Gaby

Gaby een jonge vrouw van 23 jaar vol slank figuur natuurlijk licht zilver blond lang haar, goed verzorgd lichtgetinte huid en volle borsten cup C met haar lengte 1,83 M zeer op de huidige mode gekleed.
Was niet onbemiddeld in bezit van een prachtig penthouse op de elfde verdieping uitzicht over de rivier en bosrijke omgeving het penthouse is ingericht met modern interieur veel blinkend ijzer en blank hout zij had 'n HBO opleiding en gaf leiding in 'n middelgroot productie bedrijf.
Zij was alleen staand en heeft een vrolijk karakter erg sociaal voelend voor haar medemens en deed in haar vrije tijd veel aan vrijwilligerswerk niets was haar teveel.
0p 'n dag in februari was zij aan het winkelen in Rotterdam ze zocht wat nieuwe kleding voor het voorjaar en komende zomer ze reeds enkele attributen gekocht.
Slenterde verder door de stad bezocht nog enkele boetieks maar vond daar niks meer naar haar keus tot ze plots aandacht kreeg voor 'n grote etalage met alle leren kleding zo wel boven kleding als lingerie.
Alles in leer en latex en dat intrigeerde haar ze liep naar de etalage en bestudeerde de uitgestalde waren opdat moment kreeg ze een warm gevoel van binnen wat ze nog nooit beleefd had.
Dit soort kledij had ze nog nooit gekocht ze vond het een beetje ordinair maar door dat gevoel in haar lichaam twijfelde ze wat ze zou doen doorlopen of binnen gaan kijken na nog even stond ze daar in twijfel en dacht ik ga naar binnen.
In de winkel die warm en plezierig ingericht was met zachte muziek op de achtergrond keek ze rond en zag daar dingen waar bij ze dacht dat mensen dit toch niet op straat zouden dragen.
Plots zij een zachte stem tegen haar kan ik u helpen een mevrouw van ongeveer 30 jaar prachtig gekleed in een zwart strak zittend latex mini jurkje.
Ja stammelde ze ik weet het niet ik heb deze kleding nog nooit gekocht, want dat durf ik niet en vond het een beetje min maar zij de vrouw het is heerlijk om te dragen en mondain tegenwoordig iedere moderne vrouw hoort een outfit in haar collectie te hebben.
Ik draag het dagelijks en het geeft een gevoel van een tweede huid om je heen maar zegt ze, zins 'n halfjaar draag ik ook latex lingerie die zit lekkerder dan linnen lingerie.
Ze werd toch wel 'n beetje nieuwsgierig en vroeg hoe ze dat spul moest reinigen en onder houden dat is geen probleem zij de vrouw als wat koopt krijgt u 'n boekje daarbij met tips en onderhoud voorschriften.
Toen vroeg Gaby wat zij mij zou aanbevelen toen zij de vrouw als u 'n hele outfit zou kopen dan kreeg ze 10% korting en nog bij behorende accessoire gratis erbij toen zij ik plots laat mij maar eens wat zien, de vrouw vroeg naar haar kleding en schoen maat ze zij 34, 38.
De vrouw begeleide haar naar achter in de winkel waar ze nog niet geweest was pakte een kleine slib, bh met halve cups, jurkje met decolletť zonder mouwen, kousen zelf ophoudende en schoenen met stiletto haken.
Nam me mee naar een ruime paskamer de vrouw zij kleedt u maar uit dan zal ik u even helpen bij het aankleden.
En geef u enkele tips als u thuis dit aantrekt verbijsterd kijkt ze de vrouw aan maar.
Gelijk zegt deze dat dit voor haar normaal is dit doet ze dagelijks Gaby accepteert dit.
En begint zich te ontkleden terwijl de vrouw naar haar kijkt en zegt dat een zeer goede smaak van haar kleding heeft Gaby zegt dank u wel voor dit compliment nu staat ze in haar blootje.
De vrouw geeft haar de slib en zegt als je wat huid vochtig is kun je bij het aantrekken een beetje talk poeder op de huid wrijven dan glijdt het makkelijker over je lichaam.
Zo gaat het verder tot ze haar schoenen heeft aangetrokken en kijkt in de spiegel gelijkt nu nog groter dan ze al is maar vindt het 'n fantastisch gezicht hoe ze daar staat in zwart latex gekleed.
Ze is zeer tevreden over haar uiterlijk en de vrouw geeft haar weer de nodige complimentjes ze vraagt de vrouw wat dit wel allemaal niet kost de vrouw pakt 'n klein zakjapannertje en toetst de prijzen in en zegt dan f 969.00 gulden.
Met de korting er af ze schrikt van dit bedrag maar ze kijkt nog in de spiegel en denkt bij haar eigen het zit me als gegoten en besluit het toch te kopen.
Daar op zegt de vrouw houdt u het aan dan zal ik u andere kleren netjes voor u inpakken.
En ze zegt ja dat doe ik een moment zegt de vrouw ik ben zo terug ze was snel terug met een doek een flesje olie de wreef het jurkje in, het glimt als een zonnetje.
De vrouw pakte een doosje en met de beloofde bijbehorende artikelen het waren twee polsbandjes met kleine ringetjes er aan deed ze om mij polsen.
Pakte nog een doosje daarin zat een smalle stalen halsbandje met een ringetje aan de voor zijde alles was zilverkleurig, het was een prachtig geheel met mijn blonde lokken we liepen naar de kassa.
De mensen in de winkel keken me naar van achter de rekken kwam 'n opmerking "wat, n stuk zeg". Ik schrok maar liep door ik rekende af en kreeg mijn tas met mijn eigen kleren terwijl de vrouw zij dat alles in de tas zat plus de beschrijvingen ik dankte de vrouw en kuste haar en groeten hou doe tot ziens.
Buiten gekomen was het lekker weer en intussen had ik dorst gekregen ging naar een leuk klein terrasje en riep de ober en bestelde safari ju díorange.
Na enkele ogenblikken kwam de ober zet mij drankje op tafel en ver trok ik nam het glas en dronk 'n teug.
Terwijl ik door slikte stond er 'n heer in drie delig grijs naast mij en vroeg of bij mij aan tafel mocht zitten en zij alle plaatsen zijn bezet ik had geen bezwaar.
Hij nam plaats en knoopte een gesprekje aan over koetjes en kalfjes plots zij hij sorry even voorstellen Bert stond op en gaf mijn een hand ik Gaby aangenaam intussen was mijn glas leeg hij riep de ober voor mij 'n pilsje en voor deze dame hetzelfde ik keek hem aan hij zij je lust toch nog wel 'n glas ik zij ja natuurlijk intussen.
Hadden we z'n twee uur zitten babbelen tot ik plots op mijn horloge keek en zag dat het al zo laat was en ik zij ik moet gaan anders wordt het te laat voor de trein geen probleem zij hij ik moet toch naar Brabant en dan zet ik je wel even af.
Ik stem daar in toe we gingen weer verder met ons gesprek langzamer dat de avond vorderde kwamen we steeds meer over elkaar te weten we wisselde onze telefoonnummers en e-mail adres uit daar hij nodigde mijn uit om met hem een kleine maaltijd te gebruiken ik aanvaarde dit op het terrasje bestelde we een kleine toch sobere maaltijd en babbelde vrolijk door tot hij zij zullen we maar richting Brabant en vertrokken wij huiswaarts.
Hij zette me voor de deur af en bedankte mij voor het aangename gezelschap en gesprek van die avond ik maak van de week nog wel contact met lichte zoen op min voorhoofd reed hij weg.
Ik had aan deze dag een fijn gevoel overgehouden de kleren die ik gekocht had en het gesprek met Bert boven zette ik eerst koffie en begon mijn gekochte spullen uit te pakken en op te bergen in de daar voor bestemde plaats toen pakte ik de tas met de kleren waar mee ik vanmorgen was vertrokken onder in de tas zaten 'n paar boekjes catalogus voor thuisbestellen en de voorschriften.
