Een slet maken

Mijn vrouw was toe aan vakantie. Even het hoofd leegmaken. Ik vond het geen probleem. Sterker nog ik heb haar juist gestimuleerd om op vakantie te gaan. Want ik had een plan gesmeed. Mijn vrouw, Amanda (38 jaar oud, blond, volslank), was nml. een beetje boel een ijsbeer, een seksloze trut. Tja en dat kan natuurlijk niet. Zelf had ik al van alles geprobeerd maar helaas. Gelukkig keerde het tij, ik was tijdens een avondje stappen 2 mannen tegen gekomen en in een half dronken bui had ik dit dus laten vallen. En deze mannen wisten daar wel wat op.

Stuur haar op vakantie, het liefst naar Rhodos en wij vangen haar dan op. Op dat eiland hebben wij een leuk huisje wat een beetje afgelegen ligt. Wij gaan haar dan onderdanig maken, hongerig naar seks. Als zij weet terug komt van vakantie heeft zij als opdracht jou of zichzelf (onder jou toezicht) te bevredigen. Gewoon wat jij dan wenst. Thuis ook zonder bh en slip rondlopen etc
Als stok achter de deur komen wij haar eens in de zoveel tijd nog eens "testen". Kijken of ze alles braaf doet. En zo niet..er zijn dan genoeg filmpjes en foto's te versturen naar collega's en vrienden ...hahaha
Hier kon ik dus geen nee tegen zeggen.

Dus eindelijk was het zover. Ik, Amanda, was aangekomen op Rhodos. Leuk hotelletje, lekker aan het strand, auto erbij en het weer was goed. Wat wilde ik nog meer. Direct op de eerste dag heb ik leuk contact gehad met een leuke dame van mijn leeftijd uit Nederland. Zelf was ze Grieks en kwam van dit eiland. Omdat ze vroeger in de hotel had gewerkt mocht zij gebruik maken van het zwembad. Zij had mij zelfs aangeboden om het eiland te laten zien. Omdat zij er nog maar 1 dag zou zijn zouden we de volgende dag gaan. En dat kwam wel goed uit want na 1 dag begon ik al aardig rood van de zon te worden.

De volgende dag gingen Irini en ik op pad. Richting het zuiden. Wij zouden eerst naar haar oude woning gaan, haar ouders woonden er nog. Dit was wel iets in de bergen en daar was ik niet zo blij mee maar ja...Irini wees de weg en als ik rustig blijf rijden dan is er niets aan de hand. Het huis was wel afgelegen maar de omgeving was prachtig. Helaas waren haar ouders niet thuis. We gingen wel even naar binnen om wat te drinken en om even naar het toilet te gaan. En wat er toen gebeurde weet ik niet meer. Achteraf kom ik alleen maar tot de conclusie dan Irini wat in mijn drinken heeft gedaan.

Langzaam aan wordt ik wakker. Ik lig in een rare houding op de grond. En ik ben naakt en vastgebonden!! Om mij heen staan 4 mannen en 2 vrouwen. 1 hier van ken ik: Irini.
Wat is dit roep ik uit. Maak me los. Maar de groep lacht alleen maar. 1 van de mannen drukt op een knop en langzaam aan gaan de kettingen omhoog. En ik dus ook! Ik wordt zo hoog op getild dat ik nog net op mijn tenen kan staan. Naakt sta ik nu voor de groep. Ik ben met mijn 1,75 en 100 kilo niet de slankste. Sterker nog ik ben gewoon een beetje dik. Ik heb een F-cup, dus wel lekkere dikke tieten maar ook heb een dikke buik waar ik mij voor schaam. En nu sta ik hier naakt voor ze.

Maar de groep vind het prachtig. Ik begin te schreeuwen maar de groep lacht alleen maar. Niemand hoort je hier, slet! Dus je mag zo hard schreeuwen als je wilt. Maar aangezien wij dat geschreeuw niet prettig vinden houd jij je kop. Maar ja dat doe ik natuurlijk niet. Irini gaat voor mij staan en slaat mij in 1 keer keihard op mijn tieten. Links en rechts. Eerst de beide linkerkanten van mijn tieten, dan de rechterkanten en dan via de onderkant en dan keihard op mijn tepels. Ik schreeuw het uit van de pijn. Irini grijpt mijn beide tepels beet en knijpt en trekt er stevig aan. Bek houden snol. Niemand hoort je, niemand weet waar je bent. Ik heb je uit het hotel uitgecheckt met de smoes dat jij ergens anders naar toe bent gegaan. Langzaam draait ze aan mijn tepels. Ik probeer geen geluid te maken maar toch moet ik zachtjes kreunen. Dus je hebt nog niet genoeg gehad, zegt ze dreigend. En weer slaat ze mij op mijn tieten. Maar nu staat er ook iemand achter mij die mij met een riem op mijn billen slaat. Om en om slaan ze. Ik schreeuw het weer uit van de pijn en smeek om genade. Ik zal alles voor jullie doen maar niet meer slaan, alsjeblieft. Gelukkig stoppen ze. Maar mijn tieten zijn vuurrood en doen hartstikke zeer. Net zo als mijn billen.

Er komt nu een man voor mij te staan. Luister neuksletje. Wij gaan het als volgt doen. Daar op het bord, en hij wees naar een groot bord naast mij, staan allemaal woorden. Dit zijn de woorden die jij allemaal mag zeggen. Als het woord er niet op staat dan komt dat woord niet over jou lippen. Of het moet een woord zijn wat onze goedkeuring weg kan dragen. Zeg jij dus een woord wat er niet op staat dan krijg jij per woord een klap op je beide tieten, billen en kut. Dus 5 in totaal. Bij het volgende woord zijn er er 10, vervolgens 15 enz. Heb jij dat begrepen? Ik keek op zij en zag de woorden: ja, lekker, dieper, neuken, slet, snol, reet, kut, harder, tieten, tepel, lul, zaadbekje, meer, pijpen, likken, klit, slaaf, meester, meesteres. Ik moest een keer flink slikken en de tranen sprongen mij in de ogen.
Nou, geef antwoord. Ik kon alleen maar ja zeggen. Mijn borsten en billen deden nog te zeer. Het is ja meester, slet. En ik had direct 2 tikken op mijn toch al zere tieten te pakken. Ja meester riep ik snel.
Mooi, zei de man en hij liep naar achteren.
Daar hing ik dan. Naakt, genade geslagen door wat mannen en vrouwen, mijn tieten en reet deden zeer van de klappen die ik had ontvangen en ik had geen idee wat mij verder te wachten stond.
Een van de mannen pakte de afstandbediening weer en drukte op een knop en langzaam ging ik naar achteren totdat ik met mijn billen tegen iets aankwam. Het was een gynaecologen stoel ofwel zo'n stoel met 2 beugels voor de benen. Ik werd daar op neergelegd, de benen direct in de beugels en deze werden direct vastgezet. Ook mijn armen werden vastgebonden aan de stoel en ik kreeg een riem om mijn middel en nek. Angstig en vol schaamte lag ik daar. Benen wijd gespreid zodat iedereen in mijn kruis kon kijken. "Zo, wij hebben allemaal zin in een stuk neukvlees en jij bent dat geworden" sprak een man van een 40. "Om te beginnen gaan wij jou even scheren. Schaamhaar is gewoon te vies voor woorden. Blijft alleen maar sperma in hangen". De groep moest lachen maar ik vond er niets grappigs aan.

Open en bloot lag ik daar, de beugels werden nog verder gespreid en Irini kwam tussen mijn benen zitten. Scheerzeep en een mesje in de hand. "Hmmm dit kutje zit er al lekker uit maar ik weet zeker dat het zonder die haren het er verrukkelijk uit komt te zien. En ik kan niet wachten om dat kutje een lekker te likken". Onee dacht ik, een andere vrouw die aan mijn spleetje zit. Dat wil ik helemaal niet. Maar wat kan ik doen. Ik lag helemaal vast. En als ik al zou protesteren dan ...brrr ik moest er even niet aan denken. Ik voelde de scheerzeep op mijn schaamhaar en even later deed het mesje zijn werk. Irini zat de bewegingen van het mesje helemaal te volgen met haar vingers dat het in mijn onderbuik begon te borrelen. Steeds dichterbij kwamen die vingers bij mijn schaamlippen..o nee ze zit er aan. Nee ik wil dit niet lekker vinden. Maar ik kon er niets aan doen. Irini had drommels goed door wat er gebeurde. Op een zachte en geile toon vroeg ze of ik de bewegingen lekker aan voelde. Doe ik zo goed, vroeg ze. Ik gaf uit paniek geen antwoord.

