Ontvoerd.

Roza wist het niet goed wat met haar gebeurd was. Een uurtje geleden kwam ze nog met haar vriend uit een knus restaurantje en nu lag ze op een veel te groot bed geblinddoekt en haar handen en voeten zaten vast. Ze hoorde een zacht gedaver. Ze dacht na vanwaar dit geluid kon komen en opeens had ze een sterk vermoeden. Ze lag op een bed in een kajuit van een schip ,boot of jacht.

Ze hoorde de deur opengaan van haar kajuit. En vriendelijk maar kordate stem wenste haar goede dag en goede vaart. Hij ontdeed haar van haar blinddoek en maakte ook haar handen en benen los. Hij verwittigde haar wel dat indien ze moeilijk deed, haar de boeien onmiddellijk terug zouden geplaatst worden en dat ze dan een alles behalve een aangename trip zou meemaken.

Ze bleef dus rustig en luisterde wat de man te vertellen had. Ze zouden haar en nog twee andere meisjes gebruiken om een club van wat ouder wordende mannen te plezieren. Ze zouden alles met hen kunnen doen, maar na elke beurt zouden ze een dag rust hebben en zouden ze zich kunnen vermaken met alle goeds aan boort. Ze kreeg een document onder haar ogen dat ze diende te ondertekenen dit om verdere discuties te ontmoedigen. Ook werd een vergoeding voorgesteld , ze verschoot als ze het bedrag zag. De man die haar het document voorhield had het gezien dat Roza toch niet helemaal gerust was, en zei haar je kunt ook niet akkoord gaan en dan zetten wij je bij de eerste stop aan land en je zult opgezocht worden in verband met de verdwijning van je vriend. Dit leek haar niet het beste en tekende het contract, waarop de jongeman vriendelijk afscheid van haar nam en nog zei dat ze rustig kon gaan douchen en dat er over een klein uurtje zou begonnen worden met de presentatie.

Anita,en Bianca waren in een soortelijk avontuur gestort ook zij tekende het contract en gingen douchen.

Als Roza de deur van haar douchcel terug wilde open doen ging dit niet, ze zat klem althans toch die kant waarlangs ze was ingestapt. Ook Anita en Bianca konden niet terug naar hun kajuit. Ze stonden dus alle 3 dampend in dezelfde ruimte. Een zachte warme lucht blies hun dampende lichamen droog. Een wat oudere dame kwam binnen met een kleine linnenmand. Ze zei hen dat ze van nu onmiddellijk diende te gehoorzamen of dat er sancties zouden getroffen worden. Ze wenkte Anita. Anita moest op een klein verhoog staan. Rond haar enkels en onder en boven haar knieen werden stevige lederen banden gegespt. Ook in haar lies werd een band gelegd. Rond haar middel kreeg ze een wat bredere band omgegord. Roza en Bianca keken toe en vonden het toch maar raar, als ook rond de hals, armen en polsen banden werden aangelegd bij Anita. Met een speciale band werd haar vagina omgord. Ook haar borsten kregen een BH om, die stevig haar vormen deed uitkomen. Nu werden witte linnen doeken op de banden gekleefd. Als alles bedenkt was, was het geen onaardig gezicht. Het mocht gezien worden. De oudere dame zei nu tegen Roza en Bianca het zelfde bij elkaar aan te doen. En als ze klaar waren mochten ze bellen. Anita ging zich spiegelen, een grote spiegel hing aan de wand. Ze hielp ook Roza en Bianca met het omgespten van banden en linnen. Als ze alle drie klaar waren bekeken ze elkaar en proesten het uit. Het was toch iets speciaals. Ze konden! absoluut niet vermoeden wat nog met hen zou gebeuren… Ze belden en wachten af.

