klaar en leegde zijn ballen in haar mond. Het geile sperma stroomde nu uit haar kut en mond. Bianca vond het heerlijk.
De sjeik nam de plaats van de neger in, maar in plaats van in de kut werd Marie nu in haar strakke kont genomen. Bianca zag een nieuwe man op haar afkomen. Ook hij had een behoorlijke lul, maar niet zo enorm als de anderen. Gehoorzaam begon ze de man te pijpen tot deze geheel stijf was. De man opende haar benen en haalde zijn vinger door een potje vaseline. Terwijl hij de spermakut van Bianca vingerde, duwde hij zijn vinger met vaseline voorzichtig in het kontgaatje. Bianca vond de glibberige vinger lekker in heet poepgaatje. Geil van de aanblikken om haar heen genoot ze van het oprekken van haar afvoergootje. De man kwam nu achter haar kont zitten en plaatste zijn eikel tegen haar sterretje. Langzaam voelde Bianca dat haar kontje werd opengerekt. De relatief dunne lul werd centimeter voor centimeter naar binnen geduwd. Met zijn vingers werd de druipende scheur van Bianca onder handen genomen. Het sperma van de Arabier stroomde bij de man over de vingers. Steeds dieper ramde de leuter in haar nauwe kontje. De sjeik, die de kont van Marie neukte, moedigde de man aan om een hoger tempo te kiezen. De man versnelde gelijk en pompte nu in rap tempo in de strakke kont. Al snel kwam Bianca weer tot een orgasme en ze voelde haar sappen over de vingerende hand van haar minnaar stromen. De man neukte zich naar en hoogtepunt en als snel loosde hij zijn sperma in de kont van het jonge meisje.
Er werd gestopt met neuken en iedereen moest van de sjeik naar de zijkant van de kamer. Alleen Bianca en Marie moesten bij hem op bed blijven liggen. De sjeik klapte in zijn handen en door de grote deuren kwam een man met twee grote Deense doggen binnen. Bianca zag de grote rode lullen onder de honden hangen.
De meiden moesten op hun rug gaan liggen met hun benen wijd. De sjeik genoot van de aanblik van de volgespoten kutten en konten. Het sperma stroomde in kleine straaltjes uit de neukgaatjes. Nu werden de beide honden ingezet. Gehoorzaam storten ze zich met hun tong op de spermagaatjes en Bianca voelde hoe de ruwe tong van de hond haar kut en kont schoonlikte. De tong was ruwer dan van een mens, maar daarom niet minder lekker. De kutten en konten waren schoongelikt en de sjeik vroeg de meiden om de honden te pijpen. Bianca was terughoudend om de halfslappe hondenlul in haar mond te nemen. De hond was echter geil van het likwerk geworden en duwde zijn wordt in haar mondje. Kleine straaltjes voorvocht schoten uit de hondenpik. Bianca was nieuwsgierig naar de smaak en voorzichtig zoog ze de pik naar binnen. De hond jankte van geilheid en begon gelijk te pompen. Ook Marie had een hondenlul in haar mond en zoog dat het een lieve lust was.
Bianca keek met verbazing naar het formaat van de hondenlul. Er waren weinig kerels met een dergelijk enorm apparaat.
Door twee kerels werd ze op haar knieën en handen geplaatst. De kerels hielpen de hond op de rug van haar te klimmen. De hond kromde zijn rug en Bianca voelde de rode pik tussen haar schaamlippen schuiven. De hond was ruig en begon gelijk te pompen. Bianca voelde het gevaarte tegen haar baarmoeder duwen en begon zich zelf te vingeren. De hond was wild van geilheid. Zijn tong likt in de nek van het meisje en de grote zak zwaaide hard tegen haar poesje. De mannen, die Bianca en de hond vasthielden, lieten de hondenlul uit de kut van Bianca glijden. Ze duwden de eikel tegen haar sterretje en Bianca voelde hoe ze wild werd opgereten door de pompende lul. De hond verhoogde zijn tempo en begon wild te schokken. Bianca was allang klaargekomen op de geile hondenlul. Ze gleed onder de schokkende hond vandaan en nam de enorme hondenlul in haar mond. De hond gebruikte haar monje als een tevenkut en pompte steeds sneller op en neer in haar keel. Opeens begon het dier hard te janken en Bianca’s mond werd overstroomd door het hondensperma. Ze slikte het meeste door en genoot van de bijzondere smaak.
De honden, Marie en Bianca waren helemaal uitgeteld en ook de sjeik vond het genoeg voor vanavond.
De volgende aflevering vertel ik meer over de belevenissen van onze geile Bianca.