Maar daar was ze niet van gediend. Hey kutwijf, geef antwoord anders zorgen wij er even voor dat je antwoord geeft. Ondertussen trok ze aan een restant plukje schaamhaar. Auw....dat deed zeer.
Ik wilde niet toegeven maar ik zag ook het bord met de woorden die ik alleen maar mocht zeggen. "Ja", mompelde ik toen maar zachtjes. "Wat zei je sletje...ik wil dat iedereen het goed kan horen..Vind je het lekker als ik zo aan je zit?" "Ja" zei ik, iets harder.
Irini toverde een big smile op haar gezicht..."Mooi, dat dacht ik wel". "Ga ik nog even lekker verder en ik zal er zeker voor zorgen dat jij niets te kort komt". En het scheermesje werd weer op mijn schaamhaar gezet. Bijna alles was er nu af. Alleen nog wat naast mijn schaamlippen. En het mesje ging daar langs en haar vingers gingen over mijn schaamlippen...hmmm Ik kon me nog net inhouden. Wat gebeurde er toch met mij? En weer gingen die vingers en weer. Mij schaamlippen gingen een beetje uitelkaar zodat de vingers ook over mijn knopje gingen...hhmmmm Nu kon ik het niet binnenhouden. "Sletje wordt jij hier een beetje opgewonden van?" vroeg Irini. "Hmmm ja" kreunde ik.
Zeg sletje..jij spreekt mij in het vervolg aan met meesteres en jij vult de zinnen aan. Begrepen?. Ja meesteres ik heb het begrepen zei ik prompt.
Zou jij het lekker vinden als ik mijn vingers in jou kutje stop en eens lekker ga soppen? vroeg Irini.
Ooo nee, daar was ik bang voor. Ik wilde dit echt niet. Een vrouw die mij gaat vingeren, dat deed ik zelf al niet eens, en er staan ook nog allemaal onbekende figuren om mij heen! Maar wat kon ik anders dan ja zeggen...Ja meesteres, ik zou het lekker vinden als jij mij zou gaan vingeren...Bah, wat walgde ik van mijzelf.

Ik had mij ogen dicht gedaan. Ik wilde de groep niet zien uit schaamte. Ik voelde alleen dat er 2 vingers mijn kutje aan het binnendringen waren. En ze gleden ook nog makkelijk naar binnen. Hmmm sletje, jij ben echt al geil he..zo lekker nat al. Ik zal eens met 3 vingers naar binnen. Dat kan jij wel hebben, geile snol! En hop, daar voelde ik al 3 vingers. Langzaam begon ze heen en weer te gaan. Een duim ging over mijn klitje heen en de pink gleed tussen mijn billen. Ooo nee wat lekker. Ik kon het gevoel niet tegen houden. Ik begon ongecontroleerd te bewegen, voor zover dat kon. Ja lekker het sletje..wij kunnen zien dat jij het lekker vind. Maar ik wil je horen. Ik wil niet alleen gekreun horen. Wij willen lekkere geile woorden uit jou mond horen komen..

Shit nee, niet dat...wat waren ze ook al weer. Nu moest ik toch mijn ogen openen en naar het bord kijken. Oja euh ...oja lekker meesteres..lekker over mijn klitje en lekker diep in mijn kut..hmmm zo lekker...ja sneller schatje...Ik had volgens mijn een rode kop..maar kwam dat nou door wat ik allemaal zei of toch van opwinding..ik sloot snel mijn ogen weer.
Terwijl Irini sneller begon te stoten in mijn kutje voelde ik plotseling dat er iemand aan mijn tepels zat. Ik opende mijn ogen en zag dat het de andere vrouw vrouw was. Ik schatte haar op een jaar of 50, donker haar en lekker volslank maar toch al gauw een kilo of 110. Zij had haar bovenkleding uit een een paar dubbel d's hingen voor mijn gezicht. Haar vingers sloten zich om mijn tepels en ze begon er wat aan te trekken en te draaien. Dit had ik altijd al lekker gevonden maar had dat nooit tegen mijn man durven zeggen. Zij deed het gewoon...Toe maar sletje zeg maar tegen deze meesteres dat je dit lekker vind, dat ik je harder moet aanpakken... Oja ja meesteres, zo lekker. Harder trekken en draaien meesteres. Zei ik dit nu echt..echt ongelofelijk!

Direct voelde ik pijnscheuten in mijn tepels. Ik probeerde de pijn te verzachten door wat omhoog te komen maar dat lukt niet omdat ik vast zat. Blijft praten sletje. Wij willen jouw horen. En jij gaat ook niet stiekem klaarkomen. Nee jij gaat ons vertellen dat jij bijna gaat klaarkomen, luid en duidelijk zodat iedereen dat hier kan horen. En dan begin je aan 1 van mijn tepels te zuigen. Heb jij dat begrepen snol! Ja meesteres, ik zal aan Uw tepel zuigen..Ja lekker meesteres lekker hard knijpen en trekken aan mijn tepels meesteres...

o meesteres wat vinger jij mij lekker, zo lekker diep en hard. oooo jaaa...en lekker met een vinger over mijn kontgaatje hmmm zo geil. Sneller meesteres, trek hard meesteres...hmmm ik ga zo klaarkomen, jjaaa ik ga zo klaarkomen. En voordat ik nog maar iets kon doen lag er een tepel tegen mijn lippen..en ik zoog die tepel lekker mijn mond in. Voor het eerst van mijn leven had ik een tepel van een vreemde vrouw in mijn mond. Ik wist niet wat mij overkwam maar ik kon er ook niet over nadenken...De pijn in mijn tepels, het genot ik mijn kontje, mijn kut, mijn klit. Het was te veel. Mijn hele lijf schokte toen ik klaar begon te komen. Ik probeerde mijn benen te sluiten, zoals ik altijd deed om het klaarkomen onder controle te houden. Maar dat lukte nu niet..en het leek wel of ik bleef komen...de tepel liet ik los en schreeuwde aub hou op..ooo wat lekker, heerlijk..hmmm stoppen nu aub hhhmmm aaaaaah

Toen ik over mijn hoogtepunt heen was stopte Irini langzaam met vingeren en ook mijn tepels werden losgelaten en werden lekker gemasseerd. Ik kwam langzaam bij mijn positieven. Ik keek rond, schaamrood op mijn kaken. Dit was mij nog nooit overkomen dat ik mijzelf zo had laten gaan. Aan de ene kant schaamde ik mij rot maar aan de andere kant...hmmm wat was dat lekker. Zo zei Irini, ik zal nog even mijn scheerwerk afmaken en dan gaan wij dit nog even nabespreken. Want stoppen nu en hou op? Dat zijn niet de woorden die wij willen horen. Maar dat merk je nog wel. En nu mag je even daar kijken en ze wees naar een scherm naast het bord. Het bleek een breedbeeld tv te zijn. Een van de mannen, jong, jaar of 25, best wel lekker, liep er na toe en deed hem aan. Vervolgens drukt hij nog ergens anders op en ik zag mijzelf groot in beeld, liggend op de stoel terwijl Irini mij net begon te scheren....shit was dit allemaal opgenomen, ik had helemaal geen camera gezien!
Haha, je had dat sletje haar gezicht moeten zien toen ik de tv aan deed en zij pontificaat in beeld kwam. Wat een domme snol. Ik (Damian, 25 jaar, gespierd, een lul van zo'n 18 cm en 6 cm in omtrek) genoot van dit beeld. Irini ging nog even verder met het scheerwerk zodat de slet helemaal kaal zou zijn. Hey slet, naar de tv blijven kijken. Misschien kom je dan nog een keer klaar haha.

Nadat Irini klaar was met scheren en de boel had opgeruimd werd het sletje weer aan de kettingen omhoog gehesen. Wij hadden een stang op buikhoogte klaargemaakt waar het sletje tegen aan kwam te staan. De benen werden gespreid en met boeien vastgezet zodat zij lekker gespreid moest blijven staan. Daarna werden haar amen nog iets verder naar voren getrokken zodat zij half hangend over de stang hing. De tieten en haar buiken hingen nu mooi en haar kontje stond lekker strak naar achteren. En zij stond ook echt mooi gespreid voor ons. Haar kutje stond er ook lekker bij open en vooral lekker bereikbaar.

Zo sletje, aangezien je wat woorden hebt gezegd die wij niet wilden horen moet je het maar even voelen. Dus wij gaan het jou allemaal even laten voelen. Schreeuw maar wat je kan, wij horen het toch niet..haha
Ik ging achter haar staan en Anthea (de dame van 50 met die lekker dd up) ging voor het sletje staan. Je gaan komen slet. 2x10 op de billen, 2x10 op je tieten en 10 keer op je kut.
Let op pijnslet, per persoon! Het snolletje dacht dat ze gek werd. Ze begon te schudden met haar hoofd van nee en probeerde los te komen. Ik kon hier alleen maar van genieten. Onthou dit slet en doe de volgende keer gewoon wat je opgedragen word. Of wordt er beter van en ga je gedragen als een echte sexslet. Maar dat leren wij jou straks nog wel.

En klets daar had ze de eerste tik op haar linkerbil te pakken van mij, direct de rechter de bij waarna Anthea 2 tikken op haar tieten uitdeelde. Tot slot kreeg ze een lekkere tik op haar kut. Het sletje had het niet meer. Ze probeerde te schreeuwen maar door de gag kwam er eigenlijk geen geluid uit. De geluiden van de klappen waren harder dan haar geschreeuw door de gag!
En wij bleven lekker door slaan en slaan en slaan. Haar billen en tieten werden al lekker rood. Geen enkel plekje werd overgeslagen door ons. Ik telde hard op mee..1..2..3......10
Het sletje was helemaal in tranen en liet na de laatste tik haar hoofd hangen.
Damn wat waren haar tieten en billen al rood. Maar ze was er nog niet. Anthea ging nu achter haar staan en ik ging voor haar staan. Zo nu de rest nog even. Komt ie weer. En klets, klets daar waren de tikken op de billen alweer. Nu mocht ik die tieten van haar meppen. Eerst de rechter, klets. Gewoon vanaf de zijkant naar het midden. Man wat kletste en bewoog die tiet mooi op mijn slag. Klets nu de linker...heerlijk. Om en om sloegen Anthea en ik hier. Ook bracht ik lekkere variatie in mijn slagen. Van beneden naar boven en andersom tot alleen op haar tepels. Ik kon zien dat het laatste voor haar het pijnlijkst was..gnagna. Tjs hoe eerder ze het leert des te beter voor ons.

