De rode kamer

In een huis, waar meerdere mensen leven en wonen is het moeilijk om een SM-ruimte te creëren, zonder dat deze opvalt bij de andere medebewoners. Het is nooit in onze gedachten opgekomen, om één van de kamers in ons huis op slot te doen. Dat zou trouwens ook niet gaan, want er zitten geen sloten op de deuren. Toch  hadden wij altijd een intens verlangen naar zo’n ruimte, dat elk uur van de dag tot onze beschikking  zou staan. Het is immers verrukkelijk om zonder al teveel omhaal aan het Sm-spel te beginnen.

Tegenwoordig hebben wij kamers te over, maar ondanks dat, is het nog steeds moeilijk om een kamer geheel af te sluiten. Het zou mensen, die bij ons komen logeren, bevreemden dat één specifieke kamer op slot zit, terwijl alle andere kamers wijdopen staan. En wat te bedenken van de vragen, die het bij de buren zou opwekken, als zij  tijdens onze vakanties op het huis zouden passen. Over vakanties gesproken:

Bij een bezoek aan een kasteel in de Loire-streek in Frankrijk, werd ons door een gids  kamers getoond, die verborgen deuren en ruimten hadden. Zo was ons idee ontstaan om een slaapkamer te ontwerpen, die op een romantische en lieflijke rood getinte slaapkamer leek, maar toch niet was. Op het plafond werden holle balken aangebracht met segmenten erin, die, als ze geopend worden, hijsblokken en straaldraden van de takelinstallatie te voorschijn laten komen. Op de muren werd een lambrisering en platte balken aangebracht, die in verbinding staan met de plafondbalken. De rest van de muren werden voorzien van panelen met een lijstwerk. Alles in de stijl van honderd jaar geleden. Achter de beschieting van de lambrisering werd de lier van de takel verborgen en de stalen  steunen om een Andreaskruis aan vast te bouten. De boutgaten werden weggewerkt achter afschroefbare rozetten.

De wand waar de slaaf normaliter naar kijkt, tijdens zijn pijnlijke maar liefdevolle bestraffing, is voorzien van drie grote spiegels, die binnen de omlijsting van de panelen waren aangebracht. Op de andere wand hangt in het midden een paneel van een vierluik met twee gezichten, maar hierover later in dit verhaal. Het stond ons tegen, om elke keer weer zwepen en dergelijke in en uit te pakken, maar ook dit losten we op. Eigenlijk door een heel simpele ingreep: van een kledingkast met dubbele deuren. Het resultaat was in één woord geweldig: aan de voorzijde twee prachtige klassiek uitziende deuren en daar achter een met rood  fluweel beklede binnenruimte voor onze zwepen, canes en dergelijke. Opengeklapt was het net een kamerscherm, waar al onze Sm-spulletjes in  het gelid hingen.

Een pijnbank zou en moest aanwezig zijn in onze Sm-kamer,  om liggend op bed uitgerekt te worden. In het verleden had ik al eens op een houten pijnbank gelegen en daar had ik een kick aan overgehouden. Wij waren in de loop der tijd heel vindingrijk geworden en het idee om een zelfgemaakte pijnbank te maken ontstond in Engeland, logerend in een klein hotelletje en in een kamer waar alles kraakte. Het smalle bed, waarin wij sliepen had spijlen aan de voor- en achterkant. Dit was voor ons de oplossing.

Terug in Holland gingen we op zoek naar een smalle twijfelaar met spijlen aan het hoofd- en voeteneind. Aan het hoofdeinde kwamen twee leren banden met ogen waarin de polsbanden vastgeklikt konden worden. Aan het voeteneinde werden twee losse met rood leer beklede balkjes geklemd, met een steun voor het kleinste liertje, dat we konden vinden. Het resultaat werkte als een trein, met gespreide armen vastgeklikt aan het hoofdeinde van het bed en tussen de enkels een spreidstang, die via een staaldraad verbonden is met een liertje. Zo lag ik erbij om de pijnbank uit te proberen en omdat het de eerste keer was, draaide mijn meesteres langzaam aan het hengsel van het liertje, totdat ik strak aangespannen op bed lag. Bewegen was daardoor vrijwel onmogelijk.

Al jaren buig ik voor mijn meesteres, wanneer zij mij beveelt om mijn tweede persoonlijkheid aan te nemen, namelijk die van slaaf. Het zal veel mensen bevreemden dat wij er twee verschillende levens op na houden.  Eén in de bovenwereld die onopvallend is en zo burgerlijk als de pest.

