Weddenschap op het Water

Na die nacht vol seksuele experimenten maakte iedereen een verzadigde indruk op zaterdagmorgen. Ik stelde voor een boottochtje te maken met de kruiser op de rivier. De dames waren enthousiast, zeker gezien het prachtige zonnige weer die morgen. Zonder dat ze het wisten had ik de bedienden Kim en Lee al in het vooronder van het jacht laten plaatsnemen. Zij konden voor eten en drinken zorgen, de boot besturen en wie weet voor nog meer verrassingen zorgen. Het leek me wel leuk om dat voor de drie dames nog even verborgen te houden.
De dames hielden zich ondertussen bezig met de vraag wat ze aan moesten trekken. Gezien het weer hoefde dat niet veel te zijn. Anouk stelde voor om maar niets aan te trekken, maar dat ging me te ver, vooral omdat we eerst dicht lang de huizen zouden varen. Praatjes waren er al genoeg en ik had ook weinig behoefte aan waterpolitie aan boord. Mokkend gingen ze akkoord, om vervolgens de klerenkasten in te duiken. Toen ze weer tevoorschijn kwamen was het al weer duidelijk: de drie stelden alles in het werk om er weer een geile happening van te maken. Anouk droeg een minuscuul bikinietje van doorkijkstof. Het bovenstukje bedekte net de tepels op haar naar keiharde ronde borstjes, maar je zag ze gewoon zitten. Het broekje bedekte net haar jeugdige spleetje, dat zich, evenals een toefje schaamhaar, duidelijk aftekende onder de stof. Het zag er gekmakend lekker uit en mijn pik begon zich ondanks alle inspanningen van afgelopen nacht weer enigszins op te richten. Ook Femke was kennelijk weer in een geile bui. Haar zware tieten hingen in een soort doorzichtige band die achter haar nek bijeen was geknoopt. Hier was over nagedacht, de borsten waren stevig samengedrukt en vormden een opwindend decolleté. Haar broekje was wat groter dan dat van dochterlief, maar was ook supergeil vanwege de netstof waar het uit was vervaardigd. Dus ook bij haar waren spleet en de flinke bos schaamhaar goed zichtbaar. Ik dacht nog eens na over die metamorfose van Femke. Gisteren nog een preuts, verlegen moeke dat al jaren niet meer aan seks had gedacht, laat staan beoefend. Na één wilde nacht, waarin ze ook weer eens beleefde wat een orgasme is, stond hier nu een lekker wijf met haar stevige kont in een doorkijkslip en uitpuilende tieten. Haar ogen straalden alleen maar wellust uit en ze leek al haar remmingen kwijt te zijn. Hoe kon ik de weddenschap ooit winnen?
Alleen Chantal leek het me wat makkelijker te maken. Zij had tenminste nog een jurkje aangetrokken waardoor er weinig huid zichtbaar was. Overigens was het wel een strak jurkje wat de onderliggende vormen aardig duidelijk maakte. Haar puntige tietjes waren zeer herkenbaar en een blik op haar strakke achterwerk leerde me dat er van ondergoed geen sprake was. Zoals altijd kon ik niet naar Chantal kijken zonder verschrikkelijk geil te worden. Zij heeft nu eenmaal een verschijning die me in wat voor omstandigheid dan ook hevig opwindt. Dat atletische, bijna jongensachtige lichaam, die perfecte tietjes, de blik en haar ogen en bovenal die geur..
Weer dacht ik aan de weddenschap. Hoe was het ook al weer gegaan… Afgelopen nacht was extreem geweest, urenlang hadden we met zijn vieren alles uitgehaald wat je maar kan bedenken. Ik was acht keer klaargekomen, de dames ieder wel twintig keer. Na afloop had ik de meiden gezegd dat ik zodanig afgepeigerd was dat ik ze de volgende dag met geen vinger aan zou raken. Dat vonden ze nogal grappig, ze keken elkaar aan met een blik van ja, ja, het zal wel… Ik was toch echt serieus en besloot een weddenschap aan te gaan met de drie. Geen sex op zaterdag met de drie, wat ze ook zouden proberen. Als ik vol zou houden de meisjes een week lang als seks- en huisslaven met me op vakantie gaan. Maar bij verlies moest ik een jaar lang elke week een keer met Femke en Anouk neuken, eventueel met Chantal erbij. En daar moet ik toch echt niet aan denken. Niet omdat die twee niet interessant waren, integendeel. Maar het feit dat je elke week met twee mensen zit opgescheept beperkt je nogal in je mobiliteit. Dus het was voor mijn van het grootste belang om de weddenschap te winnen. En al mijn hoop was daarbij op Kim en Lee gevestigd.