Zo wij waren klaar. Om haar een beetje bij te laten komen van deze spanking werden de tieten en billen ingesmeerd met een verkoelende bodylotion. Onder zette Dymas (27 jaar, net zo gespierd als mij en ook voorzien van een grote lul) een ligbankje tussen haar benen en ging er met zijn rug opliggen. Hoofd in haar kruis en vervolgens zat hij lekker aan het klitje van het sletje te zuigen en had 2 vingers in haar kut en 1 vinger in het reet gestopt en was haar nu druk aan het vingeren. Dit had het sletje niet verwacht maar ondanks de pijn kon je gewoon zien dat zij het lekker vond. Ik was nog steeds haar tieten aan het insmeren maar begon haar nu zachtjes in haar tepels te knijpen. Lekker he, sletje. Knik maar als je het lekker vind. Haar natte ogen keken mij aan en daarop kneep ik net iets harder in haar tepels. Zij knikte direct van ja. Wil je ook lekker klaarkomen sletje? En weer kneep ik even hard in haar tepels. Direct knikte ze een paar keer van ja. Je begint het door te krijgen sletje...vooruit dan maar. Dan kunnen we straks met goede moed weer verder . Want er zijn nog 4 personen die jou nog moeten straffen, zei ik met een valse glimlach. Ik liet haar tepels los en zei tegen Dymas dat hij haar lekker moest laten klaarkomen.

Dymas ligt zich dat geen 2x keer zeggen en ging lekker door. Het duurde nog net geen 5 minuten of het sletje begon te schokken en kwam lekker klaar. Het leek wel of ze ook een beetje aan het spuiten was. Of verbeelde ik mij dat? Irini en Georgios (een kerel van een jaar of 40, een megalul van wel 22 cm en 6 cm omtrek, maar wel met een beginnend buikje) waren nu aan de beurt. Je zag het sletje gewoon smekend kijken om het niet te doen. Helaas....beide gingen voortvarend van slag. Het tempo zat er goed en het duurde niet lang of ze wisselden al van plaats. Nu deden ze er iets langzamer over maar toch redelijk snel waren ze klaar. Amanda haar gezicht zat onder de tranen en kwijl. Haar tieten, kont en kut stonden in brand. Ook nu gingen wij dit weer wat verzachten en ook nu dook er iemand tussen haar benen. Dit keer was het Nikos. Onze jonge god van 18 jaar, 6-pack en een redelijke lul. Maar hij had een zeer goede uithoudingsvermogen en kon zijn orgasme ook lang uitstellen. Omdat de pijn toch aardig diep zat duurde het deze keer wat langer om haar te laten komen maar toch binnen de 8 minuten. Nikos ging hierna voor haar staan. Jij hebt een heerlijke kut en kontje, slet. Ik kan haast niet wachten om beide gaatjes te vullen met mijn lul. En hopelijk kan jij ook goed pijpen want na deze dienst heb ik dat wel terug verdiend. En vervolgens gaf hij haar een kus op haar voorhoofd.

De laatste 2 waren dus Nikos en Dymas. Nikos was echt gemeen bezig. Hij stond voor Amanda, pakte steeds een tepel, trok er dan aan zodat de tiet lekker strak stond en kletste er dan 1 op. Je kon gewoon zien dat Amanda veel pijn leed. Na de wissel wilde Dymas ook niet achter blijven en nam het goede voorbeeld over. Sorry slet, dit doet jij meer pijn dan mij hahaha. Maar uiteindelijk was de straf voor bij. Wij stonden met z'n allen lekker na te genieten van de pijn die Amanda nu had. Zullen we haar nog een keertje verkoeling bieden en eens kijken of dit sletje nog een keer kan komen of maken we er voor vandaag een eind aan. Anthea was behoorlijk geil en wilde wel even Amanda nog tot een hoogtepunt brengen. Ze zette het bankje klaar, pakte 2 vibrators en ging lekker liggen. 1 vibrator ging in haar eigen kut, de andere in die van Amanda. Anthea was dan wel geil toch wilde ze niet snel haar hoogtepunt bereiken. Ik besloot de borsten en billen van Amanda maar in te smeren. De rest ging uit de schuur en naar een andere kamer. Jullie regelen de rest wel he. Komt goed zei ik. Na goed een kwartier kwamen zowel Amanda als Anthea hevig klaar. Ik zag nu zelf dat Amanda wat spoot. Een squirtertje..hmmm interessant..

Wij maakten Amanda los en brachten haar naar haar cel. Anthea pakte een kleine buttplug en smeerde er wat glijmiddel op. Bukken en billen spreidden zei ze tegen Amanda. Voorzichtig deed Amanda wat haar opgedragen werd. Het kleine beetje weerstand was snel gebroken en de buttplug zat op zijn plek. Morgen kan er wel een dikkere in zei Anthea tegen mij. Amanda moest op bed liggen en wij bonden haar via de armen en middel vast aan bed. Zo slet. jij mag dan wel op bed liggen, de cursus gaat door. Ik wees naar een tv welke aan de muur hing. Straks krijg jij allemaal porno beelden te zien. Allemaal hoeren en sletten en hoe die zichzelf aanbieden aan mannen en vrouwen. Sletten zoals jij, alleen weten zij al hoe het hoort. Jij gaat de hele nacht dit bekijken en heel goed onthouden. Dus wat ze zeggen, hoe ze pijpen, likken, neuken, slikken, de hele rimbam. Morgen gaan we dan zien en meemaken wat jij er allemaal van mee hebt gekregen. Jij krijgt een soort van examen. Doe je het goed, dan heb je lekkere sex en nog eens sex. Doe je het fout, ik pakte een tepel beet, trok eraan zodat haar tiet omhoog kwam, en deed net of ik wilde slaan, tsja dan ga je het weer voelen. En dan niet met de hand maar met een bamboe stok, een zweep een, ach vul zelf maar in. Heb jij de opdracht goed begrepen slet. Ja meester, ik zal goed opletten en morgen zal ik laten zien dan ik een goed slet ben meester!

We zullen zien, zei ik. Anthea pakte nog een vibrator en stopte deze in de kut van Amanda. Zo, nu zul jij niet snel in slaap vallen, sletje! De vibrator werd op de hoogste stand aangezet en de benen werden gesloten. Vervolgens gingen er nog banden over de benen heen zodat Amanda goed vast zat. De tv werd aangezet en Amanda zag haar staan. Haar borsten helemaal rood, ogen gesloten en Dymas die tussen haar benen lag te likken en vingeren. Oja deze beelden zitten er ook tussen..voorlopig zie alleen jij ze nog..misschien blijft dat ook zo. Maar ja als je niet luistert, wie weet wordt er dan bij je man, familie, vrienden en collega's een dvd thuis bezorgd... Amanda haar ogen gingen wijd open staan, haar mond ging ook open. Ik legde mijn vinger op mijn mond, zo van stil zijn. Amanda begreep het en verslagen zakte ze ineen. Geniet van de filmvoorstelling. Ik knipoogde naar haar en stapte toen samen met Anthea de cel uit. Ik deed de deur op slot en ging naar de rest.
Daar lag ik nu...in vibrator in mijn kut, trillend, en buttplug in mijn reet en porno op mijn netvlies. Sterker nog, ik zag mij zelf op de tv. Klaarkomend door het gezuig en gelik van Anthea. En die vibrator bleef maar trillen..hhmmm..wat gebeurde er toch met mij..volgens mij ga ik weer klaarkomen en ik vind het nog lekker ook...als iemand mij dat een week geleden had verteld dan had die een klap van mij gekregen. Hmmmm,oooh ja lekker...ik kwam klaar. Hoe vaak was ik nu al klaar gekomen vandaag? Ik wist het niet. En volgens mij zouden er nog vele komen vannacht. En ik moet blijven kijken naar het scherm want als ik morgen niet goed doe dan krijg ik nog meer klappen. Als er 1 ding is wat ik niet wil is dat het wel. Wat deed dat zeer. Vooral die laatste tikken op mijn tepels en kut. Ik heb er nu nog last van.