Ik zag dat er nog 'n boekje inzat fetisj latex en leer legde dit op de bank ging naar de keuken schonk een mok koffie in en ging op de bank zitten pakte begon in de catalogus te kijken.
Kreeg weer hetzelfde gevoel als vanmiddag voor de winkel etalage maar nu besefte ik in eens dat zo'n pakje aan had wat de emotie deed oplopen er stonden mooie creaties in en dacht in de toekomst nog wel meer van dit soort outfit zou kopen.
Ik pakte het laatste boekje en keek er in en dame in latex en leer geketend met cuffs en kettingen er stonden kleine verhalen bij van de personen op de foto's ik kreeg het aardig warm.
Het liet me niet onberoerd en kreeg 'n vochtig gevoel vanonder las het hele boekje uit normaal had ik zo'n boekje nooit gekocht maar nu intrigeerde het mij.
Het was al twaalf uur geweest ik ging naar bed nadat ik mijn latex outfit had verzorgd volgens de voorschriften het duurde lang eer ik in slaap viel.
De andere dag op mijn werk was ik steeds afgeleid door de dag van gisteren dit had ik nog nooit meegemaakt dat zo'n dag indruk op mij had gemaakt.
Om 6uur thuisgekomen met in de gedachte lekker niks te doen vanavond maakte mij eten klaar en kroop achter mijn computer zoals gewoonlijk eerst e-mail ophalen en lezen.
Een hoop onzinnige reclame er waren twee bijzondere e-mailtjes een van mijn tennisclub dat er morgen geen tennis les werd gegeven.
En eentje van Bert " hoi Gaby hier 'n e-mailtje ik heb gisteren genoten van jouw gezelschap en wil je vragen om zaterdag middag en zondag niks wil bespreken in wil je uitnodigen, heb je al iets probeer het af te zeggen nadere informatie vrijdag avond 20.00 uur per telefoon.
Mocht je niet vrij zijn dan retourneer dit berichtje groetjes Bert "ze keek in haar agenda ze had geen afspraken pakte 'n pen zette met grote letters Bert op de twee dagen ze realiseerde dat ze wel snel op zijn uitnodigingen inging.
Zonder te weten wat er ging gebeuren ze bezocht nog enkele sites die over latex en leer gingen laden wat foto's en verhalen en uitleg over dit onderwerp sloeg alles op.
Sloot de telefoon lijn af.
Ze bekeek alle foto's nog eens na en las de teksten ze bemerkte dat ze weer hetzelfde gevoel en vochtig was net als gisteren ging naar bed de week liep zo als gewoonlijk zonder noemmens waardige voorvallen.
Vrijdag morgen was ze een beetje gespannen Bert zou om acht uur bellen nadat thuis was gekomen werd de spanning in haar erg groot klokslag acht uur ging de telefoon ze nam op met Gaby.
Aan de andere kant hallo met Bert en begon gelijk met zijn vraag of ze hem wilde begeleide naar een bijeenkomst ze antwoordde met ja maar vroeg gelijk wat ze moest dragen en wat voor een bijeen komst het was het bleef even stil en zij toen de latex outfit mee te nemen die ze gekocht had.
En wat gewone kledij om de stad in te gaan hij zou haar zondagavond thuis brengen en kwam haar op halen zaterdagmorgen om tien uur halen moest ze klaarstaan.
Op de achtergrond hoorde ze een gong hij zij ik moet nu ophangen er is visite aan de deur ik zie je morgen ochtend.
Gaf een klapzoen door de telefoon en hing op ik giechelde over de klapzoen door de telefoon ze ging naar haar slaap kamer pakte de voorschriften en las hoe ze het best kon in pakken.
Pakte alles ook de olie met 'n lapje deed dit in haar koffer zette het klaar in de gang voor de volgende morgen.
Om zeven uur was ze op gestaan had heerlijk ontbijt genomen en ging zich uitgebreid baden en opmaken want ze wilde hem niet laten wachten.
Om halftien was ze klaar keek in de spiegel en was tevreden over haar eigen lichaam.
Ging in de kamer zitten te lezen plots ging de bel ze liep naar voren op de deur daar stond Bert voor dat ze wat kon zeggen kreeg ze 'n zoen van Bert en zij goeie morgen.
Liet hem binnen hij was verbaasd over haar penthouse ze vroeg zal ik je effen rondleiden hij stond versteld van hoe zij het ingericht en vertelde dat hij een nieuw huis aan het bouwen was dat binnenkort werd opgeleverd.
Of zij hem behulpzaam wou zijn bij de inrichting want haar smaak vond hij geweldig mooi maar niet overdadig toen zij hij we moeten weg hij vroeg of ze bagage mee moest nemen ja deze koffer en beautycase.
Ze nam haar jas en tas sloot de deur en vertrokken naar beneden onder weg hadden ze een geanimeerd gesprek na half uurtje te hebben gereden reed hij 'n smalle oprit in.
En zij hier woon ik hij stapte uit liep rond de wagen en opende galant het portier ze gingen naar binnen kwamen in de hal pakte haar jas nam haar mee naar binnen.
Ik zal je eerste rondleiden dan weet je waar alles licht en staat het was niet groot maar warm en overdadig aangekleed een beetje rommelig.
Daar na gingen ze na de kamer schonk wat te drinken in en zij even om kleden terwijl keek zij rondt en zag op een klein tafeltje naast de bank een stapel tijdschriften liggen ik rommel er wat in.
Mijn oog viel op een tijd schrift fetish way of life ze pakte en begon erin te bladeren ze zag een artikel wat haar op viel " fetish life style" ze begon het te lezen.
Na klein half uurtje kwam Bert weer binnen wat ze niet bemerkt had hij stond achter haar las mee en vroeg haar plots heb jij interesse in dit onderwerp, ze schrok van de vraag en zij ja en nee tegelijk en vertelde haar verhaal op hun ontmoetingsdag.
Hij luisterde aandachtig en zij dat hij ook interesse had in deze life style en regelmatig in uitvoering bracht dat was ook de reden dat ik jou gevraagd heb om deze nieuwe outfit vanavond op het feest te dragen hij zou ook in latex kostuum haar begeleide.
Kom zegt hij we gaan naar de stad en gaan lekker winkelen kort daarna waren ze op weg naar Antwerpen parkeerde zijn wagen in de buurt bij het centrum.
Ze liepen door achteraf gelegen straatjes met kleine boetiekjes onder gezellig gesprek stopte hij in eens voor 'n latex leer boetiek.
En zij hier moet ik even wat ophalen er stonden twee pakketjes klaar voor hem de verkoper stelde zich voor als Erik, Bert zij vriend van mij dit is Gaby waar ik je over verteld heb.
Hij zij dat zijn beschrijving wat magertjes was en dat werkelijkheid veel schoner was Gaby vatte dit op dan een groot compliment en dankte hem.
Hij zij ik zal je de boetiek even laten zien achter in zaak gekomen graaide Erik in zijn zak haalde een grote bos sleutels er uit schoof een gordijn op zij en opende de deur.
Deed 'n soort sfeer verlichting aan en zij vrolijk de speelkamer.
Het was een donkere ruimte zwart rood fluweel gecapitonneerde muren in het midden stonde houten toestellen en aan de muren hingen verzilverde kettingen leren banden en zwepen wat in de snelheid zag.
Waar toch wel een beetje van schrok en verontschuldigde zich met de woorden dit is voor mij de eerste keer dat ik dit zie ze voelde dat ze een lichte blos op haar wangen kreeg.
En voelde zich warm en beetje ongemakkelijk maar ook weer het gevoel van kleine spanning in haar lichaam op dook toen zij Erik dat ze maar 'n keer moest komen spelen met een lichte grijns op zijn lippen.
Bij het verlaten van de kamer liepen ze naar de kassa balie en pakte hij de twee pakketjes en groette tot vanavond op het feest.
Ze liepen verder door de stad en vroeg aan Bert of hij daar ook wel eens naartoe ging en antwoorden volmondig met ja.
