EEN ZWAAR EXAMEN

Ik stond daar op het trottoir voor het grensstation in de mij voorgeschreven kleding ,met de vereiste bagage en in de houding die mij bevolen was.Ik had geen keus. Ik had mij tot alles bereid verklaard want ik wilde deze test doorstaan.En ik wachtte dus. Het kon best lang duren.Ik voelde zweet kriebelen tusssen borsten en dijen. Angstzweet ??
Ik had haar zien aankomen. Ze kwam vanaf de straat aanlopen. Was ze in weerwil van mijn instructies niet met de trein gekomen ? Wel, dat kon haar zwaar opbreken. Ik besloot haar nog tien minuutjes te laten wachten. Een eerste kleine afstraffing.
Ik keek voorzichtig een beetje om mij heen. Inspecteerde vluchtig mijn kleding.Keek omlaag naar mijn knalrode schoentjes. Goed gepoetst en niet vuil.Ik had geen trein horen binnenlopen, maar opeens liepen er wat mensen langs me. Ik kreeg het wat benauwd. Zou hij ook met die trein gekomen zijn? Ik moest opeens plassen. De spanning leek toe te slaan.
Ze leek van schrik te verstijven toen ik plots achter haar stond, een hand op haar linkerschouder legde en haar een bril met zwarte glazen met de andere hand voorhield en zei " Zet deze bril op" Bijna mechanisch deed ze dat. Ik nam haar vrije linkerhand en zei " Kom, we gaan lopen. Kijk goed naar de grond,dan kun je nog net zien waar je loopt"
In de auto waar hij me had heengeloodst, zei hij, terwijl we wegreden " Grijp met je handen onder die keurige zwarte rok en schuif je rode broekje tot even boven de knie." Ik wist nu zeker dat het ernst ging worden. Ik kreeg de bibber toen ik het deed en voelde weer die plasneiging. Hoorde hem zeggen " dat rood had wat feller gemoeten. maar je leert nog wel wat perfect gehoorzamen is." De auto begon nu harder en harder te rijden en het leek alsof hij mij vergeten was. Opeens zei hij " Doe dat jasje van je ver open en laat me zien dat je inderdaad een bijpassende rode beha aanhebt." Door de veiligheidsriem lukte me dat niet erg snel en hij mopperde " Doe niet zo gegeneerd, volg een bevel altijd acuut op " Ik wilde een soort excuus aanvoeren, maar bedacht me. Hij had geschreven, dat ik alleen met zijn toestemming iets zou mogen zeggen.
Het was best een lange rit en voor de vrouw naast me moest het best een kwelling zijn, niets ziende, niets mogen zeggen en in een vernederende situatie. Ik had haar, nadat ze haar bloes weer had dichtgeknoopt gezegd, dat ze haar handen achter haar rug moest houden zodat ik beter zicht had op die borsten, die haar bloes vorm gaven. Ik stopte op de parkeerplaats van het restaurant en zei " Doe je broekje weer omhoog en wacht tot ik je uit laat stappen." Ik deed haar bril af, stapte uit en liep naar haar portier. Zei tegen haar toen ze naast de auto stond " Loop rechts van me, we gaan even naar de shop van dat tankstation daar"
In de shop loodste hij me naar een standaard met lingerie en zei " Zoek een passend setje in dat zuurstokgroene kleurtje en ga het betalen" Het voelde bijna zo vernederend als het moeten afstropen van mijn broekje en mijn blootheid onder de rok tijdens die rit. Hij bleef bij me terwijl ik afrekende en terwijl we naar buiten liepen, zei hij " We gaan even koffie drinken" Terwijl we liepen,vroeg ik me af ,waarom ik dat setje moest kopen.
Het ronde tafeltje achter het smeedijzer hek links van de entree was vrij. Ik gebood haar te gaan zitten, de groene spullen en haar schoudertasje op de tafel te leggen en te wachten tot ik iets aan de kassa afgerekend had. Ze leek iets te willen zeggen. Ik vroeg ernaar. " Ik moet ontzettend plassen, meneer "
Ik antwoordde koud " Dat kan naderhand wel " en liep de zelfbediening in. Voor mezelf koos ik koffie met slagroomgebak en voor haar zo'n grote kartonnen beker met Cola en een stukje appeltaart. Toen ik het voor haar op tafel zette, zei ik " pak 50 cent uit je portemonnaie neem die lingerie in je hand en ga de trap af, loos je plasje,doe je rode ondergoed uit en dat lelijke groen aan. En draag bij het terugkomen zichtbaar het rode in deze verpakking." .Ik zag haar gezicht verstrakken terwijl ze opstond en mijn aanwijzingen ging opvolgen.