De hele nacht zie ik pornobeelden op het scherm verschijnen. Ook ik kom steeds weer terug. Ze hebben de beelden wat bewerkt zodat ik mijzelf zie terwijl ik de tikken krijg. Dit komt continue weer terug. Ze zorgen ervoor dat ik wel wakker moet blijven. En die vibrator zorgt er ook wel voor dat ik wakker blijf. Maar goed ook want nu zie ik waar ik morgen aan moet voldoen. Ik zie een vrouw, nog net niet naakt, bij 2 mannen. En ze verleid deze mannen. En pijpt ze, ze neukt ze, in beide gaatjes tegelijkertijd! En drinkt hun sperma op!! Weer een andere vrouw met 2 andere vrouwen. Zij wordt verleid en gelikt, vol gestopt met een dildo en ze likt ook hun tieten en kutten. Oja wat zeggen ze allemaal: "Hoi mannen, ik ben lekker geil. Willen jullie mij wel vol spuiten". Of "Kijk eens wat een geil nat kutje ik heb. Daar moet een lul in. Wil jij deze aub vullen. En je mag dan ook mijn kontje neuken" en dat gekreun en gejammer..."O ja dieper, sneller ooo wat lekker. Ik ben jullie slet, neuk me maar, gebruik me. Spuit me vol. Pak mijn tieten, daar zijn ze voor. Wacht ik trek mijn billen van elkaar dat kan jij hem er makkelijker insteken, laat me je pijpen, mag ik jou kut likken aub, mijn kut is voor jullie, ik wil je lul in mijn mondje" en nog veel meer. Ik dacht dat ik gek werd. Dat kan ik toch nooit onthouden! Zo ben ik eigenlijk niet. Pijpen bah, dat heb ik misschien 10x gedaan in mijn leven en ik ben nog maagd in mijn kontje. Een vinger is lekker maar een lul... Maar ja na wat er vandaag allemaal gebeurd..oooohhhhh...shit daar kwam ik alweer.

Ik denk dat ik toch in slaap gevallen was want in 1 keer werd ik wakker door een hevige pijnscheut in bij tepels. Nikos stond naast me en kneep in beide tepels. Wakker worden slet! Jaaa schreeuwde ik, ik ben wakker, meester. Mooi zo. Dan zullen we eens kijken wat jij allemaal hebt opgestoken. Ik werd losgemaakt, de vibrator werd uitgezet en uit mijn kut gehaald. Ook de buttplug ging eruit en ik moest opstaan. Op het bed was een natte plek ontstaan van mijn kutsappen. Was het lekker? vroeg Nikos. Ik kleurde van schaamde, ja meester, het was heerlijk, antwoordde ik. Mooi, dat dachten we wel. Meekomen. Ik liep achter Nikos aan de cel uit. Ik was verder niet vastgebonden maar kans op ontsnappen had ik ook niet. Dymas stond ook nog buiten de cel te wachten en gezamenlijk liepen we naar een andere kamer. Het bleek een badkamer te zijn. Het bad was al volgelopen. Zo slet. Jij gaat je nu even opfrissen. Je gaat je kut weer scheren, hier staan de spullen en daarna ga je in bad. Hier is de shampoo en handdoeken liggen daar. Je hebt 1 uur de tijd. Daar liggen wat kleren en deze doe je aan. Hier de make-up en zorg dan dat je er gewoon uit ziet maar wel netjes. Wij controleren straks of je goed geschoren bent en zo niet...!! En hier staat nog wat te eten en drinken. Ik zou zeggen geniet ervan. Vervolgens liepen ze de badkamer uit en ging de deur op slot. Ik had even rust. Nou ja rust. Ik ging direct bezig. Volgens mij was ik nog kaal genoeg maar voor de zekerheid ging ik mij eerst maar scheren. En dan lekker in bad. Daar had ik wel even zin in.

Opeens ging de deur weer open. Het uur is om slet. Daar stond ik. Schoenen met redelijk hoge hakken, een net mantelpakje met dus een jasje en een rokje die tot iets boven mijn knieen kwam een shirt met korte mouwen. Maar een bh welke eigenlijk wat te klein was, dus mijn borsten knapten er bijna uit en niet een onderbroek, wat ik normaal draag, maar een string, wat zo wie zo niet lekker zit. Je zit er goed uit zei Irini. Maar de bovenste 2 knoopjes gaan los. En geen tegenspraak anders maak ik er 3 van. Ik deed wat er van mij verlangt werd. Ik werd meegenomen naar de garage. Daar zaten de overige 5 al te wachten. Georgios nam het woord. "Luister slet, dit is zoals het is. Er zijn allemaal beelden van jou opgenomen. Jij hebt er gisteren en vannacht al van kunnen genieten. En dat was nog niet eens alles. Als jij denkt te kunnen ontsnappen prima. Doe dat. Wij zitten hier erg afgelegen, de kleren die je aan hebt is het enige wat je hebt en wij hebben jou paspoort. Plus op het moment dat wij merken dat jij weg bent zetten wij de beelden van jou online en gaat er een dvd naar jouw man, familie, vrienden en collega's. Ik slikte en begreep in welke positie ik zat. Heb jij jou situatie goed door slet? "
Ja meester ik ben volledig van jullie meester. "Goed zo."

Wij gaan het nu als volgt doen. Wij gaan verschillende scene's spelen met jou in de hoofdrol. Dus een scene met 2 vrouwen of 2 mannen of 1 man en 1 vrouw etc. Daarna is het aan jou om het initiatief te nemen. Je hebt vannacht genoeg inspiratie op kunnen doen dus doe je best. In het begin zullen wij jou misschien nog sturen maar als wij denken dat jij verzaakt .. dan komen wij hier weer terug in de garage. En ik hoef jou vast niet meer te vertellen wat er dan gaat gebeuren. Laat ik het zo zeggen dat het er 20 zijn. De rest mag jij zelf bedenken! Ik moest hevig slikken. Shit 20 tikken per persoon op .. dat overleef ik nooit! Ja meester, ik begrijp het heel goed. "Mooi zo" zei Georgios en gaf een teken. Hierdoor stond de rest op en verlieten ze de garage door een deur. "Ok, slet. De eerste scene..vrij simpel. Jij bent een secretaresse en je hebt nu een sollicitatie gesprek. En je hebt deze baan hard nodig, want je staat dik in het rood. Hierdoor wordt jij bijna uit huis gezet en sta je op straat want je hebt verder niemand. Dus doe goed je best om je nieuwe baas of bazen te overtuigen dat jij degene bent die aangenomen moet worden. Ik zal er nog even bij zeggen dat als jij niet aangenomen wordt jij ook hier weer komt. En dus je straf ondergaat. is het helemaal duidelijk slet!" Ja meester, het is mij helemaal duidelijk, sprak is toch een beetje zachtjes. Want ik was toch wel een beetje onder de indruk. Ik moest dus gewoon sex hebben om ervoor te zorgen dat ik die "baan" kreeg.

Loop maar mee, zei Georgios. Door een gang kwamen we bij een deur. "Klopt maar aan zei hij en doe je best." Ik klopte aan en er werd binnen geroepen. Ik deed de deur open en zag Nikos en Damian zitten. De beide 25-ers. Hoi Amanda, kom binnen. Ik zal het saaie begin even overslaan. Ik begin bij het punt waarop ik met ontbloot bovenlijf ga staan en ik naar Nikos wilde lopen. Kruipend, zei Nikos. Ik ging door de knieën en kroop langzaam naar hem toe. Mijn tieten bungelden heen en weer door het gekruip. Nikos had zijn benen gespreid zodat ik daar tussen moest komen. Ik moest op mijn knieën blijven terwijl hij lekker met mijn tieten begon te spelen. Hmmmm dit is best wel opwindend zeg. "Eens even kijken wat voor kwaliteiten jij nog meer hebt. Maak mijn broek los , haal mijn lul eruit en begin hem dan maar eens lekker te pijpen..zonder handen." Ik haalde zijn lul eruit die al lekker stijf was. Dus ik had hem opgewonden. Op handen en knieën zat ik voor hem en begon voorzichtig aan zijn lul te likken en zuigen. Langzaam nam ik zijn eikel in mijn mondje. Damian was achter mij komen staan en schoof mijn rokje omhoog zodat mijn billen bloot kwamen te liggen. Met beide handen ging hij over mijn billen en streelde ze zacht. Langzaam ging een hand door mijn kontje, met 2 vingers beroerde hij mijn kontgaatje over vervolgens verder naar beneden te gaan. Nu zat hij aan mijn kruis. Zo, die is al lekker nat zei hij. En inderdaad had mij dit toch meer opgewonden dan ik dacht. En hij bleef er lekker over heen wrijven. Volgens mij heeft dit kutje meer aandacht nodig en trok vervolgens mijn string uit en duwde zo 2 vingers naar binnen. Hmmm, oja, kreunde ik. Zo lekker, vinger mij maar even lekker diep. "Dat ga ik zeker doen, damn wat ben jij nat zeg" en zijn vingers sopten diep in mijn kutje. Ondertussen was ik stevig op de lul van Nikos aan het zuigen. Langs zijn lul ging mijn tong zo naar zijn ballen waar ik ook lekker aan begon te zuigen. Damian was gestopt met vingeren en drukte zijn eikel tegen mijn natte kut. Met 1 stoot drong hij diep bij me naar binnen en begon me wild te neuken. 1 lul in mijn kut en die andere in mijn mond. Heen en weer ging ik en het duurde niet lang of ik kwam schokkend klaar. De mannen wisselden even van positie en weer gingen we los. Ik kwam nog 1 keer klaar, ik moest op mijn knieën zitten en de beide mannen kwamen voor mij staan. Om de beurt moest ik die lullen zuigen en niet lang daarna spoten beiden mannen mijn bekkie en gezicht onder de sperma. Nadat ik de beide lullen netjes had schoongemaakt liepen ze weg. Mij alleen en onder de sperma en zweet achterlatend. Terwijl ik daar zo alleen zat vroeg ik mijzelf af waarom mij dit zo gemakkelijk af ging. Waarom pijpte ik zomaar een lul en werd ik daar zo nat van. Dat had ik nooit. Het kwam toch zeker niet van de angst om meer pak slaag te krijgen of dat de video's verspreid zouden worden. Voorheen vond ik dit alles maar niets.

