Mijn verhaal

Mijn naam is Henk, 32 jaar en ik woon en werk in Den Haag. Tot 2 jaren terug leefde ik samen met een prachtige vrouw van nu 28 jaar. We hadden gedurende jaren alleen het recht toe recht aan bedplezier. Echter sinds pakweg mijn 15 jaar heb ik fascinaties voor SM en natte, vieze en kinky spelletjes. Daar weet mijn vrouw echter helemaal niets van en haar kennende moest mijn vrouw Sandra daar ook helemaal niets van weten. Ja wel een knijpje in en een tik op de billen daar kan ze wel van genieten maar verder heeft ze niets met kinky spelletjes. Het is helaas een preutse meid die uitsluitend katoenen slipjes draagt en degelijke pantys. Verder hoort een preutse BH tot de standaardoutfit……Niet eens de strings zijn aan haar besteed. Nu gooi ik dat maar op haar beschermde opvoeding.
Zonde ze heeft een dijk van lijf en en strak kutje dat helaas achter een bos schaamhaar verborgen ging
Een bloedmooie meid dus. Nu heb ik altijd hoop gehouden dat ons recht toe recht aan sexleven ooit eens zou veranderen. Dat ze op een gegeven moment zou ontdooien en alle remmingen zou laten varen. Helaas niest van dit alles. Nu is mijn credo dat dit voor eens en voor altijd moet gaan veranderen. Ik wil met een vrouw getrouwd zijn die zich gedraagt en zich kleedt als sletje.
Mijn filosofie is echter dat in iedere vrouw een hoer schuil gaat. Dus ook in mijn lieve Sandra. Al zou de prijs moeten zijn dat ik haar met andere mannen moet delen. Het zij zo. Sterker nog het zou me zeer opwinden haar te zien liggen met op haar geile lijf een kerel die zijn lul hard in en uit haar kut laat schuiven. Haar geil te zien kreunen en geil te zien klaarkomen als een ander kerel haar kont met zijn sperma volschiet. Dat sperma op haar geile hoerengezichtje gespoten wordt en in haar blonde haren uitgewreven. Haar eigenlijk gewoon voor mijn ogen op brute wijze verkracht te zien worden……Het liefst te zien pijnlijden voor alle jaren dat ze me niet de sex gegeven heeft die ik van haar verlangde.
Ik had er veel voor over haar te transformeren in een slet, een hoer die alles doet en wil doen. Achteraf gezien is me dat heel goed gelukt, te goed. Ze heeft me verlaten omdat ik haar niet alles kon bieden wat ze op een gegeven moment nodig had om plezierig te leven en ik was een blok aan har been om veel te verdienen. Ze wilde echt leven als een hoer. Een op en top slavin. Ze heeft haar werk op kantoor opgegeven en werkt nu full time als top sm-hoer in een privehuis. En ik ……ik ga af en toe naar de hoeren voor mijn plezier. Soms als ik daar zin in heb en voldoende gespaard huur ik mijn ex voor een nachtje.

Terugblikkend hoe ik op het idee gekomen ben om haar de sm-hoerentraining te geven…
Op een morgen werd ik wakker na de hele nacht heftig gefantaseerd te hebben. Oh ik ben een slecht mens was hetgeen ik toen nog dacht. Ik wil mijn lieftallige echtgenote straffen voor het feit dat ze mijn wensen niet wil vervullen. Noem zal eens opsommen wat er zoal in mijn dromen afspeelde.
De feiten:

Mijn preutse vrouwtje wil me niet bv ook na lang aandringen niet eens pijpen. Dit zijn zaken, die doe je toch voor manlief…….. Ook het niet dragen van sexy ondergoed om manlief te bevredigen raakt mij flink. Haar kontgat is alleen om te poepen. Ik heb eens geprobeerd in een geil moment haar anaal te nemen. Zeer boos was ze en het betekende einde bedplezier voor die dag. Zelfs dronken voeren had geen enkele invloed. Kijken naar porno op TV op video is een taboe…
Daar heb ik vannacht menigmaal over gedacht en mijn conclusie is dat het tijd wordt dat ze voor eens en altijd gaat leren hoe ze mannen moet bevredigen. Dat ze eigenlijk een geboren hoer is. Een slet. Dat ze meerdere gaatjes gekregen heeft om de mannen te plezieren
Nu moet ik daarbij bekennen dat ik de afgelopen jaren soms gierend klaar kom als ik vrij met Sandra en ik dan vooral daarbij denk dat mijn vrouw als slet en hoer gebruikt wordt. Sterker nog, het is de fantasie die me opwindt…. Ook dat ze daarbij onder mijn ogen zeer bruut verkracht wordt in al haar gaatjes en dat verkrachters zich zonder terughoudendheid op haar uitleven.
Ik zie dit meestal voor me:

