Werkloos.

Karin was een schoolverlater en al lange tijd werkloos. Tientallen sollicitatiebrieven had ze geschreven en hoewel ze nog maar achttien was, werd ze elke keer afgewezen. Te jong, geen ervaring en dat soort flauwekul kreeg ze als reden te horen, maar ze gaf de moed niet op. Uiteindelijk kwam ze de advertentie tegen, waarin een dienstmeisje gevraagd werd en waarbij vermeld stond, dat bij bijzondere verrichtingen een speciale toeslag gegeven werd. Wat dat inhield wist ze niet en ze was tijdens het sollicitatiegesprek vergeten ernaar te vragen. Ze was ook zo geïmponeerd geweest door het enorme landhuis en het weelderige interieur. Je kon zo wel zien, dat Jan Modaal hier niet woonde en ook het hoofd van de huishoudelijke dienst, met wie ze het sollicitatie gesprek had, was de sjiekheden ten top. Ze lette bij Karin vooral op haar voorkomen en haar manieren. Blijkbaar was het wat er van haar verwacht werd en viel ze wel in de smaak, want het gesprek was zo voorbij en kreeg ze te horen, dat ze aangenomen was.Het heette dat ze in dienst kwam bij een adellijke dame, een gravin voor zo ver ze wist, maar die had ze niet gezien bij het gesprek. Niet dat haar dat stoorde, want ze was al lang blij dat ze eindelijk werk gevonden had.

Het verbaasde haar alleen, dat ze tot in detail voorgeschreven kreeg hoe ze er bij moest lopen. Ze moest een kort, leren rokje dragen met zelfophoudende, zwarte netkousen en een helderwitte bloes met een kanten roeseltje. Daaronder een witte BH, een witte slip en zwarte schoenen met halfhoge hakken. De volgende dag kon ze al beginnen en dat betekende dus, dat ze diezelfde middag nog achter nieuwe kleren aan moest. Maar dat was geen probleem en om haar tegemoet te komen in de kosten, kreeg ze alvast een voorschot om de vereiste kleding aan te schaffen. En gezien de grootte van het bedrag begreep ze dat ze geen goedkope rommel moest kopen, maar merkkleding bij een exclusieve zaak.Toen ze het paste in de winkel en zichzelf bekeek in de spiegel, voelde ze zich net een serveerster in een restaurant, maar de kleren zaten lekker, hoewel de witte bloes precies liet zien, waar haar BH langs liep en hoe zo'n grote voorhang ze had. Op zich vond ze dat wel leuk, want ze was trots op haar forse borsten. Ze bekeek zichzelf nog eens en besloot het setje te kopen. Thuis gekomen trok ze het nog eens aan en ze stelde zich voor hoe het de volgende dag zou zijn als ze echt in deze kleding als dienstmeisje zou fungeren.

In gedachten zag ze zich al lopen en vol verwachting viel ze 's avonds laat in slaap, dromend van haar nieuwe baan. Vol goede moed meldde ze zich bij het hoofd, waarmee ze de vorige dag had gesproken en die begon haar in te werken. Karin kreeg precies te horen wat er van haar verwacht werd, hoe alles ging en wat ze moest doen. Na een lange ochtend vol uitleg kreeg ze haar eerste opdracht en moest ze de tafel in de eetkamer dekken. Haar cheffin had haar exact verteld, hoe alles moest liggen en opgetogen ging ze aan de slag. Toen ze klaar was, riep ze het huishoudelijk hoofd en vroeg of het zo goed was. Jij dom gansje, zei het hoofd, je hebt alles precies verkeerd om gelegd. Ik had gezegd de messen rechts en de vorken links. En bij elk bord een wijnglas. Maar ik zie niets. Sorry hoor, mevrouw, zei Karin verontschuldigend, maar ik had echt begrepen, dat het zo moest. En u hebt niets over wijnglazen gezegd. Niet zo brutaal, zei het hoofd bits, ik zal toch zeker zelf wel weten wat ik gezegd heb. En jij hoeft mij niet meer te leren hoe alles moet liggen. Ik heb tien jaar ervaring en ik zal dan niet weten hoe een mes en vork horen te liggen.Karin snapte er niks van. Ze was er van overtuigd, dat ze gelijk had.