In onze benedenwereld hebben wij onze Sm-levensstijl. Hier vindt de metamorfose plaats, die ons beiden een andere persoonlijkheid laat aannemen. Mijn partner is dan die strenge, maar rechtvaardige meesteres, die het in zich heeft, om een slaaf naar een hoogtepunt te brengen daar waar pijn overgaat in genot. Alleen in die wereld word ik een onderdanige persoon, een slaaf in hart en nieren, die zijn meesteres op zijn knieën smeekt om hem liefdevol maar hard te straffen. Onze benedenwereld is een wereld vol van extase, liefde, genot en pijn en tevens het grootste geheim dat wij samen delen. Wij vinden het nog steeds moeilijk om met derden over onze Sm-gevoelens te spreken.

Verscholen in ons huis zijn fragmenten uit de benedenwereld terug te vinden, want een opmerkzame insider uit de wereld van pijn en genot kan dat aanvoelen of opmerken. Velen die rondwaarden door ons huis, hebben die specifieke dingen over het hoofd gezien of niet opgemerkt. Zij die in deze kamer sliepen waren verrukt tot opgewonden over de kleur, de spiegels en het vierluik aan de muur met op de buitenzijde een liefelijke romantische voorstelling in de vorm van een liggend naakt, maar zou men echter het vierluik ontgrendelen en openen, dan ziet men een mythologische voorstelling in combinatie van sado- en masochistische elementen.

Het middelpunt van het vierluik is een slavin en slaaf hangend aan hun kettingen. Hun beider ruggen zijn bedekt met vuurrode striemen van de vele zweepslagen, die zij beiden mochten ontvangen in een middeleeuwse kerker. De hele ambiance wordt omsloten door het schijnsel van warm rood gedempt indirect licht en het opflikkeren van kaarslicht in de hoeken van de kamer. Om toch enigszins uiting te geven aan onze heimelijke behoeftes hangen er rode koorden aan het hoofd- en voeteneind van het bed. Wij zijn er van overtuigd dat sommige gasten die in deze kamer sliepen, de koorden hebben gebruikt om hun erotische spel nogopwindender te maken.

Wat kenners van het Sm-spel andermaal zouden opvallen, zijn de vele paren damesschoenen met wel erg extreem hoge hakken en hoge leren laarzen, die echter geen spoor vertonen ooit op straat te zijn geweest. Leren kleding die in haar kledingkast hangt, heeft in het verleden wel eens vragen opgewekt. ‘’Ik zie jou nooit in het leer, merkte iemand eens fijntjes op.’’ Naar mijns inziens zijn leer en Sm intens met elkaar verbonden. De geur van leer, die om mijn meesteres hangt, wekt bij mij een groot verlangen op. Voor mij is de geur van leer als parfum. Toen kon het spel beginnen:

Getooid in één van haar leren outfits, trad mijn meesteres mij tegemoet, om het protocol voor die avond voor te lezen:

‘’Dit zijn de spelregels, slaaf.’’  Met mijn neus tussen de punten van haar hoge leren laarzen, hoorde ik haar aan, hoe ik deze avond door haar getuchtigd zal worden. Eén en ander gebaseerd op het verlanglijstje, dat ik bij mijn meesteres heb mogen indienen om mijn verjaardag nog meer luister bij te zetten. ‘’Slaaf, het is je wens, om de pijngrenzen van je lichaam te verkennen en die eventueel te verleggen, een wens die je al jaren koestert.’’ ‘’Ja, meesteres, met heel mijn ziel en zaligheid sta ik daar achter’’. ‘’Goed slaaf, jouw wens is voor mij een bevel en zal worden uitgevoerd conform het contract, dat ik heb opgesteld. Lees dit contract door en als je akkoord gaat, onderteken je het. Over de inhoud valt niet te onderhandelen, het is alles of niets.’’

--Shit-- De inhoud van het contract ademde één en al pijngenot uit. Alles was tot in de finesse omschreven, hoe en op welke wijze deze Sm-sessie tot uitvoering zou worden gebracht. Toch zette ik mijn handtekening onder het contract en gaf het geknield aan mijn meesteres terug. Hiermee gaf ik haar carte blanche.