Eenmaal met de kruiser op de rivier werd de zwaarte van mijn opdracht steeds duidelijker. De meiden begonnen natuurlijk te jengelen dat ik ze in moest smeren, maar daar kon ik echt niet aan beginnen, dan zou de strijd gelijk hopeloos zijn. Gelukkig moest ik sturen, waardoor ik geen handen vrij had. Femke en Anouk gingen elkaar dus maar insmeren en dat had al een zeer positief effect op de stemming van moeder en dochter. Ze hadden geen enkele remming meer voor elkaar en dat bleek uit de manier waarop ze elkaar van zonnecrème voorzagen. Vooral de tieten kregen een heerlijke smeerbeurt. Ze nestelden zich daarna naast elkaar op het achterdek, om zich eens helemaal bruin te laten bakken, op een paar kleine stukjes na. Chantal daarentegen trok haar jurkje uit en stond helemaal gelijk helemaal poedelnaakt in de boot. Mijn tegensputteren (vanwege eventuele problemen met de politie, maar waarschijnlijk meer nog vanwege de weddenschap) werd weggehoond, met het excuus dat tieten en kutje ook bruin moesten worden. Ze ging naast Anouk liggen en spreidde ongegeneerd haar benen. Haar kale kutje (gisteren nog geschoren door Anouk, die dat nog nooit eerder gedaan gehad) keek vrolijk de wereld in, genietend van de warme zon en de stevige bries. Omdat de reling van de boot al het fraais aan het gezicht van de buitenwereld

onttrok, liet ik het maar zo. Ik probeerde me te concentreren op de koers van de boot, maar kon mijn blik toch niet helemaal afhouden van wat er achter in de boot gebeurde. Anouk zal al weer met haar ranke vingers over Chantals spleetje te wrijven en die opende haar benen steeds verder. Femke leek nog steeds wat uitgepunt van vannacht, zij hield zich nog wat afzijdig van het gewriemel naast haar. Ze leek te slapen, haar enorme tieten deinden zachtjes op en neer met haar ademhaling. Dit alles zo overziende maakte bij mij toch van alles los. Ik kreeg er spijt van dat ik een nauwe tanga zwemslip had aangetrokken, die kreeg meer moeite om alles binnenboord te houden. Ik dwong mezelf om me op andere dingen te concentreren, maar het gewriemel en gekreun vlak achter me maakte dat steeds moeilijker. Inmiddels was Chantal op haar beurt met twee vingers het nauwe kutje van Anouk binnengedrongen en lagen beide dames steeds heftiger te kronkelen. De supergevoelige Chantal zat alweer tegen een orgasme aan en liet dat luidkeels merken. Ondertussen keken ze allebei aan met een blik van 'dit hou je niet vol, kom lekker meedoen' en ik voelde mijn benen steeds zwakker worden. Zeker toen ik zag Femke inmiddels ook wakker was geworden en hevig met zichzelf in de weer was. Ze had haar slipje strak tussen haar schaamlippen getrokken en masseerde met het textiel haar klitje. Ook zij was inmiddels Femke wijdbeens, zodat ik drie kutjes in volle, geile actie in mijn blikveld had. Femke was zoals bekend al haar remmingen kwijt en begon te gillen van genot. Haar onderlichaam bewoog steeds heftiger onder de massage met het slipje, haar borsten, niet meer in bedwang te houden door het bovenstukje, floepten van voor naar achter op haar bovenlichaam. Ook zij richtte steeds een schalkse, verleidelijke blik op me en leek er van overtuigd dat ik het niet zou uithouden.