Je hebt ook geen soepkommen klaar gezet, zei het hoofd daarop. Ik had je er zo op geattendeerd om dat vooral niet te vergeten. Karin dacht dat ze gek werd. Die eigenwijze trut met haar deftige voorkomen stond daar een potje te liegen dat het er op leek. Ze had absoluut niets gezegd over soepkommen en Karin kwam in het verweer. Ik weet echt niet wat u bedoeld met die soepkommen, zei ze, ik ben toch niet zo stom om alles expres verkeerd te gaan doen. Pats. Daar kreeg ze een klap in het gezicht. Haar wang gloeide en de vingers stonden er in. Karin was totaal overrompeld en stond even perplex. Wat gaan we nou krijgen, zei ze verontwaardigd, ik laat me niet zo maar slaan. Brutaal nest zei haar bazin, kom maar eens hier jij. Met types als jij weet ik wel raad. Ik heb vaker met dit bijltje gehakt. En voordat Karin in de gaten had wat haar overkwam, lag ze bij het hoofd over de knie en kreeg ze drie harde klappen op haar kont. Ze wrikte zich los en riep verontwaardigd: hè, trut, blijf me af. Wat trut, schreeuwde het hoofd, ik zal je eens wat anders vertellen. Ik ben nog lang niet klaar met jou. Ze greep Karin stevig vast en stompte haar waar ze haar maar raken kon. Karin verzette zich hevig, maar zag geen kans om los te komen.

Ze voelde, hoe haar rok omhoog geschoven werd en dat het hoofd haar met de vlakke hand keihard op de billen sloeg. Karin gilde in de hoop, dat dat zou helpen. Misschien hoorde iemand haar en kwam haar bevrijden. Maar het hoofd sloeg verder op haar kont en er verscheen niemand. Karin probeerde het nog een keer uit alle macht en rukte zich los uit de omklemming van haar cheffin. Hijgend vloog ze naar de andere kant van de eettafel en schreeuwde: u bent gek. Ik ga naar de politie. Dit kan zo maar niet. Ik ben geen klein meisje meer. Het hoofd bleef ijzig kalm en tikte op de deur. Toen ze terug liep, snelde Karin naar dezelfde deur en wilde die opengooien, maar tot haar schrik zat die op slot. Ze wrikte aan de kruk en opeens ging de deur open, maar niet omdat Karin er zo aan trok, maar omdat iemand aan de andere kant van de deur de sleutel in het slot omdraaide. Karin dacht, dat ze bevrijd was en wilde het uitgillen van blijdschap, maar de man die binnenkwam, was een enorme grote neger in butleroutfit, die haar meteen vastgreep. Hij was groot en sterk en had ook uitsmijter in een disco kunnen zijn. Karin maakte geen schijn van kans en de man zei tegen het hoofd: is ze zo weerbarstig?.

Het hoofd knikte en zei: hou haar goed vast. Ik zal haar een lesje leren, die ze nooit zal vergeten. Hij hield Karin stevig vast en toen hij haar goed te pakken had, stond ze voorover gebogen met haar hoofd onder zijn kruis door en zijn ballen in haar nek. Hij hield haar handen vast op haar rug en ze was totaal weerloos. Ze konden met haar doen en laten wat ze wilden en Karin was helemaal aan hun grillen overgeleverd. Ze voelde hoe het hoofd haar rokje oprolde tot aan haar middel. Karin schaamde zich diep en dat werd nog erger toen het hoofd haar sexy slipje ook strak omhoog trok, totdat de smalle reep stof aan de achterkant helemaal in haar bilnaad zat. Van achteren gezien leek het net of ze er op blote kont bij stond. Het bonkte in Karin's hoofd en ze vroeg zich af, wat er ging gebeuren en wat haar allemaal overkwam. Maar veel tijd om zich zorgen te maken had ze niet, want ze voelde hoe ze op haar blote billen geslagen werd door het hoofd huishoudelijke dienst. Karin gilde, maar het hielp niets en ze werd geslagen tot haar billen knalrood waren en gloeiden als kooltjes vuur. Dikke tranen liepen over haar wangen en toen ze dacht het bewustzijn te verliezen, hield het slaan op. De neger liet haar handen los en ze wreef meteen over haar pijnlijk aanvoelende billen.