De oudere dame was nu gans in het leder gekleed en had een klein zweepje bij zich ze wenkte Anita mee te komen. Anita sprong recht en ging met de dame mee. De polsriempjes hadden een ring en ook om haar middel waren ringen. De dame klikte Anita’s polsen vast aan de middelring . Ze moest op een klein rollende tafeltje gaan staan. De ringen om haar enkels werden aan het tafeltje vast gehecht. Anita kon geen kant meer uit en was nu ten volle overgeleverd aan de genodigden. Ze werd binnen gereden in de grote zaal. Een applaus barste los. Anita was een mooie verschijning. De oudere dame werd gefeliciteerd met haar nieuwe aanwinst. Het spel kon beginnen. Voor elk kledingstuk dat van haar lichaam werd getrokken moest een bedrag in de pot gestort worden. Als het spel van vraag en opbod gedaan was stond Anita nog enkel met de banden op het podium. Er kwam nu een heer naar voren en eiste het volgend spel voor hem op. Hij trok de BH en de vaginaband stevig aan. Anita voelde haar tepels dikker worden ook in haar grot had ze geen onaardig gevoel. De man zag dat en knipoogde naar de oudere dame. Die begreep onmiddellijk wat hij bedoelde en ging een mondgareel halen. Anita moest haar mond opendoen en het gareel werd stevig vastgemaakt. Anita zou geen ongewenst geluid maken. Ze voelde zich hoe langer hoe ongeruster. Haar BH en vagina band werd nog wat bij getrokken. Haar tepels stonden op springen en haar citiloris werd stevig groot. De man nu opende de afdekscheeltjes van de BH en vaginaband. Het was een prachtig zicht. Tepels die uitnodigend naar voor staken en een citeloris op vinkenslag. Wat Anita nu zag aanrukken kon ze nooit vermoed hebben. Klemmen en alle soorten en grootte. Ze wilde zich terugtrekken maar en was geen terugkeer mogelijk ze was uitgeleverd aan de man voor haar. Deze kneep nog even hard in de tepel en klemde dan een eerste klem op de tepel. Anita daverde van de pijn. In zaal werd er bravo geroepen.

Tergend langzaam kwam de heer met een nieuwe klem op Anita toe. Deze was in alle staten en trilde over heel haar lichaam. De man trapte op een knop op het podium en het tafelde waarop Anta stond kwam naar omhoog. Nu moest de man zich niet bukken en masseerde hardhandig haar kut. Haar citeloris kwam daardoor weer wat steviger opzetten en op dat ogenblik werd een tweede klem geplaatst. Anita schokte naar alle kanten, Wat stond ze nog allemaal te verwachten. Eigenaardig genoeg kreeg Anita een orgasme. Haar sappen spoelde over haar billen. De toeschouwers klapten weer voor deze prachtige vertoning. Het tafelje zakte weer en een derde kl! em werd om haar nog vrij tepel geklonken. Anita viel bijna in zwijm maar werd door de oudere dame met een sterk geurende middel overheind gehouden. Ze werd van het tafelje geduwd en tussen haar enkels werd een staaf van 1 meter plaatst. Haar hoofd werd naar beneden geduwd en er werd een touw gespannen tussen de staaf en haar halsband. Haar hoofd werd dan naar achter gedrukt en ook zo vast gemaakt met een touw en haar lendenband. Aan elke klem werd nu een elastiek vastgemaakt. De genodigde werden een voor een uitgenodigd om aan de elastieken te trekken. Dit om te zien dat deze nog wel goed vast zaten. Bij elke ruk aan een van de klemmen daverde het ganse lichaam van Anita. De ene orgasme na de andere spoelde over haar billen. Het deed o zou verschrikkelijk pijn en toch kwam ze keer op keer klaar.

Haar lijdensweg was echter nog niet teneinde. Als iedereen zijn beurt had gehad, deed de man om elke elastiek een gewicht en liet het dan vallen De tepels werden uitgetrokken de citoloris stond op springen. Anita moest nu van de ene kant naar de andere waggelen. Alles trok en danste dan de linkse dan de rechtse tepel en de citeloris had ook zijn beurt. Anita wist niet meer waar ze was. Ze liep zo goed ze kon naar de andere kant van het podium. Daar stond de man haar op te wachten zijn gulp stond stevig overeind. Haar mondgareel werd weggenomen en ze kreeg de stevig gulp voor geschoteld. Er werd haar geboden hard te zuigen en te likken. De man greep de elastieken van de tepelklemmen vast en trok hevig, Anita zoog en trok aan de lul van de man die opeens klaar kwam en met volle overgave spoot in haar mond en haar gezicht . O hij was zou voldaan en dankte Anita. Deze werd door de oudere dame weggeleid. De klemmen werden van haar tepels en citeloris verwijderd. BH en vagina riem werden weer op normaal gezet en de afdek plaatjes om haar tepels en citeloris werden weer dicht gemaakt. Zo kwam ze terug in de douchecel en daarna terug in haar kajuit waar ze oververmoeid met veel pijn maar toch bevredigde in slaap viel. Morgen zou het een rustdag voor haar zijn.