Hij zag op de markt een mooi terrasje en zij kom we gaan wat drinken op het terrasje ging hij dicht naast haar zitten legde zijn rechterhand op haar bovenbeen en vroeg of ik geschrokken was in de winkel van Erik.
En zij timide ja hij zij dat ze vanavond meer mensen vrienden zou leren kennen die deze life style beoefende en dat ze zich niets hoefde te vrezen was het 'n informeel feest 'n soort jaarlijkse ontmoetingsavond.
Waar nieuwigheden en nieuwe leden werden voor gesteld en dat gebeurde altijd in een van de exclusiefste en kinky gelegenheden van Antwerpen.
Na 'n tijdje zij hij we maken ons glas leeg en rijden richting huis onder weg eten we wat en gaan ons daarna lekker douche en om kleden en gaan we naar het feest.
Nadat ze 'n heerlijke lichte vis maaltijd hadden gingen ze naar huis om zich te douche en om te kleden onder weg zij hij tegen haar omdat je vanmiddag zo geŽmotioneerde voelde wil ik met jou wat proberen uit je eigen vrije wil, ze vroeg verschrikt wat hij van plan was.
Hij ik ga je als we thuis zijn kleine opdrachten geven en die moet jij uitvoeren zonder tegen stand te bieden maar het is niet belangrijk wat ik voel maar wat jij voelt.
In de zin of hetzelfde gevoel krijgt als vanmiddag in de winkel en ik begin daar mee op het moment dat we nu thuis komen tot vannacht na het feest.
En morgenvroeg wil ik dan van jouw een antwoord hebben hoe jij je gevoelt en het ervaren hebt en wat je gevoelens daar bij zijn ik wil dat zonder terughoudendheid van je weten.
Daarna zien we samen wel verder wat de toe komst zal brengen ben je het daar mee eens wil je dat proberen.
Ja was mijn antwoord nieuwsgierig als ik ben zonder weten wat hij precies bedoelde.
Toen zij ik verbouwereerd dat ik was.
Jij wilt dat ik me als een slavin naar jouw gevoelens moet gehoorzamen en slaaf moet opvolgen.
En jouw commando's zonder tegen spraak en verzet en vanavond geen eigen initiatieven mag tonen of nemen en dat jij bepaalt wat er dat moment moet gebeuren.
Hij zij met aan gepaste strenge toon dat is wat ik bedoel wat op is hier jouw antwoord.
Ik wil het nu weten want we zijn bijna thuis ik dacht even na en vroeg toch dat hij geen gemene dingen met mij ging doen.
En hij zij nee ik wil alleen maar eens testen hoe jij daar op reageert.
Het is misschien voor jouw en mij wat er met ons in de toekomst gaat gebeuren want ik vind je een aantrekkelijke jonge meid waar ik graag een toekomst zou willen opbouwen.
En hoop dat jij dit ook zo voelt, ze antwoorden schuchter me ja ik vindt heel lief en legde haar hoofd op zijn schouder.
Terwijl ze zij ja ik wil proberen jouw slavinnetje te zijn meester maar vraag u hierbij mij voorlopig geen pijn lichamelijk te doen alleen maar fysiek hij stemde daar in toe en zij toen ga recht op zitten en doe je knieŽn 20 cm uit elkaar zo als 'n slavin behoort te doen.
Ik wil dit altijd zo zien als ik bij jou in de buurt ben of daar opdracht toe heb gegeven als ik even weg ben heb je dat begrepen.
Ze zij ja wat zeg je heb jij niet geleerd om met twee woorden te spreken zij antwoorden daar op met ja meester hij lachte stiekem in zijn eigen. Dacht ze doet het draaide zich naar rechts en gaf haar een zoen.
Op de wang en zij je bent mijn lieverd en reden verder.
Thuis gekomen voor hij uit stapt zij hij je kijkt voortaan altijd naar beneden en neem de twee pakketjes mee naar binnen en leg ze in kamer op het klooster tafeltje niet open maken.
Opende voordeur en zij vrolijk kom binnen mijn slavin het huis van onze gevoelens ze ging naar de kamer legde de pakketjes op tafel en wou op de bank gaan zitten.
Hij riep nee slavinnen horen op grond te knielen en wachten tot de meester toestemming geeft om op de bank plaats te nemen heb je dat begrepen ja meester.
Ze knielde neer keek afwachtend naar beneden wat er komen zou toen vroeg hij haar plots ik wil je wat vragen en vroeg of ze haar vagina geschoren was ze schrok van deze vraag.
En antwoorden timide en zachtjes nee meester en vroeg wat zeg je ik versta je niet.
Je weet dat duidelijk en luid moet spreken ze zij nu hard op nee meester ik ben daar niet geschoren dat wil horen van je.
Luister goed nu je gaat nu naar de badkamer ga je lekker douche en je vagina scheren hele maal ik wil daar geen haartje meer zien en voortaan doe je dat om de andere dag begrepen ja meester.
En verder trek je latex outfit aan en gebruik de op maak spullen die op de kaptafel staan je eigen op maak spullen blijf je af ik wil dat je stevig en sexy opmaakt dus uitdagend ik wil dat je er als een slavinnen hoertje uitziet.
Als klaar bent in de douche kom uit gekleed naar beneden en laat je keuren voor dat jij je aankleedt begrepen.
"Maar meester ik heb ik je toestemming gegeven om te praten nee meester nu naar boven doe wat je op gedragen is.
Ze stond sip op en deed wat van haar bevolen was ging naar het bad kamer kleedde zich uit en keek in het rond waar de scheer spullen lagen ze zag een elektrische tondeuse nam deze voorzichtig en haalde omzichtig de lange schaamhaartjes weg.
Het was voor haar een raar gevoel dat trillend apparaat bij haar vagina maar dat warme gevoel kwam weer opzetten, dat was gebeurd.

Ik zocht ze naar een scheerkwast en zeep, scheermesjes deze had ze snel gevonden in een van toilet kastjes.
Ze zetten de kraan open er stroomde lauw water uit bevochtigde kwast en bracht scheerzeep aan op de stoppels rond haar kut daar na begon ze zich in te zepen wat 'n aangenaam kriebelig gevoel bij teweegbracht.
Ze liet het even in werken en begon angstig voorzichtig haar vagina lipjes te scheren ze rilde door het krassend gevoel dat de mesjes de kleine stompjes haar afsneden.
Ze was klaar maakte het droog schoon en keek in de spiegel het branden wat en ik doe er wat aftershave op maar dat ze beter niet kunnen doen het branden hevig.
Ging zich gouw douche door met lauwe water spoelde ze de aftershave gouw af en branden werking ebden langzaam weg.
Nadat ze haar eigen goed had afgedroogd trok de half lange kamer jas aan die in de douche hing hij kwam net over ronde billetjes.
Raapte alle moed bij elkaar en ging naar beneden in de houding die haar bevolen was ging ze de kamer binnen en zij meester hier ben ik maar kreeg geen antwoord na nog tweemaal dit gezegd te hebben stond.
Bert op ging met grote pas na ha toe en zij was dit je opdracht slavin en tikte haar stevig op de billen au riep ze van de schrik en beval haar terug na de douche.
En bedenk intussen wat je opdracht was en als je het weer weet doe je wat je opgedragen sip verliet ze de kamer en ging terug naar de douche en dacht na wat heb ik verkeerd gedaan.
Ze mijmerde in haareigen nu wist ze het weer hij had gezegd dat niet mocht praten zonder toestemming en dat ze naakt beneden moest verschijnen om haar te laten keuren.
Het drong nu pas tot haar door dat naakt voor hem moest verschijnen bij deze gedachten kreeg ze 'n rode kleur zou ze dit wel doen.
Maar bedacht tegelijk dat ze er mee in had gestemd om zijn opdrachten zonder tegen stand.