Zo kan het wel, geloof ik, zei het hoofd, laat haar maar los. Karin mocht overeind komen, maar ze was haar strijdlust nog lang niet verloren. Ze draaide zich om en viel direct haar cheffin aan. Ze wilde haar de ogen uitkrabben en schopte haar bazin tegen de schenen. Ze wilde nog veel meer slaan en schoppen, maar de butler had haar al weer vast in een soort houtgreep. Ze kon geen vin meer verroeren en kalm zei het hoofd: ik heb me blijkbaar vergist. We zullen verder gaan, maar nu op een hardere manier. Ze keek Karin recht in de ogen en zei spottend: meisje, je hebt het hier zelf naar gemaakt. Ze schoof het rokje van Karin weer naar boven en trok het slipje naar beneden. Eigenlijk zou ze er altijd zo bij moeten lopen tijdens het werk, zei haar cheffin tegen de butler, zouden we elke fout van haar direct kunnen afstraffen. Karin schaamde zich dood, Het hoofd streek tussen haar schaamlippen door en rook daarna aan haar eigen vingers. Ze is kletsnat, zei ze tegen de neger. En zonder een spoor van emotie daar achteraan: pure angstzweet. Trek haar billen eens uit elkaar. Karin begon te beven en was doodsbang voor hetgeen er komen zou, al had ze geen idee wat dat zou wezen.

De man die haar vasthield had wel ervaring met vasthouden, want hij wist haar zo vast te pakken, dat hij toch nog met gemak haar billen uit elkaar kon trekken. Opeens hoorde Karin iets door de lucht zoeven en met een harde pets kreeg ze een mep met een twijgje of een dun stokje op haar kont. Ze gierde hard, maar haar bazin sloeg door en door, totdat de kont van Karin dieprode striemen vertoonde en er haast geen wit stukje huid meer te bekennen viel. Karin hoopte, dat het nu voorbij was, maar het hoofd nam een andere positie in en nu werd Karin overlangs in haar bilnaad geslagen, die door de neger flink open getrokken werd. E‚n keer raakte het topje van het twijgje precies haar openstaande poepgaatje en Karin viel haast flauw. Heb je nu genoeg gehad?, sneerde het hoofd, anders ga ik door tot je er bij neer valt. Huilend knikte Karin van 'ja' en de butler moest haar loslaten van het hoofd. Laat maar eens zien, zei het hoofd, knoop je bloes eens los en schuif je BH omhoog. Niet begrijpend keek Karin haar aan, maar deed aarzelend wat van haar verlangd werd. Plotsklaps sloeg het hoofd op haar ontblote linkerborst, wat meteen een striem veroorzaakte. Karin sloeg dubbel en gilde hard.

Borst vooruit, snauwde het hoofd en langzaam richtte Karin zich op. Met tranen die over haar wangen biggelden rechtte ze haar rug, zodat haar borsten weer fier naar voren staken. Een nieuwe klap volgde, maar Karin hield vol en bleef haar borsten naar voren steken. Nog een klap en nog een en toen de het topje van het stokje haar tepel raakte, zakte ze door de knie‰n en bleef huilend op haar hurken zitten. Oké, ga bij de tafel staan, zei het hoofd, en steek je kont naar achteren. Karin deed het en kromp in elkaar toen het stokje weer op haar billen terecht kwam. Ze zakte naar beneden, maar het hoofd schreeuwde: omhoog en naar achteren die billen. Karin deed het en het hoofd zei: tellen. Toen de volgende klap op haar billen werd gegeven, telde Karin jankend mee: een. En daarna: twee, drie, vier, vijf. Toen kon ze niet meer en zakte op de grond. Wat zeg je nu?, siste haar cheffin. Karin wist niet wat er van haar verlangd werd en zweeg. Dank u, mevrouw, zei het hoofd, heb je dan totaal geen fatsoen geleerd. Gedwee zei Karin zachtjes: dank u wel, mevrouw. Ga op je rug op de tafel liggen met je benen wijd, beval het hoofd. Karin voldeed aan de opdracht en wist wat er ging gebeuren.