De auto reed weer, ik had de zwarte bril weer op en had bij het wegrijden mijn groene broekje af moeten stropen tot op de enkels en mijn linkervoet eruit moeten zetten. Om wijdbeens te kunnen gaan zitten. Om mijn polsen zaten handboeien verbonden door een ketting. Ik kon mijn handen naast mijn lijf leggen en moest dat ook. En dacht alsmaar aan mijn situatie daarbeneden in het toilet. Het gedoe in dat nauwe hokje om broekje en beha te wisselen. De toiletjuffrouw die zowel het groene als het rode setje had gezien. Wat zou ze gedacht hebben ? Vreselijk was het. En nu was ik bang voor wat er ging gebeuren. De man leek me best aardig, was ook best aantrekkelijk, maar ik was in zijn macht, hoewel ik daar zelf voor gekozen had - hij had me daar aan dat tafeltje gevraagd of ik echt vastbesloten was deze test voor slavin-zijn af te leggen en ik had dat beaamd - maar nu was mijn zelfvertrouwen erg aan het slinken.
De schrik sloeg me om het hart, toen de auto vaart ging minderen. Wat zou hij nu van plan zijn. Ik hoorde hem zeggen " Lieve Ria, we gaan nu een stukje over een slechte binnenweg, met bochten en hellingkjes na de laatste scherpe draai naar links mag je je bril afzetten. Dan zijn we dichtbij die heerlijke plek natuur waar je je onafhankelijkheid gaat offeren, kennis gaat maken met ultieme vernedering, pijn overal , de verwachting dat het fijn wordt en je totale overgave. Daar zul je beseffen wat het betekent slavin te willen zijn. " Ik voelde de Cola naar beneden klotsen. " Daar ook - hoorde ik- zullen we een passende nieuwe naam voor je kiezen"
Ik besloot impulsief haar eerder die bril af te laten zetten.Zei"och weet je Ria,zet nu die bril maar af en begin je broekje weer omhoog te halen en knoop daarna je bloes open tot aan de onderzijde van je beha. En doe vast die hooghakschoentjes uit. Pak uit je Wibra-tas je wandelschoenen en doe die aan" Zo, die was even bezig. Ze werd totaal afgeleid van waar we reden en was net klaar toen ik de auto naast het huisje aan het begin van het pad parkeerde. Ik nam haar polsboeien af en zei " Stap vast naast de auto ". Ik pakte mijn tas met gereedschapjes,stapte uit en sloot de auto. Gaf haar de tas en bevestigde aan de riem van haar rok de hondenlijn en zei : "Jij draagt deze tas en je wibra-zak en schoudertasje en zorgt dat terwijl ik achter je loop en je vertelt waar te gaan die lijn tussen je benen blijft. Het parcours is zwaar, maar jouw offerplaats is erg mooi." En we liepen het pad in.
Op van de zenuwen en gehinderd door die soms tussen mijn benen straktrekkende lijn bereikte ik op de laaggelegen wei tussen bomen en bij een snelstromende beek de houten tafel onder een zeildoek afdak. Ik was vreselijk opgewonden. " Zo ,zei hij, hier op deze erg rustig gelegen plek kun je nu alles offeren wat je hebt. Je begrijpt dat ik nu eindelijk eens wil zien hoe dat lelijke ondergoed je intimiteit bedekt. Kleed je dus langzaam uit zonder al te veel schaamte - die moet je sowieso kwijt - en maak na elk kledingstuk en sieraad dat je op tafel legt een rondje om die tafel. " Ik voelde dat ik erg dicht bij dat was wat me hiertoe gedreven had. Volledig willoos eigendom van een ander te worden en daarvan leren genieten, wat het me ook ging kosten aan pijn en minachting .
Bijna mechanisch begon ik mijn jasje uit te doen, mijn bloese , mijn rok omlaag te laten en eruit te stappen en stroopte daarna mijn kousen met elastische boord af. Legde mijn halskettinkje, mijn polshorloge en mijn mooie ring af. " Inderdaad, precies wat ik dacht- zei hij - dat groen staat je erg slecht. Doe je beha af en je broekje uit. " Even slikte ik maar voelde dat dit nog niet het ergste zou zijn. Dus stond ik even later naakt voor hem. Hij bekeek me zwijgend en op zijn gemak van top tot teen en zei : "Loop daar naar de beek ,stap erin en laat me goed zien, hoe je plas er in spuit en vang wat op in dit glas" Hij reikte me het glas aan en ik liep tot in de beek. Want ja, ik moest vreselijk plassen.