Op te volgen ze zetten zich er over haar pubertijns gevoel wat haar was aan geleerd door haar ouders en ging naar beneden open de kamer deur sloot deze liep stukje de kamer in en bleef staan.
Zonder iets te zeggen keek gedecideerd naar beneden en afwachtend wat er komen zou na enkele minuten die voor haar tien keer zolang duurde stond Bert op pakte haar rustig bij de schouders en zij of zijn slavin nu van onderen toonbaar was hij ging rustig met zijn langzaam tussen haar borsten door zonder deze te raken.
Over haar vagina wreef rustig over haar lipjes terwijl zijn middenvinger tussen de lipjes schoot en citelorus voorzichtig beroerde ze veerde een beetje op van verwondering maar zij niets het hitste haar beetje op dat gevoel kende ze wel als alleen was op haar slaapkamer en onder dekens om haar een warm gevoel te geven voor het slapen het altijd zelf bevredigd na drukke dag om in slaap te vallen.
Alleen nu deed Bert dat het maakte haar nerveus zo zij hij kom maar eens mee pakte haar in de nek duwde haar zacht maar kordaat naar de hoek van de kamer naar een grote staande passpiegel die hele maal was uitgelicht.
En ga hier maar eens staan en bekijk je maar eens goed en bedenk dat daarbij dat je als hoerige slavin voor iedereen te kijk staat die binnen komt hij liep naar achter in de kamer.
Opende een kast haalde er stalen collar met 4 musketon haken er aan 'n stel hand boeien uit en een set enkel boeien met uitschuifbare spreid stang.
Liep terug naar haar en commandeerde dat ze haar blonde haren moest oplichten in een snelle beweging bevestigde hij hoge collar rond haar nek.
En sloot deze af met een weg gewerkt slotje het misstond haar niet deze gouden slaven collar bant het kwam goed uit bij haar fijne gezichtje en haar blonde haren.
Hij hing aan de achterkant van de collar daar bevestigde hij snel de handboeien en zij handen op je rug pakte linker pols beet draaide deze naar binnen lichte deze op sloot deze in de boeien dit deed hij hetzelfde met de rechter.
Tot hij dacht dat haar mooie borsten meer naar voren moesten te steken en aangeboden werd als koopwaar.
Liep terug naar de kast haalden nog een stel en sloot deze net boven haar ellebogen waar door haar borsten naar voren werden gedrongen.
Waar zij de opmerking maakte moet dit nou en hij haar 'n flinke tik op haar bloten kont gaf en commandeerde mond houden ze was zijn speel goed vandaag en morgen ze besefte nu dat ze was overgeleverd aan zijn nukken boog diep haar hoofd.
Zover als de collar dat toe laat deze paste precies om haar hals zonder speelruimte of te klemmen zonder iets te zeggen zakte hij door de knieŽn en sloot de enkel in de boei.
Toen zij hij benen uit elkaar ze deed wat hij opdroeg sloot snel de tweede enkel in de boeien en zij verder die benen stelde de spreid stang zo af dat ze niet meer terug kon.
Vol trots zij hij om haar een mindere waardig gevoel te geven daar staat ze dan klaar voor gebruik en getoond te worden aan life style genoten.
Ze schrok van deze woorden hij ging op de bank zitten en opserveerde het resultaat.
Maar intussen kreeg Gaby het gevoel weer terug dat ze al meer had gehad dat luchten haar beetjes met op de achtergrond met de gedachten wat hij nog meer voor haar in petto had na 'n kwartiertje zo gestaan te hebben.
Rolde hij een klein tafeltje met schuin omhoog geplaatst een TV hij schakelde deze aan en zij geniet maar terwijl ik ga douche er draaide filmpje van vrouw in dezelfde positie als zij maar deze had ringetjes door haar kleine tepels als ook door haar kutlipjes.
Haar meester hing er gewichtjes aan wat zij zag liet dat de vrouw niet onberoerd maar haar ook niet door zo te staan voelde ze dat haar kutje vochtig begon aan te voelen.
En haar adem sneller begon te bewegen zonder dat ze gemerkt had stond Bert weer achter haar pakte tussen haar benen je begint dit lekker te vinden.
Ik voel je wordt daar al lekker nat of niet "ja meester alles wat ik nu meemaak had ik nooit gedacht dat dit met mij mogelijk zo zijn.
Dat intens gevoel in mijn lichaam als dit mijn ouders wisten dan zouden ze.
Zich schamen en mij uit de familie royeren en ben voor altijd verdoemd " maar zij hij deze hoeve je ouders of familie niet te weten maar dit blijft ons geheimpje waar wij samen veel plezier aan kunnen beleven.
Want jij hebt een onderdanige aard die had ik al gemerkt bij onze eerste ontmoeting maar nu genoeg gepraat naar boven haar op maken met paarden staart op de spiegel hangt een voorbeeld van je haar en hoe je gezicht moet opmaken.
Ik heb besloten om je ander kleding aan te trekken deze kun je niet alleen aantrekken daar zal ik je bij helpen als je klaar bent met je hoofd kom je naar beneden om je te laten keuren begrepen.
"Ja meester" hij maakte haar los maakte haar droog en van onderen met een ruwe hand doek die hij had mee gebracht.
Van boven ontdaan van haar kluisters had ze in haar armen een stijf gevoel Bert nam haar armen masseerde deze weer lekker warm wat haar goed deed hier door kreeg zij het gevoel dat hij zeer attent met haar om ging.
Dat hij erg op prijs stelde zonder dat zij een keus had wat hij met haar ging doen het gaf haar een rustig gevoel en dat hij niet wilde beschadigen op dat moment legde hij zijn hand geruststellend op haar schouder draaide haar om gaf haar een ferme tong zoen die even duurde.
Plots haar los liet en commandeerde komt er nog wat van we hebben geen uren de tijd. Geschrokken en te gelijk haar aan de positie herinde waar zij zich in bevond haasten ze zich uit de kamer na de trap met twee treeŽn tegelijk naar boven ze werd nu toch wel.
Nieuwsgieriger wat hij die avond voor haar in petto had snel liep ze naar de kleding kamer waar de kaptafel stond ze schrok kijkend naar de grote foto's aan de muur moest ze zich zo opmaken.
Het leek wel op de dames van de wallen maar dit was erger op de kaptafel stond alles met de beschrijving eerst moest ze haar blonde haar doen strak naar achteren in staart met elastiekjes. Daar na moest ze aan de zijkant bij haar slapen twee gelijke plukje er uit halen met kleine elastiekjes omwikkelen.
Dan moest ze een stevige lerenband van zo'n 8 cm breed om de achterste staart doen dat was voor haar geen probleem want haarblonde haar reikte tot net boven haar kleine ronde billen ze keek in de spiegel hing nu zover naar achteren dat de staart de rug niet meer raakte.
Daarna moest ze het elastiekje dat er onder zat ver wijdere ze vond zelf een koddig gezicht zo had het nog nooit gehad daarna begon ze met de zij staartje ze kleine ringetjes op schuinen en tot aan haar hoofd uit en dan dicht klikken.
Ze moest de staartjes het een kleine krul tang zo behandelen dat er lange smalle pijpen krullen ontstonden nadat gebeurd was keek ze zelf tevreden.
Toen het gezicht daar had ze meer moeite om zo zwaar op te maken haar ogen moesten diep zwart diepe rode blos op haar wangen en fel rode lippen stift nadat gebeurt.
Was ze schrok van haar eigen uiterlijk was zij dit ze las langzaam verder op de kaptafel een klein zilveren kistje met daar in oor bellen vrij zwaar voor wat ze gewoon was haalden haar eigen knoopjes uit het oor.
Bevestigde het nieuwe oor bellen ze waren zeer lang als haar hoofd recht had kwamen ze net niet op de schouder het waren gekleurde kettinkjes met onder aan mini hand boeien.
Ze was klaar ging naar beneden de kamer in binnen gekomen zij Bert dat is perfect hij zij moet je nog naar toilet straks kan je niet zomaar ja meester zij ik voor alle zekerheid.