Ze beefde en had grote paniekogen. Hoewel ze er op rekende en haar lichaam spande, moest ze toch hard gillen toen ze vol op haar kut gemept werd. Weer moest ze het aantal slagen tellen en ze kwam tot acht. Maar toen raakte het stokje precies haar kittelaar en Karin raakte totaal buiten zinnen van pijn en huilde hysterisch. Er werd ergens getikt en prompt hield het hoofd op met slaan. We kunnen stoppen, zei de butler, die Karin nog steeds in de gaten hield, het is genoeg geweest. Kom maar mee, zei het hoofd, ik zal je uitleggen wat er aan de hand is. Karin snapte er niets van, maar had wel het idee dat er een spelletje werd gespeeld en waarbij zij letterlijk het lijdend voorwerp was. Het hoofd zei: onze bazin, de gravin dus, geniet van dit soort voorstellingen. Zonder dat jij het kan zien, kijkt zij toe. Hoe keurig je de tafel ook gedekt zou hebben: ik zou het altijd als fout beoordeeld hebben en je daar- voor hebben gestraft. Kom, ik zal je aan de gravin voorstellen. Zonder dat Karin de kans kreeg om verder iets te vragen, verlieten ze de eetkamer en gingen een aangrenzende kamer binnen, waar een grote comfortabele zitbank stond, waar een statige, deftig uitziende dame op zat in een bepaald niet alledaagse houding.

Zitten was ook eigenlijk niet het juiste woord, want ze hing meer onderuit gezakt met haar rok omhoog en haar slipje bij haar voeten. Uit haar kont stak een vuistdikke dildo en met een vinger zat ze met haar kut te spelen. Toen begreep Karin, hoe de vork precies in de steel zat. Boven de bank bevond zich een grote spiegel en toen Karin er in keek, had ze een volledig uitzicht op de aangrenzende eetkamer. Ze was dus mishandeld omwille van de gravin, die zich daarbij heftig had zitten vingeren en ondertussen genoot van de slaag, die Karin kreeg. En toen ze een hoogtepunt had gehad, had ze op de spiegel getikt en had de mishandeling gestopt mogen worden. Meisje, ik ben in tijden niet zo lekker klaar gekomen, zei de als een echt aristocratisch uitziende gravin op ietwat bekakte toon, vooral omdat je eerst zo lekker tegenspartelde. Maar ik ben nog niet geheel bevredigd. Kom, lik me maar eens. Karin dacht: 'dus dit is nu die beroemde upperclass. Varkens zijn het en ze doen maar waar ze zin in hebben ten koste van het in hun ogen lagere gepeupel. Die kunnen voor hun lusten opdraaien'. Ze keek in het rond en zag, dat het hoofd van de huishoudelijke dienst nog steeds het stokje bij zich had en er ongeduldig mee op de binnenkant van haar hand tikte.

Karin begreep, dat ze geen andere keus had dan de gravin te bedienen, want anders zouden ze haar op een onbarmhartige manier toch dwingen en net zo lang slaan, dat ze het uiteindelijk toch zou doen. Met tegenzin kroop ze tussen de benen van de gravin en likte voorzichtig over de opgezette clitoris van de dame. Gelukkig hield de gravin erg van hygiëne en tot opluchting van Karin stonk ze niet. Maar de geur vond ze ook niet echt lekker, want de hele kut van de gravin smaakte naar kutvocht, wat tijdens het vingeren over aan was komen te zitten. Steek je tong er diep in, beval de gravin en ging ertoe over de dildo in haar eigen kont heen en weer te bewegen. Opeens voelde Karin, dat men met haar kont bezig ging en al snel had ze door, wat er gebeurde. Ze werd uitgebreid ingesmeerd met glijmiddel en ze vreesde, dat ze iets anaals met haar ging uitspoken. Even later wist ze ook wat: de neger was zich aan het uitkleden en Karin zag in een ooghoek, dat het het hoofd was, die haar reet lubriceerde. 'Ik zal toch niet die enorm dikke, donkergekleurde lul van de butler in mijn kont krijgen?', schoot door haar heen. Maar haar ergste vrees werd bewaarheid en zonder pardon drukte de neger zijn eikel in haar poepertje.

Karin schreeuwde het uit, want ze had nog nooit iets diks in haar reetje gehad, laat staan dat ze daarin wel eens geneukt was. De man gaf haar de kans om aan de uitrekking te wennen en kon ook moeilijk anders, want de penetratie ging moeizaam. Toch schoof hij zijn pik stukje voor stukje verder naar binnen en Karin verging van de pijn. De gravin genoot ervan en Karin merkte dat aan haar reacties. Uiteindelijk zat de hele lul van de butler in haar darm en hij begon haar ongenadig ruw te naaien. Ondanks de enorme pijn probeerde Karin zo goed mogelijk de gravin te blijven likken en maakte haast om de gravin klaar te laten komen, opdat ze zelf uit haar lijden verlost zou worden. Plotseling kreeg ze een tik met het stokje van het hoofd op haar naar beneden hangende borsten. Veel ruimte om te slaan was er niet, maar toch zag het hoofd zich kans om Karin behoorlijk te raken en nog meer strepen aan te brengen op de toch al zo gefolterde tieten van Karin. Karin gilde, maar likte zo goed en kwaad als het ging door en de gravin werd geiler en geiler van het geheel. De neger bonkte nog harder in en uit de kont van de arme Karin en die dacht, dat ze uit elkaar gescheurd zou worden. Toen begon de gravin te schokken en een haast oneindig lang orgasme trok door haar heen.