Bianca en Roza hadden niets gehoord maar hadden af een toe kunnen zien op een veel te klein tvschermpje wat ze met Anita allemaal deden en voelde zich absoluut niet op hun gemak nadat ze Anita kreunden en sprompelend naar haar kamer hadden zien begeleiden. Wie zou de volgden zijn?
De heren waren al bijzonder tevreden over de sessie met Anita, ze schoven aan de tafel voor een vieruurtje en spraken af wat ze met de volgende zouden doen. De meisjes kregen ook wat lekkers maar het smaakte hun niet bijzonder ze waren er niet gerust in. Als de heren klaar waren, stuurde ze de dame om het 2de meisje. Ze lieten haar vrij hoe ze zou gepresenteerd worden. De dame had al meer van zulk daden moeten uitvoeren en ze kende haar gezelschap goed. De dame had 4 heren gevraagd om haar te helpen, het was niet moeilijk kandidaten te vinden. Ze moesten een tarzan broekje aan trekken en moesten met de dame meekomen. De dame kwam bij de meisjes en Roza werd aangewezen als volgende kandidaat. Ze trilde op haar benen. De 4 mannen deden alle moeite om haar te kalmeren. Ze werd gevraagd om op een grote zilveren schotel in kleermakerszit te gaan zitten. De schotel was voorzien van haken en ringen. Polsen benen en middel werden aan de schotel vastgehecht, de 4 mannen zeiden dat ze niet van de schotel zou vallen. Waarop ze met hun vieren de schotel met Roza erop naar binnen droegen. Ook deze keer werd er hard geapplauduseerd. De schotel werd op een zuil geplaatst zodat iedereen haar goed konden zien. De dame ontdeed de linnendoeken. Weer werd er bravo geroepen. Roza zat te pronken op haar schotel. Ze zat recht op en ze liet zien dat haar borsten mochten gezien worden. Er werd op Roza geboden. De meest biedende mocht haar hebben.

Het was een flink grote man die het meeste had geboden en kwam zijn prijs gebruiken. Het eerste wat hij deed was de BH en de vaginaband uiterst hard aantrekken. Haar knieen werden ook met ringen op de schotel naar beneden getrokken. Roza kon niet meer bewegen. De tepelscheeltjes werden van de BH afgenomen waardoor haar tepels dreigend naar buiten sprongen. Tot groot genoegen van de man die er eens flink op neep. Roza riep auw. Kom, kom kindje zei de man dat is nog maar een begin. Maar ja als het niet anders kan doen we u ook een mondgareel om. Roza kreeg een bal in haar mond geduwd en werd vastgeriemd. Nu kon ze geen geluid meer geven. De BH werd nog wat bij getrokken waardoor de tepels er nog wat meer uitpuilden. Het vaginschermplaatje werd weggenomen waardoor haar citeloris flink door de opening kroop. De man was er snel bij op hier eens in te knijpen. Roza wipte voor zover het ging even naar omhoog. Dat vonden de toeschouwers maar al te goed. En vroegen om meer. De man liet het hun geen tweemaal vragen en kneep nogmaals aan de citeloris. Roza stampte en daverde op haar schotel. Nu werd aan de onderkant van de schotel ook een plaatje weggenomen, waardoor haar kut en aars er een beetje doorhingen. Een doos met klemmen en dildo’s werd boven gehaald. Nu kregen de 4 helpers een opdracht. Twee van hen moesten een klem op de tepels plaatsen en de twee andere een dildo in de kut en een in de aars steken, maar ze kregen ook de opdracht zoveel mogelijk op elkaar in te spelen. Als er een klem zou geplaatst worden zou Roza terugtrekken, wat natuurlijk niet ging maar toch ze zou proberen de pijn te ontlopen, en dan op dat ogenblik de dildo in de kut steken, en klein beetje maar, ! Dan de andere tepel en de dildo in de aars. Roza had gehoord wat de mannen afspraken en was zeer bang wat er ging gebeuren. Haar tepels werden nog wat bij gewreven zodat ze flink vooruit staken, de eerste man met de klem kwam eraan en liet Roza de klem zien. Hij kneep de bewuste borst en legde de tepel in zijn hand de klem ging open en hij schoof ze over de tepel en liet dan de klem plots los.

