De nieuwe Harem

Britt en Sharon beide eerste jaar student geneeskunde.
Zondagavond Britt was al thuis van een weekeind bij haar ouders te weten haar eigen vader en sinds dat ze 6 jaar is haar stiefmoeder.
Door toeval bij het zoeken naar een woning en het gebrek aan een persoons woonruimte zijn ze op proef gaan samen wonen en dat bevalt heel goed en is ook nog eens goedkoper.
Britt was al thuis en ze hoorde Sharon op de galerij al aan komen onmiskenbaar met het getik van de hoge naaldhakken die ze altijd aan heeft.
Sharon begroet Britt en ging zitten.
Wat Britt al meer was opgevallen dat Sharon heel voorzichtig ging zitten telkens als ze bij haar ouders was geweest en vroeg haar nu rechtstreeks wat is dat telkens als je van je ouders komt dat je zo voorzichtig gaat zitten.
O dat is niets zei Sharon.
Maak dat een ander wijs maar mij niet meer kom voor de dag ermee.
Ok als je het aan niemand verteld.
Daar kun je op reken ik zeg niets tegen niemand.
Sharon stond op draaide zich om en stroopte haar kokerrokje naar beneden en Britt keek tegen een vuurrode kont.
Hoe kom je daaraan vroeg Britt geschrokken.
Als ik thuis ben en ik hou me niet aan de regels die ik van mijn ouders heb geleerd dan krijg ik straf en dat is al vanaf dat ik een klein kind ben en ik weet niet beter.
O zei Britt dan zitten we in het zelfde schuitje.
Sharon draaide zich om en vroeg verbaast hoezo in het zelfde schuitje je wild toch niet zeggen dat je ook straf krijgt als je thuis bent.
Jawel hoor zei Britt ik heb een heel strenge stiefmoeder die mijn vader ervan heeft overtuigt dat straf goed is en bij de opvoeding hoort.
Wat voor straf krijg je dan en heb je dit weekeind ook straf gehad.
Ja ik krijg onder toezicht van mijn vader een strafklisma van mijn stiefmoeder en die was gisteren twee liter en moest van haar twee uur blijven zitten voor ik naar de wc mocht en dan kijkt mij moeder toe tot ik alles heb uit gepoept.
Wat ze in dat half jaar dat ze samen woonden nog nooit hadden gedaan ze omhelsden elkaar lang en hun lippen vonden elkaar ze zoenden lang tot de tongen in elkaars moed gingen .
Daarna keken ze elkaar aan schoten in een lach en zeiden beide tegelijk is dat toeval of niet.
Ik weet het niet zei Sharon maar ik heb kriebels in mijn buik en ben bloedgeil.
Ik niet minder zei Britt ik heb me nog nooit zo lekker gevoeld.
Ze spraken die avond nog lang over hun gevoelens waarna ze beiden hun eigen bed gingen op zoeken.
Ze hadden elkaar vaak genoeg naakt gezien als ze in of uit bad kwamen en van af het begin schaamden ze zich niet voor elkaar.
Zo ook dat ze beide naakt sliepen en ze hadden wel eens tegen elkaar gezegd dat ze een mooi lichaam hadden.
Sharon sliep niet ze dacht nog steeds over de avond na en hoorde dat Britt naar de wc ging om even later te horen dat ze niet naar haar eigen kamer ging maar zachtjes de kamer van Sharon binnen kwam het dekbed opzei schoof en tegen haar aan kwam liggen.
Sharon draaide zich om gaf Britt nog een zoen en zo vielen ze in slaap.
De volgende morgen vroeg Britt of de crème die ze op de billen van Sharon had gesmeerd had geholpen.
Sharon zei zeker wel het doet lang niet meer zo zeer anders het ik er wel drie dagen last van als ik er niets aan doe en toen ik thuis was mocht ik er niets op smeren van mijn ouders.
Na dat ze van de universiteit weer thuis waren begon Sharon weer over de dag er voor.
Ze vertelde dat ze op de computer wat had zitten zoeken en was uitgekomen bij sm en wat daar zoal mee te maken had.
En ik ben er achter dat ik geen slavin ben zoals mijn ouders het denken en toen ik verder las kwam ik er achter dat ik net als mijn ouders dominant ben.
Na nog en lang gesprek moest Britt ook wel toe geven dat ze het niet prettig vond om zo door haar ouders te worden behandeld.
Ze vonden beide dat ze maar eens een gesprek met hun ouders moesten hebben en spraken af om dat samen bij beide ouders te doen.
Die vrijdagavond ze zaten in de trein om eerst naar de ouders van Britt te gaan om te vertellen dat ze verliefd op elkaar waren en dat ze maar een ander slachtoffer moesten zoeken.
Onderweg voelde Britt de handen van Sharon bij haar waar ze anders nooit kwamen ze keken elkaar aan en gaven elkaar een kus.
Beide ouders hadden wel begrip voor hun dochters nu ze er mee werden geconfronteerd snapten ze ook wel dat niet iedereen onderdanig is en vonden dat Britt en Sharon wel heel lang dit hadden laten gebeuren.
Ze namen afscheid van hun ouders en toen ze onderweg waren naar huis zeiden ze tegen elkaar kunnen we ze niet helpen.
Toen ze weer in hun huis waren begon Britt met Sharon te vrijen en Sharon kreeg al snel een gierend orgasme.
In de week er na spraken ze nog over dat ze hun ouders wel wat hadden afgenomen het was duidelijk dat ze nu geen kant meer uit konden met hun gevoelens.
Sharon kwam thuis en Britt zat achter de computer Sharon keek wat ze aan het doen was en zag dat ze op sm sites aan het zoeken was.
Sharon vroeg wat ze daar mee moest en Britt zei ik ben wat aan het zoeken waar onze ouders mee verder kunnen.
Sharon was het wel met haar eens en het weekeind daarna hadden ze beide ouders uitgenodigd bij hun op de flat.
Ze lieten verschillende sm clubs zien en toen ze een keus gemaakt hadden gingen ze met z'n allen er naar toe.
Al na een paar weken kregen Britt en Sharon een telefoontje dat ze beide een slavin hadden en ook bij elkaar op bezoek gingen om naar seks clubs te gaan en ze bedankten hun dochters voor de hulp.
De studie ging verder en Sharon had voor zich zelf vast gesteld dat ze internist wilde worden maar Britt had het tot het laatst uit gesteld om te kiezen tussen vrouwenarts of uroloog maar het werd vrouwenarts.
Ze hadden het geluk dat ze veel de zelfde studie uren hadden en ook veel in het zelfde ziekenhuis stage liepen.
Britt viel het op dat als ze een vrouw inwendig moest onderzoeken de een veel vrijer was dan de ander en er waren vrouwen tussen waar bij ze voelde dat ze het lekker vonden.
Zo kwamen ze beide wel patiënten tegen die gepiercet waren met ringen of staafjes ook zagen ze wel dat piercings tijdelijk verwijdert waren.
Britt zag een vrouw die een inwendig onderzoek moest ondergaan dat de kut met slotjes was afgesloten en dat haar man deze verwijderde voor het onderzoek en ze daarna er weer in zette.
Ze gaven elkaar op de verjaardag en andere bijzondere gelegenheden seks speeltjes die dan ook werden uit geprobeerd waarbij de liefde voor elkaar groeide.