Geblinddoekt en hangend aan mijn beide polsen, terwijl mijn tenen nauwelijks de grond raakten, liet zij mij achter in een alles omhullende duisternis. Een storm van uiteenlopende gedachten speelde door mijn hoofd. Door de spreidstang tussen mijn enkels verloren mijn voeten elk contact met de vloer. Hangend aan mijn polsen ontving ik de eerste reeks klappen op mijn kont. De leren plak bracht mijn beide billen flink op temperatuur en stimuleerde mij om mijn lichaam volledig over te geven aan het Sm-spel en genoot daar met volle teugen van. Mijn schouders en rug bewerkte zij stelselmatig met een veterzweep, die een sublieme pijniging in gang zette. Langzaam liet zij mij weer zakken en mijn voeten maakten weer contact met de grond. Het gaf mij de mogelijkheid om mijn armen ietwat te ontspannen. Haar favoriet onder de zwepen veroorzaakte de eerste vuurrode striemen op mijn rug. Zij liet 50 x de lange bullepees neerdalen op mijn rug. Maar voordat zij weer een veterzweep in de strijd gooide, drukte mijn meesteres haar nagels diep in mijn tepels. Een lichte kreun van pijn was het gevolg. Vervolgens plaatste zij een tepelklemschaar op mijn tepels en trok hard aan het kettinkje, om mijn tepels zover mogelijk uit te trekken.

Voordat mijn meesteres verder ging verloste zij mij van de blinddoek en liet twee volle handen met naalden zien. Dwars door elke tepel verdween de ene naald na de andere. Het raffinement van dit steekspel zat in de dubbele pijnscheut die de naalden opwekten.  De eerste pijnscheut treedt op wanneer de punt van de naald de tepel ingaat. Heftiger is de twee pijnscheut, wanneer de naald de andere zijde van de tepel weer verlaat. Zij speelde met de naald en liet mij de contouren van de naald zien, die bijna de andere zijde van de tepel had bereikt. De punt van de naald was duidelijk zichtbaar en tergend langzaam drukte zij met één vinger op de achterzijde van de naald. Kreunend van pijn onderging ik haar steekspel. Even plotseling als de pijn opkomt, verdwijnt deze weer, wanneer de naald de tepel doorboort. Starend naar mijn tepel, zie ik een rozet van naalden, t.w. 8 naalden, die op elke tepel zijn geplaatst.

Met een handvol nieuwe naalden stond zij voor mij en zei: ‘’je denkt toch niet dat het steekspel over is, slaaf?’’  In steeds groter wordende cirkels rond mijn tepels, werd de éne na de andere naald in mijn huid geprikt. In de spiegelwand kon ik het resultaat zien van haar nijvere steekspel. Veel tijd om het steekspel te aanschouwen was er echter niet, want mijn meesteres had een veterzweep ter hand genomen.

Beginnende bij mijn nek en afzakkende tot net onder mijn billen sloeg zij op mijn rug, net zolang, totdat mijn huid een rode gloed kreeg. Het was niet de pijn, dat een angstig gevoel bij mij teweegbracht, maar het opflikkeren van de kaarsen, die mijn meesteres had aangestoken. Na losgemaakt te zijn uit de takels en bevrijd van de naalden nam ik plaats op het bed. Met mijn gezicht in de kussens gedrukt, bond mijn meesteres mijn beide polsen vast met koorden aan het hoofdeinde van het bed. Tussen mijn enkels zat een spreidstang, die met staaldraden verbonden waren aan een lier. Bij elke tik van de lier werd ik verder uitgerekt, totdat ik strak gespannen als een vioolsnaar op het bed lag.

Het flikkerende kaarslicht was nu boven mijn beide billen en huilend van de pijn gaf ik luid te kennen, dat zij haar doel had bereikt. De vloeibare was van twee grote kaarsen stroomden tussen mijn bilnaad en naar mijn balzak en rug. Recht boven mijn anus had zij beide kaarsen in één keer omgekeerd en vervolgens deed zij hetzelfde met de twee andere kaarsen, bovenop mijn schouderbladen. De hete was droop langs mijn nek, schouder, rug en billen en het enige, dat ik kon bewegen was mijn hoofd, die dan ook naar alle kanten schokte. Mijn rug en billen waren bedekt met een dikke laag kaarsvet.