Mannen grijpen haar vast en scheuren de kleding van haar lijf. Slip, bh en haar panty’s worden bruut aan gort getrokken. Tegenspartelend houden meerdere mannen haar stevig bedwang. Ze slaan haar in gezichtje en ze krijgt flinke klappen op haar tieten en kont om te leren luisteren. Vernederend wordt ze in haar gezicht gespuugd en men dwingt haar te knielen . Met restanten van haar kleding in flarden langs haar hoerenlijf steken ze zonder omhaal hun geslacht in haar mond. Ze moet de aanvaller pijpen en daarna rammen ze haar kut aan flarden en dan haar kontgat. Kermend en huilend ligt ze daar. Als een snol ligt ze met sperma ondergespoten lijf op de vloer
Doordraaiend in geilheid zie ik haar dan nog graag het volgende ondergaan. Brandmerken op haar kont en boven haar kutje. met teksten als neukhoer……..slettenkut. Haar hoofdhaar dat zonder pardoes wordt afgeschoren…Het kruisje van haar slipje wordt volgespoten met sperma dat ze of mag uitlikken of dat ze zo mag aantrekken en dat hardhandig tussen haar kutlippen getrokken. …..Naalden gaan haar tepels in in en ook haar kutlippen en klit worden niet ontzien…..Daarna gaan gemene klemmen haar klitje sieren. Ik zie haar opgetakeld worden aan haar tieten. Die memmen ver uitrekkend…Men bindt haar vast in spreidstand en slaan haar vol met een zweep op haar kutje.
Haar kutje is ook voor toiletgebruik…i.p.v. van om te plassen is het een toiletbak…Zo laten ze hun zeik in haar spuiten………met een trechter wordt het ook haar kontje ingegoten……Een forse buttplug zorgt ervoor dat het een tijdlang blijft zitten……..totdat de kramp echt te hevig wordt……


.Men gebruikt een van haar pumps om die haar kut in en uit te rammen .eerst het neusje en daarna met volle kracht met de naaldhak zelf……….bloeddruppeltjes druipen uit haar reet….. Oh wat wordt ik hier super geil van……………….
Dit schrijvend trek ik me heerlijk af. Op internet kijk ik naar een foto van en slet wiens kut vastgespijkerd wordt op een plankje …Op de volgende foto wordt bij een slet haar kutje met naald en garen dichtgenaaid …. Ik zie daarbij het gezicht van Sandra voor me en kom kreunend klaar……Deze ongetwijfeld hevige pijn geeft de meid op de foto zichtbaar ultiem genot …het druipt ervan af…haar ogen stralen een ongekende geilheid uit………….Ooit zal Sandra dit alles ondergaan.. Ik neem het mij ten zeerste voor het werkelijkheid te laten worden……

Kortom, tijd voor aktie……


Het moet maar eens gerealiseerd gaan worden. Dat die preutse meid gehersenspoeld gaat worden van haar preutse verleden.
Op een zondag 3 weken na de geile droom heb ik op internet een man ontmoet en hem mijn wensen en idden voorgelegd. Hij zegt mij aanhorend dat hij en zijn 2 vrienden wel in zijn voor een dolletje. Extreem en bizar dar kicken ze allen op. Echter de voorwaarde is wel dat uitsluitend zij bepalen wat er met mijn vrouw gaat gebeuren. Dat is een strikte eis waar niet aan te tornen valt. We zullen haar niet vermoorden of zo iets maar ze zal na weken nog pijn hebben en jankend terugdenken aan de week met ons. Enig letsel is niet uitgesloten. Letsel …lispel ik. Ja wat dacht je. dat dit zonder kan…..Ringentjes door kutje en tepels kan niet zonder gaatjes te maken,..slimme man wordt me toegebeten en wat je zelf vertelde over brandmerken en dichtnaaien van kutjes ..hoe dacht je dat zonder letsel te doen..?…Maar geloof ons na die week zal ze trots zijn op deze merktekens ……. En weet wel dat gaat een behoorlijke som geld kosten of je onderwerpt je ook aan ons, is zijn antwoord. Zijn vriend is nl bi en wil zich al te graag op ook eens op een man uitleven!

Ik zeg toe de dag later te reageren. Het is of 3000 Euro of mezelf mee verkopen Ach wat kan me gebeuren en ik moet zeggen dat ik soms behoorlijk geil wordt als ik weleens mezelf straf en pijn doe. Sterker nog ..soms sla ik mezelf met een riem op pik en ballen om dan zalig klaar te komen. Ook kaarsvet laat ik soms over ballen en eikel stromen….