Na hun studie slaagden ze beide op de zelfde universiteit en mochten zichzelf arts noemen.
Na de diploma-uitreiking gingen ze samen op vakantie zonder een vast doel en zo kwamen ze als rugzak toeristen in noord Afrika terecht.
Ze zagen veel en ook hoe vrouwen er onderdanig waren aan de man en ze merkten dat ze werden na gekeken als westerse vrouwen en in de kleding waar in ze liepen werden ze ook wel op plaatsen geweigerd.
Tot ze op een avond werden uitgenodigd door een dame om naar een feest te komen van een Sjeik dat tot vroeg in de ochtend door ging en in gesprek kwamen met een man die later een Sjeik bleek te zijn en ze hadden bij de vraag wat ze voor beroep hadden gezegd dat ze beide afgestudeerd waren als arts.
De Sjeik nodigde hen uit om te blijven slapen en liet weten morgen verder met Britt en Sharon te willen praten.
De volgende morgen zat bij het ontbijt ook een jonge man die werd voorgesteld als zijn zoon.
Het eten werd binnen gebracht door vrouwen nou ja zeg maar meisjes ze waren geheel naakt en gepiercet duidelijk slavinnen.
De Sjeik liet weten dat het feest voor zijn zoon was die 18 jaar was geworden iets waar Britt en Sharon de dag ervoor maar niet achter konden komen waar het feest voor was.
Zoals bij zeer rijke mensen kwamen ze niets te kort wat ze wilden eten was er.
Na het ontbijt moesten de slavinnen nog een uur lang allerlei opdrachten uit voeren die behoorlijk vernederend waren en Britt werd uitgekleed en uitvoerig klaar gelikt waarbij ze ongeremd klaar kwam en toen ze aangaf te moeten plassen kregen de slavinnen opdracht de plas in hun mond op te vangen en niets te morsen om het in een bak uit te spugen.
Ook Sharon werd klaar gelikt en bij haar moesten de slavinnen diep hun tong in haar kut en kont steken tot ook zij gierend klaar kwam.
Na deze voorstelling liet de zoon weten dat wat er gebeurd was na het ontbijt in zijn opdracht was gedaan.
Zijn vader nam nu het woord en zei mijn zoon mag nu hij 18 jaar is een harem voor zich zelf hebben en hij heeft daar zijn eigen voorstelling van hoe die er uit moet zien.
Hij wil het anders als ik en nu is de vraag of jullie als medicus hem willen helpen met wat hij wil en of dat medisch verantwoord is.
Britt en Sharon keken elkaar aan en ze zagen bij elkaar twinkeling in hun ogen en zeiden daar goed over na te willen denken en ook verder zo wel met de zoon als de vader te willen spreken over wat hun bedoeling was en of het een en ander met hun medisch standpunt over een kwam.
Na dat ze zich even hadden terug getrokken voor overleg vielen ze elkaar om de hals kusten elkaar lang waarbij hun hadden er voor zorgden dat ze beide een gierend orgasme kregen.
Daarna overlegden ze wat ze als dominante artsen hier voor voordelen uit konden halen nog niet wetend hoever hun behoefte overeen kwam met de eisen van de vader en de zoon. kwamen ze terug en ze konden uit de vragende ogen van de Sjeik en zijn zoon opmaken dat ze erg nieuwsgierig waren naar de uitkomst van hun overleg.
Zowel Britt als Sharon lieten weten daar geen enkele moeite mee te hebben.
Sharon en Britt waren wel wat gewend omdat ze als ze iets met seks buiten hun twee deden dat altijd met sm te maken had en veel in clubs kwamen Dus harde porno was hen niet onbekend ze hadden wel piercings gezet op verzoek van meesters en meesteressen en ook waren ze wel gevraagd om bij een straf aanwezig te zijn of had wat de straf in hield wel verantwoord was.
Ook waren hun wel slaven en slavinnen aan geboden om ze in opdracht van eigenaren te keuren.
En dan deden ze wel aan extreme dokter spelletjes, ook wel nursing genoemd.
Zelfs de slavinnen die hun beide ouders inmiddels hadden waren door hun dochters uitgebreid gekeurd.
Na nog twee dagen om er over na te denken lieten Britt en Sharon de voordelen van een verblijf in een paleis zich niet voorbij gaan heerlijk zwemmen en zich laten bedienen door de slavinnen waarbij het de Sjeik en zijn zoon opviel hoe ze omgingen met de slavinnen en die hadden het niet makkelijk.
Ze werden geslagen en geknepen moesten tepel en schaamlip klemmen dragen en ze er op houden tot ze door een van beide er weer werden afgehaald.
De twee dagen waren voorbij en ze zaten met vieren aan tafel en Britt en Sharon lieten weten er wel wat voor te voelen en iedereen zou het op papier zetten wat er van hun werd verwacht.
Maar er werd wel overeen gekomen dat ze beide de lijfartsen van de Sjeik en zijn zoon zouden worden en de harem van hun beide onder de dokters Brit en Sharon zouden vallen en ze kregen te horen dat de lijfarts met ontslag werd gestuurd.
De Sjeik had allemaal inlandse vrouwen 30 het maximale wat volgens de wet in dat land mogelijk was.
De zoon wenste ook 30 vrouwen maar die moesten uit alle landen van de wereld komen.
En deze vrouwen moeten ontvoerd worden daar de zoon zei ik wil niet dat men weet hoeveel vrouwen ik heb en waar ze vandaan komen.
hij liet ook weten van vrouwen te houden die grote borsten hebben en ze moeten verder altijd zelf ophoudende nylons aan hebben en extreem hoge naaldhakken.
Ook hield hij van hoog zwangere vrouwen maar de dokters moesten te allen tijde voorkomen dat ze zwangerschapsstriemen zouden krijgen.
Het bevruchten van de vrouwen wilde hij onder toezicht van de dokters doen als de te bevruchten vrouw op de gynaecologenstoel ligt .
Ook moesten de dokters er voor zorgen dat de harem zo snel mogelijk werd gevuld waarbij ze alle medewerking kregen en ze ook in overleg met het veiligheids personeel de vrouwen naar zijn land krijgen.
De harem zou ook anders zijn dan die van zijn vader waar de vrouwen allemaal los rond liepen maar werden bewaakt door bewaaksters .
In zijn harem moest elke vrouw zijn voorzien van pols en enkel boeien een halsband met naam en een slot en een oog waar een ketting aan kon worden bevestigd om zo in een open cel te kunnen worden vast gezet.
De bewaaksters mochten geen mannen zijn maar zeer dominante vrouwen zeg maar meesteressen.
Maar in tegenstelling van een meesteres die zelf uit maakt wat ze wil moeten ze altijd in een leren jurkje met blote borsten en blote kont en kut lopen.
Ze moeten worden gekeurd door de dokters en maandelijks herkeurd worden en ook moeten ze lesbisch zijn zodat ze geen behoefte aan mannen hebben .
Ook Britt en Sharon lieten weten wat ze wensten een goede ruimte waar ze onderzoeken konden doen met een lijst waar de apparatuur op stond die ze nodig hadden om hun werk te kunnen doen.
Ze vroegen hoe ze de vrouwen die hij wilde hebben naar zijn paleis kwamen.