Met zorg koos mijn meesteres een bullepees uit, om het kaarsvet hardhandig te verwijderen. Hoe harder zij sloeg, des te meer ik mijzelf pijnigde door onbewust te willen bewegen, zonder dat die mogelijkheid aanwezig was. Berustend in mijn lot wachtte ik af. Hoelang zou het duren voordat de dikke laag kaarsvet op mijn kont en rug was verwijderd? Om het kaarsvet van mijn beide billen te verwijderen viel haar keuze op een Engelse cane. Stukken kaarsvet vlogen door de lucht en ik kon wel janken van de pijn. Zo bewerkte mijn meesteres mijn kont en harder en harder kwamen de klappen.

‘’Alstublieft meesteres, stopt u, alstublieft, ik barst van de kramp,’’ gilde ik tenslotte. Voorzichtig maakte zij mij los en masseerde mijn armen en benen en het duurde even voor ik weer bij de mensen was. Met een tikje op mijn kont en de opmerking,’’ kom op slaaf, we hebben niet de hele avond de tijd,’’ werd ik naar het Andreaskruis verwezen.

De leren riemen werden strak aangetrokken, want van veel bewegingsvrijheid voor een slaaf houdt mijn meesteres niet. Zonder al te veel woorden maakte zij mij duidelijk, dat mij 300 zweepslagen te wachten stond. Zes series van vijftig slagen met 6 verschillende zwepen vielen mij ten deel.  Koel  aanschouwde zij de schade, die mijn rug en billen hadden opgelopen. ‘’ We zijn nu halverwege deze sessie en de schade valt best mee,’’ merkte zij op.  In al onze Sm-sessies zit de vier maal honderd bestraffing en ook nu ontkwam ik er niet aan. Deze sessie begon met een 80 cm. lange rode leren strokenzweep, die tijdens deze serie zweepslagen steeds minder wordt gebruikt, maar daarentegen steeds meer de bullepees en de cane.

Mijn handen rustten op een geselbankje en mijn billen staken parmantig en goed bereikbaar voor de zweep, naar achteren. Nog één serie te gaan: de laatste 80 slagen met de bullepees en 20 slagen met de cane.  Het aftellen was begonnen en zienderogen liep mijn incasseringsvermogen terug. Alles deed pijn en ik voelde dat mijn lichaam opstandig begon te worden. Met een dodelijk precisie ranselde zij mijn billen af met de korte bullepees, overspringend van de ene bil naar de andere bil en ik liet mijn meesteres openlijk zien dat ik leed!  Wankel staande voor het geselbankje vrat de cane zich diep in mijn billen en ik was als de dood dat, als ik door mijn knieën zou zakken, mijn meesteres gewoon weer opnieuw begon met tellen.  Met een beursgeslagen achterste en bijna aan het eind van mijn Latijn, smeekte ik mijn meesteres om genade en af te zien van een verdere bestraffing, ondanks ons contract.  Een draai om mijn oren was het gevolg na deze, in haar ogen, misplaatste opmerking.  In een oogwenk lag ik vastgesnoerd op het geselbankje met in mijn mond een mondklem, in de vorm van een korte dikke penis. Het  ademen was alleen mogelijk door mijn neus en een blinddoek bracht de omgeving terug tot een zwart gat.

Rond en in mijn anus voelde ik het glijmiddel aan- en ingebracht worden en de eerste vibrator gleed mijn anus binnen. Steeds groter, dikker en langer werden de verschillende dildo’s achter elkaar naar binnen gepropt.   Met de allergrootste dildo neukte zij mijn anus schaamteloos, grof en zo diep mogelijk. Spelend met haar vingers rond mijn sluitspier voelde ik haar hand samenknijpen tot een vuist.  Met nauwelijks enige weerstand, verdween haar hand in mijn anus. Haar onderarm bewoog ritmisch heen en weer en haar arm kwam steeds dieper in mij.   Een weergaloos gevoel verspreidde zich in mijn onderbuik.

De tintelingen verspreidden zich steeds verder en verder. ’’Dieper, neuk mij harder,’’ smeekte ik haar. Even later plofte haar hand uit mijn anus en de leegte werd opgevuld door een uit de kluiten gewassen buttplug. Het  was stil om mij heen geworden en mijn beide billen gaven het signaal af dat eerste hulp nu dringend  was gewenst.  Ik raakte het besef van tijd kwijt. Hing ik nu 15 minuten of een half uur over het geselbankje? De buttplug werd uit mijn anus verwijderd en ik voelde hoe zij een handvol ijsklontjes één voor één in mijn anus naar binnendrukte, gevolgd door het terugplaatsen van de buttplug.