Ik spreek dus met de man af dat hij en zijn 2 vrienden zich mogen uitleven op mijn vrouwtje en op mezelf. Haar een volledige hoerentraining te geven, die gelet op haar gedrag tot op heden en mijn wensen meer dan wenselijk is. Ze moeten en mogen haar net zo lang onderhanden nemen dat ze een soort van hersenspoeling ondergaat. Zodanig dat ze later voor haar man de gewenste SM slet zal zijn waarnaar hij zo verlangt !! De man zegt dat dit eigenlijk zoals eerder vermeld een hoop geld gaat kosten. Maar met mijn belofte dat zij voor 100% bepalen wat haar lot is en dat men mij ook mogen gebruiken krijg ik het zelfs voor elkaar dat ze dus komen tegen een geringe betaling. En mijn belofte is verder ook dat men 24 uur per dag gratis kost en inwoning krijgt. Ons huis zal een martelinstituut…..Een sexhuis… zijn. En de man zegt lachend en daarna hoerenkast Je begrijpt zeker wel dat je vrouwtje vanaf de volgende zaterdag en de daarop volgende 6 maanden iedere zaterdag geld voor ons moet gaan verdienen. In haar eigen en jouw bed dus……..Maar niet getreurd, we zullen alles voor je filmen hoor. Je gaat zelf maar ergens logeren of naar ook naar de hoeren want je kunt er niet bij zijn…Wij houden wel toezicht ….Op de zondagen krijg je iedere week de film van de nacht ervoor te zien. Dan zie je eigen wijf in haar eigen bed met haar poten wijd liggen. In 1 nacht meerdere mannen bevredigen. Vastgebonden zal ze smachtend de sperma in haar kut ontvangen. Zwepen dansen liederlijk over haar lijf. De dildo’s (hoe forser hoe lekkerder ze het vind) gaan stampend in en uit haar kontgat. Ze zal een dure hoer zijn, Die Sandra van je. Perverselingen zullen haar weten te vinden en grof geld neerleggen om die sloerie in hun handen te zien lijden En mannen die meer dan 1000 euro voor haar over hebben mogen van ons echt alles met haar doen…… Zij krijgen daarbij het luxe doosje naalden erbij aangeleverd waarmee desgewenst ze haar kut en tieten mogen bewerken. Dus je krijgt nog hoop te zien mijn vriend, meer dan je zult beseffen vrees ik. Oh ja….En wat te denken van onze vriend Piet. Die heeft een hond die in het weekend erg geil is. We weten dat er mannen zijn die dat graag eens willen zien. Een wijf genaaid zien worden door een hond. Ook dat zal haar leven zijn. Teef zijn. Misschien laten we haar wel die hond pijpen of zelfs wel stront eten . En heeft ze geluk dat van haarzelf…..Dat soort dingen zal ook in dat luxe pakket thuis horen. Trost zal ze haar door zware gewichten uitgerekte kutlippen aan je tonen. Hardop zal ze je deelgenoot maken van haar wens is dat ze graag blijvend de langste kutlippen van het land wil hebben. dat ze daar trots op zou zijn en dat die meneer terugkomt om zoals beloofd aan haar om uit te gaan testen wat hij zoal tussen haar poten kan laten hangen zonder dat ze uitscheurt……. Ik kan het me nauwelijks voorstellen denkend aan haar nu nauw gesloten kutje.


Het erge voor je als echtgenoot zal zijn dat je aan haar gezicht zal zien dat dit haar leven is. Dat ze eigenlijk niets anders meer wil. Alleen het leven als hoer zijn zal haar kunnen bevredigen en ze zal uitsluitend van sex kunnen genieten als dat met extreme pijn en zware vernederingen gepaard zal gaan. Dat wordt het leven van je lieve vrouwtje Jij bent dan nog maar bijzaak. Af en toe mag je er ook nog eens over die kut heen als ze niet te moe is of niet niet teveel restpijn heeft van de zaterdagen . Ze zal echt moeten gaan pezen voor ons bepaald de man. Dat wordt de geringe betaling die ze verlangen en 1000 euro als bijdrage verwachten ze daarboven op. Je verkoopt haar dus aan ons De rest van de centjes, die zal ze zelf gaan verdienen. En dat lukt alleen als klanten de meest extreme dingen met haar kunnen doen grinnikt hij. Misschien zal ze dus ook wel stront moeten vreten. De gedachte alleen al doet me kokhalzen. Ook wordt mij gevraagd om mijn fantasie wat ik vindt dat mijn vrouw moet ondergaan bij hun in te leveren. Mijn hierboven omgeschreven nachtelijke fantasie doe ik hun toekomen…
Enerzijds hopend dat ze alles hiervan uitvoeren, anderzijds angstig voor de gevolgen…….In grote tweestrijd gaat nu het wachten beginnen.