Ik gaf de vrouw wat aanwijzingen hoe ze moest gaan staan,zodat ik goed kon zien,waar haar plas haar buik verliet en zo dat het zonnetje haar straal goed verlichtte. Na de plas liet ik haar nog even in het koude water staan en riep haar eruit. " Ga nu je rode schoentjes aandoen en zet dat plasglas bij je kleding. Kom dan bij me zodat ik je kan opstellen voor wat ik de vleeskeuring noem. Elke vrouw maakt in haar e-mail haar lijf mooier dan het is. Ik heb een vaste methode om het aangeboden vlees te taxeren."
Ik stond opgesteld met de armen horizontaal gespreid en sterk gespreide benen. Aluminium buizen tussen pols en enkelbanden waren vastgesnoerd aan een rechthoekig houten raamwerk. Hij bekeek me eens en zei " Ik wil ongestoord jouw vlees bekijken en zal je ogen blinderen met deze elastieken band om je hoofd." Daarna bleef het geruime tijd stil en ik dacht aan de gladde stenen in de beek, het ijskoude water en mijn naaktheid terwijl hij bleef kijken hoe ik plaste. En nu dit : je bekeken voelen. Plotseling zei hij " Ik weet het : je hebt prachtig krullend stug zwart schaamhaar. Maar te veel. Mannen die je willen likken als je geil eruit stroomt houden niet van die kriebelhaartjes. Ik ga je gladmaken maar laat bovenaan een horizontale zwarte streep staan. Zo van : hier voorbij begon de schaamte. "
Even later waren zijn handen daaronder voelbaar en het kleine scheerapparaatje dat vibreerde. Ik voelde prettige dingen in mijn buik opkomen. En wist dat ik nat werd daar. Ik werd nog natter toen hij de maat begon te nemen van mijn tepels, de dikte ervan, de onderlinge afstand, de hoogte tot de grond , hoe hoog mijn schaamlipjes boven de grond zaten en de grootte van mijn buikopening. " Ik weet nu ,zei hij, welke genotsbrengende voorwerpjes daar zonder probleem ingevoerd kunnen worden. Hoewel - en hij bracht een vinger bij me binnen - door die natheid bijna alles naar binnen zou kunnen." En hij stak zijn vinger tussen mijn lippen en zei " lik je eigen sap van mijn vinger af". Ik was geil geworden en likte maar wat graag. Hij vroeg :" Hoe vind je het hier zo tentoongesteld te staan ?" Ik moest er even over nadenken en kwam tot : " Best eng, iedereen kan me zo zien." Zijn antwoord was nogal koud :" Beter dat ze je zo zien, als dat ze je dadelijk zullen horen." Nu sloeg de schrik me om het hart. Wat zou hij nu met me gaan doen....
Ik bracht de kleine op afstand bediende intiemstimulator tussen haar benen in en zei :" Sper nu je mond ver open, ik ga je geluid dempen" Ik bracht de bal in haar mond die met een elastische band om haar hoofd op zijn plek bleef. Ik schoof de blinddoek omhoog, hield haar het rietje met het leren lusje aan het uiteind voor en zei : " Ik ga nu je borsten en onderbuik flink rood zwiepen en wil zien of die tepels zwellen, je buik natter wordt en je ogen tranen laten rollen. Je mag alles zien. En voelen.
Totdat je uiteindelijk bereid zult zijn om voor de eerste keer van je leven iets in je poeperdje in te laten brengen. Ik zag hoe haar ogen zich angstig opensperden. En zei :" Rasechte slavinnen houden van de zweep." En begon systematisch haar trotse rechterborst met korte felle slagjes te bewerken. Ging over op haar linkerborst. En zette de afstandsbediening aan, zodat haar buik zich lekker zou gaan voelen.
Opeens voelde ik het vibreren in mijn buik en vergat te letten op zijn zweepje om te trachten die snerpende slagen te ontwijken. Concentreerde me op mijn onderbuik en voelde toen opeens hoe hij tussen mijn opengesperde dijen onder tegen mijn zwellende lippen aansloeg. Merkte dat ik drijfnat werd en me ondanks de pijn overal steeds opgewondener begon te voelen. Ik had de hevige behoefte klaar te willen komen. Het leek dat hij daarom opeens stopte. Ik voelde weer pijn en hoorde hem zeggen : " Zo nu even die tepelklemmen en buiklipklemmetjes en dan neem ik een ander zweepje en zal ik ook je billen en rug laten gloeien. " Al gauw voelde ik dat ik het wilde uitschreeuwen en dat mijn tranen naar onder dreven.