Roza schoot omhoog van de pijn maar bij het terug neerkomen voelde ze een dildo in haar kut binnendringen, weer ging ze naar omhoog en bij het neerkomen stak ook in haar aars een dildo. Ze wrikten op en neer waardoor de dido in haar kut en aars vrij diep en stevig vastzaten. De dildo’s moesten hun werk doen. Roza voelde de pijn in haar tepel maar de dildo’s wekten toch een eerste orgasme op. Roza kon niet meer en liet haar sappen vloeien. De vierde man was nu ook langszij gekomen en had reeds de klem in zijn hand. Roza voelde de ruwe hand over haar borst komen en hij trok hard aan de tepel. Hij vond het zo grappig dat hij aan de tepel een draai gaf waardoor Roza weer in beweging schoot. De mannen die de dildo’s bestuurden activeerde deze op een hogere stand. Roza begon te draaien en te keren om de laatste klem te ontwijken. Toen trok de man aan de tepel en plaatste de klem. Roza zag sterretjes voor haar ogen en trok en wrong om te pijn te ontlopen. Het gevolg was dat de dildo’s hun werk deden en ze weer klaar kwam. De spelleider kwam nu op Roza toe en zei :”en nu het slot”

Het mondgareel werd afgenomen. Roza snakte naar adem. De spelleider had zijn penis reeds op temperatuur gebracht en ging voor Roza zitten. Ze moest hem afzuigen en zijn ballen aflikken. Ondertussen trok hij aan de touwtjes die om de klemmen zaten. Om Roza wat op te peppen . Als hij wilde dat Roza haar werk wat vinniger deed trok jij eens hevig aan de touwtjes. Al vlug begreep Roza wat van haar gevraagd werd en ging met volle overgave door met haar afzuigen. De man trok en trok met hevige rukjes aan de klemmen de dildo mannen zetten hun dildo’s nu op de hoogste stand. Roza begon weer te schudden en te trekken deels van pijn deels van genot. Ze kwam weer klaar en opeens voelde ze dat ook de spelleider klaarkwam. Met hevige duwen en trekken aan de touwen kwam hij ook klaar. Dildo’s en klemmen werden verwijderd en ook Roza mocht gaan douchen en viel daarna in een flinke slaap op haar kamer. Ze had de eerste dag overleefd. Bianca had alles kunnen zien op een tv-schermpje en was vast besloten dat ze met haar dit niet zouden doen. Ze zou zich tot het uiterste verzetten. De heren hadden zich na deze tweede vertoning al hevig opgehitst en ook zij verkozen een douche voor het avondeten. Waarna de laatste vertoning zou beginnen
Het avondeten was afgelopen en de laatste groep mannen maakten zich gereed om Bianca te ontvangen. De meesteres werd gevraagd Bianca in top conditie te brengen.