Tijdens het klaarkomen drukte de geile aristocrate de dikke dildo haast helemaal in haar reet en Karin kon zich amper voorstellen, dat iemand zoveel naar binnen kon werken. Het was dat ze het met haar eigen ogen zag, anders had ze het niet geloofd. Zelf kreeg ze trouwens bijna evenveel te verwerken, want de butler naaide haar aars helemaal beurs. Het hoofd van het huishouden stopte met het slaan op haar tieten na een teken van de gravin, maar de neger mocht zijn gang blijven gaan. Opeens ramde hij zijn heupen hard tegen haar billen aan, die als stootkussen fun- geerden en Karin begreep, dat hij klaar kwam. Dikke stralen zaad voelde ze in haar darm stromen en haar hele endeldarm werd gevuld. De neger bleef maar klaar komen en hij spoot zoveel zaad, dat het bij zijn pik langs uit de reet van Karin sijpelde. Toen hij zich terug trok, bleef de kont van Karin wagenwijd open staan en het deed zo'n pijn, dat Karin het gevoel had, dat de pik er nog steeds in zat. Ze mocht tussen de benen van de gravin wegkruipen en de deftige dame trok de dildo uit haar kont. Karin zag dat er bruine vlekken op zaten en dat kwam, omdat het ding zo extreem ver naar binnen was geweest. Heerlijk, zei de gravin, ik heb in tijden niet zo genoten.

Kijk eens meisje, hier heb je je beloning. Nu begreep Karin de opmerking in de advertentie over extra toeslag. De gravin haalde 250 gulden tevoorschijn en reikte dit Karin aan. Ik hoop, dat je het niet erg vond, zei ze, je mag nu gaan. Maar als je wilt, mag je ook blijven. Ik hoop maar dat je dat doet, want ik vind je erg aantrekkelijk en we kunnen nog veel plezier aan elkaar beleven. Als ik je persoonlijk de volgende keer mag misbruiken, zal de beloning vier keer zo hoog zijn. Maar Karin wilde helemaal geen duizend gulden. Zelfs voor tienduizend gulden wilde ze nog niet weer hetzelfde mee maken en verontwaardigd weerde ze het briefje met de vuurtoren erop af. Stikt u maar met uw geld, zei ze boos, u denkt dat alles met geld goed is te maken. Maar ik ben niet te koop. Ik ben geen prostituee. U hebt me zwaar vernederd en volledig beurs laten slaan. Dat pik ik niet. Ik verlaat nu deze zwijnenstal en ga naar de politie. Je doet maar, zei de gravin hooghartig, moet jij eens kijken, wie er uiteindelijk aan het kortste eind trekt.Tot haar opluchting werd het Karin niet geweigerd om te vertrekken, want ze was bang, dat ze haar zouden gijzelen en daarna opnieuw voor eigen plezier te misbruiken.

Ze ging rechtstreeks naar het politiebureau en deed aangifte. Pas toen kwamen de emoties echt los en heftig jankend deed ze haar verhaal. Ze had het idee geloofd te worden en kreeg zelfs te horen zich geen zorgen te maken. Er waren meer klachten over de gravin binnen gekomen en men zou de zaak tot op de bodem uitzoeken. Karin ging naar huis en vertelde het hele verhaal aan haar moeder. Ze was helemaal overstuur en haar moeder overwoog om de dokter te bellen voor iets kalmerends. Een paar uur later ging de deurbel. Een agent stond voor de deur en de moeder van Karin liet hem binnen. Daar vertelde hij, dat hij Karin mee moest, want er was een aanklacht tegen haar ingediend wegens smaad en hij moest haar meenemen naar het bureau. Karin werd boos en legde uit, wat er echt gebeurd was, maar de agent had geen keus en sommeerde Karin mee te komen. Haar moeder mocht niet mee en alleen met de agent vertrok Karin in de politieauto. Op het bureau werd haar duidelijk gemaakt, wat er aan de hand was en ze moest opnieuw een verklaring afleggen. Toen kwam er een andere agent binnen. Hij zei tegen zijn collega: we zijn er uit. We weten hoe het is gegaan. Karin haalde opgelucht adem.