Maar voordat ik verder kon nadenken kwam al applaudisserend Georgios binnen. Goed gedaan sletje. Tijd om je op te frissen en we hebben ook weer wat eten en drinken voor je klaar staan. Nadat ik weer klaar was werd mij de beelden getoond van de "sollicitatie" Ik had het op zicht goed gedaan. Er waren nog wat verbeterpunten zoals meer kreunen en geile woorden zeggen en het aanbieden van mijzelf mocht ook wat sletteriger. Laat maar zien dat je een geile hoer bent met je natte kut. Daar mocht ik het mee doen. En nu hup naar de volgende scene. Een scene waarbij ik bij mij beste vriendin op bezoek zou gaan voor een kopje thee, waarbij ook haar man aanwezig was. Deze keer een kort rokje die ophield halverwege mijn bovenbenen, weer een string en een laag uitgesneden wit t-shirt maar zonder bh! Zij zaten beide aan de keukentafel toen ik binnenkwam. Na de gebruikelijke praatjes kwam het hoge woord eruit. Zij wilden wel eens een trio proberen, waarbij mijn vriendin het eens met een vrouw wilde doen. En aangezien ik altijd zo sletterig gekleed was dachten ze aan mij. Natuurlijk zei ik ja waarop Anthea achter mij kwam staan en mij omhelsde en een kus in de nek gaf. Haar handen grepen vervolgens mijn tieten begon ze lekker te kneden. Georgios zat tegenover mij er verlekkerd naar te kijken. Ik moest gaan staan van Anthea, waarna ze de stoel aan de kant schoof. Haar handen gingen nu onder mijn shirt en pakten mijn los hangende tieten weer beet, kneedde ze lekker, kneep zachtjes in mijn tepels en draaide er lekker aan zodat ze lekker stijf werden. Hierna gleden haar handen naar beneden, naar mijn kruis en wreef er een paar keer overheen. Hhhmmmm ja wat is dat lekker geil, kreunde ik, toen maar pak me lekker in mijn kruis, hhmmmm, oooo hier wordt ik zo nat van.... Het leek wel of ik geen remmingen meer kende wat sex betreft. Anthea ging echter door de knieën en begon mijn billen te strelen. Georgios kwam voor me staan en pakte mijn borsten vast terwijl hij me tongzoende wat ik uiteraard beantwoorde. Anthea deed mijn string uit en haar hand ging van voor mijn kruis naar achteren over mijn kontgaatje mijn bilspleet uit en weer terug..en weer en weer. AAhhh ja deze slet is kletsnat, pak me maar, leef je uit. Maak je dromen waar met je trio, lik me , neuk me met je vingers aahhh oooohhh.... het was zo geil en zo heet. Anthea ging nu op tafel liggen met de benen wijd. Lik me sletje. En alsof ik het al jaren deed dook ik op de kut, die natte kut en lebberde die hele kut af. Georgios duwde ondertussen zijn lul in mij natte spleet en pompte me helemaal vol. Ik weet niet hoe lang we gesexed hebben en hoe vaak ik ben klaargekomen...maar ik lag onder en boven, ik likte hier en zoog daar. Het was hemels....
Zo, het was vandaag buitengewoon goed verlopen. Damian zat de dag nog even in zijn hoofd na te lopen. Ik heb haar lekker even mogen neuken. Eventjes gewoon, nog geen rare dingen. Die komen nog wel. En ze heeft ook niet doorgehad dat wij iets in haar drinken hebben gestopt. Gewoon een drankje dat wat remmingen weg neemt en die meid wat losser en geiler maakt. Als zij het een beetje gewend is om voor slet te spelen dat bouwen we het gewoon af. Voor vandaag waren we klaar. Het sletje mocht zich weer opfrissen. Alleen nu geen kleren meer aan. Lekker naakt en tot onze beschikking. Dus verdween er af een toe een vinger in haar kut of reet, werd er aan haar tepels getrokken, gezogen en werd ze gewoon overal betast. Geen sex. Ze moest alleen maar opgewonden raken en blijven. En ze mocht ook niet aan haar zelf zitten en zeker niet klaarkomen.

In de loop van de avond werd ze weer in haar cel gebracht maar ze werd niet vastgebonden. Wel lagen er allemaal sex attributen voor haar klaar. Een vibrator, dildo, butt-plug, eitjes etc. Want de komende 2 tot 3 uur was er weer porno op tv en ze moest zichzelf tig keer klaar laten komen. Niet faken, dat hebben we zo door. En hoe vaak? Dat mocht ze zelf bepalen maar als het te weinig was dan zou ze dat zeker merken. En alle attributen moesten minimaal 1x gebruikt worden. De porno was gewoon de sextape van vandaag en gisteren. Wij konden zien dat ze zicht wel een beetje schaamde maar omdat ze al wat opgewonden was en door het drankje in het drinken ging ze al wel snel los. Die avond kwam ze in totaal 8 keer. Wij hadden zelf 10 keer ingezet dus maar even kijken hoe wij haar deze keer konden straffen. En we hadden we leuke opnamen van haar.

Maar eerst weer even wat scenes filmen. Deze keer een lesbisch scene en wel met Anthea en Irini. In het echt ook moeder en dochter dus dat speelden ze nu ook. Amanda was de schoonmaakster. Amanda was betrapt op het stelen van geld en moeder en dochter namen Amanda flink onder handen. Eerst moest Amanda voor de dames op de tafel gaan liggen en zichzelf klaar vingeren, daarna deed Irini het nog eens dunnetjes over met een lekkere dildo. Anthea liet zich ondertussen lekker klaar likken waarbij kut en kontje volledig werden gelikt. Irini ging klaar liggen op de grond en Amanda moest haar weer beffen. Amanda zelf moest op haar knieen zitten, benen uitelkaar zodat het kutje van Amanda open en gespreid was en Anthea stopte haar voorbindlul diep naar binnen. Wat een heerlijk geil gezicht was dat. De rollen werden nu omgedraaid. Irini ging lekker neuken en Anthea en Amanda lagen in een standje 69 elkaar klaar te beffen. Zo en nu mocht ook haar kontje ontmaagd worden. Terwijl Amanda de voorbindlul extra nat moest maken (het was voor haar eigen bestwil) zat Irini met al 2 vingers, o wacht even er gingen er nu 3 vingers in dat maagdelijke kontje. En aan Amanda te zien deed het al lekker pijn. Ja slet had je maar wat vaker klaar moeten komen. Anthea stond nu achter haar en duwde langzaam die lul naar binnen. Aaauuuwww, hoorde we Amanda schreeuwen. Irini fluisterde Amanda wat in het oor waardoor Amanda verschrikt op keek. Het aauww verdween snel voor een hhmmm , aaa, ooo ja lekker, dieper, ja neuk me in mijn reet. Dat heb ik verdiend! Wij konden alleen maar glimlachen. Terwijl Amanda nu diep in haar reet werd geneukt werd haar een andere voorbindlul aangeboden om te pijpen. Irini had er ook 1 omgedaan. Anthea ging op de grond liggen en Amanda moest die lul diep in haar kutje stoppen. Irini ging er achter staan. Zo sletje, wij zullen jou nu eens dubbel neuken en ramde die lul haar kontje in. Hmmmm, aaah klonkt het. Anthea had de borsten van Amanda vastgepakt en trok haar naar zich toe. Hierdoor kwamen de gezichten dicht bij elkaar en voordat Amanda het door had zaten ze hevig tongzoenen. En diep gingen de beide lullen steeds naar binnen. Het genot van de tongzoen, de handen van Anthea die haar borsten en tepels masseerde, die beide lullen in haar dikke lijf, het klitje wat schuurde op het kutje van Anthea...dit was gewoon hemels voor Amanda. En met een luide kreun, schokkend en spuitende kwam ze klaar. Een fantastische finale! Wij waren allemaal zo opgewonden geworden door dit alles dat wij de kamer inliepen. Amanda lag daar uitgeput op de grond. Haar kutje en kontje stond nog een beetje open. Op je knieën hoer. Wij hebben hier nog 4 lullen die klaar gezogen moeten worden. Braaf ging Amanda iedereen bij langs en iedereen kwam klaar op haar gezicht of spoot wat in haar mond. Je ziet er nu echt uit als een zaadslet. Wat heb je daar over te zeggen. Ik ben een zaadslet meester. Heel goed geantwoord. En nu opfrissen.