Ik zag dat ze het flink te kwaad kreeg. Gooide haar vibratortje in een hogere versnelling en bewerkte haar borsten nog eens. Daarna die kale onderbuik. Zag haar clitoris zwellen. Ze werd drijfnat. Ik besloot te stoppen en deed zonder iets te zeggen haar blinddoek weer naar beneden en ging op een metertje afstand zitten. Zette die vibrator stil. Bekeek de vrouw op mijn gemak.
Mijn opwinding zakte opeens drastisch. Ik was zwaar teleurgesteld. En voelde alleen nog pijn en pijn en wegdrijvend buikvocht. En naar beneden biggelende tranen. Tot opeens zijn hand tegen mijn gloeiende onderbuik drukte en hij met kracht volkomen onverwacht iets dwars door de sluitspier van mijn poepgat dreef. Als ik gekund had had ik nu keihard gegild. Ik was kwaad op de man. En hoorde hem zeggen :" Ik laat je even bijkomen van al dit fijns zodat je klaar bent voor het volgende testje. Als je iets wilt drinken, schud dan heftig met je hoofd. " Dat deed ik maar al te graag. Hij verwijderde de bal uit mijn mond en zette een glas aan mijn lippen. Ik nam een forse slok en had direct de neiging het vocht uit te spugen. Ik wist zeker, dat dit mijn opgevangen plas was. Maar ik dronk door. Ik was te bang dat hij me met de zweep zou straffen.
Ik vroeg haar of ik de klemmen zou verwijderen. "Graag meneer,als U wilt" zei ze timide. "Ik waarschuw je,dat het daarna pijn doet. Het bloed kan opeens weer vrij stromen". Zacht zei ze" zou het ding uit mijn poepgaatje ook wegkunnen,meneer, alstublieft" Ik zei haar dat we dat ding nog even nodig hadden. En dat nu haar spreektijd weer om was. En om haar te raken in haar trots voegde ik er aan toe :" Overigens, jouw borsten vind ik niet erg fraai. Wat klein en slapjes. Je klit komt ook niet erg snel omhoog. Maar die zal in de toekomst nog wel getraind worden.Geen lijf om trots op te zijn, maar verhuren zal best lukken." Zo,dacht ik, die is weer wat kleiner.
Ik was nu op handen en voeten aan het rondkruipen. Ik kon door de looplijn aan een paal en aan de andere kant aan het ding in mijn poeperd hooguit in een straal van vier meter rondkruipen. Ik moest het rode setje en het groene setje vinden dat ergens in het rauw begroeide terrein lag en het in voorgeschreven volgorde aan die paal hangen. Ik was nog geblindeerd en moest zelf maar uitvinden wat het rode spul was en wat het groene. Mijn borsten en onderbuik deden vreselijk zeer bij aanraking van het hoge zware gras en de struikjes. Dit was werkelijk afzichtelijk vernederend , zo in je super blootje rond moeten kruipen op zoek naar kledingstukjes. En geregeld te merken, dat het ding dat hij in mijn kutje had gestopt, vreselijk begon te vibreren en dan plots stopte,zodat de in mij gebrachte opwinding weer afzwakte. Ik die dan zo graag wilde klaarkomen.
Op een zeker moment had ik alle vier spulletjes opgehangen en ik mocht gaan zitten of liggen. Hij zei even later : " Jammer Ria maar het hangt verkeerd. Dat kost je vier zweepslagen en durf niet te gillen." En direct daarna werden mijn billen gemeen gestriemd. Hij hielp me op en leidde me naar de tafel waar hij het ding uit mijn gat en dat uit mijn buikopening verwijderde en mijn blinddoek afdeed. En zei : " we gaan even iets eten , jij eet geknield als een hond uit je voederbak. En lik het goed leeg." Het was yoghurt met een vreemd smaakje. Toen de kom leeg was, zei hij dat hij er nog wat van mijn plas doorgemengd had.