Bianca had zich voorgenomen om af te zien van deze spelletjes, ze zou kost wat kost niet mee doen. De meesteres had al een licht voorgevoel dat Bianca opstandig zou zijn. En dit kon natuurlijk ten volle uitgebuit worden. Ze deelde door de interfoon het volgende bericht aan Bianca door, ;”Gelieve uw handen naar omhoog te steken en de beugel die boven uw hoofd hangt vast te grijpen”. Bianca voerde het bevel uit en nog voor ze zich ervan bewust was had een andere beugel de beide polsen van Bianca stevig vast. Ze werd traag maar zeker opgetrokken, enkel met haar tenen kon ze nog wat steun geven. Op dat ogenblik kwam de meesteres binnen en bekeek Bianca. Bianca van haar kant begon luid te protesteren. De meesteres luisterde nog niet en deed met haar zweepstokje teken aan de begeleiders om Bianca ietsje hoger te trekken. Bianca hing aan de beugel. Ze vloekte en spuwde naar de meesteres en haar begeleiders.
De meesteres trok nu alle linnen doeken van Biaca’s lichaam en zag dat de borsten van Biance er maar slapjes bij hingen. Ze duwde de zweepstok onder een van de borsten en zei grijnzend , deze zullen strakst er heel wat steviger uitzien. De meesteres inspecteerde ook Biaca’s kut. Er was nietveel van te zien. Bianca had op die plaats een weelderige haargroei.
De meesteres en haar begeleiders beslisten om eerst de kut zichtbaar te maken. 2 begeleiders namen elk een been vast en klikte haar voeten vast aan de lendeband. Tussen haar benen werd een meter lange staaf geplaatst. Zodoende kwam haar kut helemaal vooruit en stonden de billen goed gespannen.
Een tafeltje werd aangerold. Bianca wrong en trok ze wilde niet stilhangen. Dit verveelde de begeleiders uitermate en ze duwde een dildo en Bianca’s aars. Een van de begeleiders kon nu Bianca’s lichaam op zijn plaats houden. Een andere begeleider maakte de shampoo klaar en begon Biaca’s kut in te smeren. De meesteres kwam nu met een scheer mes en deed vakkundig haar werk. Bianca’s pruim kwam fris en vrolijk en vooral zacht vanonder de scheerzeep. Bianca vond het niet onaangenaam en liet zich gewillig verder scheren. De meesteres vond ook dat ze haar werk goed gedaan had en duwde de zweepkop tussen de vaginalipjes van Bianca. Bianca wrong tegen, maar er was geen verhaal tegen. De lipjes werden opengetrokken en alles werd grondig geinspecteerd.
Daarna werd Bianca terug op de grond gezet door haar voeten los te maken en haar een beetje te laten zakken.
De begeleiders hadden afgesproken om Bianca als een glimmend wezen voor te leiden.
Dus een van de begeleiders begon Bianca in te spuiten met body-oil. Van boven naar onder en visa versa. Ze glom als een spiegel. Ze moest wat huppelen en rondjes draaien om te zien dat de olie goed verdeeld was. Ze zagen weer dat de borsten alle kanten sprongen en ze zouden er iets moeten op vinden . Een van de begeleiders kwam naar haar toe en greep met zijn koolschuppen van handen Biaca’s borsten beet. Hij kneep en masseerde ze hevig. Toen ging hij vanop een afstand zijn werk bezien. Maar buiten dat de tepels wat opgezwollen waren was er nietveel veranderend. Ze beslisten dan maar om Bianca een BH om te doen en stevig aan te trekken. Nu stonden de borsten recht vooruit en was het een plezier van zien. Bianca kon nu voorgeleid worden. De begeleiders hadden nu spots aangestoken en beschenen het glimmend lichaam van Bianca. Ook nu weer kwam er een applaus. Er stond op het podium een sprankelend glimmend lichaam gereed om behandeld te worden. De begeleiders en de meesteres lieten Bianca achter in een vuurzee van licht. Hun werk was voorlopig gedaan.
Bianca smeedde een plan. Drie mannen kwamen uit het publiek naar haar toe . Zij hadden voldoende betaald om Bianca te bezitten. De eerste die haar zou benaderen zou een stamp krijgen tegen zijn ballen dat hij er niet goed van was. En ja hoor ze probeerde het, maar haar been werd snel beet genomen en met de andere hand greep de man haar kut en trok er eens hevig aan. Ze gilde van de pijn. Goed zo zei hij. Ik heb graag iemand waar pit in zit. De drie mannen ontkleedde zich en bestreken zich ook met de bodyolie. 4 glimmende mensen waren nu in volle actie op het podium. Bianca die naar iedereen wilde stampen die te dicht kwam. De ene ontweek de stamp terwijl de andere haar borst en slag gaf met volle hand. Vanuit de zaal werd er geapplaudisseerd . Ze zagen Bianca bengelend aan een beugel met haar benen naar alle kanten zwaaiend terwijl de mannen Bianca op alle gevoelige plaatjes trachten te knijpen.
Een van de mannen die denkelijk het meeste had betaald vond dat er nu met het betere werk kon begonnen worden.