Met alles wat maar tot haar beschikking stond ranselde zij mijn reeds gehavende rug en billen af.  Het had geen enkele zin om weerstand te bieden aan deze bestraffing, want wie had om deze absoluut krankzinnige kastijding verzocht?  --Ik dus.--

Even abrupt als de bestraffing was begonnen, zo stopte hij ook.  Wel of geen slaag deed er nu niet meer toe. Ik was op mijn hoogtepunt. De behoefte om losgemaakt te worden, ontstond na een behandeling van een verkoelende crème op mijn zitvlak en rug.

Samen met mijn meesteres keek ik via de spiegels naar de opgelopen schade: --Het zou dagen duren voor ik weer normaal kon zitten.--  Beide billen hadden het meest geleden van de slagen met de diverse canes. Ze waren niet alleen bont en blauw, maar getekend met vuurrode striemen die alle kanten uit liepen.  Voor mij de mooiste kleuren.

De volgende dag keken wij samen in de spiegel en stelden vast, dat het ergste leed was geleden. Ze masseerde wederom een verzachtende crème op mijn gevoelige billen en een golf van erotische verlangens overspoelden ons. Drie kwartier later lagen wij gelukzalig inéén gestrengeld. Onze lippen beroerden elkaar en zachtjes gleed mijn tong haar mond binnen. Een hele lange tongzoen was het gevolg.  Het puntje van haar tong streelde mijn nek en kringetjes draaiend rond mijn tepels zakte haar tong steeds verder richting mijn kruis.  Haar twee volle rode lippen openden zich voor mijn jongeheer en haar tong bewoog als een slang rond mijn eikel.  Steeds dieper liet zij mij toe in haar mond, haar beide lippen omklemden mijn jongeheer, zoals een honkballer zijn knuppel vasthield.  Mijn ademhaling stokte en een gevoel van gelukzaligheid overspoelde mij.   Of ik wilde of niet, ik kwam klaar!  Toch bleef haar mond waar ze was en ook het pijpen stopte niet, pas nadat ik te kennen had gegeven, dat mijn apparaat tot op de bodem leeg was, stopte zij met pijpen.

Haar hoofd kwam omhoog en onze blikken kruisten elkaar en zonder verder nadenken begreep ik haar bedoeling. Ik pakte haar hoofd met beide handen vast en bracht mijn lippen op die van haar.  Ditmaal opende ik mijn mond voor haar tong. Mijn blik ging naar de rode koorden, wat opgemerkt werd door mijn meesteres. Toch aarzelde zij geen moment en spreidde haar armen en benen.  Zachtjes bromde de vibrator diep in haar, het was zo’n apparaat waarvan het kopje bewoog en een ring met halve parels ronddraaide.  Mijn lippen kusten naar nek en zachtjes beet ik in haar oorlelletje en een zacht gekreun van genoegzaamheid ontsnapte uit haar mond.   Spelend met haar tepels, die al draaiend tussen twee vingertoppen steeds groter en harder begonnen te worden. Haar onderlichaam schokte meer en meer en haar beide billen kwamen vrij van het bed. Wegdoezelend en met half geopende ogen genoot zij als een spinnende poes van de golf van genot, dat haar overspoelde.

Voordat zij geheel ontwaakte uit haar droomwereld waren mijn lippen op de plaats, die zij het liefst langdurig laat verwennen door mijn tong.  Haar liefdesgrot was warm en vochtig en een zoete smaak prikkelde mijn tong, die op zoek ging naar de verblijfplaats van haar genotknobbeltje.  Mijn tong duelleerde met haar genotknobbeltje, dat een stroom van liefdessap op gang bracht  en gaf zij zich over aan haar tomeloze geilheid.  Overspoeld door haar liefdessap en het steeds sneller slaan van haar schaamlippen tegen mijn lippen waren de voortekenen van haar totale ontlading.  Er was geen andere keus voor mij, dan het drinken van haar sappen, om te voorkomen dat mijn tong haar liefdesgrot verliet. Overspoeld door haar klaarkomen gaf zij mij het nectar, dat ik wilde proeven.  

Even later onder de warme harde waterstralen van de douche plaagden wij elkaar en zachtjes trokken wij aan elkaars tepels en ook onze vingers verdwenen in elkaars lichaam. Nu,  jaren later houden wij eens in de 3 weken zo’ n Sm-sessie waarin mijn meesteres de ene keer beslist, hoe ik word gestraft en de andere keer mag ik ook  mijn zegje doen. Maar hoe en op welke wijze ik gestraft word beslist zij alleen en niemand anders.