De 3 vrienden hebben een week vakantie en zien een weekje Den Haag met kost en inwoning met vertier wel zitten en de afspraak is nu snel gemaakt. Voor de week erop. Niet wetend wat gedaan te hebben in de roes die er die avond was en dagen piekerend komt het moment van de waarheid dichterbij. Ik heb totaal geen ervaring hiermee en het is nogal wat deze daad……
Per post krijg ik en heus contract voorgelegd waar men alle aansprakelijkheid van de acties bij mij neerlegt
Wel belooft men mij dat wij geen blijvende schade aan dit avontuur overhouden…behalve de onvermijdelijk geestelijke dan. Opleiding burgertrutje tot willoze SM-hoer is de titel van het contract!!! In wellicht een vlaag van verstandsverbijstering teken ik ………
Het doet me nu al flink slikken van angst. Mijn vrouw heb ik verkocht als hoer. Ik laat haar onder mijn ogen verkrachten, vernederen…pijn leiden. Het angstzweet breekt me uit. Tegelijkertijd zie ik haar al hangen.
Zweepsporen op tieten en billen…..kaarsvet in en op haar kut…….dikke voorwerpen die haar kont ingeramd worden ..gewichten en klemmen aan haar tepels. Naalden door haar klitje . Ja, ik zie zelfs een klant op en in haar zeiken…ik droom weg !!!!

Maandagochtend komt mijn schattige nog zeer goed en jong uitziende vrouwtje terug van boodschappen doen. Staande bij de voordeur komen er ineens 3 mannen aangelopen die haar beetgrijpen, de sleutel uit haar handen grissen en die haar de woning binnensleuren.
Volledig uit het lood geslagen wordt ze meegesleurd naar de woonkamer. Zo mevrouwtje. We zijn hier om een hoop plezier aan je te gaan beleven en als je geluk hebt kun je er zelf ook genieten, maar dat zal geheel aan jezelf liggen. Niet wetend wat haar te wachten staat stamelt ze wat onverstaanbare woorden…. Angst straalt haar ogen uit

Toevallig (jaja) werk ik thuis kom naar beneden gerend en wordt voordat ik het in de gaten heb vastgeketend aan een balk, gedwongen om toe te kijken zegt een van hen. Men sluit de gordijnen om vervolgens haar kleding bruut van haar lijf te scheuren. Ze verzet zich hevig en ze krijgt van een van hen een paar flinke meppen op haar tieten. Zo meisje we gaan eens een neuk en pijnsletje van je maken. Weet je wat dat is? Onwetend als ze is in die wereld schut ze ontkennend haar hoofd. Heb je wel eens ander mannen geneukt….Nee zeker?, nu dat gaat snel veranderen. We zijn gekomen om je de week van je leven te bezorgen en je verleden uit te wissen.
Wij zijn hier om de ver weg in iedere vrouw zittende kwalitieten naar boven te halen. Onderzoek wijst uit dat in iedere vrouw een hoer verscholen gaat en dat zul je eind van de week zijn. Echter wij gaan verder zegt de leider van het stel. Wij zijn pas tevreden als je totaal willoos zult zijn en alle vernederingen met plezier zult ondergaan. Je zult gaan smeken om pijn te mogen leiden. Een 100 % slettenhoer zul je zijn. Al deze zinnen duizelen haar, geen idee wat haar allemaal te wachten staat