De jonge Sjeik zei dat de meisjes maagd moesten zijn als ze hier kwamen maar Britt zei dat kan niet als wij ze vooraf moeten keuren dan zijn ze zeker geen maagd meer.
Hij vertelde dat een aantal mannen naar een land zouden gaan daar 5 meisjes ontvoeren die dan op een geheime plaats door Britt en Sharon een voorlopige keuring kregen en dan werd de beste in een kist naar zijn land vervoerd.
Britt zei met de wensen die u aan de vrouwen stelt zou ik graag uit 10 vrouwen kunnen kiezen wat Sharon beaamde.
En Sharon liet weten dat ze nog met de mannen wilde spreken om ze te laten zien waar ze bij de keuze van de vrouwen op moesten letten.
De zoon zij dat het allemaal geregeld kon worden en hij bracht de dokters naar een gebouw waar ze alle onderzoeken konden doen die ze wilden het was een compleet ziekenhuis.
De wensen werden aangevuld met het materiaal die de dokters nodig hadden om hun geliefde onderzoeken te doen die zo ze de Sjeik vertelden op sm basis werden uitgevoerd.
Er zaten neukmachines bij opblaasbare dildos en een Scala van materiaal om vrouwen en meisjes stroomstootjes te geven zowel in als uitwendig.
Die zelfde avond werden de contracten ondertekend en de volgende morgen waren eerst de Sjeik en zijn zoon aan de beurt om volledig onderzocht te worden.
Britt hield zich bezig met de voortplanting zoals erectie van de penis en het klaarkomen waarna het sperma werd onderzocht.
De instructies voor het opsporen van meisjes en waar ze in eerste instantie moesten voldoen waren duidelijk en het team werd op pad gestuurd.
De dokters begonnen aan de keuring van de vrouwen die de Sjeik in zijn harem had en er was wel een opdracht van hem nodig om de vrouwen zicht te laten overgeven aan de wel heel andere onderzoeken dan die ze gewend waren.
Maar Britt en Sharon voelden wel aan dat ze zich makkelijker over gaven omdat ze vrouwen waren.
Ze hadden de Sjeik duidelijk gemaakt dat hij beter onderdanige vouwen moest hebben en daar werden ze ook op gekeurd.
Daarom werden in de loop van de dagen wand een keuring van een vrouw duurde een hele dag een aantal vrouwen afgekeurd en naar huis gestuurd.
Zo waren er van de dertig vrouwen nog maar negentien over en de Sjeik liet een opdracht uitgaan om deze vrouwen te vervangen om na een strenge keuring als nieuwe vrouw aan zijn harem te worden toegevoegd.
De nieuw bestelde apparaten waren al snel binnen omdat de dokters goed wisten waar dergelijke spullen te koop waren.
De zoon had intussen zijn harem laten bouwen met de toevoegingen die de dokters hadden geadviseerd zodat de vrouwen altijd wisten wat er van hun werd verwacht.
In de loop van een aantal maanden werd de harem al goed gevuld toen Britt en Sharon bericht kregen dat er ergens op de wereld weer tien meisjes met een maximum leeftijd van 18 jaar beschikbaar waren om geselecteerd te worden.
Ze reisden af om een dag later in een ver van de buiten wereld gelegen huis aan te komen waar ze de volgend morgen de in een kamer opgestelde meisjes te bekijken ze waren geboeid en ze werden op de hoogte gesteld wat de twee vrouwen kwamen doen .
Britt en Sharon letten heel goed op hoe hun reactie was toen werd verteld dat ze gekeurd werden om de vrouw /slavin van een Sjeik te worden en dat er een werd uit verkoren en de rest werd weer naar huis gestuurd zonder dat ze wisten wat er met hun was gebeurd.
Sharon liet Britt weten welke meisjes bij het aan horen al vocht uit hun kut lieten lopen deze hadden al een voorkeur die ook wel overeen stemde met eerdere keuringen.
Ze werden gekeurd op aanwezigheid van baarmoeder eierstokken en een goed stel borsten die niet altijd groot moesten zijn maar wel goed gevormd en zeker werd op onderdanigheid gelet en de dokters waren er in de loop van de tijd wel op gericht ook al stribbelden ze tegen. Toch waren er sletten bij die altijd door de mand vielen en het waren meestal deze meisjes die gekozen werden.
Ze werden ondervraagd over hoe vaak ze ongesteld waren en of ze op tijd hun periode kregen en er werd speciaal op de huid van de buik gelet in verband met striemen.
Ook moesten ze vertellen hoe oud ze waren voor ze voor het eerst geneukt hadden en wat ze van hun neukervaringen vonden.
Ook werd gevraagd of ze wel eens bij een dokter waren geweest en waar voor.
Zo kwam Selma uit de tien meisjes als beste naar voren en werd haar verteld wat haar verder te wachten stond en dat de dokters daar de volgende morgen mee zouden beginnen.

De anderen werden na een spuitje te hebben gehad zodat ze niet wisten waar ze waren geweest en dus niets konden vertellen waarom ze enkele dagen zoek waren.
Een meisje kreeg een briefje mee dat ze zeker zou vinden en waar op stond dat ze zich moest laten behadelen voor een geslachtsziekte.
Brit en ook Sharon waren het er over eens dat Selma de beste keus was ze gedroeg zich heel erg opstandig en liet weten dat ze wat er met haar werd gedaan niet wilde maar intussen bloedgeil was het geilvocht liep zo langs haar dijen tepels stonden voortdurend keiharde en ze liet de dokters heel diep in haar kut en kont gaan zonder tegen te stribbelen dus konden ze samen niet anders beslissen dan dat Selma de volgende vrouw van de jonge Sjeik werd.
Hij zou wel blij met haar zijn want hij hield van jonge meisjes en Selma was nog net geen 18 jaar.
Selma werd weer bij de dokters gebracht en nogmaals onderzocht en toen Sharon vroeg vind je het lekker wat wij doen zij ze volmondig ja heel erg lekker.
Britt liet weten dat aan Selma dat ze zeker twee dagen onderweg zou zijn voor ze op het paleis zou zijn en dat daar in het medisch centrum ze verder gekeurd zou worden om zo snel mogelijk zwanger te worden.
Het vervoer zou in een kist gaan waar ze ingelegd zou worden maar ze zou alles bewust mee maken.
Selma keek wel even raar toen ze de kist zag het leek op een doodskist maar dan groter bekleed met geluiddempend materiaal en zachte stof waar ze op zou liggen.
Ze paste er net in er was geen ruimte om te bewegen.
Selma moest op de onderzoekstafel gaan liggen en werd nogmaals onderzocht door zowel Britt als Sharon en toen dat goed was zei Sharon we gaan je klaar maken voor je reis naar je man die je over een paar dagen al zult ontmoeten.
Als je straks in de kist ligt dan zul je in het deksel een monitor zien waar je op kunt lezen wat er van je verwacht word.
Maar nu eerst een klysma zodat je darmen leeg zijn Selma moest nu op handen en knieën gaan zitten en toen zag ze dokter Britt aan komen met een bak met vloeistof en een heel dikke slang er aan en al snel voelde ze de slang diep in haar kont en de vloeistof vulde haar darmen zo dat haar buik er van opzette.