Het bleef me verbazen wat een metamorfose Femke had meegemaakt. In het kort nog even wat voorgeschiedenis: Chantal en ik kennen elkaar al jaren en hebben een intense seksuele relatie. Zij is weliswaar al tijden getrouwd, maar haar man schiet gewoonweg tekort bij het vervullen van haar wensen. Met zijn medeweten zocht ze haar bevrediging daarom bij mij, meerdere malen per week. En hoewel ze niet mijn enige sexpartner is, is ze wel de beste. Met afstand. Chantal is verslaafd aan seks, kent geen enkele remming en doet alles wat je in je vreemdste fantasieën kan bedenken. Ze is niet superknap, heeft een rank, wat jongensachtig lichaam, maar ik kan niet bij haar ik de buurt zijn zonder aan seks te denken. Haar stem maakt me geil, haar lichaam maakt me geil, haar geur maakt me geil. Als ze aan komt lopen naar mijn voordeur krijg ik al een stijve pik, soms kan een telefoontje van haar me tot een potje rukken en een gigantisch orgasme leiden. Eenmaal samen bedenken we de meest absurde dingen en alles wat we bedenken brengen we tot uitvoer. En één van die ideeën was dus het uitnodigen van mensen voor een soort van sextherapie. Die waren bedoeld om mensen te helpen over seksuele remmingen of trauma's heen te helpen, door ze te laten meemaken wat er allemaal op seksgebied kan en hoe lekker dat is. De eerste twee die aan zo'n sessie meededen waren Femke en Anouk. De 18-jarige blondine Anouk had zich gemeld bij Chantal, een oude bekende van haar. Zelf had ze geen problemen, ze had een rijk seksleven met een leuk vriendje. De kneep zat 'm bij haar 40-jarige moeder, Femke dus. Sinds zij 5 jaar geleden weduwe was geworden was haar seksleven volledig ingestort en Anouk kwam op het idee om dat via onze sessie weer tot leven te brengen. In een eerder verhaal is uitgebreid beschreven hoe dat gegaan is. Het was een groot succes met voor iedereen een uiterst bevredigende afloop. Chantal was die avond (gisteren dus) in supervorm en ik ook. Ik zal niet alles herhalen, maar Femke weet nu in ieder geval weer wat is om getongd te worden, om urenlang achtereen geneukt te worden in kut en kontgat, zowel door mij als door Chantal en Anouk met hun voorbindlullen. Femke is zeker dertig klaargekomen en heeft voor het eerst geëjaculeerd tijdens een orgasme. Ik heb haar tussen haar joekels van tieten geneukt, een lievelingsstandje van me, en haar gezicht en tieten ondergespoten met grote ladingen zaad. Femke heeft ook geleerd hoe ze een vrouw met haar mond gierend kan laten klaarkomen en hoe ze man (mij dus) in zijn kontgat moet neuken met een voorbindpenis. Een stomende, geile, leerzame avond dus met als verrassende ontknoping die vermaledijde weddenschap!
Dat laatste bracht mij weer bij de werkelijkheid van het moment. Mijn lul was van geilheid bijna uit mijn zwemslip gesprongen en de dames op de boot waren nog steeds heftig bezig. Anouk lag inmiddels boven op haar moeder, verstrengeld in een intense tongzoen en elkaar masserend met hun tieten. De harde kogels van Anouk drukten zich daarmee in de zachte meloenen van Femke. Chantal zat op haar knieën achter de twee en likte als een bezetenen aan de beide kutjes. Met een hand bewerkte ze haar eigen poes en ik merkte dat ze weer tegen een orgasme aanzat. Dat gold ook voor de andere dames, die steeds harder kreunden en elkaar zo geil aan het likken waren dat het speeksel op hun tieten droop. Ik kreeg nu zoveel moeite me te bedwingen dat ik besefte dat er iets moest gebeuren. Terwijl de drie elkaar klaar likten en vingerden stuurde ik de boot een afgelegen kreekje in, waar ik het anker uitgooide. Ik kon nu in ieder geval mijn
positie aan het roer verlaten zodat ik niet per se met het geile gekronkel van de dames geconfronteerd hoefde te worden. Desondanks besefte ik nu wel dat Lee en Kim mijn enige redding waren. Het werd tijd om ze, een voor een, tevoorschijn te halen, ook al omdat het in het vooronder inmiddels knap tropisch zou zijn.