Voordat we e.e.a. verder uitleggen eerst even iets anders gore slet.
Je preutse outfit irriteert me nu al mateloos hoort ze er een van de belagers zeggen. Wat is dat voor een domme broek…….naïef zegt ze nog spijkerbroek…Oh dat dragen we niet meer hè, begrijp je……..Voortaan alleen nog maar ultra korte rokjes begrepen? Maar die heb ik niet, antwoord ze nog…Ja ,dat is nou net het probleem lachen ze.
Die gaan we dan morgen met je kopen ,schat. Rokjes die je kutje nauwelijks zullen bedekken. Waarbij iedere man zal denken die draagt dat omdat ze graag met iedereen wilt neuken. Temeer omdat je altijd gaat zitten met je beentjes wijd. Zodanig dat mannen en vrouwen altijd met je kutje kunnen zien. Kortom je zult er altijd als een slet gaan uitzien en je gedragen. Altijd willig om genomen te werden.
En wat is dat voor een slipje? Zonder omhaal scheurt hij met een ruk haar preutse onderbroek van haar lijf. Zo wijffie dat dragen we ook niet meer..Begrepen??. Het zal meestal wel een blote kut worden maar voor speciale gelegenheden zal je geile lingerie gaan dragen. Heb je nog meer van dat preutse spul in huis? Ga dat eerst maar eens halen. Gedwee doet ze de kast open en pakt een stapel slipjes….Laat ook je bh's maar zien. Dat is openhaardspul zegt de kleinste van de 3. En men gooit de hele handel in de haard. …..We steken daar zo de fik in als we al je preutse kledingstukken gevonden hebben……Zo manlief is de vraag ….. Wat hoort een hoer te dragen?. Ik durf het niet te zeggen, daar ik angst heb voor latere reacties van mijn vrouw en voor verkeerde antwoorden. Kom op anders krijgt ze nog een mep. Uh….een sexy bh, slipje en nylons probeer ik…..Fout, en ze krijgt weer een harde mep op haar linkertiet. Dat zijn geen uitdrukkingen die bij een hoer horen. Geschrokken en angstig zeg ik wat ze willen horen. Een hoerige string, een sletterige doorkijkbh en netkousen opgehouden door geile jarretels en aan haar slettenvoeten hoge stilettopumps. Nou dan heb je geluk zegt een van de kerels. Ze heeft nylons zie ik en pumps ook en ook nog een katoenen string zie ik hier verborgen in de kast liggen . Ga die maar eens aantrekken slet, dan zie je er hoop ik alvast een stuk beter uit, zegt een van de mannen vernederend. En als je toch jezelf aan het kleden bent scheer dan ook die bos haar tussen je poten weg. Dat staat een hoer niet. Je krijgt daarvoor 2 minuten ….In paniek rent ze naar haar kamer om na 2 minuten aan haar haren weer de kamer ingesleurd te worden. Wel met haar string aan 1 nylon aan haar been, nog half afgezakt een gordeltje om haar middel. De pumps worden haar nagesmeten. Niet luisteren hè sloerie…Ik zei 2 minuten. Toon me je kut maar eens zegt de man. Angstig trekt ze de voorkant van haar slipje opzij. De bos haar zit er nog. Wat hadden we je gevraagd? Ze geeft geen antwoord. Een harde klap in haar gezicht volgt. Ik had niet genoeg tijd stamelt ze. Dit verdient harde straf. Jezelf scheren lukt je blijkbaar niet of is dat allen maar slecht luisteren. Hoe zullen we dat sletje eens gaan ontharen. Scheren willen ze haar niet meer, die kans heeft ze gehad en voorbij laten gaan…..Enig idee vraagt men aan mij hoe anders haar van die bos haar te verlossen? Snel denkend zeg ik ontharingscrème of wegbranden floept eruit Ik had dat laatste wel eens op internet gezien en me daar op afgetrokken …..Hmmm zegt een van de mannen. Je hebt heerlijke extreme gedachtes. Dat doet ons wel deugd. Je geniet er duidelijk van als dat wijf van je pijn heeft, is het niet?. Ontkennend schud ik echter mijn hoofd. Men kijkt naar mijn stijve lul en de kleinste man zegt, volgens mij geniet hij hiervan. Wel aan jou is de keus, legt men mij voor. Gemeen zegt er een ………..Je kunt nog kiezen ook…..Scheren kan, ondanks we dat eigenlijk niet willen, best wel , maar dan gaat haar hoofdhaar er ook af of het is wegbranden dat schaamhaar. Snel kiezend antwoord ik: brand dat haar in haar kruis maar weg! Voor mijn gevoel de minst erge oplossing en mijn geilheid loopt al aardig op.
Goede keuze. we zullen dat kuthaar voor eens en voorgoed laten wegsmelten. Dan liggen die kutlippen altijd vrij in het zicht….En kan iedere kerel en wijf je daar zonder die vieze haren in de bek te krijgen je heerlijk likken
Men vraagt mij een kaars Ze steken die met een aansteker aan aan en zonder aarzelen houdt men de vlam dicht bij haar kruis en met kleine rookwolkjes smelt het kuthaar weg als sneeuw voor de zon. Huilend en schreeuwend zie ik haar staan, Trillen staat ze op haar benen en tranen met tuiten huilt ze, mijn liefhebbende vrouwtje en ik wordt daar eigenlijk geiler en geiler van. Mijn stoutste dromen zie ik hier voor mijn ogen ontvouwen . Eerlijk gezegd hopend dat men nog veel meer extreems met haar gaat doen. Ik zie haar in gedachten aan haar tieten hangen. Mijn lieve vrouwtje, de SM-hoer in training..wow
Zo, dat groeit niet meer aan grinniken ze. Voelend over haar rode huid waar alle haartjes keurig weggebrand zijn. Nu nog ff haar kontgat ontharen wat sletjes met haar tussen de billen das geen porem……Weer gaat de vlam haar kruis in nu langs haar anus. Auw auw schreeuwt ze, tranen biggelen langs haar wangen. Zal ik eens een geintje uithalen met die kaars vraagt de ene man aan de ander? Kijkend naar de kaars, zegt de een lachend. dat lijkt me voor haar wel lekker, te lekker.
Zonder omhalen, blaast de verkrachter de kaars uit en voordat het vet gestold is duwt ie in een keer de kaars aan lontzijde haar nog maagdelijke kontje in. In alle staten slaat ze met haar armen om zich heen, gillend als een speenvarkentje als het hete kaarsvet haar darmwand brand. Pijn meisje? Dit doet pas pijn….. Hij drukt zijn sigaret net boven haar kutje in haar huid uit. Lucht van verbrande huid stijgt op. Een brandplek achterlatend.