Met de darmen vol ging Sharon met een dikke vibrator in Selma haar kont en Britt masseerde haar buik zodat de klysma goed werd verdeeld en pas na 45 minuten mocht ze alles uit poepen waarna ze meteen weer een spoeling kreeg van vijf liter.
Hier mee klaar moest ze in een stoel gaan zitten en werd ze vast gebonden aan armen en benen waarna de dokters met twee slangen kwamen die in elk neusgat werd in gebracht en Selma te horen kreeg te moeten slikken.
Selma probeerde te praten maar er kwam geen geluid meer uit haar mond en ze hoorde dokter Sharon zeggen dit blijft zitten tot je op plaats van bestemming bent en dat geld ook voor wat we nog meer in je lichaam in brengen.

Nu werden haar benen los gemaakt en gespreid weer vast gezet.
Selma zag nu een slang met aan het uiteinde meerdere uitgangen en voelde dat hij in haar plasbuis werd ingebracht het deed geen pijn maar de dikte was wel erg fors.
Toen ze voelde dat de slang het plas slot was gepasseerd zei dokter tegen dokter Britt je kun de sondes inbrengen.
Dokter Britt kwam met de sondes en vertelde waar ze voor waren een voor de temperatuur een voor de druk in de blaas en het derde werd aangesloten op de tank in de kist zodat ze niet hoefde te plassen en er kon op afstand uitgelezen worden hoe ze er voor stond.
Met nog diverse sondes op haar lijf om hartslag en dergelijk te kunnen controleren en een kapje over haar mond en neus.
Ook kwam dokter Britt met een riem waar twee grootte dildos aan zaten maar geen gewone hier zaten strippen op die verbonden waren aan draadjes.
Selma moest haar benen spreiden en dokter bracht de beide dildos langzaam in en vertelde dat ook hier mee gegevens uitgelezen konden worden tijdens haar reis naar haar nieuwe bestemming als harem vrouw.
De dokters zeiden dat ze zich goed moest ontspannen hoe beter hoe aangenamer de reis zou zijn.
Helemaal klaar werd Selma in de kist gelegd ze werd met riemen vast gemaakt en de slangen en sondes werden aangesloten en voor dat de deksel er op ging controleerden de dokters of de gegevens goed door kwamen en ze zagen dat Selma heel rustig was ze prijsden haar en met een knipoog naar de dokters ging het deksel er op.
Via oor microfoon kon Selma horen wat er op het scherm in het deksel te horen was en ook hoorde ze een dokter die zei je krijgt deze dvd om de vijf uur te zien en dan ga je vier uur slapen zo tot je bij de Sjeik bent goede reis.
Het duurde niet lang of de kist werd opgepakt en de reis begon en ook de dvd die liet zien dat ze in een harem terecht zou komen dat ze alleen maar zelf ophoudende nylons mocht dragen met pumps met hakken van 17 cm dat was het enigste wat ze haar verdere leven aan mocht.
Ze zag verder dat ze door de dokters dagelijks zou worden onderzocht en dat ze door de Sjeik op de gynaecologenstoel zou worden bevrucht en dat de dokters dan nog tien dagen drie keer per dag kunstmatig werd na bevrucht.
Ook zag ze dat allen vrouwen dagelijks bij de dokter moesten komen als ze zwanger waren en hoe dikker de buik hoe vaker ze werden uitgenodigd om bij de Sjeik te mogen zijn en soms ook de nacht bij hem te mogen zijn.
Zo zag Selma dat achter de kliniek die tegen de harem was aangebouwd ook een straf afdeling was waar meisjes werden gestraft als ze zich niet aan de regels hielden.
Er waren zes verpleegsters die ook minimaal gekleed waren nylons en hoge hakken en een heel kort schortje en de borsten moesten bloot zijn en gepiercet en toen ze zag dat een zuster bukte dat ze een kuisheidsgordel aan had.
Wat Selma het meeste opwond was dat alle vrouwen door hormonen grote borsten kregen en melk gaven het voedsel was zo afgestemd dat er een grote melkproductie was.
En elke morgen kwam de Sjeik om een aantal vrouwen aan te wijzen die op tafel moesten plaats nemen en als er bij iemand aan tafel een rood lichtje brandde dan ging in hun kut een ei trillen en moesten ze naar hem of haar toe gaan en werden ze gemolken om deze melk in de koffie te doen maar het kwam vaker voor dat ze een hele beker wilden om het zo op te drinken.
In de harem werden ze door bewaaksters bewaakt die gekleed waren in een rubberen jurk die zeer strak om hun lijf zat de tieten kwamen door te kleine gaten naar buiten en stonden permanent recht vooruit.
De gaten ter hoogte van de kut en kont lieten zien dat de bewaaksters een kuisheidsgordel aan hadden.
Selma werd weer wakker om de hoeveel tijd was haar niet meegedeeld maar ze sliep vier uur en nu voelde ze voor het eerst dat de dildos in haar kut en kont groter werden en na een tijdje weer kleiner dat ging zo door terwijl ze op nieuw de video te zien kreeg.
Ze voelde wel aan dat dit wat op de video stond haar toekomst zou worden en ze werd geil bij de gedachte dat ze na aankomst zo spoedig mogelijk zwanger zou zijn en dan door de Sjeik uitgenodigd te worden.
Maar het werd haar ook duidelijk dat ze nog uitgebreid gekeurd zou worden bij aankomst in het paleis.
Selma voelde nu dat de dildos extreem ver opgeblazen waren in haar kut en kont maar die liepen na een tijdje weer leeg.
Maar nu niet wand ook na haar rust van vier uur waren ze nog net zo groot .
Wat ze ook niet wist dat de dokters haar constant in de gaten konden houden door de sensors en ze keken elkaar aan en zeiden we hebben hier een lot uit de loterij de Sjeik zal hier blij mee zijn.
Selma voelde dat de kist werd neer gezet en het deksel werd los gemaakt .
Ze moest wel even knipperen met haar ogen tegen het felle licht dat op haar was gericht ze keek in het rond en zag de dokters twee verpleegsters en twee die ze herkende als bewaaksters en de man die boven haar hooft stond was de Sjeik.
Het een en ander werd los gemaakt en de verpleegsters tilden haar uit de kist en ze werd wijdbeens op de klaar staande gynaecologenstoel gelegd en de Sjeik kwam naast haar staan en zei welkom in mijn harem en gaf Selma een kus recht op haar mond en Selma stak als was het heel gewoon haar tong in de mond van haar toekomstige man.
Toen hij weg liep zij hij ik zie je over een paar dagen als de dokters met de keuring klaar zijn.
Britt en Sharon begonnen met de keuring na dat ze de dildos in hun volle omvang uit de kut en kont van Selma hadden gehaald en toen begonnen ze met luisteren naar hart en longen en zeiden dat ze de reis goed had doorstaan.
De twee bewaaksters stonden langs de kant bij de deur en de verpleegsters kwamen met een wagentje met allerlei instrumenten er op en nu vroeg Selma dokter er zitten nog sondes in mijn lijf wanneer gaan die er uit.
Die blijven zitten tot wij klaar zijn met ons onderzoek die hebben wij nog nodig om metingen te doen meisje.