Nog even wat vertellen over Lee en Kim: zij zijn mijn twee Koreaanse huisbedienden, ooit aan komen waaien nadat ze waren weggevlucht bij een tiranniek adoptiegezin. Lee is een jongen van 18, Kim een meisje van 17. Voor zover ik wist waren ze geen familie van elkaar. Ze hadden ook geen relatie met elkaar, maar ik wist zeker dat ze af en toe het bed deelden, zoals dat heet. Ze waren ook volledig op de hoogte van mijn seksleven en dus ook getuige geweest van wat er vannacht allemaal was gebeurd. De twee Aziaatjes waren volledig betrouwbaar. Zij kregen bij mij onderdak en alles wat ze verder nodig hadden, in ruil daarvoor deden ze wat in de huishouding en hielden hun mond over alles wat er gebeurde tussen mij en Chantal en alle andere seksactiviteiten. Ze waren ook niet te beroerd een handje mee te helpen tijdens sessies zoals gisteren. Niet alleen door hapjes en drankjes te brengen, maar ook af en toe wat spermavlekken te verwijderen en meer van dat soort klusjes. Ik had nooit sex gehad met Kim, maar Chantal heeft pasgeleden een korte ervaring met Lee gehad. Dat was toen hij onder de douche stond te masturberen en Chantal toevallig binnenkwam. Lee schrok hevig, maar voor hij iets doen kon had Chantal zijn taak overgenomen. Met haar vaardige handen masseerde ze de lul van Lee en het duurde niet lang of hij spoot een paar dikke stralen sperma door de douchecabine. Lachend was Chantal daarna direct weer de badkamer uitgelopen en had geen woord meer hierover met Lee gerept.
Overigens was mij gisteren opgevallen dat Lee veel belangstelling toonde voor één van de drie meiden. Opvallend genoeg was dat niet voor Anouk, die toch met afstand de knapste en de jongste van het stel is. En ook niet voor Chantal, die bewezen had niet te beroerd te zijn om leuke dingen met zijn piemel uit te halen. Zijn ogen waren dus duidelijk gericht op Femke. Nou had Lee me al eens verteld dat hij bezeten was van stevige vrouwen met een flinke kont en joekels van tieten. Hij hield niet van de typische Koreaanse vrouwen zoals Kim, met slanke heupen, platte billen en nauwelijks tieten. Tegenovergestelde types konden hem pas echt opwinden. En dat zou Femke waarschijnlijk gaan merken zo meteen.
Het werd dus tijd om Lee uit het vooronder te halen. Terwijl de dames loom lagen te soezen, nagenietend van hun orgasmen van daarnet, liep ik door de kajuit naar het deurtje van het vooronder. Lee en Kim zaten geduldig te wachten op wat er ging gebeuren. Ze hadden kennelijk weinig last van de broeiende hitte. Lee had alleen een zwemshort aan, terwijl Lee een strak wit topje over haar net ontluikende tietjes droeg. Haar tepels waren goed zichtbaar, maar die zijn dan ook enorm groot in verhouding tot haar borstjes. Waarschijnlijk waren ze door de warmte, of door strelingen van Lee, nog groter dan normaal. Verder droeg ze een superstrak lichtblauw minirokje, met waarschijnlijk niets eronder. Kim droeg vrijwel nooit ondergoed, de reden was me onduidelijk. De aanblik van Kim wond me vreselijk op, ook al omdat haar blik continu gericht was op de weer opzwellende inhoud van mijn strakke zwemslipje. Toch liet ik haar nog even zitten, met de belofte dat ik haar zo op zou halen. Ik liep met Lee door de kajuit naar het achterdek en zorgde daarmee voor een daverende verrassing bij de vrouwen. Die reageerden verbaasd maar tegelijk ook opgewonden. Nog een man aan boord, dat zou hun seksuele wensen wel eens kunnen vervullen. Vooral Chantal en Anouk kwamen gelijk in actie, met verleidelijke blikken naar Lee. Chantal begon zelfs gelijk over haar kale spleet te wrijven, een wel heel directe uitnodiging. Anouk keek zwoel glimlachend naar Lee en stopte ondertussen haar mooie tieten weer in haar wat afgezakte, doorzichtige mini bovenstukje. Slim, want hierdoor werden ze iets naar bovengedrukt waardoor ze er nog lekkerder uitzagen dan zonder bedekking. Femke bleef wat passiever, ze lag loom achterover, met haar tieten bloot en haar slipje aan.