We zullen haar voor het vervolg stevig moeten vastbinden…..Neuk je haar daar wel eens vraagt men mij. Nee schut ik ontkennend. Stoer zeg ik…dat wil die burgerlijke trut niet, net als haar man stevig pijpen floept er ook nog uit . Oh wil ze allemaal dat niet. Nou we zullen haar leren dat een hoer al haar gaten dient gebruiken en aan te bieden . Vandaag nog zal haar aars opgerekt worden. Dat wil je wel hè hoer vraagt men haar een uitgerekt kontgaatje. Zo een altijd openstaand gaatje waar ieder lul met gemak in kan. Om erger te voorkomen knikt ze maar ja !!! En vwb dat pijpen, denk daar nu maar over wat je hier straks op gaat antwoorden dat je dat tot op heden niet wilt …Vuile slet !!! en leer het woord maar alvast maar uit je hoofd…Pijpslet. Ik ben een pijpslet
En om je nu al uit je droom te helpen we blijven terugkomen net zolang je een volledig afgerichte vuile gore zeik en strontstet bent. Roept er een naar haar !!!! Een willoos stuk neukslet…..Gemaakt om mannen en vrouwen te dienen en te bevredigen met al hun wensen. Je vele malen minder voelend dan een hondenteef.
Je zal gaan smeken om meer en meer..het meest extreme is niet goed genoeg voor.
Alleen perversiteiten zullen je nog bevrediging geven. Uitgehongerd vraag je je eigen stront te mogen wreten…Zwetend van angst hoort ze dit allemaal aan. Dit kan toch niet waar zijn …. En om te wennen als je een van ons ziet binnenkomen zeg je…Ik ben een vuile pijpslet. Vergeet je het dan volgt altijd straf.
En de laatste keer altijd heftiger dan de keer ervoor. Ik zou dat maar goed onthouden.


Verder geeft men geen aandacht aan haar en haar verdriet. Zo pijpsletje, ga je nu maar aankleden! Hier voor ons en op muziek. Doe gelijk maar een stripshowtje voor ons. Trillend trekt ze haar slipje aan, doet haar kousen aan en maakt ze haar gordel vast. Zo toon jezelf maar. Show je billen, draai met je kont voor ons. Trek al dansend je je slipje opzij en trek je kutje voor ons open roept er een. Show jezelf als een goedkope hoer !!.
Aarzelend en vooral stuntelend doet ze alles wat er gevraagd wordt. Zelfs trekt ze schuchter haar kutlipjes van elkaar. Ze durft niet te weigeren.

Na enige tijd vraagt er een aan haar wat ben je: slim als ze is zegt ze snel een goedkope hoer meneer. En wat nog meer? Een sletje meneer. Fout hoer. Een vuile Pijpslet, meester zegt ze snel. Goed zo je leert het wel, zie je zo moeilijk is het niet!!!!

En dan sta ik daar te kijken, vastgebonden, geiler en geiler wordend van de aanblik van mijn gepijnigde echtgenote. De jankende hoer…Eindelijk, Sandra de pijpslet...Het wind me behoorlijk op haar zo weerloos te zien.
Ik ben eigenlijk stik jaloers op haar. Oh hadden ze maar een echte scheut kaarsvet in haar kutje laten lopen of op haar anus of zelfs in haar kontgaatje….fantaseer ik verder…Maar de week is nog lang
Men ziet mijn stijve lul en zeggen dan zo ventje wind dat je zo op !!. Nou dat zullen we je wel spoedig eens afleren. Ook jij zal pijn lijden, vernederd worden en een en rijk scala aan perversiteiten moeten ondergaan zegt de oudste man!!! Mijn andere geheime wens, denk ik bij het horen van die woorden.

Maar eerst terug naar mijn vrouw. Bedtijd nadert.