Sharon zei tegen de verpleegsters we gaan eerst kijken of kut en kont wijd genoeg zijn en ze deden alle vier rubberen onderzoekshandschoenen aan en tot Selma haar grote verbazing ging en ze een voor een met hun hele hand in haar kut en daarna in haar kont.
En het duurde twee uur voor het onderzoek naar de wijdte van haar geslachtsorganen klaar was en ze was ook vier keer klaar gekomen waarvan dokter Britt zei dat het heel goed was.
Selma vond het allemaal lekker wat de dokters keurden en had het ene orgasme na het ander.
Ze sliep van af de eerste dag geketend in haar cel waar ze door een bewaakster werd op gehaald om zo ze dacht verder gekeurd te worden maar nu werd ze gewassen kreeg nylons aan en pumps met hoge hakken.
Nu kwamen de dokters en zeiden je bent klaar om voorgesteld te worden aan de Sjeik en doe wat hij van je vraagt.
De hele dag bleef ze bij de Sjeik en moest zich twee maal uitgebreid laten neuken en Selma zei bij terug komst tegen de dokters dat ze het als zeer prettig had ervaren bij haar toekomstig man.
De ceremonie van het huwelijk overviel Selma wel wand dat was de volgende dag al in het bijzijn van de ambtenaar de Sjeik en al zijn vrouwen die allemaal het zelfde gekleed waren nylons en hoge hakken.
De plechtigheid duurde twee uur en toen werd ze weer naar de harem gebracht.
In het reglement stond dat elke vrouw tenminste een keer per dag door de dokter gecontroleerd moest worden.
Voor zwangere vrouwen geld dat het twee keer per dag is en in het laatste stadium van de zwagerschap zo vaak als de dokter nodig vind.
Selma werd opgehaald voor onderzoek en toen ze bij dokter Britt was kreeg ze te horen je bent zoals uit onderzoek is gebleken vijf dagen van de eisprong af en van af nu ga ik dat met de ego scoop elke dag vier keer inwendig onderzoeken hoe ver je bent om dan op het juiste moment je te laten neuken door de Sjeik is dat begrepen Selma vroeg de dokter.
Ja dokter.
En als het goed is ken je het vervolg eens even testen of je op je reis naar hier goed hebt opgelet.
Ja dokter dan word ik tien dagen lang elke dag kunstmatig door u na bevrucht en krijg ik ook controle met de ego scoop om te kijken of ik zwanger ben.
Selma lag op de gynacologenstoel en dokter Britt was haar inwendig aan het onderzoeken waarbij het dokter niet ontging dat Selma het prettig vond en tegen een orgasme aan zat.
Dokter keek tussen Selma haar benen omhoog en zag Selma genieten met haar ogen dicht.
Selma schrok toen dokter haar aan sprak en zei je vind het helemaal niet erg he dat je zo behandelt word je genoot ook bij de Sjeik al heb ik gehoord.
Ja dokter ik vind het heerlijk om zo behandeld te worden om geen invloed te hebben wat er met mij gebeurd en gehoorzaam te moeten zijn omdat ik anders straf krijg.
Dat hebben ik en mijn collega gemerkt
en we zijn van mening dat het de zwagerschap zal bespoedigen en het zal mij niet verbazen als je de eerste keer zwanger bent ik zie dat het er goed uit ziet we kunnen de eisprong zeer goed volgen ik zal nog even voelen met mijn hand.
Britt zat even later met haar hele hand in de kut van Selma en ze zei kom maar gerust klaar hoor dat is heel goed.
Britt haar woorden waren nog niet koud of het orgasme gierde door haar lichaam en toen ze een beetje was bij gekomen zei dokter als je onderzocht moet worden en je hebt de behoefte om klaar te komen dan doe je dat is dat begrepen Selma.
Ja dokter maar als ik nu twee keer klaar moet komen mag dat dan ook.
Natuurlijk hoe meer hoe beter geile slet wand als wij gore taal uitspreken word je ook geil van he .
Ja dokter daar word ik ook geil van.
Werd je van gore taal ook al geil voor dat we je de eerste keer hebben onderzocht.
Nee dokter dat is pas gekomen toen ik in de kist onderweg was naar hier.
Goed je kunt van de stoel af komen ik laat je wel halen als ik of dokter Sharon je nodig hebben.
Selma werd mee genomen en weer in haar open cel vast gezet.
Even later kwam de bewaakster weer langs haar cel met nu een hoog zwangere vrouw die nu naar de dokter werd gebracht.
De volgende dag werd Selma al vroeg gewekt en naar de eetzaal gebracht en nu zag ze in levende lijve hoe de vrouwen melk moesten geven er waren gasten die het met duim en wijsvinger uit de tepels molken maar er waren er ook die een klein melkmachinetje op de tepels zetten en zo met een slangetje dat er aan zat in de koffie of de beker lieten lopen.
Een vrouw was leeg gemolken maar moest blijven zitten terwijl een andere vrouw haar verving.
De vrouw die leeg gemolken was daar werd het trilei dat in haar kut zat op volle toeren gezet en dat bleef zo tot het ontbijt klaar was.
Daarna werd Selma onderzocht en kreeg ze haar eerste spuitje hormonen om ook bij haar de melkproductie op gang te krijgen.
Selma vroeg dokter Sharon hoe lang het duurde voor dat ze melk ging geven.
Je word van af nu vier dagen een keer per dag gemolken een halfuur en daarna vier dagen twee keer per dag en dan zou je al melk kunnen geven.
Je voeding word aan gepast aan het moeten geven van melk en ik zie aan je gezicht dat je wil vragen hoeveel melk je dan gaat geven per dag.
Dat kan als je een goede melk geefster bent tot vijf liter gaan en dan word je vier keer per dag gemolken of moet je melk op tafel geven.
Selma lag weer op de gynaecologenstoel toen dokter Britt een verpleegster opdracht gaf om tegen de Sjeik te zeggen dat zijn vrouw Selma om drie uur bevrucht moest worden.
Om drie uur Selma lag op de gynaecologenstoel klaar kwam de sjeik binnen geheel naakt en liep rechtstreeks op Selma af hij had al een erectie en begon zonder omhaal te neuken terwijl dokter het in de gaten hield en er een verpleegster aan iedere kant van Selma stond.
Selma verbaasde zich er over dat de Sjeik een half uur neukte voor hij klaar kwam terwijl Selma haar derde orgasme had en het zaad met kracht tegen haar baarmoeder voelde spuiten.
De Sjeik trok zijn penis langzaam terug en er net uit werd een opblaasbare dildo in Selma haar kut geplaatst en opgeblazen dit om te voorkomen dat er maar een druppel zaad verloren zou gaan.
Zo werd Selma nar haar cel gebracht tot de eerste inseminatie.
De melkproductie was al goed op gang gekomen en ze moest zolang gemolken worden tot ze drie liter melk gaf voor ze op tafel mocht wel werd ook het trilei in haar kut aan gebracht voor ze gemolken werd zodat ze er aan gewend was als ze op tafel melk moest gaan geven.
Net na dat ze de eerste keer op tafel melk had gegeven moest ze bij dokter komen en kreeg ze te horen dat ze niet zwanger was en ze bij de volgende eisprong weer bevrucht zou worden.