Hij waarschuwt niet voor niets nadat ik van toilet kwam zij kom maar hier ik kreeg dezelfde collar weer om en moest mijn handen werden weer in dezelfde positie gebracht als daar straks hij liep naar de keuken deed de vries kast open haalde er paar ijsklontjes uit en kwam weer binnen met de ijsblokjes.
En klein houten kistje pakte een ijsklontje en begon er mijn linker tepelhof tepel te bewerken in een ronddraaiende beweging.
Ik merkte dat mijn tepel hevig op zette daarna opende hij het kistje haalde er een dun nylon draadje uit wikkelde zeer strak om mijn opgezette tepel pakte een klein ringetje schoof dat over draadje.
Drukte het stevig tegen mijn tepel en trok aan het draadje dat venijnig sneed in mij tepel het ringetje verplaatste zich langzaam richting mijn borst het draadje schoot los op het moment dat de tepel hard en wel door het ringetje was.
Hij pakte met zijn ene hand het ringetje weer vast en met de andere hand pakte hij de tepel vast en trok voorzichtig de verder er door tot aan het begin van de tepelhof dit gebeurde ook met de andere zijde.
Toen hij klaar was bracht hij naar de spiegel en toonde het resultaat en zij 'n echte slavin moet geringd zijn dat is het teken van onderdanigheid.
Ik moest toen leren riemen pakje aan trekken bevestigde dat aan de voor zijde aan mij collar op mij rug werden de andere bandjes strak vast gegespt.
Om mij middel zat een vrij brede riem toen hij deze vast gespte zij plots adem in houden en strekken.
Ik voelde hoe hij nog strakker kwam te zitten en mij bijna de adem ontnam tenslotte zaten aan de voor zijde nog twee riempjes deze leiden hij door mijn lies.
Aan iedere zijde van mij kutlipjes door en bevestigde deze strak aan mijn buik riem ik moest nu mijn zelf ophoudende nylons aan doen ik kreeg een paar zeer hoge stiletto pumps moest deze ook aantrekken.
Daarna zij hij loop de kamer maar eens een paar keer rond met je handen in je nek in het begin had ik even moeite met mijn evenwicht maar gelukkig wende dat snel darna pakte een mini wikkel rokje en deed het bij mij aan.
Het zwart glanzend rokje af gezet met fel rode bies en van hetzelfde spul kreeg ik ook een soort colbertje aan zo mijn slavin is gekleed voor haar eerste party en haalde nog snel de boeien van mijn collar af en stopte deze met een ander paar boeien in rood schouder tasje en hing het op mijn schouder.
We gaan nu met de camper zegt hij in mijn gedachte waarom nu met camper het was 'n luxe camper verder niet op vallend alleen de raampjes waren geblindeerd.
Ik moest voorin komen zitten en hij start de motor voor dat we het hek uit rijen zij hij in je tasje zitten pols en enkelboeien doe die om en ga zitten zo als bevolen.
Toen zij ik pardoes en als we nou aangehouden worden wat dan, mond dicht commandeerde hij en doe als je bevolen is.
Sip keek ik uit mijn oog hoeken naar hem hij keek ernstig en deed maar ik deed mijn enkel boeien om en riep strakker dicht knijpen.
Ik deed dit daar zat ik weer dan 'n meisje op school die straf had langzaam startte hij 'n gesprek hij vroeg hoe ik mij tot nu voelde en welke in druk dit gedoe op mij maakte ik moest maar eens vrij uit vertellen en meester hoef nu niet.
Nu zijn wij even gewoon Gaby en Bert ik vertelde hem dat ik soms naar vond zijn orders op te volgen om dat met deze strenge en soms vulgaire taal gebruik dat ze daar niet mee was opgegroeid.
Maar dat misschien in de toekomst dit nog wel zou aanleren en begrijpen maar verder het op maken viel mij zwaar maar nu het er op zit kan ik daar mee leven het werk als een masker voor mij.
Want niemand kan nu Gaby erkennen ik kon mijn schroom achter de make up verbergen hij lachte vergenoegtzaam en zij met zachte stem vertel verder.
Terwijl hij over mijn hoofd aaide ik pakte zijn hand en gaf hem plotseling een kus op de hand hij keek me aan lachte zette zijn wagen op een kleine pakkeer plaats nam mijn hand nam me mee achter in de camper en begon mij hevig te zoenen.
En te strelen dat beantwoorde ik terug zover het kon want ik was nog steeds geboeid na even het warme lichaam van Bert tegen mij gedrukt had zij jammer maar we moeten verder.
Anders komen we te laat en dat is zonde van het feest we reden verder en zij vertel je verhaal verder ik wil te proberen te begrijpen.
Ik vertelde dat ik voor de spiegel toen hij aan de douche was ik me heel warm gevoel had gekregen tussen mijn benen door de combinatie gebonden zijn naar me eigen kijken en de televisie te aanschouwen wat daar gebeurde.
En dat het pakje dat hij me aan heeft getrokken ik erg opwindend vond maar voelde ik mij ordinair alleen de twee riemen langs mijn vagina doen zeer wat vroeg hij zeg dat laatste nog een keer want een slavin heeft geen vagina maar 'n even bleef het stil.
En hij zij geef je nu antwoord, of praten we niet meer en je bent weer de slavin ik zij zacht kut meester hij riep harder ik zij nu kut toen zij kort af een slavin heeft tieten of spenen of memmen en kont of hol of anus of neukgat begrepen en herhaal dit hard op dat ik goed hoor ja meester ik herhaalde dit en wijs gelijk aan wat ik bedoelde toen vroeg hij wat ben je van je meester;
Zijn slavin en nog meer; ik wist van niets meer hij antwoorden zijn speelgoed en zijn neukslet waar hij mee kan doen wat hij wil begrepen ja meester.
En wat ben je van Bert, hij gaf zelf zijn antwoord mooie lieve schattige lieve vriendin Gaby begrijp je nou het verschil als ik aanduid dat ik de meester ben.
En als we normaal in de maatschappij zijn we gewoon Gaby en Bert alleen als we samen zijn volg al mij bevelen en opdrachten op begrepen hij gaf me nog een kus.
En zij recht op slavin het gaat weer beginnen we zijn er zo pakte zijn mobieltje en belde hij zij alleen maar de pony is in aantocht ik keek hem vragend aan hij antwoorden onmiddellijk met dat is 'n code woord als wij komen dan gaat dadelijk de poort open.
"O" zegt ze want om de hoek zijn we er hij toeterde en de poort zwaaide open een beambte in latex kleding kwam naar ons heten ons van harte welkom en wenste ons 'n prettige avond toe, wij reden naar de voorste parkeer plaats die was voor ons gereserveerd hij stopte de wagen en zij.
Ik heb besloten dat je andere kledij aan krijgt ik moest mijn eigen uitkleden en moest mij het straps pakje aan houden, hij zij ik ga je nu blinddoek voordoen ik wil het voor jou, n verrassing moet zijn.
Hoe je er uit komt te zien begrepen ja meester hij deed mij de blind doek bond deze strak om mij hoofd hij bond mijn polsen weer aan de collar hij duwde mij naar voren en moest op de voorover op de camper tafel gaan liggen,
Ik hoorde dat hij in kast open deed ik voelde dat hij achter mij ging staan en voelde dat hij iets vochtig rond mijn anus smeerde druk voorzichtig tegen mijn sluitspier drukte langzaam door en zijn vinger schoof naar binnen ik gaf 'n kreet stil riep hij dit hoort er bij en dit is nog niks.
Hij trok zijn vinger terug en voelde gelijk dat er iets koud tegen mijn anus werd gedrukt het was taps toen zij hij hier komt het ik voelde dat mijn sluitspier met kracht werd opgerekt ik gilde het uit.