Ze liep voor me met drie tassen. Een ervan bevatte de kleding waarin ze gekomen was. Ze droeg nu een erg kort en boven diep uitgesneden nogal doorschijnend jurkje dat perfect geplooid werd door haar borsten en tepels. Daaronder was ze volkomen bloot. In de auto zei ik : Ga vooral niet op je jurkje zitten en sper je benen uit elkaar. We gaan nu naar het laatste station. Maar eerst moet ik je nog zeggen, dat ik je nog zou moeten straffen,voor het feit dat je met je eigen auto gekomen bent in plaats van de trein te nemen. Maar omdat ik verder best tevreden ben met je gedrag tot nu toe zal ik volstaan met je polsen aan elkaar te boeien. " En ik legde de boeien om en reed weg. Nam een slingerroute over kleine binnenwegen erop vertrouwend dat ze zich amper zou kunnen orienteren.
Ik was compleet afgepeigerd en wenste alleen nog maar,dat er een einde kwam aan deze dag. Was eigenlijk blij, toen hij stopte bij een soortgelijk wegrestaurant als op de heenweg en me daar naar een tafeltje loodste dat zoals op de heenweg, achter een hekwerk bij de ingang stond. Hij haalde weer cola en appelgebak voor me en ik at het met smaak op. Ondertussen vertelde hij me, dat ik als slavin geaccepteerd was, dat mijn naam voortaan Clito zou zijn om me steeds eraan te doen denken, dat daar mijn opperste plezier moest liggen en wees me erop, dat ik in mijn vrije tijd maar te doen had ,wat hij per week per e-mail zou voorschrijven.
Thuis diende ik altijd naakt te zijn,als ik alleen thuis was, staande te plassen en zonodig te accepteren, dat er in mijn huis webcams aangebracht werden, zodat ik te controleren zou zijn. " Stem je daar mee in, Clito ?" vroeg hij. Ik antwoordde, "Ja natuurlijk meneer." Hij ging verder :" Je zult tevens moeten accepteren, dat je meester het recht heeft jouw lijf tegen betaling ter beschikking van vrienden te stellen en jouw aandeel daarin zal met 10 percent beloond worden.Ongeacht wat zo'n man ook met je doet. Dat soort diensten zal om de twee weken van je verlangd worden. Accoord,slavin Clito ?" En weer stemde ik in. " Ga dan nu even naar het toilet om lekker uit te plassen." Ik stond bijna als een mechanische pop op en pas op het toilet verbaasde ik me over mijn slaafs gedrag.
" En, zei de man,die drie tafels verder op me gewacht had, is ze wat gedresseerd geraakt ?" " Ja zeker - zei ik - als ze terug is van haar plasje, stuur ik haar met je naar buiten, kun je haar even berijden en weet ze, waar ze aan toe is. Betaal vooraf en geef haar, als je met haar terugkomt haar tien procent.
Toen ik terug kwam bij de man ,die mijn meester en eigenaar was, schoof hij me een contract voor dat mijn slavinnenstatus regelde en zei, " Teken dit Clito, zodat ik je daarna aan meneer hier kan uitlenen, die jouw lijf buiten op een stil plekje naakt wil zien en voelen en er gebruik van wilt maken." Erg verrast, tekende ik, zag de man nauwelijks, die vijftig euro aan mijn meester gaf en liep met de man naar buiten. Ik wist nu, dat ik slavin was en hoer en vond het niet erg, maar hoopte, dat ik nu eindelijk klaar zou mogen komen. Op het sille plekje, waar hij me heenleidde, trok ik zonder zijn bevel af te wachten mijn jurkje uit en de man begon me te betasten en te bevingeren en zei opeens " Ga gebukt staan, zodat ik makkelijk in je kan."
Al gauw bereed hij me met stevige lange halen en ik genoot van zijn alsmaar groeiende dikte en voelde aan mijn hevig opkomende natheid, dat ook ik grandioos klaar zou komen . Wat me dan ook feestelijk overkwam. Weer binnen haalde de man nogal opzichtig 5 euro uit zijn portemonnaie en zei :" Hier slavin Clito, pak je 10 procent." En tegen mijn meester zei hij " Okee, ze is geschikt als nieuwe slavin. "
Naderhand bij het station aan de grens,zei mijn meester: " Rijd voorzichtig naar huis en kijk morgen vooral naar je e-mail" Onderweg naar huis, ik was vreselijk moe, zong ik zachtjes voor me uit en was blij met deze dag en de gevolgen. Eindelijk kon ik mijn neigen tot het slavin-zijn uitleven. Die nacht sliep ik naakt zonder enige bedekking en ontwaakte in de morgen erg tevreden.