Drie maanden later Selma gaf het meeste melk van alle vrouwen ze gaf zes liter per dag maar barstte in huilen uit toen ze voor de derde keer hoorde dat ze weer niet zwanger was .
Ze hiel van de Sjeik en hij van haar ze mocht namelijk heel vaak een hele dag bij de Sjeik zijn maar de voorwaarde dat ze kinderen moest krijgen lukte niet en dat hield in dat ze weg moest na zes bevruchtingen.
Om dat voor elkaar te krijgen werd een andere methode geprobeerd namelijk een permanente bevruchting.
Selma lag op de gynaecologenstoel klaar om geopereerd te worden dokter had een heel groot speculum in haar kut gezet en nu werd haar baarmoedermond geopend en dat deed heel veel pijn maar dat had dokter al gezegd en het moest zonder verdoving zei ze.
Op het scherm kon Selma zien dat dokter met een camera in haar baarmoeder was en ze een slangetje in bracht dat zou worden verbonden aan een apparaatje dat in haar kut werd geplaatst.
Dat apparaatje zou Selma elke vijf minuten sperma geven rechtstreeks in haar baarmoeder en 15 dagen in haar moest blijven.
Door haar tranen heen glimlachte Selma toen ze hoorde dat het apparaatje op zijn plaats zat en werkte .
Even later zat Selma al weer op tafel om melk te geven die dat in de koffie wilden.
Twee weken later bleek dat ook deze methode niet werkte en Selma weer ongesteld was.
Selma bedankte dokter Britt dat ze zoveel moeite deed om haar zwanger te kregen.
Dat hoeft niet hoor dat is mijn werk alleen vind ik en ook dokter Sharon het vreemd dat je niet zwanger wordt maar we hebben nog drie pogingen.
De Sjeik was zeer tevreden over de melkproductie van Selma en uitte aan de dokters zijn bezorgdheid dat ze niet zwanger raakte.
De dokters kregen te horen dat ze er voor moesten zorgen dat Selma zwanger werd wand hij wilde haar niet kwijt.
Britt keek Sharon aan en zei als het niet lukt dan hebben wij een probleem maar ik kom er maar niet achter wat er loos is ze is volledig gezond de eitjes zijn prima alleen het innestelen in de baarmoeder wil maar niet lukken.
Selma barstte in huilen uit toen ze weer ongesteld was en dokter Britt de grootste moeite had om haar te kalmeren.
Ook de Sjeik kwam er bij en die zei ik geef je meer tijd dan zes maanden.
Ook na twee maal een ivf behandeling die mislukten zei dokter Sharon in het overleg met Britt en de Sjeik dat ze naar een artikel ging zoeken dat ze twee jaar geleden eens gelezen had over kunstmatig zwanger zijn.
Na twee weken op de computer te hebben gezocht zei Sharon yes dat is wat ik zoek.
Brit riep heb je het gevonden.
Ja lees het maar eens en dan hoop ik dat de dokter die het artikel geschreven heeft het ook echt waar kan maken en dat het geen fantasie verhaal is.
Britt had het gelezen en zei dit is de oplossing vind je het goed dat ik contact met haar op neem.
Ja natuurlijk ga je gang en ze kusten elkaar lang en intens waarbij hun tongen niet stil stonden en ze beide zeiknat tussen hun benen waren.
Britt stuurde een mailtje naar de dokter van het artikel.
En twee dagen later had ze een bericht terug en wat Britt en Sharon nog blijer maakten was dat het verhaal waar was.
Deze dokter kon een meisje zwanger maken van een kunst baby maar ze vertelde dat het wel uitleg nodig had en dat het niet zomaar even gedaan kon worden.
Ze vond dat de dokters maar naar haar toe moesten komen om te leren hoe het moet.
Na overleg met de Sjeik en ook met Selma zei de Sjeik ga naar deze dokter en neem de tijd om het goed te leren.
De volgende dag gingen de dokters met het vliegtuig van de Sjeik naar de andere kant van de wereld nadat ze eerst de hoofdzuster en haar assistente waar ze op moesten letten tijdens hun afwezigheid en als je iets niet weet bel ons gewoon op dan komt alles goed.
Ja dokters en de Sjeik zei ik zal ook een extra oogje in het zeil houden.
Als alles goed gaat zijn we over twee weken weer terug.
Brit en Sharon keken hun ogen uit in de speciale kliniek waar meisjes zwanger waren en werden gemaakt met rubberen baby’s die opgeblazen werden in de baarmoeder van de meisjes.
Dokter Kelly liet haar collega’s zien wat er allemaal mogelijk was.
Zo was er een meisje dat in opdracht van haar meester al drie jaar hoog zwanger was en daar op controle was.
Ook zagen ze twee geboortes in de twee weken dat ze daar waren en ook hoe ze de geboorte moesten op wekken en ze invloed hadden op de duur van de geboorte.
In de laatste week kregen Britt en Sharon de mogelijkheid om zelf ieder twee behandelingen te doen.
Nadat ze het volgens dokter Kelly het snel hadden geleerd namen ze afscheid van haar met de zekerheid dat ze elk moment konden bellen om advies.
Bij thuiskomst hadden ze het aan de Sjeik verteld en ook op cd laten zien wat er mogelijk was en die liet weten dat het zeker perspectief bood voor de toekomst.
Ik stel nu vast dat er maximaal 50 nakomelingen van mij geboren worden en dat daarna alleen maar kunstmatige baby’s worden geboren.
Britt liet weten dat ze nog wou proberen om eicellen van Selma te bevruchten op de IVF methode en ze dan bij andere vrouwen in platen.
De Sjeik lied weten dat als dat zou lukken alle baby’s die tot de 50 nog geboren zouden worden allemaal van een eitje van Selma moesten zijn Britt zei ik zal er voor zorgen en als het lukt uw wens dan te laten uit komen.
Een snelle rekensom zei dat er nog 26 baby’s uit een eitje van Selma geboren zouden worden.
De dag er na werd Selma op de hoogte gebracht van wat er zou gebeuren en dat ze eerst nog een hormoonkuur kreeg om de 26 eitjes die nodig waren te produceren.

Selma werd door een zuster opgehaald en naar de behandelruimtes gebracht.
Dokter Britt zat al op haar te wachten en zei ga zitten Selma.
We gaan vandaag een kunstbaby bij je inbrengen en dan ben je vanaf vanavond zwanger.
Het is een hele operatie die de hele dag duurt en ik wordt bijgestaan door dokter Sharon en twee verpleegsters.
De verpleegsters die op dat moment binnen kwamen zeiden kom maar dan gaan we je eerst melken en dan begint de dokter met de procedure om je zwanger te maken.
Na het melken begon Britt met het openen van Selma haar kut en dat was weer anders dan voorheen het speculum ging nu aan vier kanten open.
Selma haar kut ging nu verder open dan dat het bij de onderzoeken eerder het geval was en zo moest ze een paar uur blijven liggen zei dokter om aan het open staan van je kut te wennen en dan ga ik je baarmoedermond open zetten om de baby in je baarmoeder in te kunnen brengen.
Onder het wachten werd haar clit door de zusters behandeld maar ze kregen te horen dat de patiënte onder geen enkele voorwaarde klaar mocht komen en als ze dat wel deed dat dan de zusters straf kregen.