Dit was vreselijk voor mijn maagdelijke anus de tranen in mij ogen ik voelde mijn sluitspier ontspannen en voelde dat deze wat was hield hij draaide het butt plug rond tot dat ik voelde dat er 'n riempje aan zat hij drukte mijn bil naad uit elkaar en leiden het riempje om hoog en bevestigde dit aan mijn buik riem.
Toen zij hij dit was het moeilijkste wat mij zo overkomen hij trok me verder op tafel en je krijgt ook ander schoeisel deed mijn schoenen uit en deed gelijk 'n ander schoeisel aan het waren laarsjes met 'n rits sluiting van achter.
Ik voelde toen dat hij de rits sloot dat mijn Voeten recht onder mijn benen werden gedrukt ze de houding van spitse van 'n balletdanseres toen hij mijn tweede laarsje had aan gedaan zette hij mij op mijn voeten (tenen).
Ik stond zeer wankel en zij angstig tegen hem dat ik hier onmogelijk kon blijven staan hij antwoorden laconiek op mijn opmerking je hoeft ook alleen maar te lopen zij hij lachend.
Toen zij hij sta nu rustig stil en open je mond ik voelde dat hij voor mij stond toen plots commandeerde hij wijder open zover mogelijk ik deed dat ik voelde iets van koud ijzer tussen mijn tanden schieten. Automatisch begon mijn tong het ijzer uit mijn mond te drukken gelijk kreeg ik met 'n snauw te horen laat dat en stop je tong er onder ik gehoorzaamde hij ging achter mij staan en Merkte dat hij een kettinkje strak om mijn hoofd Sloot met 'n slotje afsloot.
Hij kwam weer voor mij staan en voelde dat twee riempjes aan beide zijde van mijn neus over mijn hoofd en merkte dat hij met mijn paardenstaart er door heen trok en voelde dat hij een riempje vast maakten aan de ketting die mijn hoofd omsloot.
Aan beiden zijde hingen nu ook riempjes deze werden ook bevestigd aan de ketting toen voelde ik dat hij riem rond mijn voorhoofd deed en vlocht deze door de riempjes aan de zij kant en gespte deze achter op mijn hoofd vast.
Ik hoorde dat hij iets uit 'n la haalde het rinkelde en bevestigde die aan ringetjes die rond mij tepels aan beide zijde tikte tegen mijn tepel het belletjes te zijn en tingelde vrolijk geluid.
Op dat moment ontstond er 'n grote spanning in mijn lichaam ik krijste het uit Ik kwam spontaan klaar wat nu met mij gebeurde was voor mij helemaal vreemd ik zakte langzaam door mijn knieŽn.
Hij ving mij op drukte mijn tegen zijn lichaam hij streelde mij licht en zij zacht in mijn oren deugniet om zomaar klaar komen in het openbaar. En nog zonder toestemming ook ik zal je vanavond daar voor straffen.
Ik zij zacht ja meester en vulde dit gelijk aan dat ik dit nog nooit zo had meegemaakt zo intens en toen zij hij dit is je ware aard die zich nu langzaam in je losmaakt.

En dat ik in de toekomst nog meer facetten van mijn eigen aard zo ontdekken en daar zou hij zelf voor zorgen en dat mijn bij in gebrachte onnatuurlijke schroom zou laten verdwijnen.
En vrij door het leve zou kunnen genieten en vroeg of het weer met mijn ging en zette mij weer recht op mijn benen ik en liet mij los ik voelde dat hij met 'n hand doek mij afdroogde en beveelde poten uit elkaar.
Ik schrok ik was weer helemaal bij de werkelijkheid na dat hij mij af gedroogd had voelde ik twee vingers over mijn kut lipjes glijden en voelde 'n derde vinger langzaam naar binnen glijden plots drukte hij mij lippen uit elkaar en voelde een scherpe pijn op mijn citelorus het was 'n klemmetje met tandjes.
Met 'n klein kettinkje er aan met een belletje hij liet het los het belde vrolijk zo zij hij bijna klaar nu nog de finishing touch.
Ik voelde dat hij aan beide zijde van mijn wangen iets bevestigde toen pakte pakten mijn bij de schouders hoorde de deur van de camper open gaan en zij pas op de afstap ik stond buiten.
En blijven staan ik voelde dat hij iets op mijn hoofd zetten duwde mij beetje vooruit en stapte ook uit de camper hij benen uit elkaar ik deed dit en voelde dat net boven elke knie bandjes bevestigde.
Met daar tussen 'n klein kettinkje en vertelde gelijk dat als ze stil stond de benen zover uit elkaar te zetten dat de ketting strak stond hij pakte me bij mijn arm leiden de me dat moest wel want ik had nog steeds de blind doek om.
Ik werd nu toch wel erg nerveus en dat merkte hij gelijk en zij nu gaan we je exhibitionistische houding eens testen.
Ik begreep gelijk dat ik in het openbaar zo bloot zou zijn en vroeg gelijk waarom hij antwoordt gelijk dit was 'n onderdeel van het test van mijn slaafse neigingen.
Dan kon hij in de toekomst daar rekening mee houden dan werd mij opleiding tot zijn slavin voor hem gemakkelijker, slavin vroeg ik te gelijk ja antwoorden hij.
Zo jij je nu gedragen hebt en toegelaten hebt wat ik je beveelde heb jij 'n slaafse neiging en als je mij wilt vertrouwen zal je in de toekomst nog veel beleven en van kunnen genieten.
Plots zij hij bezorgt een drempel hielp me ik merkte ergens binnen waren toen zij hij ik ga je blinddoek af doen dan kun jij je zelf even bekijken hoe lekker dat je er uit ziet.
Ik kan met trots je aan mijn life style genoten tonen wat voor geil speeltje ik heb gevonden.
Hij deed de blinddoek af ik moest wennen aan het licht al gouw merkte ik stond voor drie grote spiegels ik schrok van mijn eigen hij had me om getoverd tot humaan pony daar stond twee staarten stoken naar achter.
Mn hoofd in hoofd stel met en oog kleppen en leidsels er aan ik keek naar mijn laarsjes van voren afgewerkt als paarden hoeven en achter zijde 15 cm hoge stiletto haken.
Zo zij hij nu genoeg gekeken ik kreeg nog enkele instructie ik moest hoor hem lopen als hij aan de linker lijn trok moest ik links af als hij aan beide trok moest ik stoppen.
Als ik tik op mijn billen kreeg moest ik weer lopen en tenslotte ik moest statig lopen met opgetrokken knieŽn zo hoog mogelijk op lichten tot de ketting tussen mijn knieŽn strak kwam en dan sierlijk mijn opgeheven poot naar voor zetten kleine passen en recht voor uit kijken.
Ik moest me niet laten aflijden door het volk in de zaal.
We kwamen in een lange gang die naast twee statige deuren leiden er stond 'n beambte.
Toen hij ons zag aan komen ging hij naar binnen en kwam gelijk terug stak z'n hand op naar Bert en zij even wachten op de aankondiging.
Ik moest stil staan voor de deur de beambte fluisterde dat ik beautiful uit zag zo'n schoonheid ik kreeg lichte kleur op mijn wangen maar besefte ook dat hij die niet kon zien door de zware opmaak.
Ik hoorde de speaker aankondigen dat meester Bert zijn weddenschap had gewonnen om in een dag 'n slavin tot pony op te leiden en nu hier op te voeren ten aan schouwen van de leden met de opmerking ze mochten wel handtastelijk keuren maar dat ik voor het spel was uit gesloten om dat mijn opleiding nu pas begon.
De deuren sloegen open ik kreeg gelijk 'n ferme tik op mijn billen ik schrok van de tik nog meer van de massa mensen in de zaal daar liep ik dan er ontstond een hevig applaus na enkele rondjes door de zaal moest ik richting van het podium.
Van achteruit dwars door de menigte ik voelde dat mensen die mij over het hoofd aaide en sommige knepen in mijn billen en pakte mijn borsten.
Ik keek stiekem om en zag naast Bert 'n bediende lopen die van iedereen een envelop in ontvangst nam en Bert werd door iedereen gefeliciteerd.