Oh dat bevalt me wel m'n vrouw opgeleid te zien worden tot slavin. Wat mij te wachten staat is vandaag nog niet duidelijk. De belagers hoor ik nog zeggen laten we die 2 maar in bed leggen. Anders zijn ze al versleten voordat het woensdag is en we moeten ook nog zien te voorkomen dat ze ontsnappen. De langste van het stel merkt op dat de training wel 24 uur per dag is. Weet het zegt de bebaarde man die blijkbaar de leider is, maak je geen zorgen.
Die hoerenslet binden we vast aan bed, naakt en daar ze eind van de week minstens een bierfles in die kut moet kunnen ontvangen beginnen we met een oprekking daarvan in de nachtelijke uurtjes. Een vibrator heb je zeker niet vraagt baardmans. Sandra schudt nee….Jammer dan zul het nu met met deze komkommer moet doen.
Morgen ga je met ons mee en dan mag je zelf in een sexshop je verdere hoerenoutfit aanschaffen en wat speeltjes voor je kut en kont. En als je er toch ben kun je een doosje naalden aanschaffen. Nee niet voor je borduurwerkjes. Kunnen we die eens fijntjes door je tepels en kutlippen steken. Misschien zullen we je daar ook van ringen voorzien. Of heb je die liever in je klitje…Je zegt het maar hoor schatje. Sandra begint al te huilen van het idee wat haar allemaal nog te wachten staat.
De man met de baard snijdt een stuk van de komkommer en steekt die in een keer zonder aarzeling haar nog nauwe kut in. Vervolgens pakt ie en rol paktape en plakt een flink stuk over haar kutje heen zodanig dat de komkommer er niet vanzelf kan uitspringen…De man houdt ook 2 golfballetjes in zn hand…..hmmmm aardig spul om in je kontje te hebben niet? ….Hij pakt een pot vaseline en smeert een klodder in haar kontgat. met en beetje duwen en kracht zetten wijkt haar gaatje en floepen de ballen naar binnen…Aan haar gezicht te zien doet dat al behoorlijk pijn. En wee de gebeente als je ze uitschijt !! Dan krijg je gelijk nu al een vuist van achteren naar binnen !!!..De man lacht zich rot en Sandra weet niet meer waar ze het heeft..Een vuist in haar kontgat ! De arme schat weet niet eens dat dit in vakjargon vuistneuken heet !! Bij voorkeur uit te oefenen in slettenkutten en kontjes.
Sandra wordt afgevoerd naar de logeerkamer. De man met de baard sleurt haar mee. Eenmaal op haar kamer vraagt baardmans haar haar mondje te openen. Wetend dat bij weigering het meest erge volgt doet ze dat.
Ook het verzoek om op haar knieën plaats te nemen volgt ze gedwee op. De man trekt zijn gulp open en haalt zn
forse lul tevoorschijn. Zuigen vuile pijpslet. !!!!!!!!
De training werpt al haar eerste vruchten af want gulzig zuigt ze de penis naar binnen. Zou ze toch geil aan het worden zijn van de situatie???
Om 6.00 uur gaat de wekker. De bewaker trekt in een ruk de tape van Sandra's kut en rukt de komkommer eruit. Zo hier is je ontbijt slet. De golfballen kunnen voorlopig wel blijven zitten.Deze ochtend nemen ze mijn vrouw mee naar en seksshop. Ze moet ook haar creditcard meenemen want goedkoop zal het niet worden. In de winkel worden ze geholpen door een nogal ordinaire meid en een kort rokje.
Deze meid wil graag een hoerenoutfit kopen zegt de bebaarde man tegen het meisje en ook geniet ze van slaag. Dus laat u ons maar eens iets zien uit uw collectie.
Ze gaan de deur uit met een korsetje, diverse nylon doorkijkstrings, hoerige netkousen met gordeltje, 15 cm stilettopumps in rood. een enorme vibrator, een rubberen slip met ingebouwde penissen en diverse sm attributen zoals prik-bh. zweep en plak, injectienaalden, meters touw, tepelklemmen, en 2 buttpluggen en een gag.
Ook een dildo hoort bij de outfit. Kun je die vent van je eens anaal nemen zegt de een. 740 euro armer verlaten ze de winkel. Het meisje duwen ze een briefje in haar handen met daarop het adres en tel nummer waar ze als ze zin heeft met deze teef bezig kan zijn. De tekst luidt……."slavin in training moet leren wat de lesbische liefde is.
Vanzelfsprekend zal ze uw kutje en kont moeten likken en verder staat het uw vrij om haar te vernederen en te pijnigen op alle plaatsen en plekken die u maar kunt verzinnen. Het meisje is er wel type naar om te reageren zien de heren.