Na een paar uur kwam de dokter terug en ook nu weer was dokter Sharon erbij die een heel lang speciaal speculum in haar hand had.
Dokter liet het aan Selma zien en zei hiermee gaan we je baarmoedermond openen en ook deze procedure gaat enkele uren duren.
Selma bloedgeil van wat de zusters met haar hadden gedaan en daar kregen de zusters een compliment van de dokter voor.
Selma vroeg waarvoor ze zo geil moest zijn.
Britt dan gaat het beter en heb je minder pijn.
De Sjeik kwam weer binnen en dat was het teken dat het inbrengen van de baby nu ging plaats vinden.
Het duurde ook weer lang voor dokter Britt met behulp van tangen de baby op zijn plaats had en de slangetjes voor het opblazen van de baby en het inbrengen van een vloeistof om de baby heen wat als vruchtwater moest dienen.
Vervolgens duurde het nog drie uur voor de baarmoeder en de kut gesloten waren en Selma van de gynaecologenstoel mocht en gesteund door de zusters wel even moest wennen om weer op haar eigen benen te staan.
De Sjeik en de dokters gaven haar een dikke kus recht op haar geile bekje waar bij de tongen hun best deden.
Dokter vroeg hoe ze zich voelde en Selma liet weten dat ze zich prima voelde maar het orgasme wel gemist had.
Dat kan wel zo zijn zei dokter maar je zult nog een week lang door mij en de zusters naar een hoogte punt worden gebracht en dat zes keer per dag drie keer tijdens het melken en drie keer tussen door zonder dat je klaar mag komen.
Selma keek dokter aan en haar gezicht sprak boekdelen en ze zei dokter ik ben nu al bloedgeil waarom mag het niet.
Dat is beter voor de voortgang van je zwangerschap en je moet drie keer per dag op tafel om gemolken te worden tot je gaat bevallen.
Als het zo moet zijn dokter dan dank ik u voor het bevruchten en ik zal de baby met genoegen dragen.
Goed Selma de zusters komen je wel halen als ik je zwangerschap wil onderzoeken en dat zal geregeld zijn.
De eerste vier weken moest Selma elke dag een onderzoek ondergaan door beide dokters en dan gingen ze met hun hele hand in haar kut en voelden hoe het met de baby ging.
Na drie maanden begon Selma haar buik dikker te worden en de onderzoeken naar de voortgang van de zwangerschap werd nu vier keer per dag onderzocht nu ook door de zusters die dan weer verslag uitbrachten bij de dokters.
Selma had het erg druk naarmate de zwangerschap vorderde melk geven op tafel als er gegeten werd maar ook regelmatig tussen door bij het koffie en thee drinken waarbij ze er voor zorgden dat ze als eerste leeg gemolken was maar dan met het tril ei in haar kut op volle toeren moest blijven tot iedereen klaar was.
En dat gold niet voor de andere meisjes die werden meteen vervangen als ze leeg gemolken waren.
Ook werd Selma door de vrouwelijke bewaakster naar de therapie gebracht elke dag twee keer om getraind te worden zodat haar conditie optimaal was ook hier werd haar kut getraind dat er een baby zonder moeite door het geboortekanaal kon.
Daarvoor moest ze onder de training kogels in haar kut houden die steeds groter en zwaarder werden zodat als de Sjeik haar wilde neuken zo heel soepel was maar ook haar kut strak kon samen trekken en de penis van de Sjeik met haar kut leeg kon melken.
Daarom waren Selma haar kutspieren in topconditie.
Selma zag nu met de week haar buik groeien en was er trots op nu ze met haar dikke buik meer naar de Sjeik moest om hem te pijpen dan wel dat ze geneukt werd.
Dokter Britt hield nauwkeurig in de gaten hoe Selma haar buik zich ontwikkelde dat ze zeker geen striae kreeg en daarom werd dagelijks meerdere keren haar buik in gesmeerd om dat te voorkomen.
Selma had in de tijd dat ze in de harem was al diverse bevallingen gezien wand als er een vrouw moest bevallen dan was niet alleen de Sjeik er bij maar alle vrouwen.
Zo kon ze ook zien dat de bevalling vrij vlot ging door de trainingen van de kut en geboortekanaal een paar persweeën en het kind was er maar er waren ook vrouwen die heel lang weeën hadden en veel pijn en dat kwam had ze gehoord dat deze vrouwen een spuitje kregen om de voor weeën en de ontsluiting lang te laten duren die vond de Sjeik wel lekker dat het soms lang duurde.
Selma was nu acht maanden en had een behoorlijke buik .
Ze werd weer door een bewaakster uit haar cel gehaald en naar de dokter gebracht en toen ze binnen kwam zat ook dokter Sharon er en de Sjeik.
Dokter Britt begon te vertellen dat alles goed ging en omdat ze een kunstbaby in haar buik had moest alles door de dokters geregeld worden en ze hadden samen met de dokter die het hun geleerd had en de Sjeik dat ze bij negen maanden stopten met het groter laten worden dan zes pond maar dat ze wel zo nog een maand moest overdragen.
Selma keek de dokters en de Sjeik aan en zei dat doe ik met liefde voor jullie ik voel me heerlijk en ik denk dat ik dat wel aan kan dank u wel dokters en Sjeik.
Ze knikten en zeiden dat is wat de zwangerschap betreft maar er is nog meer wat de bevalling betreft.
Deze word door ons opgewekt en je krijgt zoveel ingespoten dat je weeën een week duren.
En de bevalling daar zorgen we voor dat die ook heel lang duurt de Sjeik wil dat je baby zeker twee dagen in je geboortekanaal blijft en dat de baby er millimeter voor millimeter uit komt .
En daarom laten wij het vruchtwater zo laat mogelijk vrij komen.
Selma had het aan gehoord veegde het zweet van haar voorhoofd en blies een grootte hoeveelheid lucht naar buiten.
Ze vroeg aan Britt waarom het zolang moest duren haar bevalling en dat het alleen bij haar zo zou zijn.
Dat komt omdat je een kunstbaby in je buik hebt en dat kan geen kwaad als de bevalling dan lang duurt dat kan namelijk niet met echte baby’s.
Selma liep met een mooie ronde buik die nu negen maanden was en ze voelde zich goed en de dokters waren ook zeer tevreden.
Dokter Brit had haar weer uitgebreid onderzocht en was ook langdurig met haar hele hand in Selma haar kut geweest om zoals ze zei de baarmoeder goed te kunnen voelen.
En dokter had er ook geen enkele moeite mee dat Selma meerdere orgasmes had ze zei ik vind het fijn als vrouwen klaarkomen als ik ze onderzoek.
Selma kreeg te horen dat de laatste maand ze twee keer per dag door dokter Britt werd onderzocht en twee keer door dokter Sharon en dat de verpleegsters haar ook nog vier keer moesten onderzoeken en ze zei zorg dat je bij elk onderzoek klaar komt is dat begrepen Selma.
Ja dokter ik zal er voor zorgen.
Het rond lopen tijdens het koffie en thee drinken vond Selma heerlijk en ze voelde het ei in haar kut trillen ze keek in het rond en zag dat een dame melk in haar thee wilde.
Selma ging naar haar toe en de dame pakte een kolfpompje en pompte wat melk uit de rechter borst en deed het in haar thee.