Blijkbaar had de gravin bekend en zou het recht zijn loop hebben. De tweede agent zei: we hebben haar auto gevonden. Totaal in de kreukels. Daarom is haar lichaam ook zo gekneusd. Ze heeft te hard gereden en is de bocht uit gevlogen. Deze dame doet waarschijnlijk een valse aangifte en probeert uit wraak de eerbiedwaardige gravin op te laten draaien voor het ongeluk. Ze heeft daar vanmorgen voor het eerst gewerkt, maar deed dat zo slordig, dat ze meteen weer ontslagen is. En nu probeert ze op deze manier haar gram te halen. Karin brieste en ging door het lint. Het is niet waar, schreeuwde ze. Je bent gearresteerd, zei de eerste agent kalm. Karin vroeg om een advocaat. Je kijkt teveel politieseries op TV, schat, zei de agent, die het verhoor afnam smalend, de eerste 8 uur mogen we je zondermeer vasthouden en verhoren zonder bijstand van een advocaat. En als die acht uur verstreken zijn, is het na twaalven en de nacht telt lekker niet mee. Dus reken er maar op, dat je hier blijft slapen en dat je pas morgen een advocaat te zien krijgt. Karin huilde en voelde zich miserabel. Haar was zoveel onrecht aangedaan vandaag en het einde van het liedje was, dat zij in de cel gezet werd in plaats van de gravin.

Wat was het toch gemeen. Ze werd in de cel gegooid en kreeg 's avonds slechts een kopje koffie, die nog koud was ook. Huilend zat ze voor zich uit te staren en dacht: 'wat had ik beter kunnen doen: mijn gevoel voor rechtvaardigheid botvieren of mij opnieuw laten mishandelen tegen grof geld. In beide gevallen word ik wel gekweld en ben ik de klos, maar aan het laatste had ik tenminste flink wat geld aan over gehouden'. De nacht kroop voorbij en Karin deed geen oog dicht. Eindelijk kreeg ze de volgende morgen een advocaat toegewezen en die deed haar uit de doeken, hoe ze er voor stond. En dat was niet best. Karin vertelde hem, wat er in werkelijkheid gebeurd was, maar haar advocaat legde uit, dat de gravin haar auto had laten stelen. Waarschijnlijk door de butler. Dat was iemand met een lang crimineel verleden en hij had haar auto tegen de boom geparkeerd om het ongeluk in scène te zetten. Daar door konden ze hun eigen daden masceren en was er een aanneembare verklaring, waarom Karin er zo gekneusd uit zag. Karin had verder geen poot om op te staan en kon op geen enkele manier bewijzen aandragen voor haar eigen lezing. Het zag er dus niet erg rooskleurig uit en terneergeslagen mocht Karin 's middags de cel verlaten en naar huis gaan met een dagvaarding in haar broekzak.

Uiteindelijk kwam er een rechtszaak van en daar zag ze de gravin weer. Die lachte gemeen naar haar en toen ze haast zij aan zij door de deur naar binnen gingen, fluisterde die onhoorbaar voor anderen: had mijn voorstel nou maar aangenomen. Dan was je veel beter af geweest. Het einde van het liedje was, dat Karin werd veroordeeld en 2 maand celstraf kreeg. Toen ze vrij kwam, kon ze nergens meer werk krijgen en na vele vruchteloze pogingen kwam ze achter het waarom. Elke werkgever, waar ze solliciteerde, werd gebeld door de gravin. Dankzij diens connecties was die overal van op de hoogte en waar Karin het ook probeerde: even later belde de gravin op naar de mogelijk nieuwe baas en deed een boekje open over Karin met natuurlijk haar eigen lezing. Zo kreeg Karin nooit goede referenties en was het meteen over en sluiten maar en werd Karin weer afgewezen. Nergens kwam ze aan de bak en nu merkte ze pas goed, hoe ver de macht van de allerrijksten reikte. Uiteindelijk begreep ze, dat ze maar op een plek aan het werk kon: bij de gravin. Maar dan als slavin. Maar ze zat nog vol haat en kon die tante wel vermoorden. Toch zou ze de volgende dag teruggaan naar het landhuis en stond in twijfel wat ze zou doen: om werk vragen of wraak nemen. Met trillende vingers belde ze aan.