Tijd om mijn spelletje te starten. Ik ging zitten op de stuurfauteuil, deed mijn benen wat uit elkaar en trok Lee tegen mij aan. 'Als ik niet bij jullie terechtkan, dan maar met Lee', zei ik. Daarna begon ik met mijn linkerhand langzaam het bovenlichaam van Lee te masseren. De dames reageerden alle drie als door een adder gebeten. Ze hadden niet verwacht dat ik mijn heil bij een jongen zou zoeken. Ook Chantal niet, die toch wist dat ik van geen enkel experiment vies was. Sterker nog, zij had mij geleerd om ook met mannen seksspelletjes te spelen, als was dat dan maar een enkele keer gebeurd. Ik had en heb geen enkele homoseksuele neiging, maar ben niet vies van een penis en vind het soms een kick om bijvoorbeeld een man te pijpen of anderszins te bevredigen. Ik ben zelfs ooit een keer in mijn kont geneukt door een kennis van Chantal die door haar was uitgenodigd bij mij thuis. Ik vond het wel lekker en laat me sinds die tijd ook wel nemen door Chantal met een voorbinddildo. Vooral op mijn rug liggend is het heerlijk, als ze me dan tegelijkertijd lekker aftrekt. Het ritme van de kunstpik in mijn reet zorgt voor een ongelooflijke erectie en bezorgt je een zalig orgasme. Overigens, ook Femke en Anouk hebben
dit gisteren bij mij gedaan en ze vonden het allebei een niet te evenaren seksuele ervaring.
Het kostte me dus geen moeite om me eens lekker met Lee bezig te houden. Met mijn rechterhand dook ik in zijn zwemshort, op zoek naar zijn piemel. Die trok ik vervolgens uit zijn broek om hem eens lekker te masseren. Ik maakte lange, tedere rukbewegingen, waardoor hij al snel stijf werd. Lee had geen enkel bezwaar tegen deze handeling, sterker nog, hij leek ervan te genieten. Hij begon zachtjes te kreunen terwijl ik met mijn linkerhand over zijn tepeltjes wreef en met rechts zijn verder groeiende, lange, dunne pik aftrok. Weer viel me op dat Lee's blik op Femke gericht bleef. Het werd tijd voor wat anders. Met mijn blik op de verbouwereerde meiden vroeg ik aan Lee of hij liever met een vrouw wilde spelen. Heftig knikte hij van ja. Grote beroering ontstond er toen ik hem voorstelde dat hij één van de drie vrouwen mocht uitkiezen, waarmee hij alles mocht doen. Zij lul, die ik nog steeds aan het aftrekken was, reageerde onmiddellijk door snaarstijf te worden. Ik liet maar snel los, om te voorkomen dat hij nu al ging spuiten; zijn sperma moest nog even opgespaard worden. Verder begon hij over zijn lichaam te trillen en te zweten van opwinding, zijn tijdenlang gekoesterde fantasie zou uit gaan komen.
Ook de dames reageerden verhit. Het leek wel een prehistorische paringsdans. Chantals schaamlippen stonden al een tijdje open, ze benadrukte dit nu door haar benen wijd open te trekken, waardoor er een diep zicht op haar kale sneetje ontstond. Anouk begon haar fraai gewelfde borsten op een hele geile manier te masseren. En Femke… die keek alleen maar. Het leek of ze voelde dat Lee zijn driften op haar wilde botvieren en ze keek hem aan op een lieve, moederlijke manier. Het werd tijd om Lee los te laten en een keuze te laten maken. Ik duwde hem van me af en zei dat hij mocht pakken wie hij pakken wilde. Hij had geen bedenktijd nodig, maar ging direct op Femke af, zoals ik al verwachtte.