Dus dacht ik bij mijn eigen hij heeft mij gebruikt om een weddenschap te winnen ik voelde een lichte woede bij mij opkomen maar intussen kreeg ik toch weer het gevoel dat me weer opwond.
Ik probeerde mijn eigen te beheersen want ik wilde niet dat hetzelfde gebeurde als in de camper ik schaamde mij daar voor intussen liepen wij langzaam naar het podium bij het podium aan gekomen zag ik dat de speaker Erik was.
Ik moest het podium over 'n smalle sterk oplopende helling, n bediende zag mij daar op wankelen pakte mij bij de schouders en onder steunde mij tot dat ik boven was knikte vriendelijk naar hem om te bedanken.
Hij gaf een knipoog en lachte Erik kwam naar mij toe gaf me op iedere wang warme zoen en zij je bent nog mooier dan in de winkel.
Mn eigen kon voorstellen, dat deed mijn eer van eigen waarde zeer goed in tussen was ik al zover met mijn eigen gedachte dat we allemaal in ons blootje zijn geboren en dat ik niet de enigste was in de zaal die er provocerend bij liepen.
En dat je aan kleren kon zien van je afkomst en dat maakte hier in de zaal met mensen van dezelfde gevoelens en soort kleding geen niet uit. Bert kwam naast mij staan kuste mij warm en hartelijk en zij je bent een schat.
Jij viert hier triomf en dat was niet de bedoeling ik keek hem aan en zij slissend schoft dat je bent hij keek me lachend aan terwijl hij pijnlijk in mijn bil kneep dat wat je bedoelt leg ik vannacht wel uit als we thuis zijn ik antwoorden dat is je geraden ook schoft.
Hij aaide over mijn bol en riep een beambte en vroeg wat ik wilde drinken wat fris liefst koud water met ijs hij vertelde dat de beambte en riep hem achterna met rietje.
Dat betekende dat het hoofdstel bleef zitten na de nodige plichtplegingen op het podium leiden Bert me de zaal in.
Ik zij dat ik niet veel langer zo op mijn voeten kon blijven staan hij begreep het pakte aan de zijkant twee barkrukkenen zij ga zitten met de ene bil op de ene kruk en de andere op de andere kruk ik vroeg stom verbaasd waarom.
Om je paardenstaart surfertje o ja zij ik die ben ik al vergeten hij deed geen pijn meer het leek net of hij het bij mij hoorde de bediend bracht ook een kleine standaard mee.
Zette die naast mij zette deze op hoogte van mijn mond plaatste er het grote glas op deed er de rietjes in en zij gezondheid mevrouw.
Ik keek op van deze opmerking en ik word toch niet allen bekeken als lustobject maar ook als mens met normale omgangsvormen dat verwarde mij even in de rol die ik nu gedwongen (uit vrije wil) uit moest voeren.
Er kwam een oudere heer bij ons staan pakte pardoes mijn tieten lichte deze op prachtige stevige voor gevel zij hij terwijl hij mijn borsten losliet deze vielen weer in oorspronkelijke positie die mijn positie weer duidelijk maakte.
Dat ik voor iedereen 'n stukje speelgoed was, dat dit nog in holland groeide zonder wortels lachend dat waren zijn laatste woorden en vertrok weer.
Erik kwam naast mij staan en vroeg hoe ik mij voelde ik knikte en met bewegingen van mijn lichaam probeerde ik duidelijk te maken dat het wel ging hij lachte begrijpend.
En vertelde dat hij eergisteren speciaal voor Bert naar Parijs was gereden om deze outfit te kopen want hij had gezegd dat zijn vriendin (slavin) het pronkstuk van de avond moest worden en met minder zou hij geen genoegen nemen.
Want hij wilde met mij 'n langdurige relatie opbouwen op wederzijds vertrouwen en hoopte in de toekomst op 'n huwelijk ik verschrok het verwarde helemaal.
Erik zag dat drukte mij stevig tegen hem aan en zij dit weekend zal veel van je vergen maar de toekomst nog fijner maken en dan ze problemen had van welke aard ook ze kon hem altijd bellen.
Voor 'n gesprek op elk uur van de dag en zij in alle nacht kastjes bij Bert licht mijn telefoon nummer ze keek hem dankbaar aan voor zijn begrip.
Het werd vroeg in de morgen toen Bert zij kom we gaan naar huis haalde haar voorzichtig van de kruk Sloeg, n arm om haar heen gaf onder het voorzichtig lopen naar de camper een paar warme kussen op haar open staande mond.
Bij de camper aan gekomen zij je blijft tot we thuis zijn in deze outfit alleen haalde hij de grote pluim van haar hoofd en haalde de ketting tussen haar benen en haalde staart weg alleen de butt plug bleef zitten.
Bert reed snel huiswaarts thuis gekomen tilde hij haar uit de camper droeg haar in een keer naar boven bracht haar naar zijn slaapkamer zette haar neer wacht hier zij hij ging weg ze hoorde dat hij het bad vol liet lopen.
Hij maakte het voor haar klaar vulde het lauw water met speciale badolie kleden zich uit tot op zijn slip uit en ging terug naar de slaapkamer en zij zacht kom maar hier dan ga ik je verlossen van je outfit schat van me.
Hij begon met de laarsjes na deze ontdaan te hebben pakte hij haar op legde hij haar op bed begon haar voeten en onder benen te masseren. Hij nam voorzichtig het klemmetje van haar klit wat een pijnlijk reactie bij Gaby opleverde en begon met twee vingers haar klit voorzichtig te beroeren tot dat het bloed weer terug was.
En plots zij hij probeer je bekken zoveel mogelijk naar voren te drukken dan doet het verwijderen van je butt plug niet zozeer voorzichtig en met belijdt verwijderde hij de plug die toch 'n lichte kick op leverde.
Hij verwijderde haar straps pakje wierp alles in 'n hoek van de kamer hij verloste haar van paarden hoofdstel ze gaf 'n diepe zucht.
Kwam om hoog zocht zijn mond kuste deze diep met 'n tong in hem hij wou terug trekken maar ik volgde zijn mond zonder contact te verliezen hij begreep het drukte haar strak tegen hem aan.
Eindelijk liet haar mond los ze hijgde zwaar en zij plots je bent lieve fijne schoft van me en viel vermoeid achterover op bed.
Bert maakte haar boeien los masseerde haar armen verloste haar van de collar hij alleen de ringetjes rond je tepels laat ik zitten en gaf er warme zuigzoen op.
Wat haar niet onberoerd liet hij stapte van het bed lichte haar op droeg haar naar de badkamer legde haar in bad.
Pakte een zachte weldadige spons en begon haar voorzichtig en teder af te sponzen hij drukte op 'n knop en de jacusie begon gewelddadig te borrelen blijf maar lekker liggen ik kom je zo halen na tijdje schrok ze wakker Bert kwam terug in de badkamer.
Ze was licht in slaap gevallen Bert tilde haar uit het bad en begon haar zorgvuldig en voorzichtig af te drogen daarna pakte 'n zeer goede body crŤme en begon haar lichaam weldadig in te smeren.
Wat 'n haar een fijn maar verzorgt gevoel gaf hij pakte 'n zijde ochtend jas sloeg die om haar heen pakte meteen de fŲhn en verzorgde haar mooie blonde lokken hij was klaar legde en legde haar op het opengeslagen bed.
En vroeg haar mag ik naast je kommen liggen of wil je dat ik op de logeer kamer slaap ze keek hem aan staak haar armen wijdt naar hem uit en kom bij mij meester.
Zonder ook nog maar een woord te zeggen lag ze in zijn armen zij klemde hem strak tegen zich aan en beide vielen van vermoeidheid in slaap.
Bert werd om 10 uur wakker stapte voorzichtig uit bed ging naar de keuken voor beide 'n vorstelijk ontbijt klaar maken.
Hij had het web camera op de slaapkamer in geschakeld zo kon hij zien wanneer zij ontwaakte het ontbijt was klaar.