Dat opfrissen ging nu niet alleen maar Anthea en Irini gingen mee. Zij zorgden er goed voor dat Amanda niet alleen schoon onder de douche vandaan kwam....
Het plan was eerst om een scene nog op te nemen met 2 mannen en een vrouw maar Amanda deed het zo goed dat ze direct naar de laatste scene gingen: de gangbang. Als die er nu goed op kwam dan hadden ze de rest van de week om gewoon van alles met haar te doen. Niet alleen hier maar overal. En die gangbang ging voortreffelijk. Wij waren er 4 uur mee bezig, Amanda was compleet afgeneukt. In elk gat is ze geneukt en volgespoten. Ze heeft flink gepijpt en gebeft, kwam spuitend klaar, dubbel genomen (zowel door de mannen als vrouwen), alle standjes kwamen aan bod. En nu lag ze op haar bed in haar cel. Helemaal kapot, onder het zweet en sperma, want ze had de kracht niet meer om zich op te frissen...

Ze hadden nu nog 3 dagen met het sletje voordat zij weer terug ging naar Nederland. Nadat ze wakker was geworden moest zij naakt op de bank plaatsnemen tussen 2 mannen in. Benen uiteraard gespreid en mocht ze de porno scenes even terug kijken. Onder toeziend oog van iedereen deed Amanda wat er van haar verwacht werd. Als een sletje zat ze zichzelf te vingeren en vroeg ze ook herhaaldelijk aan de rest om haar als slet te behandelen. Er was echter al afgesproken om daar niet op in te gaan, waardoor het sletje zelf flink bezig ging...zonder schaamte.. Amanda was er nu echt 1 geworden. Missie volbracht maar nog niet ten einde.
Men ging nu weer terug naar een badplaats alwaar men Amanda nog eens flink los lieten gaan. Op het strand zo naakt mogelijk. Vervolgens in de kroegen flink losgaan. Ze mocht niets weigeren en aangezien Amanda geen bh en onderbroek mocht dragen was zij een niet te missen "prooi". Meerdere malen werd zij daar gewoon genomen door vreemde mannen en vrouwen. Amanda moest zelf op jacht maar wij gaven aan wie zij moest veroveren. Overdag mocht zij de groep zo veel mogelijk versieren en plezieren totdat het moment daar was dat zij weer terug ging naar Nederland.
Nu kwamen de nieuwe regels. Elke dag moest zijn sex hebben met haar man of met zichzelf spelen waar haar man bij was. Daar moest als bewijs foto's van gemaakt worden. Dit moest steeds op een andere lokatie plaats vinden. Thuis was een bh dragen uit den boze en moest ze zoveel mogelijk naakt zijn. Haar man iets weigeren op sex gebied was verboden. Sex attributen en het regelen van trio van minimaal 1x per maand ook. Het liefst door haar man. Maar zo moest doen wat het gezegd werd. En natuurlijk zichzelf steeds aanbieden. Door hieraan te voldoen zou verspreiding van het porno materiaal worden voorkomen. Ook zou er 1x per kwartaal een "opfriscursus" plaats vinden. Niet vrijwillig maar verplicht!
Hoe zij dit zou verkopen aan haar man was haar probleem. Amanda knikte braaf. Het maakte haar niet veel uit. Als zij maar sex had. En zo was deze week al zoveel gewend...
Wat zij niet wist was dat dit allemaal door haar man geregeld was :)

Wat er thuis allemaal gebeurde? Dat staat in het vervolg...tenminste als daar belangstelling voor is.
Ze was weer thuis. Ik had haar opgehaald van het vliegveld en ik kon merken dat er iets gebeurd was. Bij terugkomst direct een dikke omhelzing en een heerlijk tongzoen. Ze zocht ook direct mijn lul dus ik was al zeer positief gestemd. Nadat de kinderen op bed waren en zij nog even onder de douche was geweest, had ze mij direct aangeschoten. Zij vond dat wij wat uit elkaar gegroeid waren en zij had daar in de vakantie wat over gelezen. Dat elke dag sex hebben, en het maakte dan niet uit hoe, als je maar klaar kwam, wie dan ook, dat zoiets zou helpen bij de relatie. En dat misschien een ander erbij ook stimulerend kan werken. Dus ja.. dat vond ze dan maar een goed idee. Ze had daar lang over nagedacht. En om het direct goed aan te pakken was daar direct mee begonnen door maar geen bh's meer te gaan dragen. Dan zou zij eerder opgewonden worden omdat de tepels dan zo lekker langs het stof van de kleding zijn schuren. Plus de gedachte alleen al .... 's Nachts zou je naakt in bed liggen zodat ik overal gemakkelijker bij kon komen en ik zou je dan meer naakt zien als de dekens verschoven en dus ook geiler van jou worden. Ook had ze nu een kaal kutje... dat wilde ik toch graag...Ze bleef maar door gaan. Alsof ze mij moest overtuigen...En of ik dit wel een goed idee vond en of ik er ook achter kon staan.

Ja, euh, ik deed net of ik er flink over moest nadenken..maar hoe zie je dat dan allemaal voor je? En ik van jou naaktfoto's maken? Dat wilde je nooit! En dan nu elke dag sex en hoezo trio? Met wie dan? Ik wilde het haar niet te gemakkelijk maken! Nou begon ze, wij groeien uit elkaar. En ik wil niet alleen achterblijven of overnieuw beginnen. Ik hou nog steeds van je. Dus het schijnt dat we op deze manier weer dichter tot elkaar komen. En ja over sommige dingen moet ik mij misschien heen zetten maar andere ook niet. Zoals dit bijvoorbeeld. En ze ging staan, deed haar badjas open en deed hem uit. Ze stond nu naakt voor mij. Dit had ik niet durven dromen. Dat Amanda dit zo maar deed. Ze begon met haar borsten te spelen, stopte een tepel in haar mond en kreunde er wat bij. Hmmm, zo lekker geil...wil je hier geen foto's van maken, lekker ding! Dat liet ik mij geen 2 keer zeggen en pakte snel het fototoestel. Amanda stond nog steeds met haar borsten te spelen en daar begon ik dus direct wat foto's van te maken. Speel maar met je zelf schatje zei ik. Ik hand ging inderdaad naar beneden en ze begon met haar kale kutje te spelen. Zo staand voor mij! Damn wat geil.

Nu boog ze voorover naar mij en begon mijn broek los te maken, trok hem uit en zag dat er een grote bobbel in mijn onderbroek zat. Langzaam trok ze ook deze uit waardoor plotsklaps mijn stijve pik te voorschijn kwam. Ze bedacht zich niet en met een hand leidde zij mijn stijve lul in haar mondje. Nog steeds staand waardoor haar borsten mooi naar beneden hingen. Klik, klik gaat het fototoestel. Geil begin je mij te pijpen. In jouw mondje neemt mijn staaf een nog groter formaat aan. Ondertussen speel jij met je tieten. Het geluid van het fototoestel, het geslurp van jou gepijp en mijn gekreun zijn de enige geluiden die er te horen vallen.Mijn pik laat je uit je mond glijden en knielt tussen mijn benen. Jij pakt jou joekels en duwt ze om mijn pik heen. Op zijn Russisch nu. Hmmm, dat is lekker geil. Langzaam schuif jij je borsten op en neer langs mijn pik. Mijn glimmende eikel komt telkens boven jou borsten te voorschijn. Klik. Af en toe plaag je mij door er met jou tong een lik over te geven of er even aan te zuigen. Klik. Je merkt dat ik richting mijn hoogtepunt ga. Hmmm, aaahhh, ja lekker. Ga lekker door. En dat doe jij zeker. Oh geile meid dat jij er bent. Neem mijn zaad. Op dat moment spoot ik mijn sperma over jou tieten en gezicht heen. Klik,klik. Jij haalde mijn pik tussen jou borsten vandaan en begint mijn lul schoon te zuigen. Nadat deze schoon is draai jij je om. Je handen zet je op de stoel voor je neer en leunt voorover. Je spreid je benen en schud uitdagend met je billen. Klik,klik. Nu mag jij me lekker verwennen, zeg je. Lik mijn kut, vraag jij mij. Ik kom van de bank en zak door mijn knieën, pakte jou billen beet en trek deze uit elkaar. Jou poesje en sterretje waren nu goed zichtbaar en ik zag dat jou poesje al lekker nat was. Ik duwde mijn hoofd tegen jou billen en begin jouw poesje te likken. Jij genoot hier echt van. Je duwde je kontje naar achteren. Ik likte en likte, van voor naar achteren. Zelfs jou sterretje sloeg ik niet over. In sneltreinvaart kwam jou orgasme eraan. Kreunend kwam je klaar en spoot je kutsappen over mijn gezicht.