Hijgend viel hij om haar nek, drukte zijn tengere lichaam tegen haar mollige lijf en begon haar hartstochtelijk te kussen. Femke leek niet verrast en bood geen tegenstand, integendeel. Ze beantwoordde Lee's kussen direct, trok hem dicht tegen zich aan en streelde zijn rug en achterste met tedere bewegingen. Lee ging met een hand aan het werk in Femke haar kruis, hij drong haar sneetje binnen met een vinger en ging daarmee heftig op en neer. Femke genoot ervan, begon zwaar hijgen en kreeg een laagje zweet op haar lichaam. Ze greep naar de stijve leuter van Lee en trok hem nog stijver dan hij al was.
Ondertussen leken Chantal en Anouk van de verbazing bekomen. Met jaloerse blikken zagen ze hoe Femke onder handen werd genomen door de geile Koreaan, maar ondertussen hadden ze ook weer aandacht gekregen voor elkaars lichaam. Ze tongzoenden elkaar heftig, wreven hun strakke, glimmende borstjes tegen elkaar aan en hadden inmiddels ook weer met hun vingers de weg naar elkaars kutje gevonden.
Ik was dus eigenlijk de enige die niet aan het seksen was en daar begon ik van te balen. Het werd hoog tijd om Kim eens uit het vooronder te halen. Ik wilde haar tenslotte ook nog mee laten van Lee's ervaringen bij Femke. Terwijl Lee hijgend en kreunend zijn piemel in Femke haar kut duwde liep ik weer door de kajuit naar voren. Toen ik het deurtje van het vooronder opendeed smolt ik bijna weg bij het zien van Kims smachtende blik. Ik zei dat ze mee naar buiten moest komen en dat haar een verrassing wachtte. Dat het een geile verrassing was kon ze al zien aan mijn veel te grote paal in mijn veel te kleine zwembroekje. Eenmaal aan dek slaakte ze een kreet van verbazing (of verrukking?) toen ze zag wat er aan de hand was. Chantal en Anouk lagen verstrengeld in een standje 69. Chantal likte vol overgave het kutje van Anouk, terwijl ze ondertussen met haar vinger in Anouks kontgaatje zat te porren. Anouk schokte van geilheid en zat met drie vingers diep in de kale kut van Chantal. Maar de aandacht van Kim ging veel meer uit naar Lee, die als een bezetene Femke aan het berijden was. Luid schreeuwend neukte hij haar met snelle, diepe stoten. Femke onderging het als een spinnende kat. Haar mollige lijf ving de felle bewegingen van Lee relaxed op, intens genietend, met haar benen om Lee's onderlijf geslagen.
Kim begon snel te ademen bij het zien van al dit moois. Het leek alsof ze met Lee en Femke mee wilde gaan doen, maar dat was dus duidelijk niet mijn bedoeling. Ik ging snel op het puntje van de stuurstoel zitten en trok Kim tussen mijn benen. Terwijl we allebei zicht hielden op de twee stelletjes drukte ik haar smalle billetjes strak tegen mijn kruis. Mijn stijve leuter viel precies in haar bilspleet. Mijn ene hand duwde ik van voren onder haar rokje, met mijn andere hand zocht ik haar fantastische pubertietjes onder het strakke topje. Zo kon ik haar borsten en schaamstreek bewerken, terwijl mijn piemel langzaam heen en weer bewoog tegen het dunne textiel van haar minirokje tussen haar billen. Kim vond het heerlijk; ze bewoog als een bezetene met haar onderlichaam en kwam vlak na mijn eerste aanraking van haar spleetje al gillend klaar. Ik moest alle moeite doen om haar voorbeeld niet onmiddellijk te volgen. De taferelen tot dusver op de boot hadden me zo ongekend geil gemaakt dat ik binnen de kortste keren als een fontein zou kunnen spuiten.