Plots zag hij dat zij zich oprichten hij pakte het huis telefoon en belde de slaapkamer en blijf maar lekker in bed ik kom er aan met ontbijt mevrouw.
Ze lachte en zij dat is je geraden ook Bert na enkele ogenblikken zwaaide de deur open en bracht hij het ontbijt binnen op 'n grote brede bed tafel die geheel gevuld was met lekkernijen zette de tafel op bed pakte haar stevig vast gaf haar 'n kus.
En vroeg of zijn lieve schoonheid goed geslapen had ja ze ik ben alleen wat stijfjes daar doen we na ons ontbijt wat aan zij hij sprong op bed naast haar staak zijn benen tussen de lakens en ging zitten plots zij ze ik dacht dat we nu gelijke waren.
Waarom vroeg zij antwoorden waarom zij in der blootje in bed hij nog 'n broek aan had hij begon hartelijk te lachen.
Frommelde wat onder de lakens en met sierlijke zwaai vloog zijn slip door de kamer zo tevreden mevrouw.
Gaf warme zoen op haar mond ze lachte hem toe en lieten hun het ontbijt goed smaken terwijl ze aten praten ze over koetjes en kalfjes.
Bert stelde voor om na het ontbijt in bed te blijven ze stemde daar hartelijk in toe.
Bert ruimde de tafel op bracht deze naar de keuken spoedde zich terug na de slaap kamer dook als 'n jonge hengst op het bed en kroop op snel tussen de lakens hij ging liggen met zijn armen boven zijn hoofd.
Zij vlijde haar hoofd op zijn brede mannelijke borst en klemde haar arme rond zijn middel plots zij ze mag ik je een vraag stellen over gisteren avond.
Natuurlijk zij hij, ze stotterde hoe hij haar had kunnen gebruiken voor een weddenschap ze als zeer vernedert gevoelt.
Dat was ook de reden dat ze paar keer schoft tegen hem gezegd had wat ze zelf verschrikkelijk vond.
Streelde haar zacht over blonde lokken hij begon te vertellen vorig jaar bij dezelfde avond met nogal wat drank op was de weddenschap ontstaan en was daar op in gegaan.
De inzet werd bepaald als hij het niet voor elkaar kreeg zou hij het totale feest avond betalen huur van de zaal en het drinken van de bezoekers geschatte waarde was ongeveer 75 duizend gulden.
Maar als hij het hem zou lukken dan zou hij van ieder lid + sup of per persoon 250 gulden op leveren dat zou dan ongeveer hetzelfde bedrag opleveren als wat het feest koste.
Dit was officieel beschreven bij een notaris en nu kwam het.
Zij had het lot getrokken dat zijn pad kruiste hij bood haar zijn verontschuldiging aan en vroeg of hij het hem kon vergeven.
Vroeg hij nederig maar zij gelijk dat het bedrag voor haar was, of gebruikt wordt voor haar slavinnen opleiding en uitrusting en kledij.
Ze keek hem aan en waarom ben je zo zeker er van dat ik jou slavin en levensgezellin wil worden daar moest ik eerst maar eens over nadenken zij ik zacht.
Terwijl ze diep in haar hart zij ja natuurlijk maar liet hem in de waan dat ze daar nog over moest denken.
Hij antwoorden ik had niets anders verwacht dan dit antwoord en zij als hij haar straks naar huis bracht haar een map mee zou geven met voorbeelden en onder welke voorschriften dit ging gebeuren.
Als ze toe stemde om verder te gaan als zijn slavin hij vroeg haar hoe ze het vond hoe hij haar behandeld had zonder dat ze daar zelf enige zeggenschap had.
Ze antwoorden kort soms spannend soms ordinaire en soms wilde ze meer toen hij het plotseling afbrak soms wist ze geen raad met haar lijf.
En af en toe was ik weer trots en fier en dan voelde ze zich erg vernederd.
Maar ik zij dat ik zou proberen alles op een rijtje te zetten en mijn gevoel te volgen hij vroeg haar om haar belevenissen en gevoelens aan het papier toe te vertrouwen.
Als 'n soort memoires of dagboek in welke vorm moest ze zelf maar bekijken.
Maar deze niet te romantiseren maar wel alle woorden te gebruiken die als schutting taal gebruikt worden ze zij dat ze nog nooit gedaan had maar zou het proberen.
Het werd even stil ze begon hem te kietelen daar uit ontstond hevige stoeipartij die eindige in 'n uiterst fijn liefdesspel wat beide gelijk tot een orgasme bezorgde.
Beide vielen uitgeput met hun rug op bed en vielen in slaap plots werd ze wakker gemaakt kom op zij lekker douche en te masseren.
Dan breng ik je naar huis en eten we onder weg nog 'n fijne maaltijd het is al zes uur haar koffer en beautycase met een kleinen aktetas stond reeds in de gang hij zette dit in de kofferbak.
En reden samen weg als een stelletje jonge tortel duiven met haar benen tegen het dashboard en haar hoofd op zijn schouder en 'n arm rond zijn nek ze waren te snel na haar zin bij het restaurant hij parkeerde de wagen.
Zij plots nu wil ik dat jij je slip uit doet en er nooit meer eentje draagt in mijn bij zijn dat is trouwens een van de voorwaarde die ook in de map staat die je mee krijgt.
Aarzelend deed ze wat hij haar vroeg hij en riep schiet een beetje op ik heb honger ze stopte haar slipje in het dashboard kastje.
Hij opende galant het portier en voelde over haar latex rokje of ze wel bloot was ze zij verontwaardigd je hebt toch gezien dat ik mij slip uit deed.
Dat hoef je niet te controleren dat bepaal ik wel begrepen zij hij bits pakte rond de schouder kom op schat zij lief tegen haar we gaan eten.
Na 'n heerlijke maaltijd zij tegen haar is het goed dat we bij jou thuis een kop koffie drinken ze zij ja fijn dat vindt ik leuk zij ze met 'n cognacje na.
Heerlijk zij hij maar zij had nog geen ver moede wat hij van plan was bij haar thuis in de wagen zij ze dat ze der eigen wel ordinair vond om zonder slip en met latex kleding.
In zo'n sjiek restaurant te eten hij lachte en zij daar zal je in de toekomst wel aan wennen dat dit normaal wordt als ze met hem door ging als slavin.
Ze waren snel bij haar thuis gekomen met nog wat flik flooien in de lift opende ze de deur van haar penthouse liet hem voorgaan met de koffer in zijn handen en deed de deur dicht.
Plots liet hij de koffers vallen en commandeerde uitkleden ze keek hem aan en zag dat hij het meende ze deed wat haar bevolen werd.
Intussen had hij zijn klein koffertje op de keuken tafel open gemaakt hier komen en nu koffie zetten het is schande om in een exclusief restaurant zo te gaan zitten pronken te met je kale kut.
Mamaamaar stotterde ze niks te maren doe je werk wat je opgedragen is even later kwam ze met 'n blad met twee dampende mokken koffie en twee glazen een bunzen brandertje en fles franse cognac binnen.
Zette dit op het klooster tafeltje zette het glas en de mok bij hem stak de brander aan verwarmde de glazen en schonk er de cognac in zette ze bij Bert en wou gaan zitten nee.
Bits riep hij uit staan blijven en wie heeft je bevolen om voor jou wat in te schenken niemand meester antwoorden ze.
Ik dacht dat het wel dat het goed zou zijn naar de keuken en vlug ze haasten zich naar de keuken opende weer de koffer haalde balmasker uit en beveelt mond open en wijd.
Hij duwde er de baal in en bevestigde het strak over haar hoofd de voor kant werd afgewerkt met twee leren lapjes voor de mond die de bal verbergt en werd met een riem onder kin stevig vergrendeld.
Je krijgt nu straf ging naar zijn koffertje haalde er klein zweepje uit en gaf haar 25 ferme klappen op haar billen zo dit heb je zelf verdiend.