Thuiskomend mag Sandra haar nu blote kut bedekken met een geil doorzichtig stringslipje en de nylons. Zo hoer we gaan weer eens verder met je wordt haar toegesnauwd. Vandaag gaan we de zweep eens soepel maken.
Dus lieverd draai je maar eens om en biedt dat kontje van je aan. Zonder omhalen krijgt ze de zweep te voelen op haar nog blanke kontje. Pogingen om weg te lopen of te ontwijken zijn er al niet meer bij.
Dat valt een van de belagers ook op en hij zegt zo hoer je begint het al fijn te vinden is het niet?. In dat geval draai je maar om. Gedwee doet ze wat haar opgedragen wordt . En handen op de rug nu en botsten vooruit. 10 zweepslagen op iedere tiet krijg je. De man slaat eerst rustig om en om op iedere tiet. Bij de laatste twee geeft hij alle kracht. Een gil klinkt als hard de tepel geraakt wordt . Op iedere tiet zijn nu 2 forse striemen te zien. Net als op haar kontje. Haar met nylon bedekte kutje blijft nu nog ongeschonden. Wel valt een van hen op dat haar kutlippen al aardig open staan. Zou ze er toch plezier aan beleven?

In de middag krijgt Sandra te horen dat haar man de organisator is van deze sessies. Haat komt in haar ogen ….
Blinde haat. men ziet dat en stelt haar voor je mag je uitleven op je man. Straf hem maar flink voor wat hij je aangedaan heeft. Hoe harder je hem straft hoe minder slaag jij krijgt. Vanavond krijg je de zweep op je kut te voelen. De mate hoe hangt van jou af. Hoe harder je je man aanpakt hoe milder we voor je zullen zijn.
We kunne je wel verklappen dat we bij hem fotos gevonden hebben van mannen die in hun zak geschopt worden….

Mijn vrouw wordt die middag binnengevoerd in de kamer waar ik nog rustig zit te lunchen. Niets vermoedend wat me te wachten staat zie ik haar binnenkomen met een van die mannen. Ze gebiedt die man om mij stevig vast te binden. Geheel verbouwereerd laat ik dat toe, niet wetend wat me te wachten staat. Zo mannetje heb jij dit bedacht snauwt ze mij toe. Daar zul je voor boeten. In een flinke ruk scheurt ze de slip tussen mijn benen weg. Mijn geheel onthaarde geslacht springt naar buiten. Verbaasd kijkt ze naar beneden. Zo mannetje scheer je je daar…Heb je flikkerneigingen? ..Aan die harde pik van je is te zien dat je al opgegeild bent, dus we beginnen gelijk maar heftig Ik zie mijn vrouw voor me staan , met haar stilettopumps aan en geile nylons aan haar benen Haar tieten zijn bloot. De striemen zijn goed te zien . Die hebben ze goed geraakt denk ik nog. Een van de pumps trekt ze langzaam uit. Ze houdt hem voor mij gezicht. Lik hond snauwt ze. Ik begin te likken. Niet de bovenkant eikel, de zool ga je likken en even later zegt ze …..Buigen slet. Zonder waarschuwing duwt ze de hak van een pump hard in mijn kont in en begint die in en uit te rammen en met de andere die ze ook uitgetrokken heeft slaat ze tussen de achterkant van mijn benen door hard tegen mijn kloten met zowel het loopvlak als met de hak Ook mijn pik wordt niet al te zachtzinnig geraakt Oh wat doet dit pijn. Ze moet dan kunnen zien aan de tranen in mijn ogen. Ze reageert hierop door voor me staan en me onverwacht hard met haar in nylon gestoken voet in mijn balzak te trappen…Ik krimpend van de pijn in elkaar……………Ze geniet er ook nog van en sist zo mannetje dat is je straf dat je geil werd van mijn verkrachting. Eigenlijk zou je gecastreerd moeten worden, bijt ze me toe. Ik schrik van haar transformatie. Om mij voor verder onheil te beschermen voert de man Sandra af of om haar tot rust te laten komen.
Dan komt de bi-man op mij aflopen. Hij sleurt me op de grond en zonder omhalen ramt hij zijn pik mijn kontgat in en begint me met lange halen te neuken. Nu voel ik me pas een gore slet….Temeer, omdat ik klodders sperma mijn hol in voel spuiten. Sperma van een man……….Jakkes


Sandra krijgt later die middag te horen dat vanavond de verkoopster van de seksshop langs zal komen. Ze vertelden haar dat ze gezegd had dat ze graag haar kut en kont door dat sletje gereinigd wil zien. Ze heeft wel de eis gesteld dat ze graag die hoer ook onder wil zeiken.. In haar bek , maar ze wil ook zien dat de mannen in die slet haar kontgat plassen en ook in haar kutje. En ze gaat die slettenkont en kut vast en zeker fisten heeft ze erbij vertelt.
De mannen vonden dit een uitstekend plan dat goed past in de opleiding en hebben het meisje voor 20.00 uur uitgenodigd. Op haar verzoek leggen de mannen alvast een trechter klaar. Dan kan ook het meisje zelf haar plasje doen…