Mijn pik was hierdoor weer keihard geworden. Ik ga weer op de bank zitten en jij komt boven op mij zitten. Met jou hand leid je mijn pik in jou grot. In 1 keer glijd hij helemaal naar binnen. Zo nat ben je. Je begint mij te berijden, terwijl je een tepel in mijn mond duwt en zelf met de andere aan het spelen bent. Het klets van jou billen en gesop van jou kut terwijl mijn lul diep in jou doordringt zijn heerlijke geluiden. Ik had dit veel eerder moeten doen, jouw op slet cursus sturen.... Ik duw je van mij af en leg je op je rug op de bank. Benen wijd en ruw duw ik mijn pik weer naar binnen en als een woeste ben ik je aan het neuken. Je tieten en pens zwabberen flink heen en weer. Hier geniet ik nu van. En jij ook. OOohhh ja neuk dit sletje maar hard en diep. Ik heb het nodig, kerm jij. Ik pak je borsten stevig vast zodat ik je nog harder kan neuken. Hhmmm ja, dit is super. Pak dit snolletje maar stevig aan hoor. Ik heb het verdiend. Oohhhh...en weer stoot ik diep in haar kletsnatte grot. Dan schiet hij eruit. Ik zie haar zo voor mij liggen, kutje wijd open en haar sterretje glinsterend van haar kutsappen. Ik bedenk me niet en plaats mijn glimmende eikel voor haar sterretje. Dus jij wilde stevig worden aangepakt. Dan zul je dat nu voelen. De grip op haar borsten verstevigde ik nog even en met een krachtige stoot verdween mijn lul in haar reet. Amanda had het even niet meer. Met een schreeuw kwam dit sletje klaar. Maar ik was nog niet klaar. Ik bleef stevig dat nauwe kontgaatje doorneuken. Hard en diep. Frustraties van jaren geen sex kwamen er uit. Maar ik bedacht me dat jij maar eens het werk moest. Ik ging weer op de bank zitten en jij moest mijn lul in jouw kont stoppen. Met je rug naar mij toe uiteraard. Dan kan ik je overal betasten. Diep ging mijn pik weer jou reet in en jij zat daar. Benen wijd, je kutje nat van jou kutsappen. Welke ik direct gebruikte om met mijn hand jou kut te verwennen. Kom op slet, wippen, laat dit reet van jou het maar voelen. Laat die dikke tieten van jou maar in beweging komen en stootte zelf ook nog even keihard. Jij deed heel erg je best maar werd toch ook snel moe. Af en toe hielp ik je even, door mee te helpen of door aan je tieten te trekken. Ja en toen hield ik het ook niet meer. Ik begon te schokken en spoot mijn sperma diep in haar holletje.

En sinds die avond hebben wij elke dag sex. Op verschillende plekken, tijden, maak haar niets meer uit. Ik kan haar joekels beetpakken wanneer ik wil, grijp haar bij haar kut wanneer ik dat wil, ze pijpt me wanneer ik dat wil. Een droom is werkelijkheid geworden. Laatst moest ze van mij een dame regelen. Jonger dan 30 maar wel een volslanke dame. Terwijl wij sex hadden zat zij beneden op de bank. Pas als wij bezig waren mocht zij naar boven komen, moest zij naakt binnen komen en zichzelf gaan vingeren. En zij moest smeken of zij ook mee mocht doen. Wij mocht haar dan misbruiken/gebruiken voor wat wij dan wilden. En als deze dame dat niet wilde dan had zijn pech. Maar na enig aandringen mocht Amanda toch meedoen. Meedoen ... ze werd eerst als schoonmaaksletje gebruikt en vervolgens als pijnsletje. Klaarkomen zat er echter op dat moment niet in. En Amanda moest toestaan dan deze jongedame vaker zou langskomen.. en niet alleen voor mij! Maar Amanda hoefde niet lang te treuren..ze heeft nog een flink beurt gehad.
Andere trio's verliepen voor haar dan wel beter..zowel met vrouwen als mannen.

Ik had nog steeds contact met onze Grieken. Aanstaande zaterdag zou de eerste opfrissessie gehouden worden. Het plan was om een stuk of 6 mannen en vrouwen uit te nodigen. Amanda was uiteraard het sletje, misschien dat er nog 1 bij kwam. 3 van deze gasten kenden Amanda wel van gezicht, waren haar wel eens tegen gekomen. Helaas voor Amanda zat er een vrouwelijke collega bij waar ze niet op goede voet mee stond. Er was iets voor gevallen maar Amanda wist niet wat. De relatie was van de ene op de andere dag bekoeld. Dus je kan wel nagaan dat deze collega erg zin had in zaterdag avond. Van Amanda werd alleen maar verwacht dat zij zou gehoorzamen en zich te gedragen zoals haar geleerd was in Griekenland. Zij moest zich melden bij een mooi vrijstaand gebouw aan de rand van de stad. In de hal werd gecontroleerd of zij netje geschoren was en of bh en onderbroek ontbraken. Natuurlijk had ze hier aan gedacht. Ze kreeg een gag in. Ze moest haar handen op haar rug doen alwaar deze in de handboeien gingen. Ook kreeg ze boeien om haar ellebogen waardoor ze gedwongen was haar borsten vooruit te steken. Een zeer onhandige positie en weinig bewegingsruimte. Het shirtje stond goed op spanning en haar tepels waren nu goed te zien. "Is het sletje soms al een beetje opgewonden?". Omdat zij toch niet kon antwoorden werd er even onder haar rok aan het kut gevoeld. Zo, die is goed nat, slet. Dit gaat geloof ik een hele leuke en lange sessie worden. Amanda werd een kamer binnengebracht waar de gasten al aanwezig waren. Zij waren gezellig met elkaar aan het kletsen onder het genot van wat eten en drinken. Toen Amanda binnenkwam keek iedereen haar aan. Amanda keek eens naar de gasten en keek verschrikt toen ze haar collega zag. Het was duidelijk dat Amanda hier niet blij mee was. Pech voor haar. Ze werd naar voren geduwd en viel bijna op de grond maar kon zich net herstellen. Dit is jullie sletje voor vanavond. Veel plezier ermee. Direct stonden er wat mensen om haar heen om haar te keuren. Iemand zat direct aan het joekels van tieten die lekker vooruit stonden. Een ander zat aan haar billen en weer een ander probeerde direct aan het kut te zitten. Amanda was even van slag af. Zeker toen haar collega voor haar stond. Hmmm luisterde ze, hier kijk ik al de hele week naar uit, sletje!

Deze collega , Petra, was een blondine van 25 jaar, goed figuur en haar tieten waren van maat cup C. Zij had ook de leiding genomen. Ze trok het shirt van Amanda naar beneden zodat de tieten te voorschijn kwamen.
Hmmm je tepels zijn al hard. Dat kom goed uit. Petra pakte tepelklemmen en plaatste deze op de tepels. Aummmm hoorde je het sletje murmelen. Tussen deze 2 tepels zat een ketting. Petra pakte deze en trok er aan. Kom jij maar even mee slettebak. Au dat deed zeer en Amanda wist niet hoe snel ze mee moest lopen. Zo moest op een bankje gaan liggen. Een tepelklem werd even losgemaakt ging tussen was stangen van het bankje door en vervolgens werd de klem weer geplaatst. Kijk slet, als jij te ver naar voren schuift komt de ketting op spanning te staan en dus ook jou tepels. Dus flink tegendruk geven zorgt ervoor dat je niet te veel naar voren schuift. Maar dat snap je toch wel het slet. Amanda knikte van ja. Goed zo. Omdat wij allemaal nieuw zijn moeten wij jou nog even inwijden. Langzaam trok ze het rokje van Amanda hoog zodat iedereen haar naakte kut en kont konden zien. Wij zien in ieder geval wel dat jij er zin in hebt. Petra gaf een paar enorme tikken op de billen van Amanda. Hierdoor schoof Amanda naar voren waardoor de ketting strak kwam te staan. En dus voelde Amanda hevige pijnen in beide tepels. Zo snel als ze kon probeerde ze weer naar achteren te schuiven. Daar had Petra op gewacht. Kijk aan, het sletje wil meer, en deelde nog wat tikken uit. Amanda kon niet anders dan proberen de tikken zo goed mogelijk op te vangen maar dat deed wel meer zeer. De aanwezigen konden dit schouwspel wel waarderen en begonnen te juichen en fluiten van plezier.

Die had je nog van mij tegoed hoer. En als je denkt dat ik klaar bent dan hebt je het mis. Maar dat zul je nog wel merken. Ok dames en heren, de grotten staan tot onze beschikking en moeten even ingewijd worden door ons. Dus wie gaat er eerst. Natuurlijk wilde iedereen wel maar er kon er maar 1 de eerste zijn. Hij ging achter Amanda staan, spuugde een keer op haar kontgaatje, plaatste zijn eikel ervoor en begon die naar binnen te duwen. Amanda was natuurlijk al vaker in haar reet geneukt maar zo'n eerste keer op een dag was altijd even moeilijk binnen dringen. Maar uiteindelijk schoof de pik naar binnen. De man begon fel te neuken en Amanda had de grootste moeite om niet vooruit te schuiven. Haar tieten stonden al aardig op spanning en ze voelde de pijn in haar tepels al. Maar doordat zij steeds terug moest stootte de man natuurlijk ook lekker diep en hard wat ook niet al te plezierig was. Alhoewel ze hierdoor wel meer opgewonden raakte. Petra was inmiddels naast haar komen staan en ze hand een zweepje in haar hand. Zo een met een leren kapje aan het eind.