Ze likte een druppel van het pompje en zei dat smaak zo ook goed ik wil naast de thee ook een groot glas melk van je.
De dame was voor het eerst en Selma bracht haar naar de zijkant van de zaal waar de melkmachines stonden en zei mevrouw als u melk van mij wild dan mag u mij melken tot u genoeg hebt.
Een andere dame deed haar voor hoe ze Selma aan de melkmachine moest zetten en daar liep de melk al in het glas.
Onder het melken vroeg de dame hoe ver ze al zwanger was en Selma zei al negen maanden mevrouw.
Wanneer ga je dan bevallen.
Over een maand mevrouw .
Maar dat kan toch niet dat je vier weken over draagt.
Ja wel mevrouw ik heb een kunstbaby in mij buik en die moet er tien maanden in blijven voor ik het ter wereld mag brengen.
De dame dronk haar melk op en zei ik begrijp het niet helemaal.
Selma zag de dokter lopen en sprak haar aan deze dame begrijpt mijn zwangerschap niet goed wild u het haar uit leggen.
Dokter vertelde de dame hoe het hier in zijn werk ging en dat Selma niet zwanger te krijgen was en dat dit de laatste oplossing was.
Dokter Britt liet haar met toestemming van de Sjeik de ruimte zien waar de dokters hun domein hadden.
Ze vroeg of ze aanwezig mocht zijn bij de bevalling.
Dat moet u met uw gastheer afspreken mevrouw daar gaan wij niet over.
Selma was nu al tien maanden en vier dagen in verwachting en vroeg zich af wanneer de bevalling in gang gezet zou worden.
Die ochtend na het ontbijt waar Selma helemaal leeg gemolken was werd ze door een bewaakster naar de kliniek gebracht waar de verpleegsters de Sjeik in de dame van een paar weken terug stonden te wachten.
Dokter Britt onderzocht Selma waarbij de dame vroeg of het gebruikelijk was dat dokter met haar hele hand inde kut van Selma ging.
Dokter Sharon maakte het haar duidelijk dat het nodig was en toen alles in orde was kreeg Selma haar eerste spuitje om de weeën op gang te brengen.
Niet lang daarna kreeg Selma haar eerste wee en om het halfuur werd ze getoucheerd of de baarmoedermond zich opende en dat was het geval wat elke keer weer werd gecontroleerd met een speculum.
Selma had behoorlijke pijn en haar buik werd telkens heel erg hard wat dokter zeer goed vond.
De Sjeik kwam wel vijf keer per dag kijken.
het was de derde dag toen de dame vroeg of ze ook een keer mocht voelen hoever de ontsluiting nu was.
Dokter Britt liet het zien hoe het moest en toen de dame met haar hele hand in de kut van Selma zat kreeg Selma een spontaan orgasme.
Het klaarkomen was wel een groot onderdeel van de geboorte en Selma merkte dat de geilheid het meestal won van de pijn.
Maar eindelijk waren de zeven dagen voorbij en Selma merkte dat er veranderingen waren verpleegsters zetten van alles klaar de Sjeik kwam meer kijken en de dokter stelt vast dat er tien centimeter ontsluiting was en de persweeën nu konden beginnen.
Selma moest weer op de gynaecologenstoel plaats nemen en dokter Britt kwam met een klysma en zei je krijgt er drie zodat je goed schoon bent en dokter Sharon liet een katheter zien die behoorlijk dik was en ze had al diverse katheters gehad maar nooit zo dik en lang.
Het schoonmaken van haar darmen deed in combinatie met de weeën wel pijn maar de dame vond dat het wel meeviel waarop de dokter zei ze vind pijn lekker en daarom komt ze ook klaar.
Nu kwam dokter Sharon die langzaam maar zeker de katheter in de plasbuis schoof en omdat de baby al flink op haar blaas drukte was bij de plasbuis ook minder ruimte maar hij zat op zijn plaats en de plas liep uit haar blaas.
Een speculum werd geplaatst en zo kon iedereen kijken hoe het hoofdje de baarmoedermond helemaal open had gedrukt en dokter ging nu het vlies breken zodat het vruchtwater zijn weg naar buiten vond.
Hoe verder de dag vorderde hoe beter je kon zien dat de baby zich in het geboortekanaal een weg naar buiten vond.
Alle vrouwen kwamen kijken en moedigden Selma aan die in de spiegel die tegen het plafond hing kon kijken hoe het ging en na een dag persen kon ze het hoofdje uit haar kut zien komen.
Selma lag te zweten van het harde werken om de baby geboren te laten worden.
Elk uur als de dokter kwam moest Selma klaar komen door middel van een vibrator op haar klit en de verpleegsters speelden met haar tepels wand deze waren zo gevoelig dat Selma daar ook op klaar kwam.
Maar het melken werd niet vergeten wand ze kreeg steeds meer melk tijdens de bevalling.
Pijn had Selma niet veel tijdens de bevalling en dat kwam door de vele trainingen die ze al gehad had.
Na anderhalve dag was het hoofdje er uit en kreeg ze een half uur rust om daar na de schoudertjes uit haar kut te persen.
Nog net voor dat de baby geboren werd ze nog eens gemolken en na drieëntwintig en een half uur was de baby er en kreeg ze van de Sjeik een dikke kus en hij zei dat ze het goed gedaan had waarna de andere vrouwen haar feliciteerden.
Twee dagen na de bevalling werd ze weer in gezet om melk op tafel te geven en onderzoek had uitgewezen dat alles weer goed was in haar kut en baarmoeder .
Daarom kreeg ze te horen dat ze de volgende dag opnieuw een baby kreeg in gebracht alleen deze was het nieuwste wand er zat een hartje in dat klopte en het werd gevuld met cel zodat ze het gewicht ook moest dragen.
De Sjeik kwam er bij en de dokter vertelde dat Selma van af nu telkens een maand korter zwanger zou zijn en dat het gewicht van de baby per keer met honderd gram zou moeten toe nemen tot ze een baby van tien pond ter wereld zou brengen.
Selma schrok wel een beetje maar dokter Britt stelde haar gerust dat als het langzaam werd opgevoerd het best kon.
Selma bedankte dokter voor het en haar gestelde vertrouwen en zei ik word al geil bij de gedachte om zo lang zwanger te moeten zijn en dat ik over tien maanden om de maand moet bevallen.
Ook werd nu de baby een hartje had elke dag in en uitwendig met de echoscoop gekeken en moest Selma elke keer klaar komen.
Ik zie het zei dokter het geil loopt langs je dijen.
Maar dokter als ik na de tiende keer bevallen ben hoe gaat het dan.
Dan word je de dag na de bevalling weer bevrucht door de baby terug te plaatsen en dan elke maand te bevallen.
Bij de tiende baby die tien kilo was had Selma een buik zo groot en ze was er trots op dat ze zonder buik striemen haar baby kon dragen en de pijn die ze ondervond tijdens de bevalling vond ze zo geil en ze zag de baby uit haar kut komen nu ze maximaal opgerekt was en toen de baby er was volgens de dokters ook weer heel snel mooi gesloten was en haar kut weer strak aan voelde bij de onderzoeken.
Zo zou Selma nog vele baby’s ter wereld brengen en een heerlijk leven hebben in de harem van de Sjeik.