Ondertussen had Lee zijn dunne, lange stijve uit Femke haar kutje gehaald. Hij kroop op zijn
knieën over haar bovenlichaam heen en drukte zijn lul tussen de enorme, door hem zo geadoreerde tieten van zijn seksidool. Femke vond het prima en drukte met twee handen haar joekels strak tegen de stijve lul. Lee maakte snelle neukbewegingen en leek ieder moment te zullen gaan spuiten. Intussen had Anouk Chantals kale kut uit het oog verloren en stortte ze zich vol overgave op de dichtbehaarde poes van haar moeder. Ze zocht met haar tong de uitpuilende klit en stopte een vinger diep in Femke haar poepgat. De wijsvinger van haar andere hand probeerde ze in de anus van Lee te proppen, wat pas na enkele pogingen lukte vanwege diens heftige neukbewegingen tussen de tieten van Femke. De plotselinge nieuwe sensatie bij Lee gaf hem het laatste zetje naar zijn orgasme. Terwijl Femke zo verschrikkelijk heftig klaarkwam dat het geil uit haar kut droop, begon Lee zijn zaad tussen en op de tieten van Femke te spuiten. De tweede golf spoot recht op haar gezicht, in haar ogen en neusgaten. Daarna volgden nog een paar dikke stralen over haar borsten. Lee kermde hartverscheurend en Femke huilde bijna van genot. Haar gezicht en tieten dropen van het zaad. Chantal, die sperma als haar favoriete voedsel beschouwt, probeerde zoveel mogelijk op te likken. De eerste happen slikte ze door, de rest bracht ze via een innige zoen binnen in het gulzige mondje van Anouk.
Inmiddels had ik mijn piemel achterlangs in Kim's nauwe kutje gedrongen. Als een cowboy bereed ze me, steeds luider kermend, in een gekmakend tempo. De taferelen vlak voor ons hadden ons nog verder opgegeild en ik voelde al na korte tijd dat ik het niet lang vol zou houden. Ik tilde Kim van me af vroeg haar om het met haar mond af te maken. Ze keek even bedremmeld naar haar kutje, in de veronderstelling dat daar de pret nu voorbij was. Maar gelukkig is Chantal altijd alert in dergelijke situaties. Zij ging, terwijl het sperma van Lee nog aan haar kin kleefde, op haar rug liggen met haar hoofd tussen mijn voeten. Zo kon Kim op haar knieën gaan zitten, haar kruis op Chantals gezicht en haar gezicht tussen mijn dijen. Terwijl Chantal met haar tong het sneetje van Kim te lijf ging, greep de kleine Koreaanse mijn paal en nam hem tussen haar lippen. De pijpbeurt die ik onderging was hemeltergend lekker, mijn dikke, stijve penis paste ternauwernood in haar mondje. Terwijl Chantal haar naar een volgend orgasme likte, zoog ze me af alsof haar leven er vanaf hing. Ik voelde dat ik ging spuiten en zij voelde het ook. Terwijl ik het zaad voelde opborrelen haalde ze mijn eikel tussen haar lippen vandaan en trok met twee handen over de volle lengte van mijn lul. De ontlading was ongekend, ik spoot een eerste golf zaad over haar ogen en haren. Daarna kwamen er nog vele dikke stralen waarmee ik haar volledige gezicht en bovenlijf bedekte met mijn sap. Het droop tussen haar tietjes, onder en over het topje naar beneden, tot in het gezicht van de nog steeds likkende Chantal. Ik trok Kim tegen me aan, en gaf haar een hartstochtelijke tongzoen, waarbij ik een deel van mijn eigen zaad in mijn mond kreeg. Ik wreef met mijn vlakke hand het sperma op haar bovenlichaam uit over haar doorweekte topje en de priemende tepels op haar ontluikende tietjes.
Er kwam een overweldigend bevredigd gevoel over me, nu ik de urenlang opgebouwde seksuele spanning letterlijk uit mijn lichaam had kunnen persen. Ook de dames maakten een verzadigde indruk. Nadat Chantal en Anouk mijn en Kims lichaam van alle spermaresten hadden ontdaan met hun tong, besloten we in het water te duiken om onze kleverige lichamen wat op te poetsen. Eenmaal weer aan boord kwam uiteraard de weddenschap weer ter sprake. De drie vrouwen begrepen dat ze het in aanwezigheid van Kim nooit konden winnen, maar ik had eigenlijk toch wel zin om de rest van de dag ook met de anderen te vozen. Daarom besloten we maar tot een gelijkspel, oftewel de weddenschap werd geannuleerd. We besloten om eerst maar eens wat te eten en te drinken, om vervolgens weer een stukje verder te varen. Maar daarmee waren onze seksbelevenissen van die dag nog niet ten einde…. Daarover meer in het vervolgverhaal!