Gemeen liet ze de zweep op de borst van Amanda neerkomen. Eerst een paar recht en toen een paar links. Niet te hard maar wel zo dat het op een gegeven moment zeer begon te doen. Ondertussen hadden al 2 mannen haar volgespoten in haar reet. De volgende in de rij was een vrouw en deze had een dubbele voorbind dildo omgedaan. Dit waren geen kleintjes .. voor haar kut een van 22 cm lang en 5,5 cm dik en voor haar kontje 18 cm en 4 cm dik. Omdat het teefje goed nat was en haar kontje ook al gesmeerd was met sperma gleden beide dildo's er makkelijk in. De dame in kwestie had natuurlijk zelf ook een dildo in dus elke beweging die zij maakte voelde ze zelf ook terug. Dus hoe dichterbij het orgasme hoe sneller en ruiger die dildo's in kut en reet van Amanda stootte. En Amanda zat te genieten. Met kracht ving ze de stootten op, haar joekels van tieten gaven, door de tepelklemmen en klappen van de zweep, een extra stuk genot. Weldra kwamen beide dames dan ook hevig klaar. Je hoorde Amanda gewoon keihard kreunen door de gag, de oohs en de aahs van de dame leken niet op de houden. Toen ze beide dildo eruit haalde bleven Amanda's kutje en kontje gewoon open staan. Lang bleef deze niet ongevuld wat de volgende stond alweer klaar. Uiteindelijk was iedereen 1 keer geweest. Het sperma droop uit haar kut en kont. Petra maakte de tepelklemmen los en ook de handboeien gingen af. Zo sletje, trek je kleren maar uit, je bent nog lang niet weg hier. En dan mag je dit aantrekken. In haar handen had Petra een bikini.

Terwijl Amanda snel haar kleren uit trok werd haar aandacht getrokken door een andere vrouw die ook binnen werd gebracht. Deze slet, Agnes, was jonger dan haar, jaar of 25, donker haar, ook volslank met cup dubbel D, kilootje of 100 ook. Ze had een bikini aan, was bezweet en zat ook onder het sperma. Amanda trok ook snel haar bikini aan. Allebei de sletjes moesten mee naar een andere kamer. Daar was een groot vierkant zeil met een cirkel erop afgetekend. Luister allemaal. In een andere kamer is dit sletje bezig iedereen te verwennen en ze wees naar het ander sletje. Wij hebben al het genoegen gehad van dit sletje en wees naar Amanda. Maar nu mogen ze laten zien we de grootste slet is. Via een partijtje sexworstelen. Degene die wint wordt als slet misbruikt, de ander heeft pech. Die gaat veel pijn voelen, heel veel pijn. Amanda dacht direct terug aan haar eerste dag toen ze heel wat slaag had gekregen. Het spel is simpel. Degene die als eerste de bikini van de ander uit heeft weten te krijgen krijgt punten. Je krijgt ook punten voor het het vingeren, heeft beffen, het laten beffen (je tegenstander ligt dan onder je) en extra punten voor vingers in de reet. Dit alles op basis van seconden dat iets duurt. De winnaar is degene met de meeste punten. Er is nog 1 punt. Als er minder dan 20 punten verschil is gaan jullie allebei pijn voelen. Is het duidelijk dames. De wedstrijd duurt 15 minuten. En dames, alles mag behalve slaan,stompen en schoppen, dus hou je vooral niet in.... Ze stonden nu in het midden van de ring. De beide sletjes keken elkaar, toch wel met een beetje angst in de ogen, aan. Waren we het nog bijna vergeten, zei Petra. Er werden 2 emmers gebracht. Het moet natuurlijk wel glibberig zijn. En de emmers werden over de sletjes leeg gekieperd. Zo jullie mogen beginnen. Beide sletjes stonden nog even aarzelend tegen over elkaar. Maar toen gingen ze los. Ze grepen naar elkaars topje. Amanda had geluk en kreeg haar vingers achter een bandje. Omdat beide dames vervolgens vielen trok ze zo het topje kapot en uit. De eerste punten waren binnen. Amanda dook vervolgens naar het broekje maar ook Agnes deed haar best. Die had Amanda al snel bij haar tieten beet en het duurde dan ook niet lang voordat de bikini losscheurde. Helaas voor haar was zij inmiddels al haar bikinibroekje kwijt. En Amanda was ook niet iets gemener op dat moment. Er ging een hevige pijnscheut door haar heen want Amanda zat in 1 van haar tepels te knijpen. Hierdoor was Agnes genoodzaakt op dit los te krijgen maar hierdoor liet ze haar kut en kont onbeschermd. Amanda zag haar kans en zonder medeleven duwde ze een paar vingers in Agnes haar reet en kut. Gelukkig voor Agnes zaten ze onder de glijmiddel zodat de vingers zonder al te veel pijn diep naar binnen door drong. Amanda vingerde haar direct wild.Een gevoel van genot overviel Agnes. Hierdoor gingen er al een 10-tal seconden voorbij voordat ze eindelijk door had wat er gebeurde. Voor de toeschouwers een prachtig gezicht. Tieten zwaaiden heen en weer, kutjes open en bloot, billen schuddend. Agnes had nu wat goed te maken. Maar wat ze ook probeerde echt dichterbij kwam ze niet meer. Er werd nog wel flink geknepen, getrokken, gebeft, gevingerd maar toen waren de 15 minuten voorbij. En Amanda had gewonnen.

Amanda werd weer droog gemaakt en terug gebracht naar de vorige kamer. Er was nu even tijd om wat te drinken, ook Amanda kreeg een glas wijn in haar handen gedrukt. Petra kwam bij haar staan. Dus je hebt genoten, zag ik sletje. Ja, zei Amanda, het was een geweldige ervaring om eens mee te maken. Vechten om als slet behandeld te worden. En ze keek naar haar borsten die aardig rood waren omdat Agnes die hardhandig had beet gehad. Hmmm zei Petra, en de avond is nog jong. Petra liet 1 hand over Amanda haar borst gaan en gleed zo over haar buik naar haar kruis. Omdat Amanda altijd wijdbeens moet staan, kon Petra makkelijk bij haar kutje komen en wreef zachtjes over de klit van Amanda. De ogen gingen van haar dicht om hier even van te genieten. Hey schatje, mij aan blijven kijken. Ik wil zien wat er in jou omgaat. En die 2 keken elkaar nu recht in de ogen aan. Petra boog voorover en begon Amanda vol op de mond te zoenen. Amanda haar hoofd werd vastgepakt en een tong drong naar binnen. Hevig zaten ze nu te tongzoenen. Iemand ging achter Amanda staan en duwde 2 vingers in haar kut en 2 vingers in haar reet terwijl Petra nog steeds met haar klit bezig was. Amanda zelf bleef ook niet stil staan. Haar handen pakten de borsten van Petra beet en teder kneed ze deze. Het tongen werd heviger en natter, Petra trok Amanda dichter tegen haar aan. Borst tegen borst, tepel tegen tepel. Schurend en glijdend. Amanda voelde alweer een hoogtepunt aankomen en trok Petra nog strakker tegen haar eigen lichaam. Schokkend, trillend en spuiten kwam het sletje alweer klaar....

Beide vrouwen lieten Amanda nu los. En daar stond het sletje nu alleen. Benen wijd, het geil droop langs haar benen, haar gezicht vol met kwijl, wat ook op haar tieten was gelopen. De rest applaudisseerde voor deze mooie voorstelling. Even stond ze daar nog. Maar 2 mannen pakten haar beet en namen haar mee naar een groot vierkant plateau. Dit was een soort van bed welke langzaam rond draaide. 1 van de mannen ging op zijn rug liggen. Amanda moest op haar rug op hem komen liggen en zijn pik in haar reet stoppen. Heel eventjes werd ze krachtig in haar reet geneukt. Benen wijd en schaamlippen geopend. Vervolgens stopte de andere man zijn pik in haar kut. En gingen ze beide los. Er kwam ook nog een 3de man op het bed en propte het mondje van het sletjes nog even vol mijn zijn stijve. Nu was ze compleet gevuld. En zoals een goed sletje betaamd genoot ze er met volle teugen van. Keer op keer werd ze vol gestoten. En zo ging het de hele avond door. Als 1 van de mannen haar vol gespoten hadden was er wel een volgende die haar vol wou spuiten. Ook gingen ze met elkaar los. Het was 1 complete gangbang maar wel met Amanda als middelpunt. Hoe vaak zij wel niet gepaald werd, hoe veel sperma zij wel niet heeft moeten slikken. Niemand weet het. Wel dat deze geile slet steeds haar benen wijd open had. Haar bekje stond ook steeds open. Open en bereikbaar voor iedereen die avond...

Moe en uitgeput kwam ze weer thuis. Haar kleren plakten aan haar lijf van het zweet en sperma. Jij bent een slet dus jij vind het lekker om zo over straat te gaan. Met deze woorden was ze weer gedropt. Ze wilde zich eerst gaan douchen maar hoorde lawaai uit de slaapkamer. Haar ogen gingen wagenwijd open toen ze mij zag liggen te neuken met Irini en Anthea. Sletje, riepen we met z'n 3en. Kom eens even hier....wij gingen voor haar klaar liggen. De dames met de benen wijd en mijn pik stijf omhoog. Wij willen ook nog even. Kom maar op met dat bekkie van jou. En je mag geen handen gebruiken, die heb je nodig voor je eigen tieten en kut. Dus aan de slag, slettebak! Het enige van Amanda nog kon doen was even knikken. Ze begreep nu waar dit allemaal vandaan was gekomen. Maar het kon haar niets meer schelen, als ze maar een sletje kon blijven zijn....