Bianca werd op de grond gezet haar benen in spreidstand en haar voeten vastgemaakt. Langs achter werd een stam aangevoerd en tegen haar gedrukt waardoor haar kut vooruit kwam en lichtjes uitnodigend open kwam te staan. Haar armen werden nu vastgemaakt aan de stam en tegen haar rug werd nog een extra stam geplaatst waardoor ook haar borsten vooruit werden geduwd. De mannen trokken de BH nog wat steviger aan en namen dan de tepelscheeltjes van de BH weg waardoor de tepels vooruit sprongen dat het een lust was om te zien. De dozen met toebehoren werden aan gebracht. Bianca werd nog eens beneveld met de bodyoil en de lichten werden wat bijgesteld. Het publiek had al een licht vermoede wat er nu ging gebeuren Bianca had ogen tekort om te zien wat de mannen rond haar deden Haar kutlippen werden open getrokken en met kleefband op hun plaatst gehouden. Ze zagen een sterk opgezwollen citeloris en een frissen roze kut-ingang. Ook daar werd olie in gespoten en goed en hardhandig ingewreven. Bianca was woest maar kon geen kant uit. De mannen bespraken nu welke klemmen ze zouden gaan gebruiken. Het mochten niet dezelfde zij als voor de 2 vorige deze was volledig ingeolied en de klemmen zouden er maar afschuiven. Zodus werd er gezocht een een straffer stel klemmen. De man die de klemmen zou plaatsen kon ze bijna zelf niet open krijgen. Hij liet ze zien aan Bianca, deze jammerde dat ze wel zou klaarkomen zonder die klemmen en dat ze altijd gedwee zou luisteren, maar de man had er geen oren naar en begon Bianca’s citeloris te bewerken. Bianca kon niet veel bewegen maar dat haar kut werd zo bewerkt dat ze vanzelf uitnodigend openging wachtend op de eerste klem. En pats daar zat ze stevig vast. Bianca stem galmde door het vertrek. De man die de klem had geplaatst begon direct met de klem te spelen en te trekken. Bianca kon haar sappen niet meer ophouden, het deed enorm pijn maar haar eerste orgasme was een feit. Iedereen had het gezien en feliciteerde de man. Een andere man kwam nu naar een van haar tepels toe. Ze trok haar lichaam wat opzij om dat te ontwijken wat niet te ontwijken was. Haar lichaam daverde lichtjes van angst en spanning. De gepaste klem werd gevonden, de tepel werd terug op temperatuur gebracht ze stak nu recht vooruit. De greep nu haar borst liet de tepel lichtjes kennis maken met de klem. Hij trok de tepel terug juist als ze tussen de klem zouden beland zijn. Iedere toeschouwer zat op het puntje van zijn stoel. Zou de man de tepel laten kennismaken met de klem? Weer liet hij de tepel over de klem dansen en deed alsof de tepel zich met de afstand vergiste en de klem kneep toe. Bianca schudden en beefde nu nog heviger als voordien. Maar ook nu weer kwamen de levenssappen in haar weer los. De pijn in haar kut en op haar tepel wilde niet wegebben. De twee mannen die hun werk reeds gedaan hadden inspecteerde nog even en trokken aan de klemmen. Ze zaten goed vast. De pijn was schier ondragelijk. Nu kwam een derde man op haar toe. Nam de overblijvende tepel tussen zijn vingers kuste het en gaf het een liefdesbeet. Dat was voldoende om Bianca terug in beweging te zetten. Ze begon weer te daveren en trekken om de laatste klem te ontwijken. De man grinnikte en kwam met open klem naar haar toe gestapt. Met een hand kneep hij de borst vast en met de andere ging hij met de klem over haar tepel. Ze wist niet wanneer de man deze zou loslaten, wat ze wel wist …
De man speelde zijn spelletje nog even, hij dreigde en liet de tepel ontsnappen. Dat was daarjuist in de smaak van het publiek gevallen Met de andere hand richt hij de borst terug naar de openstaande klem en weer liet hij het ontsnappen. De man werd ongedurig en de tepel werd wat aangepord om stevig in de klem te worden gedeponeerd. De klem sprong dicht. Bianca maakte een hels lawaai dat hitste de voorman enkel nog wat op. Hij kwam nu op Bianca toe met zijn stevige penis en duwde hem in haar kut. De man kwam niet klaar, wat hij ook deed. Hij vloekte en tierde. Opeens zag hij de koordjes van de klemmen op Bianca’s tepels. Hij greep ze vast en trok dan aan de linkse koord en dan rechtse koord. De tepels zagen vuurrood, Bianca’s spanning steeg opnieuw en omknelde de penis van de man die maar niet kon klaarkomen.
De meesteres die van op afstand het schouwspel had afgezien kwam nu dichter bij en greep opeens langs achter de ballen van de man vast en trok er zeer hard aan. Deze verschoot zo dat hij hevig aan de koorden begon te trekken waarop Bianca tekeer ging als een wild beest. De man kwam klaar en spoot Bianca’s kut vol Er werd door het publiek weer geklapt. De twee andere mannen zouden hun beurt later krijgen. De meesteres gebaarde hen te gaan en ze namen ook de totaal uitgebluste derde man mee.
De meesteres ontdeed de klemmen van Bianca’s lichaam. Moe en afgemat werd ze in een rolwagentje geplaatst en naar haar kamer gebracht. Ze zou nog een douche nemen en dan een welverdiende nachtrust tegemoet gaan.

De meesteres had bij Bianca maar ook bij Roza en Anita een licht doorschijnende lange broek en bloesje gelegd. Met de opdracht dat ze dit bij het ontbijt diende aan te doen. Het ontbijt zou tussen 9.30 en 10.30 geserveerd worden. De volgende dag zou het ook voor Bianca een rustdag zijn.